špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane. Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni . Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila. Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate. NOČKO Jaz bi ti vseeno najbolj privoščila, da bi te na CSD obdržali v službi. Mogoče bi bila pa ta služba v lokalu ok? Pestke stiskam zate Kako pa kaj Manca? Špelin@, bomo videli kaj bo s to drugo službo, bom videla kakšne pogoje mi bo ponudil. Sem pa danes še mojima staršema malce o tem govorila, pa nista najbolj navdušena, ker je cesta do tja zelo po domače povedana "smotana" in sploh pozimi je tja težko priti sej se je treba povzpeti čez en hrib, kjer zelo poredko plužijo Manca pa več ali manj po starem. Po noči se še vedno zbudi okrog pol 2h in nikakornoče več spati v svoji postelji. Potem jo dam k nama in kdaj lepo spi do ranega jutra, kdaj pa jamra in jamra, pa stoka in joka, ..... sem ji danes malce po ustih šarila in se mi dozdeva, da je čeljust na eni strani čisto nabrekla, pa vidim, da si jo ful drgne, tako da je zobek ti pod površjem, amapk dlesni nikakor ne prebije , in tako jo ful daje bogico. DRugače pa je ful pridna v varstvu pri atiju. Do sedaj nista bila še nikoli sama celo dopoldan, sedaj se pa prav super ujameta. No prejšnji teden in ta teden sta še moja starša doma, ker imata dopust, da jo še onadva malce razvaja, drugi tedn bosta pa čisto sama pa bomo potem videli kako in kaj, ampak upam, da ne bo neke panike. Kako pa kaj Gregi in vaše spanje??? Spanje po starem, vsaj dretja ni več toliko oz. le redko še. Zbuija se pa itak kar naprej.
|