|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
8.8.2009 21:42:09   
suzy85
srčekgirll user posted image user posted image user posted image za vidkovo uvajanje v vrtec!

čmrlika iskreno sožalje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sesil hitro se pozdravi! user posted image user posted image user posted image

anitka upam, da ste se vredu vozli, zdaj pa uživajte!

tako na hitro, zdej grem pa cote zrihtat! nočko!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.8.2009 23:04:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Eh, hotla sem brat pa komentirat, pa me je lubi poklical da je umrla od njegove babice sestra...gospa ki sem jo imela zelo rada im mi je bila zelo pri srcu:-(user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.8.2009 23:04:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Danuser posted image

Kako smo? Upam, da me ne boste nabunkale, ker se nič ne oglašamuser posted image user posted image Ma ensotavno spet ni bilo časa in ga sedaj žal še en teden ne bo, ker gremo ponoči na morje uživatuser posted image user posted image user posted image Sicer me pakiranje malo nervira, ampak jutri bo že boljeuser posted image user posted image

Ne utegnem kaj dosti prebrat za nazaj zato brez zamere, če bom napisala sedaj le nekaj stavkov o našem življenju. Galu sta zrasla dva nova zobka (mislim, da štirkici ali morda celo peticauser posted image user posted image ). Pa še vseh dvojk nima, trojke pa nobene. Je prav hecen.
Pa dva tedna že veselo hodimo brez kakršnekoli pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa full je začel govoriti in ponavljati besedeuser posted image user posted image user posted image
Pa zadnjič je revček tako nerodno padel na obraz, da si je malce presekal zgornjo ustnicouser posted image user posted image , HB ni bilo nič hujšega.
Jaz pa sem trenutno še doma (od 27. julija, ko mi je potekel por. dopust sem na dopustu) in počasi se pripravljam na najin vstop v vrtec. Me je kar fajn strah po tolikem času iti delat.user posted image user posted image

Slikic naših prenovljenih prostorov pa žal nisem uspela pokazat, ker ne najdem čitalca kartice. Moram še brskati.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse male dosežke user posted image

V službo pa kar brez strahu. Jaz po 3 dneh nisem vedela več, da sem bila tako dolgo doma, danes se mi pa zdi, da sploh nikoli nisem bila. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 8.8.2009 23:05:16 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.8.2009 23:06:18   
barbaw
srčekgirl tvoj Vid je pa itak frajer. Meni ni nikoli prišlo na misel, da bi slikala otroka prvič v vrtcu. Dobra ideja. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
9.8.2009 8:39:14   
jana81
dober dan..

Mene so že zbudili delavci,ker so nam pršl zamenjat ene vrate, pa je treba stare štoke razbit..user posted image
No tud Nejc je pridno spal do 8h, čeprav ga je do 00.30 neki sračkal..

Drugače pa sem totalno padlo v sestavljanje puzzl, zdej sestavljam že drugo sliko iz 1000 puzzl od Anne Gedes.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
9.8.2009 8:40:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

srčekgirl tvoj Vid je pa itak frajer. Meni ni nikoli prišlo na misel, da bi slikala otroka prvič v vrtcu. Dobra ideja. user posted image

ja mi tud nismo pozabili obeležit ta dan D..user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
9.8.2009 11:52:56   
Srčekgirll

Jst čm met pa vse dokumentirano, sam sm par stvari zamusila, napr.: prvič pri P, prvič pri zobarju,...user posted image
Sam zdej pa ne vem kako bom naprej slikala, k mi je digič spet spregu. Na kamero so pa bl slabe slike. Nč, bo treba novga digitalca kupit.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.8.2009 12:01:14   
Srčekgirll
Drgač pa helow!
Mi smo spal ok. Vreme je tud super. Včeri sva z mojim bla mal zunaj in je tašča merkala Vidka.user posted image
Danes smo mel pa na obisku dve BMW Isetti.

Je avto k se odpre od spredaj z volanom v red. Mi jo mamo tud od pokojnega tasta.

Oranžna:
user posted image

Modra:
user posted image

In naša rdeča:
user posted image

Ko so se pripeljali sm kr kurjo polt dobila in smo kr jokali od sreče in smo smo se spomlni na tasta kako je bil nor na ta avto. Nikol se ni peljal v svojem avtu ampak smo njegovo žaro peljali na britof v njegovem avtku.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.8.2009 12:49:21   
Srčekgirll
Uuuuuuuuuuuuu kera oreng gužva je tuki gor k proti morju ali iz morja domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.8.2009 17:24:25   
aurora28
Heloooo! Evo mene nazaj iz morja. A ste me kaj pogrešale? user posted image
Imeli smo se super, vreme je bilo krasno, vroče, včasih je malo pihalo, pa samo en dan je deževalo, drugače pa vroče, vroče. Morje je bilo toplo in smo se kopali bolj v jutranjih urah, ker smo se od 11. pa do 15. skrivali v sobi. Je bila ta sreča, da smo imeli teraso in je ravno v tem času bila senca pri nas in se je Gal lahko namakal v svojem čolničku in užival. Tamali je full užival, midva sva si pa tudi dala duška user posted image .  Hrana je bila zelo dobra, za prste lizat. Smo pa videli in srečali nekaj znanih slovencev, in celo ene sosede iz najinega bloka user posted image .

Gal je zelo užival in JE CELIH SEDEM DNI SAM V SVOJI POSTELJICI ZASPAL user posted image user posted image user posted image . Ni bilo potrebno nobenega uspavanja, ampak midva sva se ulegla v svojo posteljo, Gal v svojo in sem mu parkrat rekla:" Gal ajaj, mamica in ati tudi ajata" in je zaspal okrog 20.30 in je spal do 6.30. Super je bilo.

Jaz sem se držala svoje diete, moj dragi mož se je vsak dan dobesedno basal s slaščicami, ker so izgledale zares slastne, ampak jaz se nisem pritaknala popolnoma ničesar sladkega in sem zelo ponosna nase, ker prvič v življenju, da sem na morju shujšala. user posted image Superca, zdaj imam že - 8 kil in sem happy! user posted image

Še nekaj naših foto utrinkov:

user posted image

Tu smo obiskali Park dinozavrov
user posted image

Smo praznovali Didikin 3. rojstni dan
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.8.2009 22:03:48   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Heloooo! Evo mene nazaj iz morja. A ste me kaj pogrešale? user posted image
Imeli smo se super, vreme je bilo krasno, vroče, včasih je malo pihalo, pa samo en dan je deževalo, drugače pa vroče, vroče. Morje je bilo toplo in smo se kopali bolj v jutranjih urah, ker smo se od 11. pa do 15. skrivali v sobi. Je bila ta sreča, da smo imeli teraso in je ravno v tem času bila senca pri nas in se je Gal lahko namakal v svojem čolničku in užival. Tamali je full užival, midva sva si pa tudi dala duška user posted image .  Hrana je bila zelo dobra, za prste lizat. Smo pa videli in srečali nekaj znanih slovencev, in celo ene sosede iz najinega bloka user posted image .

Gal je zelo užival in JE CELIH SEDEM DNI SAM V SVOJI POSTELJICI ZASPAL user posted image user posted image user posted image . Ni bilo potrebno nobenega uspavanja, ampak midva sva se ulegla v svojo posteljo, Gal v svojo in sem mu parkrat rekla:" Gal ajaj, mamica in ati tudi ajata" in je zaspal okrog 20.30 in je spal do 6.30. Super je bilo.

Jaz sem se držala svoje diete, moj dragi mož se je vsak dan dobesedno basal s slaščicami, ker so izgledale zares slastne, ampak jaz se nisem pritaknala popolnoma ničesar sladkega in sem zelo ponosna nase, ker prvič v življenju, da sem na morju shujšala. user posted image Superca, zdaj imam že - 8 kil in sem happy! user posted image

Še nekaj naših foto utrinkov:

user posted image

Tu smo obiskali Park dinozavrov
user posted image

Smo praznovali Didikin 3. rojstni dan
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ohoj dopustnica, welcome backuser posted image

Lepo da ste užival in user posted image user posted image user posted image user posted image za minus kilceuser posted image in BRAVO Galuser posted image user posted image user posted image k si pančkal v svoji posteljci, še tko naprej

Slikce so ful lepeuser posted image Gal je pravi cukerček

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 9.8.2009 22:06:22 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
10.8.2009 10:50:30   
Srčekgirll
Ž!

Evo me, iz službe. Vid je še v vrtcu, ga grem iskat po kosilu (okrog 11:30), ju3 pa mogoče bo že prvič tam spal.
Drgač pa nč nouga pr nas, zaenkrat vse po staremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4462
10.8.2009 15:39:32   
špelin@
Daaaaaaaaaan user posted image

Samo toliko, da nas snamem z druge strani, potem si grem skuhat kavo in kaj prebrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.8.2009 16:06:41   
špelin@
Evo, zdaj lahko malo zadiham user posted image Zadnje dni je bilo tako pestro, da sem samo sebe lovila, do računalnika sem prišla le za bančne zadeve in vremensko napoved user posted image Itak ste tako malo čvekale, da bom mimogrede nadoknadila user posted image

hijenca, tudi Gregi obvlada razmetavanje user posted image  user posted image Pa user posted image za prosto dopoldne, lepo, da je ati vzel Vidka s sabo.

Srčekgirll, ful lepe fotke prvega dne v vrtcu user posted image

sesil, fino, da si se oglasila user posted image Pozdravi se user posted image user posted image user posted image

suzy85, tudi meni mivka ravno ne "sede", zato smo vedno raje hodili na druge dele Raba user posted image A potem je bil hotel zanič? Daj povej, kje ste to bili in kako je izgledalo user posted image Glede trajanja vožnje bo pa samo tole rekla: to je eden od razlogov, da mi hodimo dopustovat v predsezoni.

jana81, a potem sestavljene puzzle uokviriš?

aurora28, zate (za - kile) in za Gala (za spanje) pa samo user posted image user posted image user posted image Super, da ste tako uživali user posted image Super fotke user posted image
Vaši user posted image pa vse najboljše za RD user posted image

Še kofeta nisem do konca spila in sem še vse prebrala ter skomentirala user posted image

Aja, mi 4 gremo predvidoma prihodnji teden v Gardaland (Gregorja in user posted image bo čuvala moja mami) - sta se tašča in tast izprsila in puncama častila (beri: zanju plačala) izlet user posted image user posted image Midva z user posted image bova pa napraskala skupaj denar za svojo udeležbo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.8.2009 21:17:59   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, zdaj lahko malo zadiham user posted image Zadnje dni je bilo tako pestro, da sem samo sebe lovila, do računalnika sem prišla le za bančne zadeve in vremensko napoved user posted image Itak ste tako malo čvekale, da bom mimogrede nadoknadila user posted image

hijenca, tudi Gregi obvlada razmetavanje user posted image  user posted image Pa user posted image za prosto dopoldne, lepo, da je ati vzel Vidka s sabo.

Srčekgirll, ful lepe fotke prvega dne v vrtcu user posted image

sesil, fino, da si se oglasila user posted image Pozdravi se user posted image user posted image user posted image

suzy85, tudi meni mivka ravno ne "sede", zato smo vedno raje hodili na druge dele Raba user posted image A potem je bil hotel zanič? Daj povej, kje ste to bili in kako je izgledalo user posted image Glede trajanja vožnje bo pa samo tole rekla: to je eden od razlogov, da mi hodimo dopustovat v predsezoni.

jana81, a potem sestavljene puzzle uokviriš?

aurora28, zate (za - kile) in za Gala (za spanje) pa samo user posted image user posted image user posted image Super, da ste tako uživali user posted image Super fotke user posted image
Vaši user posted image pa vse najboljše za RD user posted image

Še kofeta nisem do konca spila in sem še vse prebrala ter skomentirala user posted image

Aja, mi 4 gremo predvidoma prihodnji teden v Gardaland (Gregorja in user posted image bo čuvala moja mami) - sta se tašča in tast izprsila in puncama častila (beri: zanju plačala) izlet user posted image user posted image Midva z user posted image bova pa napraskala skupaj denar za svojo udeležbo.

Špelin@ hvala ti. Res moram pohvaliti svojega sinka, ker je svoje pridno spanje nadaljeval tudi doma in je že dve noči po dopustu spet zaspal sam v svoji posteljici in sem res vesela tega, ker ni več guncanja.

Špelin@ povej mi ali vi ko ste hodili na otok Rab ali ste s seboj vsezi tudi user posted image ? To me namreč zanima, saj bomo mi verjetno, če je dovoljeno tudi za pse, odšli prihodnje leto na otok Rab.

Uživajte v Gardelandu user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.8.2009 21:22:28   
barbaw

Saj ne morem verjet, da lahko vsaj enkrat user posted image user posted image user posted image  za taščo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
10.8.2009 21:24:48   
barbaw
Več se mi pa trenutno ne da komentirat, pa brez zamere. Delamo kar dalje mansardo in sem utrujena, ker komaj zmorem vse. V bistvu mi več ne gre. user posted image  Jaka je trenutno na morju, tako da mi je malo lažje, ko pa pride z morja pa gre v vrtec. Bosta z Majo štartala isti dan in se po eni strani kar veselim, ker bom končno lahko čistila brez motenj in imela nekaj časa zase vsak drug teden.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.8.2009 21:34:05   
suzy85

nameščeni smo bli v hotelu veli mel v hotelskem naselju san marino na loparju.
1. hotel ni imel dvigala, nas pa so namestili v "klet", ki je bila pravzaprav pritličje, gledano iz naše sobe (hotel je zgrajen v hribu) - vsak dan x-krat z vozičkom gor in dol ni blo fajn :(
2. v nedeljo dopoldne, ko je hotela priti čistilka čistiti, je eva spala, kasneje pa sploh ni več prišla. je šel user posted image sam na recepcijo po metlo, da sva pometla sobo in teraso, ki pred našim prihodom sploh ni bla očiščena
3. v pon zjutraj sva čistilki na listu papirja pustila sporočila, kaj jo prosimo, da očisti - pobere plastenko izpod postelje, ki je bila tam že pred našim prihodom, omete pajčevino okoli luči... že na začetku dopusta sem morala iz sobe spravljati 3 cm pajka, ki je za sabo vlekel 1x daljšo kabrno (smeti, prah...)
4. v sredo nam čistilka ni pustila nič wc papirja, samo ker smo ga še nekaj imeli, ni blo panike. isto se je zgodilo v četrtek in sem spet morala iti na recepcijo - po wc papir
5. postelja v celem tednu ni bila niti 1x preoblečena
6. parkirni prostor pri hotelu smo morali plačati, drugače pa bi lahko parkirali - ne vem kje!
7. pri večerji je bila hrana večinoma hladna, pa smo prišli ob 19. ali 20. uri
8. pri zajtrku sem najbolj pogrešala kakšne palačinke ali čokolino, da bi se eva lepo najedla

vse to nama je odtehtalo evino uživanje na plaži in igralih. pa tudi natakarji v gostilni, kamor smo hodili na kosilo, so bili 1A! user posted image vedno počakali, da sva najprej dala evi jest, šele nato so nama prinesli, prijazni, hitri, ustrežljivi...

glede vožnje - najprej sva hotla it do postojne in pol dol čez mejo, pa so naju zjutraj user posted image starši klicali, češ da je na slov. avtocesti gužva in sva šla na zagreb. sej če bi mela avtokarto ne bi blo panike, tako kot je tudi domov ni blo.
sva dobla eno veliko lekcijo za naslednje leto! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.8.2009 22:05:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ povej mi ali vi ko ste hodili na otok Rab ali ste s seboj vsezi tudi user posted image ? To me namreč zanima, saj bomo mi verjetno, če je dovoljeno tudi za pse, odšli prihodnje leto na otok Rab.
Ne, mi tja psičke nismo jemali. Smo hodili v naselje, kamor je bilo prepovedano voditi živali. Pač je pazil psičko tisti, ki je ostal doma - ali mi ali moji starši.

Uživajte v Gardelandu user posted image
Hvala user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.8.2009 22:07:49   
špelin@

Saj ne morem verjet, da lahko vsaj enkrat user posted image user posted image user posted image  za taščo.

Tudi mene je fajn pozitivno presenetila - se pa zavedam, da gre za slabo vest, ker sta s tastom mojemu svaku in njegovim otrokom plačala kompletno morje (kamp), jim uredila prevoz prikolice tja in nazaj (ta strošek bo tast odslužil z delom) in jim nabavila vso hrano za s sabo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.8.2009 22:08:20   
špelin@

Več se mi pa trenutno ne da komentirat, pa brez zamere. Delamo kar dalje mansardo in sem utrujena, ker komaj zmorem vse. V bistvu mi več ne gre. user posted image  Jaka je trenutno na morju, tako da mi je malo lažje, ko pa pride z morja pa gre v vrtec. Bosta z Majo štartala isti dan in se po eni strani kar veselim, ker bom končno lahko čistila brez motenj in imela nekaj časa zase vsak drug teden.

Pazi, da ne pregoriš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.8.2009 22:10:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

1. hotel ni imel dvigala, nas pa so namestili v "klet", ki je bila pravzaprav pritličje, gledano iz naše sobe (hotel je zgrajen v hribu) - vsak dan x-krat z vozičkom gor in dol ni blo fajn :(
2. v nedeljo dopoldne, ko je hotela priti čistilka čistiti, je eva spala, kasneje pa sploh ni več prišla. je šel user posted image sam na recepcijo po metlo, da sva pometla sobo in teraso, ki pred našim prihodom sploh ni bla očiščena
3. v pon zjutraj sva čistilki na listu papirja pustila sporočila, kaj jo prosimo, da očisti - pobere plastenko izpod postelje, ki je bila tam že pred našim prihodom, omete pajčevino okoli luči... že na začetku dopusta sem morala iz sobe spravljati 3 cm pajka, ki je za sabo vlekel 1x daljšo kabrno (smeti, prah...)
4. v sredo nam čistilka ni pustila nič wc papirja, samo ker smo ga še nekaj imeli, ni blo panike. isto se je zgodilo v četrtek in sem spet morala iti na recepcijo - po wc papir
6. parkirni prostor pri hotelu smo morali plačati, drugače pa bi lahko parkirali - ne vem kje!
8. pri zajtrku sem najbolj pogrešala kakšne palačinke ali čokolino, da bi se eva lepo najedla

vse to nama je odtehtalo evino uživanje na plaži in igralih. pa tudi natakarji v gostilni, kamor smo hodili na kosilo, so bili 1A! user posted image vedno počakali, da sva najprej dala evi jest, šele nato so nama prinesli, prijazni, hitri, ustrežljivi...

glede vožnje - najprej sva hotla it do postojne in pol dol čez mejo, pa so naju zjutraj user posted image starši klicali, češ da je na slov. avtocesti gužva in sva šla na zagreb. sej če bi mela avtokarto ne bi blo panike, tako kot je tudi domov ni blo.

O hudiča, tole je bil pa zares obup user posted image

Ko sem v lokalni TA vplačevala za Gardaland, sem bila nehote priča telefonskemu pogovoru uslužbenke z eno pobesnelo gospo, ki je klicala iz hotela, kjer je bila totalna katastrofa... user posted image Samo nisem ujela, kam so šli.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.8.2009 22:11:04 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.8.2009 22:18:28   
jana81
hej hej

aurora super za morje, kilce in uživanje. didiki pa vse najboljše z zamudo..

suzy tole zna res pokvarit dopust, dobr da je eva uživala..

špelin ja bova dala uokvirit, sva že kupila okvirje, samo še pobarvat jih je treba..

barbaw odpočij siiiiiiiiii

SG
dobri so tile avtočki

no zdej pa grem do konca pojest pico (večerja), če mi bo Nejc pustil..zgleda gre zobek ven, ker se cel dan že slini, in se kr naprej zbuja v joku

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.8.2009 22:20:15   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

OMG, pa to ni res. Kakšn folk, kaka postrežbauser posted image user posted image user posted image
Naslednjič probejte it blizu nas čez mejo. Babno polje (SLO) oz. Prezid(HR). Cesta je ok, nobene gužve, večinoma je senčka k se pelješ,...Probejte.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.8.2009 22:21:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

špelin ja bova dala uokvirit, sva že kupila okvirje, samo še pobarvat jih je treba..
Imam še 1 vprašanje zate: a sestavljene puzzle pošpricaš s tistim sredstvom, da se primejo? user posted image Če ja: kje ga kupiš in koliko stane?

no zdej pa grem do konca pojest pico (večerja), če mi bo Nejc pustil..zgleda gre zobek ven, ker se cel dan že slini, in se kr naprej zbuja v joku

Dober tek in user posted image user posted image user posted image za Nejčka.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?