|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
29.8.2009 20:48:38   
tulpek
Aprilčica, če bom js en teden čez rok me bodo vrgli dol iz RR, tak bom tečna user posted image user posted image user posted image . Dobra si.

Mene še vedno nič ne špika, kljub pošteni akciji user posted image . Mogoče bo ponoči kaj.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.8.2009 21:03:11   
hel32
Hojla babe

Aprilčica, ti želim, da končno jutri primeš v roke svojo bebo!
Tulpek, upam, da ti bo sex kaj pomagal, midva bova tudi še 1x poskusila.
AnjaPH, ti tudi še čakaš, jah, jutri je zadnji dan avgusta, očitno bo kateri od nas septemberček.user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič pretiranega, razen tu pa tam kak popadek, pa to ni nič, meni so tudi govorili, da so baje fantki tisti, ki zavlačujejo, ma kaj vem
mogoče bo pa res na rok rojen!

Upam, da bo ponoči kaj dogajalo, drugače pa se tipkamo zjutraj!

Nočko.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.8.2009 21:28:24   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

AnjaPH, ti tudi še čakaš, jah, jutri je zadnji dan avgusta, očitno bo kateri od nas septemberček.

Hel, kaj pa na 31.8. si pa pozabila? Ti bi rada že kar 1.9. bila, a ne user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
29.8.2009 21:59:20   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Tkole berem te vaše porodne zgodbe .... o bolečinah, strahu, šivanju, ratrganinah ... pa sem vam še zmeri fouš. Ja, saj vem da zdaj zavijate z očmi. Ampak kaj čem, sem očitno mal zarobljena ampak pogrešam izkušnjo poroda in mi je že vedno žal da je ne bom nikoli doživela. Očitno imam gromozanski 'ženski' ego. V prvo sem sicer dala skozi ca. 8ur porodne in navitih popadkov, ampak vseeno tud do pol poti  nisem prišla, otrok je bil tam nekje v višavah jaz pa ne odprlauser posted image

Ja, tole je pa pri meni isto in tocno vem kaj obcutis Drnula!! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem komaj zadrzevala solze pred dohtarji in mojim, ko so mi napovedali cr v drugo! Pa tudi anestezistka je na dan cr vidla kako sem bila vznemirjena in mi je tocno rekla, da se je videlo, da si ga nisem zelela. Sem vse skupaj veliko veliko tezje prezivljala kot pa v prvo in tudi okrevanje je bilo malo daljse.
No, saj sedaj sem ok in moram seveda biti hvalezna, da sva obe s pikico zdravi in zivi (pac naraven porod je bil pri meni rizicen). user posted image

Aprilcica, Hel, Tulpek, AnjaPH - drzite se se teh par dni in res drzim pesti, da boste cimprej cartale!!! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.8.2009 22:02:40   
tulpek
Ayo, vsaka pest mi pomaga user posted image user posted image user posted image . Hvala. 

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.8.2009 23:47:27   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Tkole berem te vaše porodne zgodbe .... o bolečinah, strahu, šivanju, ratrganinah ... pa sem vam še zmeri fouš. Ja, saj vem da zdaj zavijate z očmi. Ampak kaj čem, sem očitno mal zarobljena ampak pogrešam izkušnjo poroda in mi je že vedno žal da je ne bom nikoli doživela. Očitno imam gromozanski 'ženski' ego. V prvo sem sicer dala skozi ca. 8ur porodne in navitih popadkov, ampak vseeno tud do pol poti  nisem prišla, otrok je bil tam nekje v višavah jaz pa ne odprlauser posted image

Ja, tole je pa pri meni isto in tocno vem kaj obcutis Drnula!! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem komaj zadrzevala solze pred dohtarji in mojim, ko so mi napovedali cr v drugo! Pa tudi anestezistka je na dan cr vidla kako sem bila vznemirjena in mi je tocno rekla, da se je videlo, da si ga nisem zelela. Sem vse skupaj veliko veliko tezje prezivljala kot pa v prvo in tudi okrevanje je bilo malo daljse.
No, saj sedaj sem ok in moram seveda biti hvalezna, da sva obe s pikico zdravi in zivi (pac naraven porod je bil pri meni rizicen). user posted image

Aprilcica, Hel, Tulpek, AnjaPH - drzite se se teh par dni in res drzim pesti, da boste cimprej cartale!!! user posted image user posted image user posted image

Drage moje ..takoj bi menjala z vami svojo agonijo poroda. 
Mislim da sploh zdaj več ni pomembno kako so otročički prišli..samo da so končno zunaj in zdraviuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
30.8.2009 7:26:34   
tulpek
Pri meni vse po starem, ponoči se ni zgodilo čisto nič novega, napetega... še na wc nisem šla. Zdaj pa na pregled, čeprav se mi ne da, ker se itak nič ne dogaja user posted image .

In ostale tri nosečke, ki še vztrajate?

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
30.8.2009 9:39:20   
hel32
Jutro

Ayo, hvala za pesti, mi je kr malo lažje, ko vem, da negdo misli name.

Moj trebuh je že ogromen in me zelo moti, pri spanju delu, pa še dolgačas mi bo, ker se začne šola,
sem ponoči razmišljala, da bi bilo lepo, da grem danes rodit,kre je sesrtična tudi v P, je tudi v 2. z cr rodila, zaradi velikosti ploda,
4800kg, punčka!

Zjutraj pri zajtrku me je malo špikalo in šraufalo, malega čutim dobro, noč je minila brez posebnosti, skratka nič konkretnega se ne dogaja
upam, da bo vsaj v torek na ctg-ju kaj drugačna zgodba!!user posted image user posted image

Sanikaa, žal se ne isteče vedno tako, kot hočemo, pa ti imaš vsaj že bebico doma, kaj pa jaz, pa še kr čaaaaaakaaaaaaam.user posted image user posted image user posted image

Aprilčica, držim pesti, da te rešijo in dobim tvoj sms, da javim, da si rodilauser posted image user posted image .

Nič, grem pucat bajto.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
30.8.2009 10:33:59   
sligica
Sporočam vam, da sem v torek, 25. 8. ob 7:49 rodila punčko Majo.
Težka je 3,34 kg in dolga 52 cm. Prelepa je in pridna, končno sem videla, kdo me je tako veselo brcal v trebuščku. Včeraj sva prišle domov.
Spodaj dodajam še slikico.

user posted image user posted image

http://www.shrani.si/f/l/fX/hHTPJeq/p1080856.jpg
http://www.shrani.si/f/3y/Lx/4PZCPYut/p1080797.jpg

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
30.8.2009 10:50:41   
tulpek
Evo, za mano je ctg, se mi ne zdi nič posebnega. Zdaj pa čakam na pregled. Gužvo imajo veliko, tak da dvomim, da bi sploh imela kje rodit, če bi bilo treba. Se bom pa še načakala na pregled, ker je g skoz v porodnih :-(

(odgovor članu sligica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
30.8.2009 10:55:12   
aprilčica07
Jutro,

evo mene nazaj doma.. v glavnem danes so me domov še poslali, ker mi ctg riše popaadke, pa da vidimo, če bo kaj iz tega, sicer pa jutri grem notri, ali tabletka za mehčanje, ali pa predor mehurja.. jutri je tudi zdravnica, ki to ponavadi dela, tako da.. upam, upam, da se jutri res rešim in končnoo  spoznam svoje detel..

stiglica: čestitke za pupiko Majo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hel, tulpek, anjaPH: še danes me boste morale prenašati..user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sligica)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
30.8.2009 11:06:56   
eee35
sligica: lepa pupa! čestitam!

Ostale čakajoče: samo še malo, aprilčica, ti pa jutri sporoči čim prej veselo novičko, nič več: ctg je bil tako-tako, pa sem šla domovuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
30.8.2009 11:09:21   
eee35
Veste kaj, čist se raznežim, ko vidim malčke v prevelikih pajackah, pa hlačkah, pa majčkah, a niso luštni?user posted image Čist za pojest!!! jaz svojemu user posted image skoz nogice lupčkam, mojuser posted image me že čudno gleda, ampak ne morem si pomagat, če so pa takoooo sladke!!! Kdaj jih bom, ko bo 10 let star, pa nogomet igral, pa mu bojo od superg smrdele?user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
30.8.2009 11:17:43   
hel32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aprilčica,da te bojo jutri rešili in da boš videla svojo bebo! Bomo te prenašali, veš da, ti kr jamraj, saj vse jamramo.

Tulpek, upam, da ne boš predolgo čakala na pregled.

Sligica, čestitke za pupo, kaka lepa je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Majo, tudi očku!

Jaz se ob vsaki slikici novorojenčka zjokam, ker res komaj čakam, da vidim gdo mene tako veselo brca.
Evo, jaz sem spucala celo bajto, pomila okna, pobrisala prah, po tleh pomila, kopalnico generalno spucala, razkužla, pa še airwick-a je zmanjkalo, more dragi jutri  spet po nakupihuser posted image user posted image
Pa enih par popadkov je bilo vmes, joj, naj se že začnejo pravi, pikolo.

Grem kuhat.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
30.8.2009 11:19:57   
hel32
eee35, hvala za vzpodbudo, zdaj jo res rabimo, pa ti kr lupčkaj svojga Aleksandra, jaz bom tudi, svojga,
ker res hitro zrasteko, potem se pa nočejo več žulit.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.8.2009 13:13:36   
Anonimen
heey, punce.

moja princeska koncno spi. je imela ocitno danes raziskovalni dan svoje hise. vse je pregledala s siroko odprtimi ocki!user posted image user posted image user posted image
punce, vse, ki se cakate:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilcica:ce sem pšrav brala, bo tvoja strucka imela na isti dan RD kot jaz!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.8.2009 13:52:25   
tulpek
Spet doma. Nič ne dogaja. user posted image
Naj se prava tečnoba začne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.8.2009 14:38:41   
Ayo
Ah tulpek saj bo, saj ves da bo. user posted image
Pa vse ostale cakajoce - sladica pridne vedno na koncu!! user posted image

Aprilcica, drzi se jutri, sem tako vesela zate, da te koncno odresijo!! user posted image Si sla pa kar posteno cez rok. Naj ti porod mine hitro in cim manj bolece.

Punce, avgust se koncuje, kar ne morem verjet kako se je obrnilo teh 9 mesecev!!! user posted image Se mi zdi, da sem sele vceraj delala test, ko je pokazal + in evo zdaj imam ze tukaj pred sabo mojo strucko! user posted image
In ko takole pomislim na ves ta cas ko smo klepetale, delile izkusnje in se bodrile, mi pridejo kar solze v oci. Tako lepo in nostalgicno se mi zdi!! user posted image Pa se prakticno sploh ne poznamo. user posted image

No, jaz zdajle cakam, da se moja princeska zbudi, je pokakana ze kaksno urco, da se previjeva, podojiva in potem greva na sprehod.
Imamo danes tukaj nekje 22° tako da kar pase malo tale ohladietv.
Moja2 fanta spita, midve bova sli pa na eno setnjo pa na kavico. user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.8.2009 14:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Punce, avgust se koncuje, kar ne morem verjet kako se je obrnilo teh 9 mesecev!!! user posted image Se mi zdi, da sem sele vceraj delala test, ko je pokazal + in evo zdaj imam ze tukaj pred sabo mojo strucko! user posted image
In ko takole pomislim na ves ta cas ko smo klepetale, delile izkusnje in se bodrile, mi pridejo kar solze v oci. Tako lepo in nostalgicno se mi zdi!! user posted image Pa se prakticno sploh ne poznamo. user posted image

NA!
pa si me spravila v jok! sicer res ni tezko, sem tako nabita s custvi, da se ob kaki lepsi reklami jokam!!!
pa upam, da se nasa pot ne bo koncala s 1. septembrom, ampak, da bomo lepo nadaljevale pri augustovckih...
mogoce pa se še spomnimo in organiziramo kako srecanje spomladi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.8.2009 14:53:27   
eee35
Jaz tudi upam, da se bomo spoznale, mogoče ne bo nam ratalo, da vse naenkrat, ampak vsaj malouser posted image Jaz poznam samo Drnulo - zelo mičkano - niti ne vem, kako ji je imeuser posted image , kar zabavno se mi to zdi, ker se počutim kar povezana z vami, pa kok sem prej negativnega slišala o forumih (ja, ja), jaz mislim, da je naš res super, velikokrat mi je bil v pomoč, pa res fajn se je pogovarjat z nekom, ki ima iste težave kot tiuser posted image
tako, da miška - ti si mi nekako ušla v porodnišniciuser posted image bomo se srečale a ne?

sams: tebi pa itak dolgujem sladoled, B&J, nisem pozabila!
Midva bi itak šla jeseni enkrat s Pujskom na morje za kakšen dan, če bo priden, mogoče se takrat srečamo, vsaj na sprehodu, pa še s Keralo? Kako se že imenuje ta famozna slaščičarna s sladoledom? Kepica? Sem si kar zapomnila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.8.2009 15:04:47   
Ayo
Ja, srecanje bo treba res organizirat!! user posted image Smo tukaj same fajn punce! user posted image
Samo upam, da ne bom prikrajsana za to, glede na to da sem tako daaaaleeeec in pridem tiste 2-3x na leto v Slo! user posted image

eee35 kdaj pa nameravata na slo. obalo?
Jaz ravno v teh dneh gledam, kam bi sla z otroci za 10 dni. Naj bi pa sla od 9. - 20. septembra.
To bi blo super ce bi se dobile se s Keralo in samsom, pa se druge bi lahko skocile na morje na enodnevni izlet in gremo v Kepico na sladoled! user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.8.2009 15:20:09   
eee35
Nimava nič planirano, sem mislila bolj proti koncu septembra, da Pujsek ni še tako mičkan, ampak mogoče tam ok. 15 bi šlo? Samo bi flaške morala vzet s sabo, pa mekec, ker ga ne morem futrat sredi Kopra z blazino za dojenje, pa nastavkiuser posted image . Pa za preoblečt, pa za počistit ritkouser posted image
Ayo, ti bom poslala mojo številko na zs, od sams itak številko imam, ona pa od Kerale, tako, da v ta vikend 13.9 bom vidla kakšna je situacija, kako se Pujsek redi, pa kako se obnaša, če bo vse kul, pa vreme, 14-15? Še mojega moram vprašat, ampak po moje bo zauser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.8.2009 16:44:21   
hel32
Joj, se pogovarjate o srečanju, jaz pa še nevem, gdaj bom kaj rodilauser posted image user posted image user posted image
Bi tudi šla, samo, kaj če se zavleče, se zna zgodit, da bom še 9.9. kr nosečauser posted image
Joj, upam da ne, ker sem se odločila da je 1.9. res zadnji datum, da rodim, ker, če ne bom res šla po ricinusovo olje!!

Tako sem že naveličana tega čakanja, danes se gul pospravljala in delala, pa zgleda, da nič ne pomaga, ali pa bo, šele ponočiuser posted image

Lahko pa imamo še ostale kako srečanje spomladi na obali, jaz itak obljubljam obisk prijateljuci, ki zdaj stanuje v Kopru, pa se lahko tam dobimo
ko bodo naši mulčki malo večji in pomlad je na obali tako lepa.

PROSIMMMMMMMM, ZA POPADKE!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.8.2009 17:25:46   
hel32
APRILČICA SPOROČA

PA SMO JO DOBILI, JULIJA, 52CM IN 3570 G NAS JE OSREČILA OB 15:15.

Akcija hitra in intenzivna.Obe sva OK.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke aprilčica, še tukaj, pa ste jo le dočakali, veliko cartanja.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
30.8.2009 17:40:48   
Cavalierka
Ojla!

Vas na hitro prebiram, ko imam čas. In se prav spomnim, da sem bila jaz pred porodom enako nestrpna. Zdržite še malo, zdaj bo res vsak čas. Zaenkrat je moj Jon zelo priden; dojenje, previjanje, spanje user posted image . Upam, da ne bom že jutri vsa obupana pisala drugače.

Reby - čestitke za sina Tomija user posted image

in tudi vsem ostalim iskrene čestitke ob rojstvu vaših srčkov.

Hel32 - sej bo, se mi zdi, da sem bila jaz zadnji dan dva pred porodom čisto enako "nastrojena" kot ti. Sem tudi jaz počistla vse okol hiše pa še v hiši se je vse svetlo. Pa še avto sem si oprala user posted image

Moja porodna zgodba - zjutraj sem šla na stranišče in sem pri brisanju opazila krvavo sluz. Najprej sem se ful prestrašla: "O, joj, zdaj gre pa zares. Zdaj bom pa kar mogla iti rodit." No, ampak potem ni bilo po kakšnih dveh urah čakanja na dogodek, nič. user posted image Tako, da sem se potem končno malo "opustila" in nadaljevala svoj dan kot običajno. Drugače sem čez cel dan hodila na wc na veliko potrebo. Zvečer sem si naredila večerjo; btw cel dan sem bila ful lačna; in medtem ko sem jedla (okrog 21. ure) me je stisnil tak krč kot pri menstruaciji. Ob 10. h zvečer pa se je začelo. Popadki na 15 minut. Ves čas sem jih predihavala in rekla mojmu, da imam pomojem popadke, on mi je pa rekel: "Ah, dej no, to se ti samo zdi." Je pa res, da takrat še niso bili tako hudi. On se je odpravil spat, jaz pa tudi, ampak ne za dolgo. Že takoj naslednji popadek je bil boleč k user posted image in sem si priznala, da zdaj gre pa zares. Sem vstala, pustila mojega spat in šla predihavat popadke in si pisat na koliko minut jih imam. Ker so nam v šoli za starše rekli, da dokler jih nimamo 1 h na pet minut, naj nikar ne hodimo v porodnišnico, sem čakala, kdaj se bodo začeli na pet minut. user posted image Ker pri meni so bili potem tako, na 7 min, na 10 min, na 4 min in spet na 10 ali 15 min.
Ko so okrog 2 ure zjutraj postali popadki zelo boleči, sem zbudila mojega in mu rekla, če se greva v porodnišnico vsaj pokazat, če že drugega ne. No, in sva šla proti lj. P. Tja sva prišla okrog 3 h zjutraj. Me je prva babica pogledala in rekla: "Čudovito. 8 cm ste odprti." user posted image
Me je priklopla na ctg, vmes sem imela ene tri ful hude popadke. Potem sem šla gor v porodno sobo. Brili me niso (še dobro, da sem bila na brazilski depilaciji), klistira mi niso imeli časa delat. Ob 3.45 h sem še svoji sestri spustila sms, da so me sprejeli v P ob 4.24 h pa je zajokal moj zlati sin.
Še prej so mi predrli mehur, dali smejalni plin in smo pritiskali ob vsakem popadku. Me je pa smejalni plin tako zadel, da se sploh nisem dobro zavedala. Še hvala bogu, da je bil moj zraven pri porodu, mi je bil res v veliko oporo. Moram pa rečt, da me je kljub plinu bolelo kot ne vem kaj. Ampak je bilo hvala bogu zelo hitro konec. Zato se mi prav smilite vse tiste, ki rojevate ure, ker meni je bilo še tistih par popadkov, ki sem jih predihala na mizi, ubitačnih.
Upam, da nisem bila predolga, ker sicer je moja porodna zgodba kratka user posted image Aja, še to, dobila sem en notranji šiv.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?