|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
15.6.2009 9:05:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Evo, vedno manj je za brat! Se vidi, da bom spet do konca tule s kako eno ali dvema na temi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pregled pri svoji gin. in CTG imam v torek 16.6.

Hojla. TUdi jaz imam še pri svoji jutri pregled. Po moje ni še nič pripravljeno, čeprav me tak dol vleče, da bi kr šla potiskat! user posted image

Tej_a dajmo, dajmo! user posted image

Naty-Taja ja ene bomo še vztrajale na junijkah user posted image user posted image , tak da komaj čakam jutri če bodo kake spremembe......

Ja Tej_a dajmo, dajmo.....
user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 726
15.6.2009 10:06:23   
loveforever
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

punce a mislite da imaš lahko že sedaj nalakirane nohte v porodni al še kr težijo da moreš jih spucat??

Zakaj bi pa težili? user posted image user posted image Saj ti ne bodo nohtov pregledovali....

zakaj? pri ta prvem porodu ko so me sprejeli so mi dali aceton in sem si mogla ves lak dol spravit ves nakit dat dol,.... tako da sem se zastonj matrala s francosko manikuro

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 727
15.6.2009 10:10:49   
ulsi25
a to da nimaš nalakiranih nohtov je pomembno samo na rokah ali tudi nogah?

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.6.2009 10:17:32   
loveforever
kako smo kaj, meni je dolgčas in namesto da bi šla peglat čepim za računalnikom,...

dogaja se nič ne HB ker se mi še nikamor ne da, pa tud če sem še drug teden kr doma:)

Neposredna povezava do sporočila: 729
15.6.2009 10:22:14   
harley
tej_a: vso srečo, če bo šlo za res!!

Laka za nohte naj ne bi imeli na rokah in na nogah, pa šminke tud ne...ker se baje na ustnicah in nohtih takoj pozna, če izgubljamo kri oz. pritisk pada in tako...nogavice ti bodo pa verjetno dali dol.

Meni ni logično kako lahko v telesu prihaja do takih sprememb in mi tega skor ne zaznavamo....recimo, si odprt pa niti ne veš user posted image men je to vse ful smešno. Spodi se nam vse neki pripravlja in širi in razn par krčkov na dan oz. tistih neprijetnosti (vsaka ve zase) skor ne moreš vedet.

Idealno bi blo, da bi ti povedali točn datum in uro...to bi mi še najbolj ustrezalo sam tako v življenju pač ne gre. Zgleda, da sem po značaju preveč nestrpen in nemiren človek in imam rada stvari po mojo kontrolo, da me vse to čakanje preveč vznemirja. To  je tudi prva stvar, ki me spravlja s tira, kar se nosečnosti tiče in da res sitnarim. Že kar sama sebi grem na živce, kaj šele drugim user posted image

Punce, kaj boste danes počele?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 730
15.6.2009 11:06:33   
loveforever
harley- verjamem da si nestrpna in si tudi opravičeno saj pričakuješ svojega dojenčka,. probaj si kakšen del zadat da ga moraš naredit. pa ti čas hitreje mine.

kaj bom js počela?? sedaj grem v trgovino potem po ta malo v vrtec. ko se najema grem sesat in glancat avto, pa bo par urc mimo potem grem k sosedi pomagat na travnik,... skratka zadala sem si malo dela in bo ponedeljek minil.

jutri bom pobrala zavese z oken in jih oprala ( obesel jih bo možek:), in umila okne,..

tako da si narediš en plan, v soboto imam rok, pa se nem nč sekirala ko še ne bo ker bi še bla rada malo fraj,

v petek bi šla pa na radio rogla posluđšat speve pa bitence pa si ne upam v tako gnečo dan pred PDP-jom:(

no grem se pripravit za trgovino, se še tipkamo

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 731
15.6.2009 12:11:12   
bamoocham
Dan.

Js sem nazaj iz bolnice, nič se ne dogaja še. Vse je še zacementirano  spodajuser posted image , CTG raven, kontrola šele v petek zjutraj.

In kako ste kaj? Js sem tk zaspana, sem danes od vse nervoze bla pokonc že ob 5h, pa šla 3x na wc (no vidite, kaj dela psiha)...tak da grem zdj mal spat, potem pa skuhat nekaj za južno.

Papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
15.6.2009 12:14:25   
biba14
Ojla user posted image
Pri meni se tudi še nič ne dogaja ( ctg raven, zaprta...)...Mal sem user posted image , ker mi komajda uspe našteti tistih 10 gibov v 12ih urahuser posted image . Včeraj sem potrebovala točno 11ur, danes mi je brcnil 2x v 3.5urah. se mi zdi,da sem vsak dan bolj nestrpna kdaj bo in kako bouser posted image . Se pozna, da sem prvorodkauser posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.6.2009 12:34:15   
metimenka
Pozdravljene!

Jaz vas sicer kar pogosto berem, oglasim se pa bolj redko. Tudi jaz sem upala, da bo prišel user posted image pred PDP-jem in je ful zoprno, ker si zadaš ta PDP kot ciljni datum, potem moraš pa še malo počakat... Zdj me že vsak sprašuje, če še nism šla, pa kako to. Se mi zdi, da je to eno najbolj neumnih vprašanj - sej menda vidijo, da imam še trebuh, ne? Se mi pa res zdi, da ga zadnje čase veliko bolj žuram kot prej - prejšnji vikend smo na petdesetletnici plesal, v soboto pa na eni poroki. Dojenčku pa očitno to kar sede in se mu še nikamor ne mudi. Najbrž je spoznal, da je svet krut ;) Nič, jutri imam pregled še pri moji ginekologinji pa vseeno še vedno upam, da mi ne bo treba it. Mogoče bo pa danes kaj drugače...

Pridne bodte!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 734
15.6.2009 12:43:29   
fragola
Pozdravljene souser posted image , jaz vas pozdravljam iz bolnice, kjer cakam ce bo kaj, v glavnem sem full otekala in nisem hodila na vodo, tako, da zdaj bojo vidli kaj bo, maternićni vrat je zmehcan in je skrajšan tako, da zdaj samo cakamo ce bo kaj, držte pesti, da se bo zacelo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu metimenka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
15.6.2009 12:46:13   
loveforever
bamoocham- sej bo kmalu, tvojemu dojenčku je notri všeč, tako da ga kr pusti uživat. sem malo šla brat aprilčice pa vidim kakšne probleme imajo z otroki ki ne morejo kakat in ne jest,... sem si rekla hvala bogu da ga še nimam, kaj nas šele potem čaka....tako da izkoristi še te dni!!

biba- a ti maš pa v petek rok? kje boš pa rodila, v kateri porodnišnici?

mene pa zanima kakšne so kaj v porodnišnici cele kaj gužve????

no moja ta mala je že v meževi deželi, js grem pa za njo,  potem pa delo naprej

papa

pa kakšnega novega junijčka/junijko do ta časuser posted image

(odgovor članu metimenka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
15.6.2009 13:07:38   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pozdravljene souser posted image , jaz vas pozdravljam iz bolnice, kjer cakam ce bo kaj, v glavnem sem full otekala in nisem hodila na vodo, tako, da zdaj bojo vidli kaj bo, maternićni vrat je zmehcan in je skrajšan tako, da zdaj samo cakamo ce bo kaj, držte pesti, da se bo zacelo!

Fragola drži se ,pa en user posted image  za lepši dan...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 737
15.6.2009 13:25:35   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

biba- a ti maš pa v petek rok? kje boš pa rodila, v kateri porodnišnici?

mene pa zanima kakšne so kaj v porodnišnici cele kaj gužve????

Ja v petek je uradni datum, ki mi ga v materinsko niso spreminjali,čeprav je bil po UZ že od samega začetka datum 12.6-po tem torej že 3 dni zamujauser posted image . Sedaj je bolje tako, ker drugače bi bila še bolj nestrpnauser posted image .
Rodila pa bom v Mb porodnišnici.
Gužve pa so baje povsod...pravi boom poletnih bebicuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 738
15.6.2009 14:00:33   
Goldy
I am back! No, več nas je. user posted image  V petek sva prišli domov. Zdaj pa cartanje, spanje, dojenje, malo Aptamila, previjanje, malo jokanja in boleči šivi. To je opis trenutne situacije pri nas. user posted image  

V glavnem bilo je takole: ob cca 10-ih dopoldne so se začeli popadki na 5 min. Ob 14 uri sva šla v P, kjer CTG ni še nič pokazal, odprta za en prst, ob osmih zvečer so bili že na 3 minute in odprta 3 cm. Takrat smo se podali proti porodni, malo čez devet so mi predrli mehur in se je začelo bolj zares. Moj je bil krasen, prav tako babica, ki me je skozi masirala. vmes so se mi popadki ustavili, okrog polnoči smo začeli s potiskanjem. Sem pa res mislila, da mi bo hrbtenico odprlo. Trudili smo se ful dolgo, tako da sem bila že čisto brez moči (popadki pa so spet pojenjali), dobila sem 2 umetna, mala pa se ni hotela spustit), morali so me prerezati in za iztis uporabiti malo vakuma. Na koncu sem bila že tako utrujena, da sem se bala, da jim bom tam na mizi omedlela. Ampak je bilo vse ok. sploh pa ko vidiš pol to dete.user posted image

Res je, kar pravijo, da je potrebna psihična in fizična kondicija. Samo mene je fizična mal zajuser posted image . Tisto ležanje zadnji mesec se mi je krepko poznalo. So me pa vsi v porodni pohvalili, da sem bila taka luštna, pozitivna porodnica.user posted image  

Danes je bila na obisku že patronažna. Alji smo morali dati sladkih kamilic, ker dete ni kakalo že 3 dni.

loveforever - u celu je kar gužva, sam se vse tako hitro menjamo....ženske namrečuser posted image

Alja je sonček, moj tudi. Res ne vem kako bi brez njega. Med porodomi mi je ful pomagalo, da je bil zraven. Sem mu pa skoraj prste polomila. user posted image Zdaj doma vse rihta. No, med vikendom smo aktivirali dedija za kuho (mojega očeta).user posted image user posted image

Me pa bolijo šivi in do včeraj nisem šla na taveliko potrebo in je bilo zelooo hudo. A se zadeva že ureja....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 739
15.6.2009 14:18:23   
Mala_princeska
Biba pa ne bit tak nestrpna no....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fragola navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image .

Loveforever
jaz sem pa oknomanijo že dala čez user posted image

Bamoocham ja kam se ti pa mudi, jaz sem pred tabo user posted image

Ja gužve so baje povsod user posted image user posted image , bomo videli kako bo.....

Jaz sem pa od svoje zobozdravnice. V soboto mi dežurna ni odprla vseh kanalov v zobu in ponoči me je cukalo za znoret user posted image user posted image user posted image , bolelo k user posted image , posledično sem slabo spala.
No, zdaj imam še vedno odprt zob in mi je kanale prepucala, pa gnoj mi ven teče....Skratka zob je spucan, samo hrana ne sme not pridet in moram basat vato not user posted image in jo menjat,

po porodu pa bo šel zobek najbrž ven. Je rekla da če bi bila nuja, bi mi ga že zdej spulila.

Vsaka moja nosečnost terja en zob - pet let nazaj v zg. nosečnosti na levi strani, sedaj pa na desni. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 740
15.6.2009 14:39:31   
loveforever
mala princeska- ti kr zavidam, to je tuk dela da neve,m kje naj začne pa še plastične bele imam, tako da je še z robom del ne samo s šipo, pol zvečer pa ta mala z mastnim rokam po balkonskih vratihuser posted image user posted image

goldy- kateri dan pa si šla domov??

js mam v celju eno poznano k dela v P pa mi je ta prvioč zrihtala da sem bila potem sama vsobi in je rekla da če ne bo prevelikega booma mi bo tudi tokrat pouizkusla zrihtat, ker to je pa nekaj najboljšega da imaš svojo sobo:)user posted image

joj avta še kar nisem spucala, sem s tamalo za dve ure zaspala pa se mi je kr ritem podro, jojoj bol k gre proti koncu hitreje gre, pa več dela mam,,,,,

fragola, naj se čimprej začne in konča, upam daže danes zazibaš svojega korenjaka!!!user posted image user posted image  vso srečo!!!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 741
15.6.2009 14:45:46   
miškolinka 82
Čestitke vsem novopečenim mamicam..Jst se vam nisem že dolgo oglasila, ampak z eni razlogom. 10.aprila, nas je dva meseca in 4 dni pred rokom presenetil Rene.Imel je 2020gr in 45cm..Pridno raste in sedaj smo že na 3600 gr in 52 cm.. Srečno vsem, ki še niste rodile!

Neposredna povezava do sporočila: 742
15.6.2009 15:07:46   
Goldy
loveforever - domov sem šla 4 dan. Jaz sem najprej razmišljala o nadstandardu...pa sem bila zdaj krasno zadovoljna, da sva bile 2 v sobi.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 743
15.6.2009 16:42:25   
bamoocham
Daaaan.

Evo, okrepčilni spanec za mano, prav tako južna. Sem pa spila za žejo tudi 2 dcl mrzlega brezalkoholnega piva...mmmm kk je pasaluser posted image

Fragolauser posted image user posted image še malo, pa boš cartala!!!

Mala_princeska,
sej se mi ne mudi nikamoruser posted image sam končno bi našo pikico rada spoznala. Ja res ji paše noter. Po moje bomo šli kr po roku in bo tak, kot sma se menili z loveforever, da bo 25.6. prišla naša na svetuser posted image
Je blo pa danes na CTG ful smešno, tista sonda ji sploh ni bla všeč na trebuhu, kr naprej je nekaj brcala noter v njo, pa premikalauser posted image
Upam, da se tole s tvojim zobom porihta.user posted image

A v SG ni nadstandardnih sob?

Danes ni zgledlo, da  bi bla kaka gužva gor, vse umirjeno...
Miškolinka, lepo pridobivate na teži, superuser posted image

Goldy,user posted image user posted image user posted image

Grem mal na luft, čeprav je taka sparina tu pr nas, da je za znoret...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
15.6.2009 16:57:34   
bamoocham
user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
=============================================  
1.6.     Annadriel           
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image       
2.6.     Nemka (21)          user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
---------------------------------------------------------------------------------  
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA                                                        
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                 PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
6.6.

kim09                        

6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
----------------------------------------------------------------------
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                               MARIBOR                                                                    
8.6.     Nastyaa     
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                       LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------------------
10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)        SLOVENJ GRADEC
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                              NOVO MESTO
11.6.    Tanjadenis (25)   user posted image                             TRBOVLJE
11.6.    Mandreja              user posted image  
--------------------------------------------------------------------------------------
12.6.    Tincaminca          user posted image       
12.6.    MK8                     user posted image      
--------------------------------------------------------------------------------------                                                                 
13.6.    Ajdish (24)          user posted image                                 LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------    
14.6.    miškamaška08   

14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)         NOVO MESTO
14.6.    Ovnica78 (31)          user posted image    Tin (3)           SLOVENJ GRADEC
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)          LJUBLJANA
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)     IZOLA
17.6.    ronja1a
18.6.    fejči                                                                
18.6.    Harley                user posted image                                      ŠEMPETER
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                               MARIBOR                 
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

19.6.    Tej_a (31)              user posted image                                       
20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
            CELJE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                
CELJE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
20.6.    Mery15031981 (27)      user posted image                         LJUBLJANA
---------------------------------------------------------------------------------------

21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                              SLOVENJ GRADEC                        
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
--------------------------------------------------------------------------
22.6.    Ninta
-----------------------------------------------------------------------------------------
23.6.    fragola (27)                                                  POSTOJNA

-----------------------------------------------------------------------------------------
24.6.    22zlatolaska11 (27)                                         
24.6.    Kittycat                                                          CELJE
24.6.    S@nta                     user posted image       1. fantek (3)                  
25.6.    m2ip                                   
25.6.    emmi          
25.6.    M2I       

26.6.
    Banči06 (31)        user posted image  

26.6.    Donna22  (22)       user posted image                                      PTUJ
26.6.    22zlatolaska19      user posted image    Taja 03, Neja 05
27.6.    Bjondi (33)            user posted image     Karin (8)                
LJUBLJANA
27.6.    Naty-Taja (31)      user posted image   Marcel (05), Maruša (06) CELJE
28.6.    Naja* (32)           user posted image       Lan (2)                      KRANJ  
28.6.    Banananjam         user posted image      
28.6.    Inca                       user posted image                                          LJUBLJANA
29.6.   
Lsica                       user posted image  
                                     LJUBLJANA
29.6.

Zoga08   (27)        user posted image
29.6.    Snoopyka (18)     user posted image                                          M. SOBOTA
---------------------------------------------------------------------------
30.6.    Farmacevtka81           
30.6.   
10ka (31)              user posted image   hčerka (1,5)              
  POSTOJNA
30.6.    Luši (20)                user posted image   
                                    KRANJ                     
30.6.    ditta                               hčerka (2)
===================================================
===================================================

user posted image   še 74

user posted image še 74        user posted image   16 user posted image 16  user posted image 8 user posted image   34

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 15.6.2009 16:59:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 745
15.6.2009 16:58:00   
bamoocham

user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
1.  *alina*                 16.04.         02.06       LARA       2040 g  43 cm   user posted image
2.  Mateja.Luka.Nik   09.05.         05.06       NIK         2200 g  51'5cm user posted image
3.  mojsonček            13.05.         12.06       ZOJA       2630 g  49 cm   user posted image
4.  Knutek                   18.05.        27.06       NIK          2690 g  47 cm   user posted image
5.  tinca84                  21.05.        02.06       NIK          3550 g  50 cm   user posted image  
6.   BIBI                      25.05.        10.06       ANDRAŽ   4330 g  55 cm   user posted image
7.  sončki                    26.05.        05.06       MARKO     3380 g  51 cm   user posted image
8.  dreamhorse           26.05.        03.06       ŽANA        3970 g  53 cm  user posted image  
9.  smrketa24             26.05.        01.06       MATEJ      3285 g  51 cm   user posted image
10.  sabsa                   27.05.        24.06       SARA        2750 g  49 cm   user posted image
11. Hindi                     27.05.        08.06  IAN PATRIK  2840 g  50 cm   user posted image
12. Minča
                   30.05.        03.06       NEJA        3200 g  51 cm   user posted image
13. mojjaka                01.06.        14.06       JAKA        3950 g  50 cm   user posted image
14. pinkiponki             01.06.        01.06       TIN          4330 g  56 cm   user posted image
15. Cally                      02.06.        12.06                       3950 g  55 cm   user posted image
16. Lino                       03.06.         21.06      MAKS       2660 g  47 cm  user posted image  
17. Tira                        04.06.        11.06      MARCEL    3850 g  53 cm  user posted image
18. tadejluka               04.06.        08.06      BLAŽ         3600 g  54 cm  user posted image
19. majana79              05.06.        25.06      JURE         2920 g  50 cm  user posted image
20. MONY25                05.06.        05.06      ALEKS       2810 g  49 cm  user posted image
21. Princ_princeska    02.06      13.06      KLARA       3490 g  52 cm  user posted image
22. Janci F                   04.06.         05.06      TOM          3910 g  54 cm  user posted image
23. pokec3609            02.06.         03.06      PATRICK   3700 g  52 cm  user posted image
24. Maycha                  03.06.         23.06      GAL           2770 g  50 cm  user posted image
25. Hanuši                   05.06.         10.06      BINE          3740 g  53 cm  user posted image
26. malagala               28.05.         02.06       VITA          3040 g  49 cm user posted image
27. Goldy                     09.06.        17.06       ALJA          3010 g  48 cm  user posted image
28. Bačko                     09.06.        06.06       LORA         3880 g  53 cm user posted image
29. Kalanteja               09.06.        10.06      JULIJA        3270 g  49 cm user posted image
30. Meti21                   09.06.        12.06       GAJ            3550 g  52 cm user posted image
31. Deja777                09.06.        01.06  DANAJA TEA   3940 g  54 cm user posted image
32. Lenika                   10.06.        03.06       DAŠA          3500 g  50 cm user posted image
33. July08                   10.06.        13.06       JULIJA       4200 g  54 cm user posted image
34. *blu*                     10.06.        07.06       HANA         4060 g  54 cm user posted image
35. Tecka                     10.06.        10.06       SREČKO                              user posted image
36. winter                    06.06.                         LARA        3780 g  50 cm   user posted image
37. Nina16                   08.06.        02.06       BLAŽ                                   user posted image
38. manna                    08.06.        08.06      MANCA     3600 g  56 cm  user posted image
39. Miškolinka 82        10.04.        14.06       RENE        2020 g  45 cm  user posted image

22 user posted image :17 user posted image -trenuten izzid

Neposredna povezava do sporočila: 746
15.6.2009 18:20:03   
majana79
Punce, imamo novo junijko user posted image user posted image

Ovnica78 sporoča:

Naša družinica se je povečala! Rodila se je Iva, težka 3190 in dolga 49 cm. Srečna mami, ati in bratec Tin - danes ob 15.45.

Čestitke srečni družinici!!!

Neposredna povezava do sporočila: 747
15.6.2009 18:33:27   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinka 82

Čestitke vsem novopečenim mamicam..Jst se vam nisem že dolgo oglasila, ampak z eni razlogom. 10.aprila, nas je dva meseca in 4 dni pred rokom presenetil Rene.Imel je 2020gr in 45cm..Pridno raste in sedaj smo že na 3600 gr in 52 cm.. Srečno vsem, ki še niste rodile!

Miškolinka82, če se ne motim se poznava! Rene je bil Larin "sosed" na intenzivni negi. Njo so po štirih dneh sicer preselili na oddelek, ampak se vaju dobro spomnim...istočasno sta bila v sobi še Maruša in dvojček Vid.... Se spomniš?  

< Sporočilo je popravil *alina* -- 15.6.2009 18:35:41 >

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 748
15.6.2009 18:34:37   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Punce, imamo novo junijko user posted image user posted image

Ovnica78 sporoča:

Naša družinica se je povečala! Rodila se je Iva, težka 3190 in dolga 49 cm. Srečna mami, ati in bratec Tin - danes ob 15.45.

Čestitke srečni družinici!!!

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 749
15.6.2009 19:43:17   
Lsica
Čestitke Ovnici in njeni srečni družinici user posted image   za deklico Ivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!