hel32
|
Se jaz še malo javim, prej, da grem nekaj pečt, Tejči77, a je to res, da je lahko mama tako nesramna, ne morem verjet! Ja glede opazk in komentarjev, sem jaz tudi slišala že nešteto, češ kako velik trebuh imate, a bosta 2, al pa kak je lep okrogel, bo fantek, pa še ta ki je najbolj pogosta, vi boste pa že rodili kmalu, pa ja da , kr tu, sredi trgovine!!!!!! Halo, nekateri se pa ne znajo zadržat, mene pa itak pošiljaja že od 6 meseca rodit. Imaš prav lepi trebušček, jih pač nekatere nosimo vse bolj odspredaj, nekatere bolj zadaj in taki so potem trebuščki. Pri nas je bila ponoči ful huda nevihta, še malo toče je šlo zraven, tak, da mormo čimprej zamenjat streho, nekje do 15. avgusta računama, in do takrat upam, da še ne rodim, da lagko malo pomagam še, sma pa imela letos ful stroškov, je moj dragi zlati ; kupila sma Audia karavan, da imam zdaj klimo, in da lahko gremo drugo leto na morje z otrokom, potem sma dala postavit ograjo na daljinca, da smo zdaj brez skrbi, pa še streho, + vsa oprema za , je to kr en konkreten znesek, tako, da nimam kaj rečt, je ful skrben bodoči očka. Zdaj še razmičlja, da bo v ravnini vrgel ven ene 2 vrste trte, da bo lepo zravnav zelenico, da bo lahko nardil igrišče! Priden dedec. Nekaj sladkega se mi lušta, pa morem it po receptih gledat, kaj naj spečem slastnega, danes je tako fino hladno, da sem kr blažena. Lep dan Helena 35 t in 3dni