kerala
|
Evo še mene, še sem tu... In spet se nič ne dogaja! Včeraj smo tudi mi bili fajn pozni, tako da sva danes z kar povlekla. Jaz bi kar še... Je bilo pa prav hecno včeraj, punci sta odšli na šagro v vasi blizu Kopra (podobno kot neka gasilska veselica), pa jih je bilo treba it iskat. Doma sem bila na pol mrtva, komaj sem se premikala, pa sem se vseeno spravila z mojim ene kalamarčke pojest. Odpravila sva se šele ob 24h (da ja ne bova prezgodnja), ko ponavadi že spim. Ko pa sva prišla tja, sem bila ko rožica, kar plesat bi šla... Srečala sva full znancev, vsi so spraševali kdaj bo in potem debelo gledali, ko sem povedala, da sem že čez! Potem pa smo imeli hud najstniški izplad, najhujši do sedaj. In to ob 1h zjutraj, ko sva zahtevala, da jih odpeljeva do kolegice, pri kateri naj bi prespali. Tega, da je kolegica sama doma, da njeni starši nekje žurajo in naj bi do nje (par km, po temi) odšli peš, nisva vedela, pa niti pomislila nisva na kaj takega, ko sva jima dovolila tam prespati. Skratka, ob 1h je bilo tam še ogromno njunih vrstnikov, večina je imela v bližini tudi starše, kar se mi zdi čist OK. Nekatere pa starši že pri teh letih pustijo zunaj same neomejeno dolgo, brez nadzora, da sredi noči peš prihajajo domov po neosvetljenih poteh... Groza, to se mi zdi pa res skrajno neodgovorno! In zaradi takih imamo potem še mi težave, smo najhujši starši na svetu, razočarali smo ju v dno duše... imeli smo histerijo in jok... skratka groza no, vidite, kaj vas še čaka... Pustmo moje najstnice zdaj, obe spita ko bubici, mali v trebuščku pa tudi. Madoca je danes spet vroče ko . Ta vročina noče in noče popustit! Saj vem, ko bova pa z doma, bo pa kar naekrat jesen... Miška, razgibavanje, joga... to neverjetno pomaga! Mene kar fajn zvije, potem pa nekaj vaj naredim in sem kot nova! Saša, Tjaša, stiskam pesti, srečno, pa dobro opravita! Vedno manj nas je tu, se pa res pozna, da smo že v drugi polovici avgusta.... samo pri meni se ne pozna...