|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
7.6.2009 15:16:51   
Mala_princeska
Prijetno crkljanje vsem ob tem dežku - jaz sem kar 2 urci oddremala , mojedva pa že norita kaj mi je .
No po formuli gremo na volitve.

Me pa sramne kosti bolijo za znoret, kot bi imela dva kola vmes ali pa kot bi doživljala maratonski user posted image user posted image .

Bačko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.6.2009 15:25:42   
skuštrana
Krema za rito - ni potrebno da je ravno Bepanthen, Bepanthen se uporablja če je rita rdeča. Kupi se lahko čisto navadno hladilno mazilo za dojenčkovo rito in je čisto ok.

Mandljevo olje - ko sem jaz rodila Arsena so ga v Postojnski porodnišnici zelo odsvetovali, oz. kar prepovedaliuser posted image , ker je alergeno. Boljša izbira je olivno. Vem pa, da v materinskih šolah še vedno učijo, da je oh in sploh mandljevo.user posted image user posted image

Trdo milo - jaz sem s tem umivala oba otroka full dolgo, vse, tudi glavicouser posted image Potem, ko so pa laski zrasli smo pa kupili še pampon in to dvoje uporabljamo še danes.

Fiziološka - kupi se je v vsaki lekarni, najcenejše je vzet pakung 0.5 ali pa 1l. Če kupujete tiste male kapsulice je svinjsko drago in nepotrebno. Lahko pa jo naredite tudi same, jaz jo delam, ker jo kar dosti porabimo za ispiranje noskov. Saj to ni nič drugega kot 10% raztopina soli v vodi. Vzamete 1l vode, približno 10g soli ter pustite da zavre- Jaz pustim da nekaj časa vre, ohladim in natočim v flaško od fiziološke raztopine iz lekarne. Pa je user posted image

Poleg tega bi jaz priporočila še praško pasto za vneto rito user posted image . Mi imamo na spisku še Ribodermin, ker mi lepo diši, alkohola pa ne bom kupovala, sem ga pri Lizi in je ostal neodprtuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.6.2009 16:25:06   
Janci F
No, midva sva že doma.
Tom se je rodil v četrtek, 4.6. ob 12.36 in domov so naju spustili včeraj ob 18 uri.

Obvezno moram pohvaliti kranjsko porodnišnico, pri porodu sem imela odlično ekipo in v njih sem našla veliko spodbude in podpore. Res pa je, da bi mi bil porod veliko, veliko težji, če ne bi bilo mojega user posted image  poleg, ki mi je pomagal dihati in me masiral med popadki.
Za nami je zelo mirna noč, saj je Tom izredno priden otrok.

Sedaj pa se samo še crkljamo in uživamo skupaj.

Prosim, da se v seznamu popravi PDP, ki je bil 5.6.2009 in datum rojstva na 4.6.2009.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 353
7.6.2009 18:45:30   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

No, midva sva že doma.
Tom se je rodil v četrtek, 4.6. ob 12.36 in domov so naju spustili včeraj ob 18 uri.

A v Kranjski porodnišnici že kar po dveh dneh spuščajo domov?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.6.2009 19:33:01   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

No, midva sva že doma.

A v Kranjski porodnišnici že kar po dveh dneh spuščajo domov?

Trenutno baje povsod prej domov spuščajo, če je vse ok, ker je nora gužva.
Je pa tako, da se prvi dan šteje, če rodiš do 12 ure in ker sem jaz rodila ob 12.36 sem ravno ven padla.
Zato so naju tudi zadržali do 18 ure, meni je zdravnik že zjutraj dovolil, da grem domov - pediater pa je za Toma rekel, da naj počakamo do 18 ure in če bo takrat tudi vse ok, lahko greva domov.

Vsi pregledi našega Toma so bili odlični in nobene pomankljivosti niso odkrili pri njemu in zato sva lahko odšla domov.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.6.2009 20:43:07   
amaya
V Izolski pa baje ni gužve, tako da kr držijo notri 4 dni...jaz se bom kar zmenla za kaj prej, ker imam še mojo žabico doma in res mi ni za bit toliko časa notri...

kako vas kaj luna daje? jaz sem včeraj mislila, da bom kar spakirala in šla...pa se je potem okoli 2 zjutraj vse umirilo...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 356
7.6.2009 21:07:32   
bamoocham

user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
1.  *alina*                 16.04.         02.06       LARA       2040 g  43 cm   user posted image
2.  Mateja.Luka.Nik   09.05.         05.06       NIK         2200 g  51'5cm user posted image
3.  mojsonček            13.05.         12.06       ZOJA       2630 g  49 cm   user posted image
4.  Knutek                  18.05.         27.06       NIK          2690 g  47 cm   user posted image
5.  tinca84                 21.05.         02.06       NIK          3550 g  50 cm   user posted image  
6.   BIBI                     25.05.         10.06       ANDRAŽ   4330 g  55 cm   user posted image
7.  sončki                   26.05.         05.06       MARKO    3380 g   51 cm   user posted image
8.  dreamhorse          26.05.         03.06       ŽANA       3970 g   53 cm  user posted image  
9.  smrketa24            26.05.         01.06       MATEJ      3285 g  51 cm   user posted image
10.  sabsa                  27.05.         24.06       SARA        2750 g  49 cm   user posted image
11. Hindi                    27.05.         08.06  IAN PATRIK   2840 g 50 cm   user posted image
12. Minča
                  30.05.         03.06       NEJA        3200 g   51 cm   user posted image
13. mojjaka               01.06.         14.06       JAKA        3950 g   50 cm   user posted image
14. pinkiponki            01.06.         01.06       TIN          4330 g   56 cm   user posted image
15. Cally                     02.06.         12.06                       3950 g  55 cm   user posted image
16. Lino                      03.06.         21.06      MAKS        2660 g   47 cm user posted image  
17. Tira                      04.06.         11.06       MARCEL    3850 g   53 cm  user posted image
18. tadejluka             04.06.         08.06       BLAŽ         3600 g   54 cm  user posted image
19. majana79            05.06.         25.06       JURE         2920 g   50 cm  user posted image
20. MONY25              05.06.         05.06       ALEKS      2810 g   49 cm  user posted image
21. Princ_princeska  02.06       13.06                        3490 g   52 cm  user posted image
22. Janci F                 04.06.          05.06      TOM         3910 g   54 cm  user posted image
23. pokec3609          02.06.          03.06      PATRICK  3700 g   52 cm  user posted image

16 user posted image : 7 user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.6.2009 21:08:52   
bamoocham
Janci, se ti res opravičujem za napako, je popravljena.

Me veseli, da je vse ok, da ste vsi vredu in da ste že doma.

Kalanteja, user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
8.6.2009 6:56:08   
fragola
Dobro jutro punce!!!!

Hvala za čestitke!!! No pri nas ni še nič razen otekanja nog in vam povem, da me prav bolijo!
Spat tudi ne morrem tako, da zdaj grem pospravljat hišo in likat! Se tipkamo kaj potem!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 359
8.6.2009 6:58:05   
fragola
Tukaj pa nekaj za zajtrk!user posted image

user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.6.2009 7:05:35   
Anonimen
Dobro jutro!

meni tudi luna ni nič naredlilauser posted image . grem ob 9 na ctg, pa bomo vidli. sploh me še nič ne muči. pa saj to ni res že en teden sem preko rokauser posted image user posted image

se pišemo popoldan upam, da se vam javim iz P

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
8.6.2009 7:14:01   
Mala_princeska
Fragola hvala za dober zajtrk user posted image .
Polna luna me daje v smislu bolj nespanja oz. pogostih obiskov wc-ja, da bi me pa že kaj šraufalo pa ni še nič. user posted image user posted image
Ponoči sem se res pogosto zbujala, tamali se je dogajalo.....maček mi je norel po stanovanju, no zdaj zjutraj (vsako jutro) se nam pa papagaj dere dva nadstropja nižje:"ko ki ko ki,...."
Zdaj grem pa že kar ven user posted image peljat, čeprav bi še kar ležala pod toplim kovtrčkom. Potem pa je treba cunje zlikat, okna pomit, nekaj zaves pooprat, če bo energija pa še tla poribat - ta dela kar odlašam in odlašam.....

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate danes preglede in upam da bo kmalu kak nov junijček/junijčica.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.6.2009 7:51:31   
tecka
Očitno smo junijke imune na polno lunouser posted image , ali pa novice šele potujejo na RR.
Jaz sem s pospravljanjem zaključila, danes bom šla malo po trgovinah - živilskih, da ne bo pomote, pa mogoče pred katero naletim še na češnje. Pa v knjižnico tudi še nameravam iti - skratka - dolgčas.

Jaz sem pa fasala klopa. Upam, da ni okužen. Ok, saj kakšna bolezen se razvije čez mesec, ampak me na mestu vgriza kar srbi. Upam, da je to samo psiha. Očitno retafer tablete z železom delujejo in imam dobro kri, saj klopa nisem imela že več let (pa tudi komarji me ne marajo)user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.6.2009 8:11:08   
lenika
Dobro jutro!

Tudi name luna očitno nič ne vpliva, ker se ne dogaja popolnoma nič. Jaz imam danes ob 10h ctg, a mislim, da bom popoldne spet tukaj.
Spet začenja pritiskat vročina in zadnja 2 dneva mi zaradi tega zopet bolj zatekajo noge, ponoči mi je vroče, skratka katastrofa.user posted image  Da ne omenjam tega, da kadarkoli gremo ven na sprehod ali v trgovino, me čisto vsak vpraša, kaj še delam tu, če še nisem šla. Še z avtomobili se ustavljajo sredi ceste, da nas sprašujejo, kaj čakamo. user posted image  Sorodniki in prijatelji kličejo po telefonu in pošiljajo sms-se ter sprašujejo kdaj bo...
Tecka, kako si pa odstranila klopa? Če ni nič ostalo noter, potem ne bo problema.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.6.2009 8:16:05   
kaminek
dobro jutro!

glede na polno luno sem spala fantastično, kar ne morem verjet. mi tudi čakamo, čeprav imam še PDP-ja 12 dni, bi kr šla. enkrat bom itak mogla it.

kalanteja: pogum velja. naj se vse izteče dobro, samo da boš ti in user posted image  zdrava.user posted image user posted image user posted image

imam pa eno vprašanje, pa mogoče se bo aktero zdelo butasto, ne se smejat. mi2 med nosečnostjo nisva veliko user posted image , tisto ta pravo oz. sva do takrat, ko me še kosti  niso tako bolele in vse ostalo. Na prvem CTG-ju, ko me je G pregledala, sm bla še čist zaprta in sm mojmu doma zvečer predlagala, da probava "tisto zares" in vam povem, da me je res bolelo in sva takoj nehala. No, včeraj pa mu rečem dejva, me je nekaj držal, pa mi je prav pasal, ful sm uživala, nč bolel. tud on je reku, da ni nč čutu, da bi bla utesnjena. A mislte, da to pomen, da sm se že kej odprla. Kolk pa je ženska odprta, ko ni noseča?

bodite v cvetju in se tipkamo!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.6.2009 8:17:04   
amaya
luna user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je predvčerajšnjem me je matrala, včeraj, ki pa je dejansko bila je šlo mimo mene...sej sem vedla, pri prvem je bilo enako!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.6.2009 8:27:25   
bamoocham
Jutro.

Kavicauser posted image user posted image user posted image

Mene  je pa celo noč ful bolel želodec, slabo sem spala, lulat hodla kr naprej. Ampak dogajat se pa še ni začelo. In zdj mi je še slabo. Očitno mi paradižnikova solata včeraj zvečer ni pasala.

Luna je tudi mene obšla, pa tak bi rada šla rodit. Včeraj je od sodeavca žena rodila, je imela 4 dni pred mano rok.

Danes pa grem js tut mal po trgovinah, moj je tak na šihtu, pa se mi ne lubi doma bit.
Glede zatekanja je pa tak, da sem js spet začela in me tut noge bolijo. Upam, da se kmal končauser posted image
Kaminek, js nimam pojma,  po moje si bila sam dost sproščena. Ker midva sma kao nekaj hotla met, pa sem mela filing, kot da bi se mi zarastla nazaj, nič nisma mogla met (kao nek krč se je naredu)-sam vem da je bla psiha in strah da bi blo kej narobe.user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.6.2009 8:29:23   
July08
Dobro jutro souser posted image !
Da se vam še jaz na hitro javim, potem pa imam namen mal pospravit, prat, obešat cunje, pa v vrt mal delat - mogoče bo kaj sprožilo, če bom "rila" po zemlji user posted image
Očitno imamo vse preveč dela, tako da nimamo časa iti rodit???
Ja, z luno očitno ne bo nič, ampak mogoče se pa z Bačko ali še katero drugo kaj dogaja.
Kalanteja SREČNO!!!user posted image user posted image user posted image
Tecka jaz sem tudi že imela klopa. Mi tako blizu gozda živimo, da to ni nič čudnega. Fajn je, da ga čimprej odkriješ in celega odstraniš.
Deja jaz ti res privoščim, da čimprej rodiš. Saj smo se zmenle, da boš ti prva, a ne?
Fragola ...mnjami...hvala za tako slasten zajtrk!!!

Uživajte v sončku, ne se preveč obremenjevat s tem, kdaj bomo šle rodit, pa BOŽAJMO SVOJE TREBUHE, dokler še lahko.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.6.2009 8:30:55   
kaminek
ma, sej sva probala že tud prej, ker me je tolk držal, sam nikol ni blo tko. bomo videli. jst sam upam, da bomo lahko kmalu po porodu kej afne guncaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
8.6.2009 8:34:04   
meti21
Dobro jutro,

name tale luna tut nč ni vplivala, še na tečnobo mi ni udarlauser posted image , res je bla mila pa tok sm upala da bo kej, no sej traja še dons do osmih zvečer, mogoče bo pa kej čez dan se dogajaluser posted image .
V soboto je manna rekla, da ji je čep šel, tko da mislim da se že cartajo, k se pol ni nič več javila.
Jes mam pa samo večji izcedek, baje to pomeni da se maternični vrat mehča-upam da resuser posted image .

Lepo se mejte

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.6.2009 8:39:41   
meti21
Pa še iskrene čestitke Princ_princeska, Janči F, pokec3609 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.6.2009 8:56:52   
Mala_princeska
Da ne omenjam tega, da kadarkoli gremo ven na sprehod ali v trgovino, me čisto vsak vpraša, kaj še delam tu, če še nisem šla. Še z avtomobili se ustavljajo sredi ceste, da nas sprašujejo, kaj čakamo. user posted image  Sorodniki in prijatelji kličejo po telefonu in pošiljajo sms-se ter sprašujejo kdaj bo...

Lenika ti kar vse telefone izklopi user posted image user posted image user posted image , ma je res mučno ko tako sitnarijo - no pri meni še ni take sile...

Tecka ja glede klopa pa le malo pazi, da je cel odstranjen. user posted image user posted image user posted image

Kaminek midva sva tud včer po dolgem času poskusila user posted image in me ni nič bolelo, obema je prav pasalo user posted image user posted image , možno je da se ti je tam spodaj teren že pripravil.
Hej ženska ni tam spodaj nič odprta, ko ni noseča(mislim da je tisto drugo spolno vzburjenje, ko se ž.sp.organ pripravi na user posted image ) - vsaj jaz mislim tako. Odprtost MV je samo ko se pripravlja na porod, po porodu pa se spodaj vse zakrči nazaj.
Če sem kaj narobe napisala me popravte, nisem sexologinja user posted image user posted image .

Bamoocham o ti božica user posted image user posted image user posted image .

Ja navijamo za Bačko, pa Kalanteja mogoče tud že carta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pa za ostale tud user posted image user posted image user posted image

Pa božajte bušije, dokler jih še imamo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.6.2009 8:58:07   
Mala_princeska

Jaz imam danes ob 10h ctg, a mislim, da bom popoldne spet tukaj.

Srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.6.2009 9:15:46   
fragola
Vsem , ki mate danes preglede upam, da opravite dobro v tem smislu da ostanete notri in da boste danes že veselo cartale!!!

Jaz sem opazla, da mam obletnico rr, sem članica že dve letiuser posted image user posted image user posted image
Zgleda, da vsi datumi se mi vrtijo v juniju!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.6.2009 9:20:11   
Mala_princeska

babimaja:
"Otrok je umrl, zamotan v popkovino. Porodnica se je napenjala vec ur, popolnoma odprta, ce bi bilo vse normalno, bi se moral otrok rodit. Porodnici ni nihce prisluhnil, vsevedni se za carski rez se niso odlocili. Ob forsiranem iztiskanju se mu je popkovnica zadrgnila okrog vratu. Lep krepak otrocicek. 

Ni se zgodilo v kaksni zabaceni rovtarski vasi pac pa v UKC, v ljubljanski porodnisnici. Kljub vsem aparaturam in dohtarjem, zaradi katerih porodnice pridejo v porodnisnico, da bi varno rodile."

Tole je danes babimaja objavila na RR. user posted image user posted image user posted image
Sožalje mamici in njeni družini, upam da ni kakšna naša junijka user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je kar zmrazilo user posted image user posted image user posted image .

Se opravičujem, če sem katero spravila v slabo voljo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?