Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: maycha Goldy - upam, da si se šla pokazat g., ker točno tako je bilo pri meni.....ne preveč močni popadki na dve uri ponoči, večji izcedek,zjutraj sem imela redni pregled, pa me je poslala kar v porodnišnico, ker je že tipala glavico:) juuuuupiiiiii, le brž tja, če slučajno že ne cartaš... dan junijke..sem sicer junijka 2008,pa sem malo pokukala k vam,kako vam gre... goldy srečno danes,upam da boš kmalu že cartala!!!! gel-meni so tudi sprožili porod z vstavitjivo gela reče se mu prostin in naj povem,da ta gel tud zelo rad spusti,nekje odmerki pa so 0,5mg za začetek in če te popdaki spustijo zvečer,ti dajo drug dan 1mg in tko povečujejo z vsakim dnevom,jst sem dobila gel kr 2mg (imela me je dr. ki pozna mojga moža),da bi blo čimprej za mano,sicer sem dobila še pol umetne popadke pa sem na koncu s cr rodila.. skratka vsem želim srečno,sodelujte z babicami in veselo cartanje!!!..aja pa naspite se še,dokler se še lahko!!! aja pa še nekaj,kdaj veš da se pripravlja telo na porod,vam naj povem,da pri meni je bil najbolj očiten znak,poleg čepa,samoklistiranje telesa,na blato sem šla tisti dan fulkrat,so mi rekli potem v bolnici, da je to značilno,da se kak dan prej telo samoklistira... evo zdej pa šibam..
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 8.6.2009 19:07:06 >
|