|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
4.8.2009 8:12:11   
tilči
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image   za vse.

Mi smo danes spet bolj slabo spali.user posted image Ne vem,katerega leta bo boljeuser posted image

Sem ravno Nejcu razlagala,da grem še 4x v službo,potem pa na morjeuser posted image

Špelin@..to rundo sem bolj pozno začela pakiratiuser posted image ,ponavadi prej,pa se mi kar ne da.Ampak rajši prej in počasi,da kaj ne pozabimo.V četrtek,bo šel user posted image  tankat in gume preverit,popoldne ga bo opral,da v petek dopoldne noter naložimo.V soboto user posted image  še dela,a bo okoli 8.30 doma,potem pa gasauser posted image
Je najprej mislil dopust vzeti,samo potem bi moral pa po dopustu delati 3 soboto,kam bomo pa spet otroke dal?
Srčekgirl...user posted image user posted image  za uvajanje v vrtec.Mene že kar malo zvija,ko bo Tilen šel,čeprav vem,da bo užival med otroci.A je le toliko časa bil pri meniuser posted image Včasih sem bila bolj za domače varstvo,a glede na to,kako tašča varuje,da jo otroci komandirajo,ju imam rajši v vrtcu,kjer je red glede spanja in hranjenja,naučijo se deliti stvari,sploh pa spadajo med vrstnike.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
4.8.2009 8:13:55   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

... tebi pa čestitam,sva na isti teži..

Potem si tudi ti 2kg skinilauser posted image user posted image user posted image  Si že bliže ciljuuser posted image  Jaz imam še 2 kg za dat dol , potem pa začnem pospešeno delat na mišični masi.

Pa čestitke za vnovično tetkarstvouser posted image user posted image  

Estrella..user posted image user posted image user posted image  za vse izgubljene kg.Carica si.Res imaš močno voljouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
4.8.2009 8:17:13   
Estrella*
Drugače pa dobro jutro!

Pri nas je dežuser posted image . Sem v polnem zagonu, da zlikam še zadnji kup cunj in obesim oprano žehto, potem pa se spravim pakiratuser posted image Sovražim pakiranje!!!!Popoldna pa pospravljanje. Ju3 ob 6h pa gremo na dalek put.

Lepo se mejte v tem tednu in se tipkamo  mogoče še zvečer, če bo kakšna pri voljiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4278
4.8.2009 8:19:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Potem si tudi ti 2kg skinilauser posted image user posted image user posted image  Si že bliže ciljuuser posted image  Jaz imam še 2 kg za dat dol , potem pa začnem pospešeno delat na mišični masi.

Estrella..user posted image user posted image user posted image  za vse izgubljene kg.Carica si.Res imaš močno voljouser posted image user posted image user posted image

Hvala. Ko pogledam sliko izpred pol leta me mine kakršno koli žretje. Ker mi je debelost tako pokvralila kvaliteto življenja(šele sedaj se tega zavedam) mi ni težko zbrat voljo, da dokončno pridem do zastavljenega cilja, ker se resnično splača.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
4.8.2009 8:42:12   
jana81
dobro jutro

me je že Nejc vrgel pokonci, ne vem da imam dopust user posted image
Tudi pri nas dežuje, da lahk sam znoriš noter..
včeri sem Nejcu in njegovi sestrićni kupila malo večji bazenček, ker sta čist obnorela en mali čolniček od Nejca in skakala ven in not, no danes pa dež.user posted image

Estrella za kako dolgo pa greste ? imej se ful lepo, naužij se morjha in sonca še za nas.
Prav tako tudi Tilči.

zdej pa grem Nejcu zajtrk delat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4280
4.8.2009 8:51:41   
tilči
priprave na vrtec z nahrbtnikomuser posted image
user posted image

takole pa se spravim v lonecuser posted image
user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
4.8.2009 11:11:20   
Estrella*

Estrella za kako dolgo pa greste ? imej se ful lepo, naužij se morjha in sonca še za nas.
Prav tako tudi Tilči.

Hvala. Gremo za en teden. Meni je dovolj. Bomo pa šli še za par dni v topljice.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
4.8.2009 11:31:48   
mafi
Danuser posted image

o šefica in tilči se počasi pakiratauser posted image user posted image -moje najhujše opravila. Uživajta še za nas.

drugač pri nas nič novga razen tega da nimam več problemov ko Filipa dajem spat, ga samo položim v posteljo in sam zaspiuser posted image user posted image user posted image , kar je zame veliko olajšanje,
glede na to da smo imeli zmeri cele večerne procedure..

grem še mal za nazaj prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
4.8.2009 11:32:23   
mafi

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full je dober

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
4.8.2009 11:35:36   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obe

Neposredna povezava do sporočila: 4285
4.8.2009 11:40:02   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Danuser posted image

o šefica in tilči se počasi pakiratauser posted image user posted image -moje najhujše opravila. Uživajta še za nas.

drugač pri nas nič novga razen tega da nimam več problemov ko Filipa dajem spat, ga samo položim v posteljo in sam zaspiuser posted image user posted image user posted image , kar je zame veliko olajšanje,

kako ti je to ratalo?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
4.8.2009 11:48:16   
Estrella*

Danuser posted image

kako ti je to ratalo?

Ponavadi zadostuje kar angleški pregovor: try, try and try againuser posted image  Dejstvo je, da je to najlažje narediti od malega dojenčka, drugače pa vztrajat na svojem.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
4.8.2009 11:53:29   
mafi

Danuser posted image

kako ti je to ratalo?

ni menuser posted image , ampakuser posted image . Dva večera zapored, ga je samo položil v posteljo in šel ven. No na koncu je izpadlo kolk jaz zmeri komliciram,user posted image user posted image pa deci
sem pa včeraj isto naredila in ne morš verjet je cuclu dudo in zaspal, jaz sem bila full presenečena, ponavadi je vstajal in metal dudo iz spotelje.
Upam, da  tako tudi ostane

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
4.8.2009 11:54:06   
mafi
šefa a si že vse spakirala???user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
4.8.2009 11:57:14   
Estrella*

šefa a si že vse spakirala???user posted image user posted image

ne še nič. Sem ravno vse zlikala, sedaj pa jem snickers sladoleduser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
4.8.2009 12:00:33   
Estrella*
mafi: men je tud taka muka pakirat in se temu ponavadi do zadnjega izogibam. Še huje je pa razpakirat, to ponavadi dela Mr Muser posted image
Pa user posted image user posted image user posted image  za uspešno zaspanje. Pri naših mulcih velja le eno pravilo in tio je vztrajnost in doslednost, če ga ne upoštevaš te povozijouser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 4.8.2009 12:01:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4291
4.8.2009 12:01:43   
Srčekgirll
Hoj, hoj!

Mi smo dal še eno uvajanje skozi. Sm ga spet komaj domov spravla. Ju3 greva mal prej da bo še tam dobil zajtrk. Oz. ga bo ju3 ati pelaluser posted image , upamuser posted image . Drgač pa smo ok. Mal smo mel dežka, kok je fajn zrak zdej, bl sveže prej je bla pa sauna. Nč, grem kuhat kosilo pol pa za 4h v šiht. Aja, pa v šihtu so mi odobril in bom 1.9. ko bom začela delat po 8h delala sam dopoldneuser posted image user posted image user posted image .
Ajd se še kej javim.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
4.8.2009 12:01:45   
Srčekgirll

user posted image

user posted image

user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
4.8.2009 12:03:10   
špelin@
Dan user posted image

Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela user posted image user posted image

Estrella* in tilči, dobro spakirajta user posted image

mafi, user posted image za pridnega Filipa.

Pozdravčki tudi ostalim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4294
4.8.2009 12:04:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hoj, hoj!

Mi smo dal še eno uvajanje skozi. Sm ga spet komaj domov spravla. Ju3 greva mal prej da bo še tam dobil zajtrk. Oz. ga bo ju3 ati pelaluser posted image , upamuser posted image . Drgač pa smo ok. Mal smo mel dežka, kok je fajn zrak zdej, bl sveže prej je bla pa sauna. Nč, grem kuhat kosilo pol pa za 4h v šiht. Aja, pa v šihtu so mi odobril in bom 1.9. ko bom začela delat po 8h delala sam dopoldneuser posted image user posted image user posted image .
Ajd se še kej javim.

user posted image user posted image  to je pa super, da so tako uslužniuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
4.8.2009 12:05:25   
špelin@
Še huje je pa razpakirat

Absolutno res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4296
4.8.2009 12:05:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dan user posted image

Nisem vas prej utegnila priti pozdravit, imam polno hišo otrok (beri: velika pika je imela pižama party, ki se je raztegnil na celo dopoldne, zdaj pa počasi zaključujejo), zraven sem pa še prvič v življenju pekla potico, ki je celo uspela user posted image user posted image

Estrella* in tilči, dobro spakirajta user posted image

mafi, user posted image za pridnega Filipa.

Pozdravčki tudi ostalim user posted image

Potico??? Čestitke. Jaz se še nisem opogumilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
4.8.2009 12:06:57   
špelin@

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
4.8.2009 12:07:50   
špelin@

user posted image user posted image za obe. Madonca, E.*, ti boš šla vsa šlank in fit na morje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
4.8.2009 12:08:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer!

SE na hitro malce javim, da me ne boste dale med izbrisane.

Pri nas več ali manj vse po starem. Edino jaz trenutno delam od četrtka naprej , oziroma sem na usposabljanju na delovnem mestu za 3.mesece. Mi je kar fino, ker poznam celotno ustanovo in več ali manj vse zaposlene user posted image , tako da bi kar tam ostala, če bi bila možnost, pa je žal ni user posted image .
Sem pa dobila eno ponudbo za v en lokal delat, za delj časa, samo še ne vem kakšne pogoje mi bodo ponudili, tako da ne vem kaj in kako sem bom odločila.

Nč, pa naj bo to za nocoj vse. Šibam še zobe umit in v horizontalo.... lahko in mirno noč želim vsem skupaj..... hroščke, vi pa spite prosim celo noč brez alarmov.... in Manca moja, to velja tudi zate.

NOČKO

user posted image user posted image user posted image Jaz bi ti vseeno najbolj privoščila, da bi te na CSD obdržali v službi. Mogoče bi bila pa ta služba v lokalu ok?
Pestke stiskam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa kaj Manca?

Špelin@, bomo videli kaj bo s to drugo službo, bom videla kakšne pogoje mi bo ponudil. Sem pa danes še mojima staršema malce o tem govorila, pa nista najbolj navdušena, ker je cesta do tja zelo po domače povedana "smotana" in sploh pozimi je tja težko priti sej se je treba povzpeti čez en hrib, kjer zelo poredko plužijo user posted image

Manca pa več ali manj po starem. Po noči se še vedno zbudi okrog pol 2h in nikakornoče več spati v svoji postelji. Potem jo dam k nama in kdaj lepo spi do ranega jutra, kdaj pa jamra in jamra, pa stoka in joka, ..... sem ji danes malce po ustih šarila in se mi dozdeva, da je čeljust na eni strani čisto nabrekla, pa vidim, da si jo ful drgne, tako da je zobek ti pod površjem, amapk dlesni nikakor ne prebije user posted image , in tako jo ful daje bogico.

DRugače pa je ful pridna v varstvu pri atiju. Do sedaj nista bila še nikoli sama celo dopoldan, sedaj se pa prav super ujameta. No prejšnji teden in ta teden sta še moja starša doma, ker imata dopust, da jo še onadva malce razvaja, drugi tedn bosta pa čisto sama pa bomo potem videli kako in kaj, ampak upam, da ne bo neke panike.

Kako pa kaj Gregi in vaše spanje???

user posted image user posted image user posted image
Spanje po starem, vsaj dretja ni več toliko oz. le redko še. Zbuija se pa itak kar naprej.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?