|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
24.7.2009 14:40:25   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Umiram od vročine!! Sem zlikala 20 tetra plenic, 16 tetra krpic in nekaj najinih oblačil in zdaj teče od mene. Likalnik bi moral bit za poleti prepovedan user posted image Sem mislila vmes že obupat, pa sem zdržala do konca.

Imava podobno bilanco: 24 tetra plenic in 6 tetra krpic, pa še nekaj drugih cot. Zdaj se mi pa še male cotke sušijo.... to danes je bil šele uvod v likanje.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 24.7.2009 14:41:05 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
24.7.2009 14:55:44   
Muca83
tulpek, hehe... Ampak občutek je pa dober, ko je vse lepo zlikano in zloženo. user posted image

Zdaj moram pa malo počivat, ker sem ravno pojedla. Potem je pa sesalec na vrsti.

Uh, jutri pa spet malo ohladitve. Se bo prileglo! user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
24.7.2009 16:28:54   
kerala
Likanje... ma kako se vam da, še posebno v tej vročini... pridne, ni kaj, moje pleničke pa glih tko stojijo v predalu, čeprav niso zlikaneuser posted image

Pravkar sem si izmerila obseg trebuha - madonca je vlik, celih 109 cm! Verjetno kak cm prispeva tut kaka dodatna obloga pri mojih +16kg, ampak glavnina je pa le od znotraj! Moj je obljubil, da me danes zvečer slika, ko bo lepa svetloba... pa ga prilepim

Ayo, bravouser posted image user posted image user posted image  za hiško! Pa za bušija tudi!

Tvoj, Ruby, je pa tudi prav cortkan. A se ti zdi, da se ti je dol spustu? Moj je precej nižje, res pa tudi precej večji.

Ostale sem si tudi pregledala, pa prav vsak je drugačen in en lepši od drugega...  a jih bomo poglešale, kaj?

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
24.7.2009 16:35:01   
Alisa
o čvekice sem komaj predelala vse čez.
Sem zdajle 3h spala, sem bila čist povožena pa sem Anžeta floknla spat, nekaj je tečkal, pa sem se ulegla in zaspala, on še spi, jaz pa moram nekaj pojest, pa stanovanje mal shladit, ker je obupno vroče.

Klofute- jaz nobenega ne obsojam če udari mulčka po rit, ker ga ne matretiraš če mu daš, sm včas verjamem da ti prekipi. jaz sem sicer 1x našga lopnla po rit ker je kar naenkrat zletel čez cesto in vpil punčka čaki me! Namreč ena punčka je šla čez cesto on pa kar naenkrat za njo. Takrat sem se tok ustrašla ker je en z avtom glih prpelal, da sem ga sm čez rit lopnla in v šoku odpravla nazaj proti domu.

Vaje- ne vem no, meni ni nič drugač sm trebuh me boli, druge spremembe pa ne čutim, zleda da je isto trmastauser posted image kot vaše.

Ayo- ja luštn buši, pa vse čestitke za hiško.

Danes je tako vroče da pr nas ne bomo nič jedluser posted image , Mali je sicer pojedel juho in 4 male pice (one iz hoferja) jih obožuje ker so take male kot on. Jaz bom pa sladoled tako da nč kuhanja.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
24.7.2009 16:55:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Tvoj, Ruby, je pa tudi prav cortkan. A se ti zdi, da se ti je dol spustu? Moj je precej nižje, res pa tudi precej večji.

Slikano je bilo pred 1 tednom, zdej se mi je dol spustil. Ja, jaz bom ful pogrešala bušija in ta občutek, ko se noter nonstop nekaj premika user posted image   

Ayo - lep buši, pa prava suhica si in rjava, ti kr zavidam, ko hodiš toliko plavat

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.7.2009 16:56:56 >

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
24.7.2009 19:06:20   
Anonimen
oila. pupe. sam tolko se oglasim da pohvalim trebuscke....
lepi lepi. rebi voj je prav lepo simpaticen... lepa nosecka si...res!
ayo, ti pa bi sla lahko za manekenke za nosecniske obleke. si se sploh kaj zredila?

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
24.7.2009 19:08:56   
Alisa

Komaj čakam ohladitev jutr. Upam da bo resuser posted image

Jaz nimam nobenga apetitauser posted image , nič mi ne paše v tej vročiniuser posted image . Na Seznamu popravit; kg +13user posted image , pa pred tednom dni sem se postarala 29user posted image

Komaj čakam na torek popoldan ko imam pregled da vidim kaj bodo povedal, kako napredujemo z temu našem user posted image , kaj se bo odloču.
Koliko čaja pa ve spijete z malinovimi listi, mogoče so pa mene krči dajali ponoči, ker sem ga včeraj spila 1 liter, pa je mogoče prehuda, sm mi je dobr.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
24.7.2009 19:38:48   
hel32
Se vam še jaz malo javim, prej da grem večerjat, nizki fižol z zabelo, njami njami.
Glih malo hladim bajto, ker drugač ne mormo spat, ker je svinjsko vroče,
sem pa pozabila napisat obseg mojga trebuha Kerala, ki je CELIH 120 cm, to ti je trebuh!!!!!
ja Reby, meni se je tudi že kr orng spustu dol, pa tak me danes že celi ljubi dan nekaj špika po trbuhu!
Nič, drage moje, grem malo papcat, sem že lačna,
jutri pa ohladitev, komi čakam.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
24.7.2009 20:31:05   
simonalokar
da se še jast mčkn javm

sina sem dala spat, večerajl smo že, dragi je za TV jst pa mal čekiram na RR.

jutri res upam da bo ohladitev kajti sem izpod tuša pa bi šla spet kar nazaj.

alisa jaz spijem 3*po 2dl čaja. tud če gre kj prej vn ni nč narobe, s si že v 36t.

zdajle pa se grem mal pocrklajt k našmu.

lahko noč

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
24.7.2009 22:17:04   
eee35
Ej, ko sem bila v Postojni, sem vidla enega zdravnika, malo tako neprijazno je deloval, sem preverila, imenuje se Tašev, a ga katera pozna? Ker lahko stavim, da ko bom rodila, pa ne bo glih CR, bom ga nabasala...glih zato, ker je to murphyjev zakonuser posted image , čeprav valjda, da upam, da ne.
Uff, kok je še zmeraj vroče, tukaj se bliska po malem nekje od daleč vidim, da prihaja neka nevihta.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
24.7.2009 23:39:16   
Alisa
čer,
pri nas je zunaj 23 stopinj, nevihta se pa tud bliža. Se tud pri nas že bbliska.
Ve pa že lepo pančkateuser posted image , jaz grem tud če bbom lahkouser posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
25.7.2009 7:08:06   
aprilčica07
Jutro,

ah, spet nisem nič spala, je blo ful vroče tud ponoči. Nobene ohladitve še ni pr nas, edino malo bolj vetrovno je zunaj. Sem že spila kafe, zdaj še malo tle počmurim, pol pa grem k frizerki. KOmaj čakam.

Lupinico smo dobili, je ful lepa in dobrauser posted image user posted image user posted image Moja dva še spita, tako, da trenutno imam popoln mir okoli sebe, ampak ne bo več dolge.

eee35: sem slišala za tega dohtarja, ampak ga pa ne poznam.... tako, da ti težko povem kašen je...

Nič, se olgasim kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
25.7.2009 8:48:02   
tejči77
živjo, kako ste bile pridne, imam spet nekaj strani za prebrat.
Jaz sem tudi včeraj opravila še pri frizerju, ga je bilo strah da bom kar tam rodila.user posted image

Popoldan sem pa morala po Lariso, seveda je prišel domov mamim ljubček in takrat ko sem bila pri frizerju je lepo parkiral avto v senco pred garažo, tako da sem ga jaz morala pustiti na soncu. user posted image Ne glede na to da sem nekaj minut imela prižgan avto s klimo preden sem šla, so se sedeži tako zagreli, sploh Larisin, da nisem mogla ohladit avta, kar puhalo je, iz klime pa mrzel zrak. Lariso sem spraševala če ji je zelo vroče, ko sva se peljali domov, pa je rekla - je že v redu mami. Do doma sva morali še minuto peš po žgočem soncu in meni se je začelo kar vrteti, kot da bi spila liter vina. Potem je bilo treba še kosilo skuhat, moj lubi je ravno včeraj prišel iz službe šele zvečer, utrujen, da sploh ni opazil da sem bila pri frizerju. Klimo sem pa gonila doma na polno. Kljub temu se do večera v otroški sobi ni shladilo pod trideset, meni se je pa cela spalnica vrtela naokoli ko sem šla spat. Ob pol polnoči se je pa Larisa zbudila in histerično jokala. Seveda od vročine, potem je še vso posteljo pobruhala. Šele potem mi je postalo jasno, da sva obe doživele vročinski udar. Da bi mi kakšna babica popazila na otroka, ko sem se komaj premikala okoli pa seveda nikomur ne pride na pamet.
No, Larisa je danes zjutraj že bolje. Si bom pa dobro zapomnila včerajšnji dan in ignoranco moje mame in njenega ljubčka, pa še vso nesramnost. Še sreča da imamo čisto ločeno stanovanje, manj ju vidim, boljše je.  Dobro da nisem kar rodila včeraj, Larisa se je namreč rodila tudi dva tedna prejuser posted image .

Dost jamranja, grem čekirat za nazaj kaj ste dobrega naumile.user posted image

Aha, go_ta iskrene čestitke, upam, da je šlo po hitrem postopku in je vse v redu, da se zdaj veselo cartate.user posted image user posted image user posted image

Kakšne komentarje dobivam ko grem v trgovino. Ah, pa zdaj se itak še samo smejim. Je pa zanimivo, da se vsi želijo pogovarjat z menojuser posted image . Al me kdo skoraj butne z vozičkom v trebuh pa potem oba zadnji čas odskočiva, al me kdo skraj podre in sledijo komentarji kot - ja, tele gospe pa skor ne bi smela butnituser posted image . Ali pa se kar začnejo pogovarjat, uf vi boste pa zdaj zdaj rodili, kaj boste imeli dvojčke????? In ko že stotič odgovorim, da ne, da sem pač malo preveč "pojedla", se potem razvije debata kako so one rodile in kako se niso mogle pripognit, pa so imele pol manjši trebuh in o otrocih.... In namesto da bi v slabi urci prišla iz trgovine hodim dve uri.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
25.7.2009 8:56:23   
tejči77
jaz pa ne morem dat slike v album???? od trbuščka mislim, vsi govorijo kako je lep in okrogel in kako me je sam trebušček, ve ga pa ne morete videtuser posted image Ko sem šla dat včeraj kri v laboratorij, mi je laborantka rekla da imam čisto okrogel trebušček prav za fantka? No, to sem tudi prvič slišala.user posted image

Men je čaj iz malinovih listov tudi dober brez sladkorja. Ga pa pijem največ dva skodelici na dan, pa ne čisto vsak dan, včasih pozabim. Najboljš da ga grem kar zdajle skuhat.
Ne vem katera je napisala da ga spije cel liter, jaz ne bi pretiravala s tem, saj večja količina ne pomeni tudi boljše rezultate, pa še zelišče je in nikoli ne veš kdaj lahko predoziraš, skrajnosti niso nikoli dobre.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
25.7.2009 9:08:48   
aprilčica07
tejči77: joj, najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ni blo hujšega včeraj...  kot drugo pa bi jst tvojo mamo kruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dobro, da nisi včeraj doživela še česa hujšega....... šele ko berem  take zgodbe se zamislim, kašno srečo imam, da imamo dve noni, ki sta čisto nori na Jakoba in ga čuvata brez problema, če rabimo ali pa ne...

No, zdaj grem pa res do frizerkeuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
25.7.2009 9:10:08   
tejči77
kok mate luškane trebuščke, pa micene. No, ravno pravšnje, jaz sem pa kot balon. Ni kaj, prave manekenke ste.

eee35, res škoda za obrat. Pa morajo ti povedat kako mislijo da boš rodila.

aprilčica, upam da se ti kri uredi, mene so v prejšnji nosečnosti tako pacali, da sem imela nekaj dni po porodu še vedno samo 65 HG, pa se je kao že dvignil in posledično so se mi šivi tri mesece celili.

http://www4.slikomat.com/09/0725/jxl-maj-v-.jpg

evo še mojega bušija 14 dni nazaj, meni se zdi, da je že takrat bil povešen?

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
25.7.2009 9:11:54   
tejči77
user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
25.7.2009 9:12:26   
tejči77
no, pa mi je le uspelo sem prilimatuser posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
25.7.2009 11:08:07   
hel32
Se jaz še malo javim, prej, da grem nekaj pečt,
Tejči77, a je to res, da je lahko mama tako nesramna, ne morem verjet! Ja glede opazk in komentarjev, sem jaz tudi slišala že nešteto, češ
kako velik trebuh imate, a bosta 2, al pa kak je lep okrogel, bo fantek, pa še ta ki je najbolj pogosta, vi boste pa že rodili kmalu, pa ja da , kr tu, sredi trgovine!!!!!! Halo, nekateri se pa ne znajo zadržat, mene pa itak pošiljaja že od 6 meseca rodit.
Imaš prav lepi trebušček, jih pač nekatere nosimo vse bolj odspredaj, nekatere bolj zadaj in taki so potem trebuščki.
Pri nas je bila ponoči ful huda nevihta, še malo toče je šlo zraven, tak, da mormo čimprej zamenjat streho, nekje do 15. avgusta računama,
in do takrat upam, da še ne rodim, da lagko malo pomagam še, sma pa imela letos ful stroškov, je moj dragi zlati ; kupila sma Audia karavan, da imam zdaj klimo, in da lahko gremo drugo leto na morje z otrokom, potem sma dala postavit ograjo na daljinca, da smo zdaj brez skrbi,
pa še streho, + vsa oprema za user posted image , je to kr en konkreten znesek, tako, da nimam kaj rečt, je ful skrben bodoči očka.
Zdaj še razmičlja, da bo v ravnini vrgel ven ene 2 vrste trte, da bo lepo zravnav zelenico, da bo lahko nardil igrišče! Priden dedec.user posted image user posted image user posted image
Nekaj sladkega se mi lušta, pa morem it po receptih gledat, kaj naj spečem slastnega, danes je tako fino hladno, da sem kr blažena.
Lep dan
Helena 35 t in 3dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
25.7.2009 11:16:52   
aprilčica07
Sem od frizerke, končnoooo urejena in bolj podobna normaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak me je pred parimi minutami kmalu  fršlog zadel, mi je odpadel zobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In so cela, kr eden, ki nisem imela nikoli nobenih težav z njim.. In kaj zdaj? ' Moj zobo je na dopustu do 1 septembra, sem pa nekej brala, da v nosečnosti ne dealjo nič.. a katera kaj ve mo tem? sem prav sesuta zdaj.. še dobro, da je zob zadaj, da ni lh videt na km daleč.. jao, še to mi je manjkalo..user posted image user posted image user posted image

hel32: pridnega moža imaš..
tejči: buši sploh ni tako hud...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
25.7.2009 11:18:33   
23tina
user posted image user posted image user posted image user posted image

tud men vspelo prlimatuser posted image user posted image user posted image
kotiček za Lijo in buššššššššššiiiii

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
25.7.2009 11:21:02   
romana24
aprilčica kar vem kaj preživljaš. Mene matrajo že od začetka nosečnosti ampak mi ne sme delat nič. Po mojem zato ker bi ti mogla kako enekcijo pa antibiotike dan. Meni bi mogla ruvat 8-ke ampak ne bo nič. Me še nebi motilo če se nebi zgornji vsak dan malo odkrušil. Pol pa še boli k user posted image . A sej sam še mal pa bomo tut to zrihtale.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
25.7.2009 11:35:33   
romana24
23Tina  Kje pa ti kile skrivaš?user posted image user posted image Maš vseh 20kil v trebuhuuser posted image . Prov luštn bauhi

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
25.7.2009 11:36:03   
eee35
tejči, tina: lepa trebuščka!

Mene pa danes zjutraj spet nekaj zašraufalo, pol se umirim, pa gledam uro, če bo kakšen naslednji popadekuser posted image . Ampak ni nič, tako, da zgleda, da so ti lažni, ko te prime vsake tok časa. HB! Sploh ne bi šla še roditi, če bi bil dobro obrnjen mogoče, ampak tako, pa se mi nikamor ne mudi...

Aprilčica, boga! Ti nič ne zavidam...jaz vsak dan zobe gledam, če mi slučajno kateri ne začne čist nagajat. Itak bi morala k zobarju, ampak jaz brez injekcije ne grem nikoli, to mi je tako grozno, da se cela tresem, ko se na stol usedem, mišice me ne ubogajo. Pa sploh ne vem, zakaj, pač, moja šibka točka...Zgleda, da je bil ta tvoj zobek slab še prej, če imaš splošne težave, pol se lahko tudi tako zgodi, kot tebi, nažalost. Upam, da te vsaj ne boli?user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
25.7.2009 11:40:33   
eee35
Glede komentarjev v trgovinah: jaz ponavadi grdo gledamuser posted image , pa noben se ne upa pretirano komentirat, hehe. Oki, če je kakšna soseda, še poklepetaš, ampak kaj neke tujce briga, a imam jaz mali ali velik trebuh. In kdaj bom rodila. Naj se zase brigajouser posted image . Vem, grozna sem, ampak takšen značaj zaj....n, moj pravi, da sem en zmajuser posted image .

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?