Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 21:39:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mafi imam še en konček za dokončat, ampak bom drug teden ko bova sama z lubijiem, ker gre Nejc na morje z babi in dedijem.. , kakšen motiv imaš??? trenutno tale je en dojenček med zelenimi listi in z enimi vijolčnimi listi na glavi.. http://cdn.dfgfile.com/imgs/prod/title/jigsaw_geddes.png
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 21:46:42
|
|
|
|
nia5
|
Čer Sem pravkar spila pivce, zdaj pa grem pred tv , moj je pri sosedu na pivu, jaz pa sem si ga kr sama privoščla v miru. Sem hotela slikice dat iz digitalca, pa mam prepolno vse in moram to zdaj zrihtat v teh dneh, da si naredim plac za slikice. Dobite kak utrinek iz koncerta Moja pikica pa se me drži ko pijanc plota, odkar me ni bilo ponoči, upam da jo to mine, ker bom je neka "služba" na vidiku in se bo mogla malo navadit brez mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 21:48:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a ste videle tole: KLIK ma kriza res, da ga ni sram SAMO NATEGOVANJE Jao, pa kaj je s tem folkom , groza Pa koliko je tega in sploh ne pride v javnost
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 21:49:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, pestke, da je ta drugo Upam, bomo vidl pol med 20. in 24.8, kaj bo, je ali ni mogoče bo pa še ena ma bi bla ful vesela, oba z lubijem, če nama v prvo rata. Sam mislm da mam glih O ta teden, tko da veselo na delo , iiiihhhaaa pol pa kar v akcijo , sam da se ne bo treslo še na mojem koncu, mah tud če se bo sam, da vama rata Kaj to jaz berem???!!!! Srčekgirll pol pa v akcijo in upam, da vam rata še enega majčka naštimat mafi- mi smo v akciji že takoj po . Pol bomo pa vidl. Ma mal pa lohk pošejka tud pr vas Estrella* - Oooo zgubljena duša! O je akcija je akcija , če bo ratal majčica če ne pa kakšnga bl poletnega. Upamo na pupo zdej, pol pa kadar bo Če upaš na potem mora biti orng in velikooooo Al kaj! To itak , maš pa dober nov avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 21:50:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer Je kakšna na vidiku??Mogoče ilegalka?? o šefa dobrodošla nazaj, kako je bilo na dopustu???? Dobro in slabo . Poročam jutri, sem ravno prilezla izpod tuša. Se skoz kaj slabega najde ne? Fajn se naspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 21:51:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mafi imam še en konček za dokončat, ampak bom drug teden ko bova sama z lubijiem, ker gre Nejc na morje z babi in dedijem.. , kakšen motiv imaš??? trenutno tale je en dojenček med zelenimi listi in z enimi vijolčnimi listi na glavi.. http://cdn.dfgfile.com/imgs/prod/title/jigsaw_geddes.png
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 21:54:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 http://www.ringaraja.net/forum/m_4226542/mpage_182/key_/tm.htm tole sem pa že sestavla , nekaj ne bo štimalo sem popravla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 22:00:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, pestke, da je ta drugo Upam, bomo vidl pol med 20. in 24.8, kaj bo, je ali ni mogoče bo pa še ena ma bi bla ful vesela, oba z lubijem, če nama v prvo rata. Sam mislm da mam glih O ta teden, tko da veselo na delo , iiiihhhaaa pol pa kar v akcijo , sam da se ne bo treslo še na mojem koncu, mah tud če se bo sam, da vama rata Kaj to jaz berem???!!!! Srčekgirll pol pa v akcijo in upam, da vam rata še enega majčka naštimat mafi- mi smo v akciji že takoj po . Pol bomo pa vidl. Ma mal pa lohk pošejka tud pr vas Estrella* - Oooo zgubljena duša! O je akcija je akcija , če bo ratal majčica če ne pa kakšnga bl poletnega. Upamo na pupo zdej, pol pa kadar bo Če upaš na potem mora biti orng in velikooooo Al kaj! To itak , maš pa dober nov avatar hvala, sej sm ga včasih uporabljala pa sm pol mal menjala, zdej sm pa spet nazaj na tega prešaltala
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 12.8.2009 22:01:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 22:10:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Nč, jst grem še mal tv pogledat, če je kej pametnega, pa mojga še počakam pol pa vija pojstla, zjutraj pa v šiht. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 22:12:37
|
|
|
|
nia5
|
Tako zdaj pa res odpeketam. Lepo in mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 22:46:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeeeer Šefica is back Kako je bilo? Srčekgirll, torej bom fajn stiskala pestke nia5, super, da se ti obeta služba jana81, lepa sestavljanka mafi, dobro opravi pri G jutri Utrinkov se pri nas ne vidi http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/na-zemljo-pada-meteorski-dez/209753 Večer! Utrinkov se pri nas tudi ne vidi, je zelo oblačno, sem ravnokar zunaj hodla in gledala oblake.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 22:51:29
|
|
|
|
hijenca
|
Drugače sem danes slabe volje, sma se z mojim sprla, je tečen da dol padeš. Še malo pa bom mela tega dovolj. Ker ni tedna kaj tedna dneva, da se ne bi shaklala. Delam še samo jutri, potem pa imam en teden dopust, potem delam še samo en teden in je pogodbe konec , ampak še vedno upam, na najboljše. Moram še za jutri pripravo skupaj spacat, pa mi ni več, ampak moram. Zmatrana sem pa da crkneš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 23:05:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Utrinkov se pri nas ne vidi http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/na-zemljo-pada-meteorski-dez/209753 Večer! Utrinkov se pri nas tudi ne vidi, je zelo oblačno, sem ravnokar zunaj hodla in gledala oblake. VIDELA SEM DVA!!! Oblaki so se malo razmaknili in v luknji med njimi se je naredila jasnina, ful lepo hijenca, zate pa Drži se, žal mi je, da te takole nažira Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.8.2009 23:26:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeeeer Šefica is back Kako je bilo? Srčekgirll, torej bom fajn stiskala pestke nia5, super, da se ti obeta služba jana81, lepa sestavljanka mafi, dobro opravi pri G jutri Utrinkov se pri nas ne vidi http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/na-zemljo-pada-meteorski-dez/209753 Večer! Utrinkov se pri nas tudi ne vidi, je zelo oblačno, sem ravnokar zunaj hodla in gledala oblake. men je pa ravn kolegica rekla da so jih že veliko vidli, so pa na Celjski koči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 5:59:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeeeer Šefica is back Kako je bilo? Srčekgirll, torej bom fajn stiskala pestke nia5, super, da se ti obeta služba jana81, lepa sestavljanka mafi, dobro opravi pri G jutri Utrinkov se pri nas ne vidi http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/na-zemljo-pada-meteorski-dez/209753 sem že včeraj opravila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 5:59:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Drugače sem danes slabe volje, sma se z mojim sprla, je tečen da dol padeš. Še malo pa bom mela tega dovolj. Ker ni tedna kaj tedna dneva, da se ne bi shaklala. Delam še samo jutri, potem pa imam en teden dopust, potem delam še samo en teden in je pogodbe konec , ampak še vedno upam, na najboljše. Moram še za jutri pripravo skupaj spacat, pa mi ni več, ampak moram. Zmatrana sem pa da crkneš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 7:54:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Sem pravkar spila pivce, zdaj pa grem pred tv , moj je pri sosedu na pivu, jaz pa sem si ga kr sama privoščla v miru. Sem hotela slikice dat iz digitalca, pa mam prepolno vse in moram to zdaj zrihtat v teh dneh, da si naredim plac za slikice. Dobite kak utrinek iz koncerta Moja pikica pa se me drži ko pijanc plota, odkar me ni bilo ponoči, upam da jo to mine, ker bom je neka "služba" na vidiku in se bo mogla malo navadit brez mene. nia5: držim pestke za službo Glede Nie si pa ne beli glave preveč, ker se bo navadila tik tak in boš na koncu žalostna ti, ko boš ugotovila, da te pravzaprav niti ne pogreša Pri nas je tako, da se navadi na drugega v parih dneh, če se ji nekdo bolj posveča. Sedaj sem ravno jaz na tem, da me ni šmirglala, ker je bil Mr M cel teden sam z njo , sedaj pa se počasi spet k meni nagiba od morja naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 7:59:13
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi, a ti ne moreš spat Dobro jutro! Jaz sem spala celo do 7h, sedaj pa sem že kruh spekla(kruhomat ), maso za palačinke naredila in pojedla zajtrk V MIRU! Prav paše malo rutine spet v moje življenje. Morje...bilo je vroče, meni in Andražu je sicer to zelo odgovarjalo , Alji in Mr M pa nekoliko manj. Hrana je bila OK, zredila sem se za celih 200g in sem zelo zadovoljna, ker sem jedla resnično normalno, brez odrekanj in seveda nažiranj tudi. Torej očitno bo tudi vzdrževanje šlo z nekoliko discipline Alja je uživala prve 2 dni, potem pa ji voda ni več tako dišala in je zdržala bore malo v njej. Ji je pa pasalo dirkat po plaži in rit po mivki. Dobila je pikeice po telesu in očitno ima alergijo na sonce Drugače pa slikali smo bolj na navadnega fotkiča, digitalc je bolj počival . Bom pogledala, če je kaka primerna slika in jo pripopala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 8:02:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mafi imam še en konček za dokončat, ampak bom drug teden ko bova sama z lubijiem, ker gre Nejc na morje z babi in dedijem.. , kakšen motiv imaš??? trenutno tale je en dojenček med zelenimi listi in z enimi vijolčnimi listi na glavi.. http://cdn.dfgfile.com/imgs/prod/title/jigsaw_geddes.png Ful je dober Za sestavljat je pa velik šit, ker je toliko zelene barve Mene tud matrajo, samo potem me tako potegne noter, da pozabim na vse in ne naredim prav nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 8:04:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa še eno vprašanje za kuharice: kako delate kumarično juho s krompirjem???? Predvsem me zanima ali s čebulo/česnom in katerimi začimbami(kumina, majaron, petršil)??? Imam še cel kup kumar za ponucat in bi naredila to juho in palačinke za kosilo.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 13.8.2009 8:05:40 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 8:29:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Ma na digitalcu so samo slike iz hotela tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja na sliki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?