Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:25:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ku ku ku ku Kaj je sedaj to, a boste samo kukukal??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:26:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa Eva vse najboljše z 14 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:26:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:27:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:28:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham Pri nas je pa že prav fino, pa še zalila sem travo okrog hiše, tako da je malo vlage v luftu in i več tako vroče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:28:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ku ku ku ku Kaj je sedaj to, a boste samo kukukal?? estrella popravi ticker, če ne boš morala v minus kile popravlat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:29:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. jst tud ne.. Sem mela dons namen še drug kup zlikat, pa je prevroče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:30:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham Pri nas je pa že prav fino, pa še zalila sem travo okrog hiše, tako da je malo vlage v luftu in i več tako vroče. midva sva zgoraj v hiši, dnevna je del mansarda in je noter 30 stopinj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:30:32
|
|
|
|
jana81
|
grem naprej čips jest..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:36:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham Pri nas je pa že prav fino, pa še zalila sem travo okrog hiše, tako da je malo vlage v luftu in i več tako vroče. midva sva zgoraj v hiši, dnevna je del mansarda in je noter 30 stopinj Meni kaže sicer 25 stopinj ampak imam odprto vse in postaja frišno. Čips?????? Kaj pa kile???????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:38:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ku ku ku ku Kaj je sedaj to, a boste samo kukukal?? estrella popravi ticker, če ne boš morala v minus kile popravlat saj sem že v minus kilah Končno je zginla 6 iz prvega mesta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:38:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham Pri nas je pa že prav fino, pa še zalila sem travo okrog hiše, tako da je malo vlage v luftu in i več tako vroče. Pr nas je prav hladno Meni kar paše vročina.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:38:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. Kaj pa naj delam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:39:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham Pri nas je pa že prav fino, pa še zalila sem travo okrog hiše, tako da je malo vlage v luftu in i več tako vroče. midva sva zgoraj v hiši, dnevna je del mansarda in je noter 30 stopinj Meni kaže sicer 25 stopinj ampak imam odprto vse in postaja frišno. Čips?????? Kaj pa kile??????????? you read my mind
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:44:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ku ku ku ku Kaj je sedaj to, a boste samo kukukal?? estrella popravi ticker, če ne boš morala v minus kile popravlat saj sem že v minus kilah Končno je zginla 6 iz prvega mesta UUUUUFFFFFFFFFFF si me šibnila Se tolažim, da imam več cm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:44:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham Pri nas je pa že prav fino, pa še zalila sem travo okrog hiše, tako da je malo vlage v luftu in i več tako vroče. Pr nas je prav hladno Meni kar paše vročina. Pri nas je tako vroča, da pihamo od sile. Čez 30 je bilo, včeraj je bilo 34.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:44:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. Kaj pa naj delam Se pogovarjaš z nami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:46:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? jst sem ravnokar prišla nazaj s sprehoda, sem morala Nejca popokat v vozek da je zaspal.. zdej pa že drnjoha v svoji postli naprej...moj je zunaj še na čik pauzi, pol pa greva gledat film. Mater jhe vroče..komaj diham Pri nas je pa že prav fino, pa še zalila sem travo okrog hiše, tako da je malo vlage v luftu in i več tako vroče. midva sva zgoraj v hiši, dnevna je del mansarda in je noter 30 stopinj Meni kaže sicer 25 stopinj ampak imam odprto vse in postaja frišno. Čips?????? Kaj pa kile??????????? eh...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:46:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ku ku ku ku Kaj je sedaj to, a boste samo kukukal?? estrella popravi ticker, če ne boš morala v minus kile popravlat saj sem že v minus kilah Končno je zginla 6 iz prvega mesta braaaaaaaaaaaaavo...pol sva pa nekje na istem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:46:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. Kaj pa naj delam Se pogovarjaš z nami. kako sliko nalož gor, zdej ko maš čas , se lahk slikaš, me ti bomo pa zavidale kak si suha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. jst tud ne.. Sem mela dons namen še drug kup zlikat, pa je prevroče. dobra si, jaz ni šans da bi zdaj likala, čeprav je vkup že ogromen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:48:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ku ku ku ku Kaj je sedaj to, a boste samo kukukal?? estrella popravi ticker, če ne boš morala v minus kile popravlat saj sem že v minus kilah Končno je zginla 6 iz prvega mesta UUUUUFFFFFFFFFFF si me šibnila Se tolažim, da imam več cm. Ja imaš prav Tu pa ne morem nič narediti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:49:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. jst tud ne.. Sem mela dons namen še drug kup zlikat, pa je prevroče. dobra si, jaz ni šans da bi zdaj likala, čeprav je vkup že ogromen Sem že nehala, ostalo pride na vrsti jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:50:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. Kaj pa naj delam Se pogovarjaš z nami. kako sliko nalož gor, zdej ko maš čas , se lahk slikaš, me ti bomo pa zavidale kak si suha Ampak je res!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 21:51:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj res ni nobene? Ne Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petek Komu lepše kot tebi. jaz sigurno ne bi likala, če bi imela tak mir. Kaj pa naj delam Se pogovarjaš z nami. kako sliko nalož gor, zdej ko maš čas , se lahk slikaš, me ti bomo pa zavidale kak si suha Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?