aprilčica07
|
Moram izkoristit priliko, ko sem sama, da vas malo prečekiram kako ste ble pridne čez vikend... simonalokar: super, da je mali bolši.. božček, da se ti tako uhce vname.... ayo: ma jst pa še kr spim.. no, saj se zbudim in grem na wc, ampak zaspim pa vseeno relativno hitro... ne morem pa več spat na hrbet, ker me duši, na desni bok mi začne noga mrtvet, mi ostane eddino levi bok, na tak način pa ponavadi bejbi ne paše in me brca kot nora... tako, da pr meni je najtežje najti položaj, pol pa ko zaspim spim kot ubita... sanikaa: sezona kopanja, superca.. jst bi tudi mela kašen bazenček blizek, pa dobro vem, da ne bo moke iz tega kruha, no, razen če zadenem kašen večji dobitek na loteriji.. opatija: jst tudi komaj čakam, da pride četrtek in grem na uz, da vidmo kolko je detece težko in če leži drgači, zadnjič je dama namreč ležala prečno....pa uživajte na dopustu, dajte si duška še za nas, ki smo še delovni.. arwen: a ne da pašejo taki vikendi? ko malo menjaš okolje in si prvoščiš malo drgačen vikend, da ne kr naprej neki spravljaš in kuhaš in dela.. mi imamo namreč tako stanovanje trenutno, da glava boli, ampak saj bo. bom že nardila čistko, enkrat.... blanč: držimo pestke, da se vse izteče tako kot se mora.. dihat punca, dihat, če si v porodni! No, jst pa mojga bušija ne dam sem gor na ogled, ker je uber velik in večji od vseh do zdaj videnih tle gori... jao mani, kaj šele bo........................ pa tudi na vago ne grem še.. bom kr čakala do četrtka in pregleda na soočenje z kg... po vikendu, ko smo samo jedli in jedli in pili in spet jedli, itak ne more bit drgači... Zdaj grem še malo ven, na malco. Kaj malga moram vseeno pojest, drgači me pobere do 15 in malo čez, ko grem na kosilo k tašči.... Lepo se mejte.