|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
9.7.2009 21:01:10   
hel32
Da se vam še jaz malo javim
Sem imela celi dan neki narobe z to stranjo, pa nisem mogla nič pisat.
Imam pa grozno tečni dan, ne vem kaj mi je kr neki tečnarim skozi, vse mi gre na živce, im moj dragi tega ne razume, eh naj gre nekam,bolj mu razlagam da je to nekaj normalnega bolj me on ne razume, a mora biti res tako???user posted image  A jaz pa njega moram zastopit, pa no, res sem sitna, ko en drekec,
morem se malo ven zjamrat, se potem boljš počutim, pa še vse me nekaj tišči pa vedno večji trebuh imam, pa sama sebi sem napoti,
pa še potem bi se pa mogla smejat cel dan, medenične kosti me bolijo ko 100user posted image ! OK. dosti je
Barbk, držim pesti za vas 3!user posted image user posted image user posted image
Vidim, da imate že vse CTG je skor, jaz sem par tednov za vami, pa še imam čas.
Vsem user posted image user posted image  za preglede, jaz ga imam ko bom v 35 tednu, mogoče bom potem imela na teden, mislim.
Grem počivat, potem pa spančkat.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
9.7.2009 21:12:54   
M1987
Zdravo pupe, a še katero spodaj zelo boli, da ne rečem, ko hodim, da napol poklekneš od bolečine - kot da te nekaj zbode. Mene spodaj tok boli, da grem samo do wc in nazaj z zelo majhnimi koraki. A je možno da te tako zelo boli od širjenja nožnice? Že cel dan nekak prenašam to bolečino pa buši je na vsake tok časa trši. Ne vem ali naj jutri kličem G, da ne bom potem tja prišla pa bo rekla ja to je samo od širjenja, normalno za nosečnost. A je katera že kaj imela, da se je začela odpirati? A to boli? Bebico čutim, da se premika in brca, tako da nekako sama sebe tolažim, da bo jutri bolje. Ima katera kaj podobnega?

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
9.7.2009 21:47:53   
Sanikaa
Puce jaz sem še vedno v ŠOKU. Naša "verjetno je punca" je danes pokazala jajčka in lulčkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Vem da moram biti srečna da je sve ok z otrokom in da je zdrav. Meni so v avtu sam solze tekle ker so moje sanje da bom imela še pupiko in da bom ji delala kitke in špangice kupovala..da bom imela družbo za k frizerju, v šoping...padle v vodo. Avte in legice že vse obvladam..hotla sem še žensko družbo user posted image   Še zdaj mi se solzijo oči. To je od šoka. Zdaj moram vrniti v baby center in v h&m stvari..saj nisem velik nakupovala ampak sem tudi jaz bila pri sebi prepričana da je punca...pa sem nabavila par fuuuuul luštkanih stvariuser posted image user posted image . Saj bo ..sem težko bo ta moj drugi fantek izpolnil Vidove čevljčkeuser posted image

Za seznam user posted image , +12 kg, naslednji pregled 3.8.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
9.7.2009 22:19:39   
eee35
M1987: ti kar pojdi k g. kaj te briga, kako bo zgledalo, če ni nič takšnega. Če ne bo jutri bolje, bi jaz šla na tvojem mestu.

hel32: popolnoma te razumem, jaz včasih sem tudi tako tečna, da še sama sebe ne prenašam. Pa vidim, da vsak dan bo težje, se zelo hitro zmatram, pol samo ležim na sedežni, pa mi gre na živce, da nič ne morem. Pa po moje sem živčna tudi zaradi pričakovanja, kdaj se bo začelo in če mi bo uspelo priti do Postojne. Saj je tako blizu od Ljubljane, ampak vseeno me skrbi. Pa nekako imam v glavi, da hočem tam roditi. mogoče sem smotana, ampak tako si želim...
CTG še nisem imela, po moje bom zdaj v torek na pregledu? Saj bom že v 36 tednu.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
9.7.2009 22:27:43   
go_ta
Dober večeruser posted image  Evo, jst sm se mal dokopala do računalnika pred spanjem, upam, da bo noč boljša.
Sanikaa, joj sj vem, da si v šoku, sam se boš navadla na misel o fantku, ki ga boš imela enako rada kot punčko, vrjemi!user posted image  Jutri bo že bolje, si pač v glavi imela že vse 'pripravljeno' za punčko ... Mene bi tud na rit vrglo, vrjami. Saj dokler ven ne pride, ne bom vedla, a je res fantuser posted image
M1987, nimam izkušenj, ampak boš vidla, kako bo. mal si meri na kolk časa so te bolečine, kolk trajajo. Mene že tud 2 dni spodaj vse ščipa, boli kot pri menstruaciji, sem tud pomislila na odpiranje, tko da sem mal pozorna na vse skupj. Mud ogoče se je tud user posted image  spustil. Bomo videli.
Hel32, jst nisem imela CTG-ja, pa sem v 37 t, upam, da bo naslednji teden na pregledu G me poslal, da vidim, kaj se dogajauser posted image
modrasmotka, ne sekiraj se zarad kil, jst jih tud pridno pridelujem. Bomo potem bolj pridne ne?user posted image
miska, mene že pošteno stiska, ker se moj cajt definitvno približuje, kr cmoke dobim v grluuser posted image  Veselje, histerija, strah ... sj ne vem, vsa sm zmešana!
garfiled, welcome backuser posted image  Tud midva sva bla prejšnji mesec na pagu, se mi prav stoži po plavanju, sončku, uživancijiuser posted image
Barbk, za jutri stiskam pesti!!!!
lepo ajajte, pupike!!!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
9.7.2009 23:01:11   
Anonimen
ufa, sanika.....to pa je sok. . te cisto razumem, da si razocarana. joj ! pa tik pred zdajci!
lej , jaz imam 2 fanta, pa ti recem, da je super! si niti ne predstavljam, da bi bil tadej puncika! skupaj se igrata in tepeta in oh in sploh!
pac normalno, da te je sokiralo. mene bi tudi. tudi jaz naj bi imela punciko, samo pravim.....dokler ne pride ven, je vse mozno! pa verjemi, da bote fantka ravno tako veseli! lumpek mali, da si tako privosci mamiko!user posted image

M1987 ti pa le k zdravniku! kaj pa ce se kaj zacenja? smo tam, ko nas skoraj ne bi smelo presenetiti!
hel za mano je tudi katastrofalen dan! visek dneva je, ko sem predrla gumo. in sem avto zaklenila in ga pustila kar tam! zdaj pa se jamrat nimam komu, ker ocitno se ima moj dragi super in ga ni domovuser posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 9.7.2009 23:10:13 >

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
9.7.2009 23:55:42   
Muca83
anč, tiste vaje imam zdaj namen malo delati. Čeprav sem vseeno malo v dilemi, ker si nekako mislim, da en razlog pa že mora imeti, da se je tako postavila. Saj jaz nisem bila zaskbljena toliko glede tega preden sem šla na pregled, ker vem da se do 37. tedna še lahko obrne, ampak potem ko mi je G rekla, da kaže da bo kar ostala tako, ker je z ritko že globoko vsidrana me je pa malo zadelo. user posted image Jaz bom naredila kar je v moji moči, da se obrne pa bo kar bo.

Arwen, jaz sem zdaj veliko brala po internetu o porodu v medenični vstavi, pa kakor sem prebrala, ni možnosti elektivnega CR, vsaj v Ljubljani ne.

Drnula, na srečo me je nehalo boleti, me pa je ene 5x danes po kakšni 2 minuti. Saj najbrž so res tisti lažni popadki, samo meni je to čisto neznano. user posted image CR mi ni ravno želja, ampak raje jaz malo več potrpim, pa da je s pikico vse ok, kot da se ji kaj zgodi. Tega res ne bi prenesla.

kerala, saj mene tudi to bega, da že skoraj povsod delajo CR v takem primeru, ampak jaz imam pa najbližje Lj ali pa Kranj in ravno v teh dveh P so najbolj nagnjeni k naravnem porodu. user posted image Mah, jaz kar upam, da se za brezveze obremenjujem, da se bo obrnila pa je. Ampak tudi če se, jo bom po ritki, ko pride ven user posted image

Sanikaa, user posted image te čisto razumem! Sama nimam sicer še nič doma, ampak če bi mi zdaj rekli, da je fantek, bi bila čisto v šoku, pa ne ker bi bilo s tem kaj narobe, ampak ker sem tako pripravljena na to, da bo punčka. Tebi pa verjamem, da je še huje, ker si pričakovala, da boš imela parček. Saj bo, samo da si opomoreš od šoka.

M1987
, tudi jaz ti priporočam, da se greš pokazat. Bolje, da se greš pokazat pa ni nič, kot da ne greš, pa je kaj narobe.

No rojstni dan od mojega je pa tudi minil. V službi so baje hvalili mojo peko sladic user posted image Darilo sem mu tudi dala, pač je prej vedel kaj bo dobil. Sem mu kupila kamero za 450 eur in mu jo je že prvi dan uspelo vržti na tla user posted image user posted image Sicer "samo" pol metra v globino ampak vseeno. Matr, sej vem da ni nalašč, ampak take stvari me pa malo ujezijo. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.7.2009 8:05:52   
Alisa
Jutro pupeuser posted image

A še vse spančkate? Jaz sem že bila v trgovini sem mogla it iskat za zajtrk, po sveže žemljice, basike je pa babi včeraj dala, jih ima naš mali tok rad te domače.
Midva z Anžetom sva včerajšnji dan preživela na Dolenjskem pri moji babici, smo šli malo gobe nabirat, pa Anže je užival ko je šibal iz traktorja na kolo, in nato v hlev kravce, pujse gledat, pa kure in zajčke je lovil. Tako da se je kar prelavfav, in prav lep sonček je bil.

Mene vse kosti spodaj in otrdevanje trebuha bolj matra proti večeru, ali pa če hodim, sploh stopnice so za to še tok bolj mučne. Me pa čez dan boli, ko se premika sm mi je gin. rekla da me zna bolet in da bom čutila pekočo kožo, ko se bo če s bo probala obrnit iz meden. v glavični položaj. Upam da je to to, sicer bom pa videla drug teden, kaj bo rekla, imam pregled glih na roj. dan tako da upam da se mi bo ćželja izpolnila. Moj mali mišek Anže ima pa jutri RD, tako da moram danes pripravit vse za praznovanje, pa torto bom kar sama spekla, ker vsaj vem kaj bo notri. Tako da me danes veliko dela čaka.

Sanika- mene je tud mal strah da nebi naša pupa pokazala na koncu kakega lulčka, ker imava sobico naročeno bolj punčkasto, in stene so tud pobarvane tako, joj upam da me ne bo pol kaka strela zadela. Čeprav vem da bi ga imeli isto radi, sm kako je ko si želiš še punčko, pa po moževi strani je tud par gen. niso imeli punčke pa so bili prav veseli ko sva rekla da bo pupa.

Evo me že naš frajer kliče, se oglasim poznej.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.7.2009 8:29:05   
M1987
Jutro... Tok skos čvekamo, da še ponoči dež lije, ne samo podnevi user posted image Ja malo se je izboljšalo, bomo videli kako bo tekom dneva. Če bo pa slabše se bom šla pa kam pokazat. Se vsak dan depiliram, da ne bo kakšnega presenečenja user posted image

Sanikaa a je to možno? Saj ne morem verjeti. Ja jaz imam popolnoma vse roza in rumeno, prav punčkasto. Jo bom pa v sredo vprašala še enkrat če še drži da je punčka, kar po moje je, ker mi je že pred NS povedala, pa potem še v P in na 3D/4D UZ, ampak vseeno bom jaz to še enkrat vprašala. Kakšno bi bilo šele presenečenje, da ja je punčka pa se potem rodi fantek - ali obratno. Uf... Vem pa kako ti je, ker jaz sem pa o fantku sanjala - kako ga frajersko oblačim, kako bo očkov maneken... Ampak ko so rekli da je punčka, sem spet našla čare :)

Nič grem jaz pozajtrkovati. Lep dan vsem user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.7.2009 9:20:39   
simonalokar
jutro

težko nenaspano jutro. pa križ me boli.user posted image user posted image . saj bo kmal boljeuser posted image user posted image user posted image .

m1978 mogoče pa se že pripravljaš za akcijo. a si ti že delalai ctguser posted image user posted image počivaj in se pusti crkljati.

hel35 nsii edina jaz skuz menjam razpoloženje, hvala bogu da imam potrpežljive fante. pa upam da boš kmal kj bolje. poglej kakšn dobro smešnco pa privošči si sladoleduser posted image user posted image user posted image .

sanikea to pa je šok - mi tudi pričakujemo user posted image doma pa že imamo user posted image . in imam že vse narihtano - mene bi kap. ampak ko boš držala v naročju bo vse pozabljeno, verjemi.

zdaj pa moram očistiti tanizk fižol pa nekaj ga dat v skirnjo, drugo pa bomo jedli za kosilo. včeri sem bila pr mami, smo mal klepetale, nato pa šla v vrtca po sina in domov- hitro kuhat.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.7.2009 9:21:02   
cowgirl
Muca, Arwen in Kerala: pri nas ne moreš naročit CRja... to se odloči dr. Tudi če ti misliš in se bojiš naravnega poroda v medenični vstavi ti ne bodo delali CRja na tvojo željo. Sem se že pozanimala, ker moja pupa tudi po turško sedi v trebuhu in se noče obrnit. Tudi ko je otrok že na poti in imaš med porodom težave, in ni kaj nujnega bo en dr. šel vprašat še enega dr-ja če je CR ok...user posted image   Meni se je po teh besedah v porodnišniki kar cmok v grlu naredil. CR naredijo če je otrok res ogrožen in ima težave pri porajanju... če je ogrožena mama s strganinami in pretrganinami to ni nič panike... user posted image

Tako, da jaz upam, da se bo naša mala le obrnila kot je prav, da ne bom še 2 meseca po porodu težko sedela, lulala itd...da o seksu niti ne govorimo. user posted image
Baje je CR ful rizičen za mamo... ampak ne razumem, kako strganine niso rizične... Seveda si vsi želimo, da bi malčki prišli na svet kot se spodobi... ampak da je potem mama vsa boga, to pa tudi ni za nikamor.

Carpe diem

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.7.2009 9:23:35   
go_ta
Jutro! Ena user posted image  za vse! user posted image  Ste v redu spale? jst danes 100x bolje kot včeraj, sem tist svoj povšter vlekla po celi postelji za sabouser posted image  pri nas je ponoči tako grmelo, da se je še user posted image  zbudil, bogi revčekuser posted image
Sanikaa, si danes bolje? Kot je že ena napisala, dobro, da si zdaj zvedela, in ne v porodni sobi - si predstavljaš ta šok? uf!
M1987, dobro, da se je umirilo, sicer pa tud mene vsako špikanje prestraši, ampak vsi so rekli, da popadke ne moremo zgrešit. Bomo videliuser posted image  Si me nasmejala z depilacijo, ampak tud jst se tko 'pripravljam'user posted image
Alisa, čestitke za Anžetov roj. dan!za košček user posted image se pa jst javim, tok mi paše sladko zadnji teden, da bi vse pojedla! user posted image
Muca83, poskusi delat vaje, nikoli ne veš, mogoče te bo pa user posted image  ubogala pa se obrnila. Ja za Kranj vem, da ful nočejo delat CR-ja, kar se mi zdi čudno - a ni tvoja pravica, da se sam odločišuser posted image
Barbk, danes je tvoj dan, naj bo vse v redu s tvojima škratkoma!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst se bom pa zdj spravla peči eno pecivo, itak nimam nič drugega za počet, ko je tako vremeuser posted image , če ne bi šla vsaj na daljši sprehod! Pol pa kako knjigo v roke pa mal počivat. Mal moram pojamrat, da mi je kr mal dolgčas zdaj, ko sem na porodniškiuser posted image , komj čakam na user posted image ! Ampak ... ker več počivam, sem spet dobila nazaj svoje gležnje, to je pa tud nekjuser posted image
lepo se mejte, souser posted image , se še tipkamo!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.7.2009 9:44:21   
eee35
Ustrelite me, ker se ne spomnim, kje, ampak sem brala, da splošno tudi za otroka v medenični vstavi je CR bolj varen, kot ˝naravni˝. Kaj nam pretirano ne pomaga, če se v porodnišnici drugače odločijo, seveda...user posted image . No saj, mogoče se motim. Splošno kot vidim, tudi malo drugače se piše in govori recimo o epiduralni tukaj, v Sloveniji in recimo pri nas na Poljskem. Ampak tam pa res ne bom šla roditi, do Varšave je res predalečuser posted image . Jaz se tudi bojim, da ne bi bila pol čisto zmučena, pa poškodovana totalno. In dajte mi razložiti prosim, če katera ve, kako pol naj se ukvarjaš z malčkom, če si skoraj nepokreten??? Ah dobro, ne bom težila od zjutrajuser posted image , malo me to matra, priznam.
Spet lije. Pa jaz moram v trgovino it, da nekaj skuham, ne da se mi kot hudič.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.7.2009 10:00:27   
Sanikaa
Mal sem bolje....še vedno mi grejo solze , ko se spomnim da nikoli ne bom imela hčerko. Pač master plan je bil fant in punčka do tridesetga leta. In taki plan sva imela od 17 leta ko sva se spoznala. Vedno sem sanjala kako bom v punčki imela prijateljico in ženske zadeve...ovak bom s samimi deci doma. Saj vem da otročiček ni nič kriv ..in imela ga bom rada kot Vida...sam jokam za svojimi sanjami...pa mal šok ker so mi 8 mesecev dajali upanje da bomo dobili pupiko...

Saj bo...mal me še hormonči dajejo. Pauser posted image  je čist presenečen , kako me je to prizadelo ..oziroma moja reakcija...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.7.2009 10:00:50   
Alisa
go-ta hvala v Anžetovem imenu. Za kos torte se pa kar oglasi, saj si iz Gorenjske tako da nimaš dalečuser posted image .

Barbk- tebi pa veliko sreče danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.7.2009 10:09:48   
sams
ojla user posted image  frajle,
muca, močno upam, da se bo tvoja pupika obrnila pravuser posted image user posted image .... kerala, kar pa jaz vem, pa so pri nas fuuuul proti CR, res morajo biti tehtni razlogi. Moj gin. mi je celo rekel, da dosti žensk izsiljuje CR, npr. da ki so ful suhe in ne bi mogle rodit itd. itd. Pa ker lahko pride do komplikacij so tudi proti. Moja mama recimo od kar je imela CR (toliko let nazaj) so ji nekaj mogoče preveč urezali (tudi moj gin. je rekel, da je to pogosto) in ne more zadrževati, če jo tišči na WC. Zeeeelo neprijetna zadeva. Pa nočem strašit, samo se mi zdi, da folk preveč na lahko jemlje CR, to je le velika operacija. Mene bi bilo ful strah in naše detece je tudi bilo v medenični vstavi in jaz samo upam, da ne bo tako ostalo (gin. je na zadnjem pregledu rekel, da je glavica vedno bolj dol user posted image ), ker se ful bojim CR (veliki cvikator). Pa zdravniki so tudi ful proti CR, ker je ful večji strošek kot naravni porod.

Barbk pa je verjetno že mamica??? V glavnem upam, da bo/je šlo vse prav user posted image  Samo noro, da je taka gužva, da so ji morali prestaviti CR... Upam, da tudi pri nas ne bo gužve.

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

PUNCE! se 1 mesec pa bomo v akciji!!!!! si predstavljate????

pa niti ne ... je šlo tok hitro.  strah me je pa full ... pr malem sm bla čist skulirana, zdej ko pa vem kaj približno me čaka pa kr mal cvikam user posted image .

Jaz se počutim identično, cvikam 100 na uro....

Sanikaa, ufff, kakšen šok.... Tako je bilo pri meni prvič, ker jaz sem enostavno čutila, da je punčka in sem šele na 3D UZ izvedela, da je fantek. Tako sem bila šokirana, da me je gin. vprašala, če je vse OK user posted image . Upam, da si si že opomogla od šoka.

IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl
Tako, da jaz upam, da se bo naša mala le obrnila kot je prav, da ne bom še 2 meseca po porodu težko sedela, lulala itd...da o seksu niti ne govorimo. user posted image

Ah, seks po porodu, posebne sorte doživetje user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.7.2009 10:45:51   
Muca83
Dobro jutro! Hvala vsem, ki držite pesti, da se moja mala obrne. user posted image
Danes sem hotla vstat, me je že ful lulat, pol je pa mala začela hude akrobacije delat in sem mislila, da mogoče se pa hoče obrnit. No in sem ležala, me je tiščalo levo in desno, ampak brez uspeha. user posted image Še vedno glavica zgoraj. Ampak če ima vsaj voljo do tega, da se obrne, sem že bolj optimistična. Vsaj upam, da je to počela user posted image Vsak dan je bolj živahna se mi zdi. To mi je všeč, vsaj nisem v skrbeh za tistih 10 gibov user posted image

Sanikaa, ti imaš pa sedaj dober razlog, da bi imela mogoče še enega user posted image nekoč user posted image Sicer pa... a zdaj je 100%, da je fantek? Saj če so se ti prej zmotili mogoče so pa tud zdaj narobe videli. user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.7.2009 10:54:20   
Barbk
Manca sestrica velika je postala, naša družina povečala se je za dva člana.Smo jima Žiga (1580 in 42 cm) in Brina (1610 in 43 cm) dali ime in zdaj naj vsak to ve

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.7.2009 10:56:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca sestrica velika je postala, naša družina povečala se je za dva člana.Smo jima Žiga (1580 in 42 cm) in Brina (1610 in 43 cm) dali ime in zdaj naj vsak to ve.!!!!

OD BARBK!!!!

CESTITAM!!!!

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.7.2009 10:57:29   
Anonimen
eh, sem hotla k avgustovkam napopatuser posted image ....barbk cestitam, pa veliiiiiiko cartanja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.7.2009 10:58:31   
Anonimen
aja,saj sem na avgustovkah.!!!...jao sem zmedena....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.7.2009 11:05:55   
simonalokar
barbk čestitke ob rojstvu - dveh sončkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj bosta zdravi in čim prej domov.

simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.7.2009 11:08:37   
Muca83
Barbk, čestitke za parček user posted image user posted image user posted image

Imamo še vedno izenačeno število fantkov in punčk.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.7.2009 11:18:49   
eee35
Barbk: čestitke! Upam, da boste čim prej prišli domov!

< Sporočilo je popravil eee35 -- 10.7.2009 11:19:05 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.7.2009 11:19:22   
tulpek
Čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?