|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
30.7.2009 8:56:06   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
Moj pa sploh več noče mleka zvečer in ne zjutriuser posted image , sam dudo in zaspi

Bodi vesela user posted image Tisti user posted image smajli nima tu kaj iskati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
a veš k si navajen, da ti vsak dan zvečer rukne mlek, no ja enkrat je treba nehatuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
30.7.2009 8:57:21   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Danes sem verjetno ta prva, ki bedi user posted image . Kaj čem, če pa imam doma piščančka, ki vstaja zelooo zgodaj user posted image .

Najprej vsem eno dobro user posted image .

Jana prihodnji teden se ne moremo videti, ker gremo to soboto na morje user posted image in pridemo naslednjo soboto nazaj.
Dieto, ki sem jo jaz ubrala, predvsem zaradi zdravstvenih težav (napihnjenost in izpuščaji) pa tudi zaradi hujšanja je, da sem izločila:
- sladkor v vsem oblikah (sladkarije, peciva, čokolade, sladkor v kavi, sladoled, ...)
- vse mlečne izdelke živalskega izvora (sire, namazi, mleko, jogurti, smetana.....) zaradi vsebnosti laktoze in to nadomestila s sojinimi izdelki, ki so super,
- svinjino in
- gluten (pšenica v vseh oblikah tako v kruhu kot v testeninah).

Vse kar sem črtala sem nadomestila s sojinimi izdelki, kupujem pirine, sojine testenine, jem vse ostalo meso, sladkorja sploh ne pogrešam in počutim se super. Da ne pravim kako se mi je koža občutno izboljšala in polepšala, pa še kile sem izgubila. Danes sem se tehtala in sem že za 0,5 kile lažja user posted image . Vsega skupaj sem zdaj v 16. dneh odkar se držim te diete izgubila 5,5 kg (nekaj od tega je voda).
Pijem veliko tekočine in po 17. uri ne jem nič OH, ampak zgolj zelenjavo in kakšno ribo.

uaaaaaaaaaaaau super si, ampak jst brez sladoleda in sira ne bi zdržala..sem prevelik odvisnik user posted image

morem se spravit mal laufat, pa bo kar bolje..

Enako user posted image

jaz sm tud psihič na sladoleduser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
30.7.2009 8:58:25   
špelin@

Moj pa sploh več noče mleka zvečer in ne zjutriuser posted image , sam dudo in zaspi

Bodi vesela user posted image Tisti user posted image smajli nima tu kaj iskati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
a veš k si navajen, da ti vsak dan zvečer rukne mlek, no ja enkrat je treba nehatuser posted image user posted image

Joj, koliko mesecev je že, odkar Gregor noče več mleka po flaški user posted image Pri dobrih petih mesecih je dokončno zaštrajkal, pri šestih pa jedel samo še GH na žlico.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
30.7.2009 9:03:53   
špelin@
Gremo mi zdaj malo ven, otroci in pes že težijo user posted image Čeprav je stanovanje totalno razmetano in bi bilo koristneje, da bi jih napodila delat generalno user posted image user posted image user posted image Čakamo na dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
30.7.2009 9:07:07   
mafi

Gremo mi zdaj malo ven, otroci in pes že težijo user posted image Čeprav je stanovanje totalno razmetano in bi bilo koristneje, da bi jih napodila delat generalno user posted image user posted image user posted image Čakamo na dež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
30.7.2009 9:24:28   
suzy85

joj, ne govori! jst sm šla v soboto šele zvečer ob 10ih tla brisat, ker drugače ne pridem zraven. user posted image  snoči sem likala do 1ih, danes me pa spet čakata še 2 pralna stroja. kdaj bo konc?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
30.7.2009 9:37:17   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

joj, ne govori! jst sm šla v soboto šele zvečer ob 10ih tla brisat, ker drugače ne pridem zraven. user posted image  snoči sem likala do 1ih, danes me pa spet čakata še 2 pralna stroja. kdaj bo konc?

če te potolažim lahko rečem na morju  (ne boš likala), drugače pa realno nikoli..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
30.7.2009 9:38:58   
jana81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi ...

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
30.7.2009 9:39:43   
jana81

men je blo tud čudn, ko je nehal jest ponoč, čeprav sem si skos  to želela.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
30.7.2009 9:39:51   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Vse kar sem črtala sem nadomestila s sojinimi izdelki, kupujem pirine, sojine testenine, jem vse ostalo meso, sladkorja sploh ne pogrešam in počutim se super. Da ne pravim kako se mi je koža občutno izboljšala in polepšala, pa še kile sem izgubila. Danes sem se tehtala in sem že za 0,5 kile lažja user posted image . Vsega skupaj sem zdaj v 16. dneh odkar se držim te diete izgubila 5,5 kg (nekaj od tega je voda).
Pijem veliko tekočine in po 17. uri ne jem nič OH, ampak zgolj zelenjavo in kakšno ribo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
30.7.2009 9:40:19   
suzy85
A misliš, da do zdaj je bil pa mir? user posted image Figo, bi rekel Gregor user posted image Zadnjič je user posted image pomerjal superge in je mali v slabih 10 minut ****-krat oblezel trgovino (po vseh 4, ker ni šans, da bi on zdržal v naročju, vozička pa nisem imela s sabo). Lahko si predstavljaš, da ni bil samo umazan, ampak povsem črn po nogah, hlačah, rokah,... user posted image Najhuje je bilo, ko sva dobro uro čakala takrat na pregled rokice v kirurški in je v vozičku že norel, ker je hotel na tla: celo čakalnico je temeljito "počistil" in kljub brisanju z vlažnimi robčki prišel k zdravniku zaflekan kot user posted image
Tako da bo zdaj lažje, ker vsaj usran ne bo user posted image

user posted image user posted image user posted image  pravega malega raziskovalca imate!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
30.7.2009 9:40:43   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Včeraj smo se šparovčke spraznili,saj imamo še registracijo drugega avtomobilauser posted image .Še dobro,da imamo za na morje posebej prišparano.Malo bodo pa stari starši prispevali.Moja mami se je že javila,da bo dala za sladoleduser posted image

user posted image  za babi!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
30.7.2009 9:41:01   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

če te potolažim lahko rečem na morju  (ne boš likala), drugače pa realno nikoli..

hvala za tolažbo! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
30.7.2009 10:33:24   
nia5
Dobro jutro user posted image
Danes smo spali občutno bolje kot včeraj  user posted image , zbudila se je le 2x.
Sma pa že bile eno turo na sprehodu in to dobesedno, sem jo hotela z vozičkom peljat user posted image , boš ja, tako rabuko je zagnala, da smo morale it peš user posted image

Aurora28 čestitam za izgubljene kg user posted image

Špelin@ no glede umazanosti je res lažje, ko hodijo, ampak pri nas je vozek čist odpado, le še noge, pa gasa user posted image

Tilči user posted image za babi

Mafi, kaj bi jaz dala da bi Nia nehala jest ponoči, je kar vztrajni mali vragec

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
30.7.2009 10:51:49   
tilči
Nia...user posted image user posted image  za spanje.Tudi naš še je ponoči oz. ob 22. najkasneje,samo glede na to,kakšen suhec je,se nič ne pritožujem.Ves čas nekaj melje,zredi se pa nikamor.user posted image Ko zboli,pa še revček shujšauser posted image Očitno bo na stara leta noter prineseluser posted image

Danes sem dobila čevlje za v vodo in to zastonj od ene mamice.Sem ji v zahvala kavo in bonbone poslala,ker noče denarja

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
30.7.2009 11:01:34   
tilči
Sem se spravila pakirat Tilnove kašice in mleko,koharček,pa malo drobnarije,pa je tako težka potovalka,da moram prestaviti v tisto s koleščki,ker to ne bo noben nosiluser posted image

Tašča gre tudi sedaj 1x na morje,pa se še ni zjasnila kdajuser posted image .Včeraj je prijatelja vprašala,kdaj gresta,pa je bil njegov odgovor: jaz zase vem,kdaj grem,zate pa ne vem?Saj se je hecal,samo včasih mora pa tudi pomisliti,kaj zine,ker je tašča hitro užaljena.To še jaz vem,da se moram kdaj v jezik ugrizniti,da ni dolg nos

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
30.7.2009 11:02:30   
tilči
A sedaj sem pa sama?user posted image

Grem se delat,da delamuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
30.7.2009 11:33:43   
suzy85

A sedaj sem pa sama?user posted image

Grem se delat,da delamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.7.2009 11:51:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro user posted image
Danes smo spali občutno bolje kot včeraj  user posted image , zbudila se je le 2x.
Sma pa že bile eno turo na sprehodu in to dobesedno, sem jo hotela z vozičkom peljat user posted image , boš ja, tako rabuko je zagnala, da smo morale it peš user posted image

Aurora28 čestitam za izgubljene kg user posted image

Špelin@ no glede umazanosti je res lažje, ko hodijo, ampak pri nas je vozek čist odpado, le še noge, pa gasa user posted image

Tilči user posted image za babi

Mafi, kaj bi jaz dala da bi Nia nehala jest ponoči, je kar vztrajni mali vragec

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje, sej bo počasi in ti bo prespala celo nočuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
30.7.2009 11:53:00   
mafi

Sem se spravila pakirat Tilnove kašice in mleko,koharček,pa malo drobnarije,pa je tako težka potovalka,da moram prestaviti v tisto s koleščki,ker to ne bo noben nosiluser posted image

Tašča gre tudi sedaj 1x na morje,pa se še ni zjasnila kdajuser posted image .Včeraj je prijatelja vprašala,kdaj gresta,pa je bil njegov odgovor: jaz zase vem,kdaj grem,zate pa ne vem?Saj se je hecal,samo včasih mora pa tudi pomisliti,kaj zine,ker je tašča hitro užaljena.To še jaz vem,da se moram kdaj v jezik ugrizniti,da ni dolg nos

zgleda da bo taščica odrinila na dopust istočasno z vamiuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
30.7.2009 12:01:22   
tilči

zgleda da bo taščica odrinila na dopust istočasno z vamiuser posted image user posted image

Bog ne daj!

Ne,ne,to pa ne.Mora hišo in psa čuvatuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
30.7.2009 12:22:59   
mafi

Bog ne daj!

Ne,ne,to pa ne.Mora hišo in psa čuvatuser posted image

sm hotla sam reakcijo vidtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
30.7.2009 13:57:27   
suzy85
evo, je sestrca malo brskala po računalniku in našla tole user posted image
user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
30.7.2009 15:15:21   
nia5

evo, je sestrca malo brskala po računalniku in našla tole user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image , a kr dve dudi naenkrat user posted image

Nia pa ima najraje eno v ustih, drugo pa v roki user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
30.7.2009 15:16:56   
nia5

A še vedno je kašice? Nia ni povohala kašice že kake 3-4 mesece, jih ni več marala. Večji kosi so, raje jih ima user posted image

< Sporočilo je popravil nia5 -- 30.7.2009 15:17:13 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?