Muca83
|
anč, tiste vaje imam zdaj namen malo delati. Čeprav sem vseeno malo v dilemi, ker si nekako mislim, da en razlog pa že mora imeti, da se je tako postavila. Saj jaz nisem bila zaskbljena toliko glede tega preden sem šla na pregled, ker vem da se do 37. tedna še lahko obrne, ampak potem ko mi je G rekla, da kaže da bo kar ostala tako, ker je z ritko že globoko vsidrana me je pa malo zadelo. Jaz bom naredila kar je v moji moči, da se obrne pa bo kar bo. Arwen, jaz sem zdaj veliko brala po internetu o porodu v medenični vstavi, pa kakor sem prebrala, ni možnosti elektivnega CR, vsaj v Ljubljani ne. Drnula, na srečo me je nehalo boleti, me pa je ene 5x danes po kakšni 2 minuti. Saj najbrž so res tisti lažni popadki, samo meni je to čisto neznano. CR mi ni ravno želja, ampak raje jaz malo več potrpim, pa da je s pikico vse ok, kot da se ji kaj zgodi. Tega res ne bi prenesla. kerala, saj mene tudi to bega, da že skoraj povsod delajo CR v takem primeru, ampak jaz imam pa najbližje Lj ali pa Kranj in ravno v teh dveh P so najbolj nagnjeni k naravnem porodu. Mah, jaz kar upam, da se za brezveze obremenjujem, da se bo obrnila pa je. Ampak tudi če se, jo bom po ritki, ko pride ven Sanikaa, te čisto razumem! Sama nimam sicer še nič doma, ampak če bi mi zdaj rekli, da je fantek, bi bila čisto v šoku, pa ne ker bi bilo s tem kaj narobe, ampak ker sem tako pripravljena na to, da bo punčka. Tebi pa verjamem, da je še huje, ker si pričakovala, da boš imela parček. Saj bo, samo da si opomoreš od šoka. M1987, tudi jaz ti priporočam, da se greš pokazat. Bolje, da se greš pokazat pa ni nič, kot da ne greš, pa je kaj narobe. No rojstni dan od mojega je pa tudi minil. V službi so baje hvalili mojo peko sladic Darilo sem mu tudi dala, pač je prej vedel kaj bo dobil. Sem mu kupila kamero za 450 eur in mu jo je že prvi dan uspelo vržti na tla Sicer "samo" pol metra v globino ampak vseeno. Matr, sej vem da ni nalašč, ampak take stvari me pa malo ujezijo.