bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Že kaka novica o Kalanteji? Ne nč novega še. Čakamo na sms, pa ni nč še. IZVIRNO SPOROČILO: lino Bamoocham, sorry je bila taka nuja, da nisem mogla več skup držat Ja lino, sej sem misla, da boš šla brez mene, ko si rekla, da si mela že vse zmehčano spodaj in da si samo čakala, kdaj bo. Nič zato, samo da sta ok in da je vse vredu! IZVIRNO SPOROČILO: loveforever kaj je zdaj bamoocham ka naju že kaj zvija, js hodim kr naprej na wc, pa ful se mi je izcedek zredčo, prej se je vse vleklo, sedaj pa skoraj sama voda, da morm hodit vsake dobre pol ure vložke menjat, pa šravfa me,......hm, še 11 dni..... Ma kje, mene nč ne šravfa. Vse po starem. Sem rekla mojmu, da bi bla ful vesela, da mi reče jutr na pregledu, da sem odprta, al pa da se je začelo kaj dogajat. Ker se mi zdi, da ni še nč. Izcedek mam js tut, pa mi zmeraj gin reče, da si naj one svečke kupim. Pravijo, da če je izcedek, da se mehča maternični vrat-pol bi js bogla že 5x rodit No, če je tak, boš pa šla počasi No, dej se borovnic najej še za mene. Js sem trenutn na češnjah! Grem računat lune, pa ti javim kdaj grema
|