sams
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute AMPAK!!!! jutr gremo na mašun! je skor 1 uro voznje po makadamu.... No evo, mi pa smo glih prišli z Mašuna. Za nazaj smo šli po makadamu do Sviščakov in potem do Ilirske in me je fajn zrukalo in (na srečo) ni sprožilo ničesar . Sem pa bila že fajn prestrašena, ker je bilo kar grozno.... Tako da menda tudi pri tebi ne bo (jooooj, sem zlobna... ). Mi hodimo vsako leto tam, to je naš edini dopust, nikamor drugam ne gremo, meni je zakon. Letos smo pač šli krajšo varianto, ampak važno, da smo bili tam... Allora: HeGa, Tobika, eee35, Joob: čestitke!!! Madonca, kakšni plodni dnevi so za nami.... eee35, HB, da so se odločili za CR, če je imel popkovino okoli vratu. Upam, da si OK. Sanikaa, Ayo: iiiii, kako so lepi dojenčki . Jaz sem pa fuuul srečna, da sem včeraj naredila kosilo za danes (sem izkoristila raaaahlo ohladitev), ker se mi danes ne bi dalo oz. bi se skuhala z enolončnico vred. Včeraj, ko sem šla po malega v vrtec, sem vozila ful počasi in nisem izsiljevala (to itak nikoli ne). Je pa bila fuuul gužva na cesti (petek in turisti, predstavljajte si). in so mi vsi domačini ful trobili in mi kazali ZARES neprimerne geste ... Mi je bilo žal, da nisem na sredi ceste ustavila avto in stopila ven s trebuhom in jih vprašala, če si želijo me pod nujno vozit v P, ker mi lahko odteče voda . Ampak sem se spomnila še ene boljše ideje: vsakič, ko so dvignili roke (ali sredince) v zrak, sem jim pošiljala ful poljubčkov, sem jim mahala, sem jim naredila gesto, naj me kaj pokličejo .... Ah, kako sem jih jezila, hahahahaha!!!! Škoda, ker je tako vroče, jaz bi šla na sprehod se malo važit s trebuhom (dokler še lahko , potem se z unim špehom ne bom imela kaj važit). Aja, aprilčica: sem končno kupila Bailey's v ponedeljek in ga do danes skoraj več ni . Mi pa moj dragi fuuul pomaga pri praznjenju, res je priden . Jaz bi bila tudi malo jezna, če bi moj z mačkom hodil naokrog. Pred par tedni se ga je nacuckal in sem bila takooooo jezna..... ampak sej mine, kakršni so, naši so . kerala, javi se!!!!
|