|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
15.6.2009 10:48:12   
Reby
Pravkar sem zvedla, da še malo in gre Blanč v porodno. Držte pesti zanjo!!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.6.2009 10:49:54   
opatija
Ojla user posted image !

Evo, pišem še enkrat, ker sem v petek namesto vse skupaj oddala, pomotoma kar zaprlauser posted image V tem stilu sem zadnje čase ena sfuzlana koka user posted image

Za vikend smo bili na Bledu na dvodnevnem pikniku. Bilo je super počitniško, sedaj pa spet v realnostiuser posted image user posted image
Počutim se fajn, le noro sem zaspana. Trebušček imam že tako velik, da se sploh ne morem sklanjati, postala pa sem vedno bolj nerodna. Prejšnji teden sem se butnila v rob previjalne mize in imam na trebuščku kar veliko modricouser posted image Še dobro da sem imela v petek pregled, da sem lahko vprašala če je vse OK. G se mi je samo smejala (potem ko je opazila, da imam od padca iz prejšnjega tedna tudi razbito koleno) in rekla, da so naši user posted image ZELO dobro zaščiteni in da se celo zgodi, da pride tudi kakšna pacientka z opečenim trebuhom, ker nanj pomotoma prisloni vroč lonecuser posted image Menda je nosečniška nerodnost običajna, ker nas trebuščki mečejo iz ravnotežja. Opazno pa naj bi bilo še posebno pri nas ki smo bolj visokeuser posted image

Na pregledu sem imela UZ kontrolo rasti. Naš fantiček ima 1940g in je po mnenju G za 32T ravno prav velik. Zelo sem vesela, da je že prav obrnjen in da se mi je urin bistveno izboljšaluser posted image Glede železa me je dala na ponovni odvzem krvi, čeprav je rekla da se je sigurno izboljšalo ker naj bi Haematopan zelo dobro prijel. Menda preiskavo ponovijo, če je padec tako velik kot je bil pri meni, sicer pa naj ne bi bila potrebna, saj je v primeru padca železa itak potrebno jemati tablete do konca nosečnosti. MV imam zaprt, tako da je vse OK in grem lahko brez skrbi na morjeuser posted image . Mojega fantička sicer nisem najbolje videla, ker ima G vedno tako obrnjen monitor, videla in čutila pa sem, da se mu je ravno kolcalouser posted image Naslednji pregled imam čez 3T, to je 3.7., potem pa naj bi bili pregledi pogostejši.

Žal moram šibati in ne morem nič pokomentirati kar sem nameravala v petek, ko sem vam napisala rekordno dolg post. No, mogoče je tako še bolje, da vas ne zasujem s čtivomuser posted image . Do srede se bom oglašala bolj redno, potem pa izginem za 14 dni med user posted image in user posted image user posted image Komaj čakam, ker ni itak nič pametnega od mene. Tudi mene že začenja dajati panika, ker od velikih pospravljalnih planov ni še nič realizirano, pripravljeno pa tudi nimam še ničuser posted image . Idej imam za izvoz, ko pa pride do realizacije, sem le valeča kokoškauser posted image

Uživajte in bodite v user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.6.2009 11:12:40   
Sanikaa
Dober dan!!
kakšen lep vikend!! Odprla sem sezono kopanja v našem bazenu user posted image user posted image user posted image  mal je bilo teško za iti not, ampak v njemu potem božanskouser posted image user posted image .
Punce zeeelo lepe bušije imate. Mene mami heca da sem dobila še odzadaj dva airbagauser posted image user posted image . Pravim da sta to protiuteži , da se ne prevalim naprejuser posted image .

Mi sterilizatorja nikoli nismo imeli niti ne bomo. Kot druge pravijo v pomivalca , ali mal prekuhat v piskru pa gre..drugače takoj imaš še tono druge navlake. Seveda v pomivalca ne smeš dati še umazano posodo (posebej kakšeno paradižnikovo omako ..ker je vse oranžno (silikon in svetla plastikauser posted image ).
Sam da mal opozorim (nažalost lastna izkušnja) tista posodica za umivanje mora biti še posebej čista in sterilna , ker drugače bo otrok imel takoj vnete oči. Na to posebej pazite tudi v porodnišnici. Ko boste čistile otroka ..prvo oči z čistimi in dezinficiranimi rokami ..potem pa dirate ostale dele telesa user posted image .
Nisem zato kupila nobeno plastično posodico, ampak sem kar uporabljala rostfrei posodico iz kuhinje , ki se je potem vsak dan prala v pomivalcu. Seveda da sem otroku čistila oči samo z fiziološko in vatko , ampak morate biti pozorne na prenos bakterij z rokami. V kopalnici v toplem in vlažnem okolju zelo hitro iz malih količin ratajo kolonije.

V H&M so suuuper stvari...tam bom takoj 13.7user posted image , če bom mobilna user posted image  in če bo moj G prepričan v spol bebija user posted image
Komaj čakam ...v četrtek imam kontrolo rasti in upam da bo G bolj prepričan v to kaj bo videl na UZ-ju user posted image . Na tehtnico se sploh ne upam, ker po vikendu na mamini košti....ne more ostati v mejah normaleuser posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.6.2009 11:50:57   
simonalokar
hoj

arwen padel je v gozdu in nekja se mu je zapičilo zraven ljukne - hvala bogu da se ni notr zapičila in nato se je začelo gnojiti in zatekati- antibiotiki so pomagala pa še z tea tre sem mazala tko da bo OK, sam še antibiotiki do četrka pa bo. hala za lepe želje

blanč tiščim pesti in da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image . sporčite nam kak je

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.6.2009 12:04:42   
Neža7
Muca83....... iskrene čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image  Pravkar sem malo pogledala kako gre pri vas in sem te opazila user posted image  Tako sem vesela zate, ker vem kako dolgo si se borila za user posted image  Sedaj pa ni več dolgo user posted image  
Danes je 1 leto od takrat, ko me je user posted image  peljal v porodnišnico (user posted image  30t) HB so me čez par ur v LJ peljali in sem še dodatno 1 mes držala, da smo rodili v 34.t.

user posted image user posted image  Vso srečo user posted image user posted image

user posted image  od Neže7

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.6.2009 12:16:17   
lizika2
Živjo,

sem bolj nova na teh forumih, vidim pa, da so zelo zanimivi.
Rabim nasvet...
Naslednji teden imamo planirano morje, in sicer naj bi bili stacionirani med Zadrom in Šibenikom. Vem, da je kar daleč. Do zdaj o tem nisem razmišljala, bolj ko se bliža, bolj me daje panika. :))) Sem v 30. tednu. Kakšne imate kaj izkušnje? Bi mi odsvetovale dopust tako daleč? Berem, da je samo plavanje zelo priporočljivo. Kje pa ve kaj planirate dopust?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.6.2009 12:21:20   
aprilčica07
Moram izkoristit priliko, ko sem sama, da vas malo prečekiram kako ste ble pridne čez vikend...

simonalokar: super, da je mali bolši.. božček, da se ti tako uhce vname....
ayo: ma jst pa še kr spim.. no, saj se zbudim in grem na wc, ampak zaspim pa vseeno relativno hitro... ne morem pa več spat na hrbet, ker me duši, na desni bok mi začne noga mrtvet, mi ostane eddino levi bok, na tak način pa ponavadi bejbi ne paše in me brca kot nora... tako, da pr meni je najtežje najti položaj, pol pa ko zaspim spim kot ubita...
sanikaa:  sezona kopanja, superca.. user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tudi mela kašen bazenček blizek, pa dobro vem, da ne bo moke iz tega kruha, no, razen če zadenem kašen večji dobitek na loteriji..user posted image user posted image user posted image
opatija: jst tudi komaj čakam, da pride četrtek in grem na uz, da vidmo kolko je detece težko in če leži drgači, zadnjič je dama namreč ležala prečno....pa uživajte na dopustu, dajte si duška še za nas, ki smo  še delovni..
arwen: a ne da pašejo taki vikendi? ko malo menjaš okolje in si prvoščiš malo drgačen vikend, da ne kr naprej neki spravljaš in kuhaš in dela.. mi imamo namreč tako stanovanje trenutno, da glava boli, ampak saj bo. bom že nardila čistko, enkrat....user posted image user posted image
blanč: držimo pestke, da se vse izteče tako kot se mora.. dihat punca, dihat, če si v porodni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jst pa mojga bušija ne dam sem gor na ogled, ker je uber velik in večji od vseh do zdaj videnih tle gori... jao mani, kaj šele bo........................ pa tudi na vago ne grem še.. bom kr čakala do četrtka in pregleda na soočenje z kg... po vikendu, ko smo samo jedli in jedli in pili in spet jedli, itak ne more bit drgači...

Zdaj grem še malo ven, na malco. Kaj malga moram vseeno pojest, drgači me pobere do 15 in malo čez, ko grem na kosilo k tašči....

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.6.2009 12:22:43   
baby blue
mi se julija odpravljamo na dopust v Červar in bom takrat v 33. tednu... me je tudi kar malo strah ampak sem pozitivno naravnana in držim pesti da otroček še ne bo hotel na svet user posted image ... bom pa na naslednjem pregledu za mnenje vprašala še svojo ginekologinjo kaj bo rekla... 

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.6.2009 12:23:32   
aprilčica07
lizika: če se dobro počutiš, jst ne vidim panike.. mi sicer letos gremo blizek, ponavadi hodimo na Hvar ampak kadar gremo običajno bom jst že fejst visoko noseča (35 tednov), pa tam kamor hodimo je ful zabačeno, in če je karkoli te reši edino helikopter, tako ne bomo tvegali... ampak kamor greste vi, mislim, da ne rabiš skrbet.. tako, da uživajte.user posted image user posted image   ti bojo mogoče še druge kaj pametnega napisale...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.6.2009 12:34:54   
Lorian
Hojla hormončice!

Sem videla, da vas že ornk hormoni dajejo, pa mislim, da je to čisto normlno, saj se nam vsem bliža dan, ko bomo postale mamice in bomo v rokah držale nebogljeno bitjece, ki je odvisno samo od nas.
In tega se seveda zavedamo. Če je to prvič je seveda še posebej težko. Jaz pravim samo to, da morate biti samozavestne in bo vse ok. Vsaka mamica nekako podzavestno čuti, kaj je najboljše za njenega otročka in naj se najde kup tašč, tet, prijateljic vsaka bo sama najbolj vedela kaj je prav in kaj ne! Seveda so nasveti dobrodošli do neke mere.
Jaz sem po prvem porodu v porodnišnici samo jokala, ker so me vsi živcirali, najbolj so bile pametne sestre, se mi je zdelo da sem popolnoma nesposobna skrbeti za malo štruco. Pa je zrastel v pogumnega 8 letnika na katerega sem zelo ponosna!

Morje muči tudi mene, bomo šli v 32t, kaj pa vem, po mojem nima bit kaj narobe. Šli bomo v Dugo uvalo, (sicer ne poznam dobro ) je pa še v istri in to je bilo za mene pomembno, čeprav dvomim, da bi nam uspelo prit do Slovenije, če se začnejo popadki. Bomo videli kako dolgo se bomo vozili dol. Je... še tri tedne pa gremo počivat!

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.6.2009 14:16:14   
Alisa
Blanč drži se, naj hitro mine da boš kmalu držala user posted image v roki. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.6.2009 19:54:49   
Muca83
Blanč, stiskam pesti za vas 3 user posted image

Neža7, lepo, da si se spomnila name. Se še spomnim kako smo čvekale na manj prijetni temi, ampak ti si potem le dočakala svojo malo Nežo, zdaj pa vidim, da že drugega sončka čakaš. Kako hitro gre čas user posted image

Punce, lepe trebuščke imate. user posted image Se mi zdi, da zdaj ni več velikih odstopanj v velikosti user posted image

Jaz sem pa komaj v soboto opazila, da se mi je ful prsni koš razširil. Sem bila cel dan na pikniku (smo mel s firmo) in me je začel modrc tiščat ko user posted image Prav vse sem imela razboleno spredaj pri kosteh. Pa sm zato šibala včeri v Mercator center enga z večjim obsegom kupit. Obup kaj mi mala dela user posted image

Danes sem poklicala za rezultate mojega urina, ki sem ga mogla še enkrat dat ker je bil zelo slab in je ok. Ne bo mi treba jemat antibiotikov, juhuu user posted image user posted image user posted image

Pa še posteljnina za malčico je danes prišla. Danes je res lep dan user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.6.2009 21:19:11   
Ayo
Drage moje,

mi ga jutri koncno pihnemo namorje, juuupiiii!! user posted image
Gremo sele popoldne, gremo z nocnim trajektom, tako da se v sredo zjutraj zbudimo na morju - Sardiniji. user posted image

In vidim, da je bilo ravno govora o morju in moznih zapletih, ker smo na koncu user posted image - mene je danes po plavanju zagrabilo v krizu in potem se je ta bolecina premikala proti spodnjemu delu buhija, ne vem kot kaksni krci je delovalo, dobesedno sem komaj hodila, kot ena stara mama user posted image no in je tudi mene zaskrbelo zdaj v zvezi z morjem user posted image Sem sicer prejle malo odlezala, je malo boljse, ampak ko vstanem, au boli. user posted image
Upam, da je samo prehodnega obdobja, ponoci seveda spet ni bilo nic s spanjem user posted image , pa mogoce sem malo pretiravala s plavanjem, pa dvigovanje Gabriela...upam da tole cez noc mine! user posted image

Drugace smo bili pa vceraj pri nas doma strasno pridni, smo pospravljali predali, pometali stran 1/2 stvari, tako smo naredili malo prostora za novega clana, no se nekaj malega je za dokoncat, potem pa je nared in lahko zacnem pripravljat cunice, pranje in tako naprej. user posted image
To me caka po dopustu. Sem bila res vesela vceraj, kako lepo sva z mojim vse pospravila in precistila, pa se Gabriel nama je lepo pomagal user posted image user posted image

Glede josk pa tudi jaz ze nekaj casa hocem rect, da mene nic ne bolijo in nic kaj dosti vecje niso, mogoce malenkost vecje so bradavice... user posted image

Pridne bodite, grem gledat en film, potem pa ajat. Pa-pa

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.6.2009 22:18:35   
Muca83
Glede josk pa tudi jaz ze nekaj casa hocem rect, da mene nic ne bolijo in nic kaj dosti vecje niso, mogoce malenkost vecje so bradavice... user posted image

Ma ja sej men se tud same joške niso praktično nič povečale, pa mi že od 17. tedna mlezivo po malem ven teče. Samo obseg prsnega koša se mi je razširil. Mam pa itak skoz že bolj male, prej sm mela 75B zdej pa pač rabim 80B. Upam, da se bo skrčilo nazaj user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.6.2009 23:49:13   
zima07
Ojla, punce!

Samo na hitro, da vas malo pozdravim...Pri nas vse ok, v četrtek se odpravljamo na morje (ja, kljub vsemu gremo tudi letos na Hvar)-tokrat gremo malo prej, da bom 5 tednov pred pdp že doma...Upam, da mala ne bo pohitela še bolj user posted image ...
Prejšnji teden smo imeli UZ, mala raste, živahna do konca, imela je okoli 1700-1750g, še polovico pridobi, pa je pripravljena user posted image ...
Naslednji pregled imam 7.7.09 (sem ga malo prestavila zaradi dopusta..);

Blanč, še držim pesti...

Toliko zaenkrat, grem še malo pred TV...

Mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 465
16.6.2009 6:04:14   
Reby
Dobro jutro! user posted image
Evo, pa imamo že druge avgustovčke, naša Blanči je včeraj zvečer rodila.
Čestitamo!

Danes sva se malo prezgodaj rodila in neizmerno mamico ter atija razveselila.
Mala Lara in Bernard.

user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 466
16.6.2009 6:37:54   
Tanchy
Blanč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  LARO in BERNARDA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.6.2009 6:41:42   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Neža7, lepo, da si se spomnila name. Se še spomnim kako smo čvekale na manj prijetni temi, ampak ti si potem le dočakala svojo malo Nežo, zdaj pa vidim, da že drugega sončka čakaš. Kako hitro gre čas user posted image

Sem bila tako vesela, ko sem te videla in še posebej, ko sem videla, da si že 30.t user posted image  In še avgustovka si kot jaz čeprav je moja Neža že 11.07 prišla na svet.
Da, ponovno pričakujemo. Bilo je velik šok, ker sva imela v planu čez 2 leti še enkrat. Samo, da bo vse lepo počakalo do vsaj 34.t bom tako vesela in da bo zdrav ali zdrava user posted image

Lep se drži in komaj čakam, da vidim kakšno slikico tvojega user posted image

Sedaj ko vem, da si tu bom prišla bolj pogosto, da vidim kje smo že in kako ti gre user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.6.2009 6:48:29   
SAŠA77
BLANČ vse naj lepše ob rojstvu dveh angelčkov,
želimo vam veliko lepega in da se boste lepo crkljali,
čestitamo mladi mamici in očkuuser posted image
user posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.6.2009 8:15:25   
aprilčica07
Jutro

blanč: čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ayo, zima: uživajte na dopustu, spočijte se in napolnite baterije za naprej!

zima: kam hodite na Hvar? mi hodimo v en zalivček zraven vasice Bogomolje...
sams: sem dobila kremo od materine dušice od Justa.. upam, da mi rata danes ali jutri it na pošto, pa ti zavijem in pošljem paketič...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer po starem, danes bo spet toplo. Moram it, ker imam še ful za naštimat predno mrknem za 1 leto. Se oglasim kasneje.

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.6.2009 8:26:11   
miklarom
blanči - moja draga iskrene čestitke ob rojstvu Lare in Bernarda, zdaj pa se lepo cartajte in kmalu pridite domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 471
16.6.2009 9:52:08   
simonalokar
blanč čestitkeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image naj bosta zdrava in čim hitreje domov.

simona

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.6.2009 10:37:11   
sams
blanč, čestitke user posted image user posted image user posted image !!!! jooj, tej hormoni, imam polne učke solz user posted image ... Tako sem vesela, upam, da boš imela kaj časa in nam povedala svojo porodno zgodbo, te so meni ful zanimive user posted image . Pa tudi tako, upam, da se  boš kaj oglasila..

aprilčica, jaz sem pa se včeraj spomnila na kremico in sem ti napisala ljubezensko pismo, da oprosti, ker zamujam s plačilom user posted image  in zdej moram samo še iti na pošto! Komaj čakam, da dobim ta čudežni zvarek user posted image .

Ayo, upam, da se boste lepo imeli na dopustu, jaz si tudi enkrat želim iti na Sardinijo, ker mora biti ful lepo. Pridni ste, da ste že vse pripravili.

Evo, šibam naprej, se slišimo več k'sno.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.6.2009 10:51:16   
aprilčica07
sams: ne, ne nisem še poslala. user posted image user posted image user posted image user posted image . ne se sekirat zarad plačila, bomo že zrihtale... upam, da mi danes rata it na pošto, če ne pa jutri, pa ti pošljem..... če je lih kremica čudežna nevem, ampak mi smo uber zadovoljni z njo...user posted image user posted image user posted image upam, da bo pr vas isto.... lih včeraj zvečer je začel neki kašljat, pa sem ga fino namazala po podplatih in med lopaticama, noč je bla pa mirna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst imam pa ful dela, pa sem danes lena ko gnoj, nič mi ne odleže in kr ne morem zalaufat, a papirjev za rešit še jako punouser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa v četrtek na moj zadnji delovni dan grem na en seminar.. lepo, ne? si bom verjetno vse zapomnila, še poslušala bom najbrž bolj na pol... jao, ma kje so me najdli*??? saj je lepo, da nas izobražujejo, ampak termin mi pa lih ne sede najbolše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem spet v birokratsko vojno...user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.6.2009 11:00:09   
go_ta
hej soncki! Od vcer sva na soncnem in vrocem pagu,tako da vam posiljam pozdravcke! Sva mela pa vcer na ultrazvoku in bova dobila fantka!:)tezek je pa okol 2440,obrnjen na glavico ... Ustreza 34 t. Upam,da bo pocakal notr,da pridem domov:) blanc,cestitke! Punce,ve pa uzivjte,midva greva na plazo:)

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?