|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
13.8.2009 9:38:21   
*anč*

Draga Živa25!

Čestitke ob rojstvu težko pričakovanega sinčka!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
13.8.2009 10:01:17   
Alisa
BUuuuuuuuuuuuuu

Še sem tuuuuuuuuuuuuuu!
Včeraj ob 11 zvečer smo šli v P in danes sem že nazaj. Popadki so se ustavili, tako da so me spustili domov.
So rekl da lahko počakam do pdp, razen če se popadki spet začnejo ali pa mi odteče voda da naj pa nazaj pridem. Ja itak takrat pa bom pršla sm ta teden še nebi rodila.user posted image A sem čudna a ne? Moram še par stvari zrihtat pol pa lahko.

Moram pa počivat, sm mi ne paše ležat tako da bom bolj v izi vse rihtala. Grem zdaj malo za nazaj prebrat da vidim kako pa kaj veuser posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
13.8.2009 10:02:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image alisa!

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
13.8.2009 10:10:09   
Muca83
anč, ti si prava biblija user posted image Imaš skoraj vse odgovore na naša vprašanja.

Joob, uau, akcija. Dobro opravi! user posted image

kerala, srečno na pregledu.

Alisa, priden tvoj user posted image , že zdaj te uboga in si je premislil glede prihoda na svet.

miška, tebi pa upam, da se ti izpolni želja in jutri dobiš svojo Nino v roke. Če pa ne je pa itak samo še nekaj dni za počakat. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
13.8.2009 10:14:04   
Anonimen
zdj sem klicala, v P pa mi je zenska rekla, da moram met napotnico za ctg in za uz. jst pa nimam napotnice. mam samo za porod in ctg. pa je rekla, da to ne velja!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
13.8.2009 10:27:30   
aprilčica07
Jutro, oziroma dober dan

smo v akciji že do jutra in nisem uspela pridet do računalnikauser posted image

anč: hvala za pojasnilo, saj zaupam zdravnikom, ampak ko tolko berem in glede na to, da sem vse živo že doživela v tej nosečnosti me vsake tolko malo useka in začnem blodit....
miska: kako stanje?
alisa: dobrodošla nazaj, očitno boš še en cajt z nami, pridna!user posted image
joob: a bo akcija? dihamo dihamouser posted image srečno in naj mine čimhitrejeuser posted image user posted image

Jst sem si rano po Jakobu tudi spirala če z mlačno vodo, pa je blo hitro ok. No, še ene  obkladke sem si gor dajala, notri v vložek malo ledu in par minutk gori.. Je blo v treh dneh ok, in sem že čičala po turško...

kerala:
a ni danes tvoj d dan?

Sem hotla še neki pokomentirat, pa sem pozabla, preveč klofate..user posted image user posted image user posted image user posted image nič, pridem kasneje nazaj. 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
13.8.2009 10:30:11   
Anonimen
aprilcica, fizicno nespremenjeno. psihicno pauser posted image user posted image user posted image
sploh ne vem kaj naj zdaj zarad napotnice. al naj grem jutri v postojno, ko dela jordanova, al kaj naj???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
13.8.2009 10:39:00   
*anč*
miška  a dans ne dela tvoja g? če dela jo probi dobit, da ti da napotnico.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
13.8.2009 10:44:50   
Anonimen
ja, popoldan dela v postojni. pa bom pol poklicala in magari v postojno sla. pa ce se bo dalo, lahko ze danes te meritve kar v postojni nardijo. upam!

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
13.8.2009 10:49:55   
Anonimen
pa se tamala se mi je ful neku umirila. tko da bom pol kar poklicala, pa rekla ce lahko danes pridem!user posted image ane?
al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
13.8.2009 11:00:58   
hel32
Miška, ti kr pokliči, saj gre za tvojga otročka, pa naredi paniko, saj nikoli ne veš,
kaj je lahko vse, kr daj!user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
13.8.2009 11:03:52   
Anonimen
ja hel, hvala, bom res. ob treh poklicem in recem da pridem...ce bojo pa kaj komplicirali bom sla pa na blef, pa rekla da mam popadke celo noc. pa me morjo sprejet!user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
13.8.2009 11:06:38   
aprilčica07
miska: pokliči, pokliči..  itak te bojo vzeli.. saj te morajo.. je bolše kašna pot več, kot kašna manj...user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
13.8.2009 11:19:03   
hel32
Tako, jaz sem generalno spucala hladilnik, kaj se vse nabere notuser posted image , zdaj bom lepo v miru eno user posted image spila, potem pa naprej, da drobtine zmeljem,potem pa še eno pecivo spečem, kosilo, on imam za danes dovolj.

Vsem ki greste danes na pregled ali v Rim, želim vse dobro.user posted image user posted image user posted image

Meni se zdi, da se je naš pikec malo spusti dol proti izhodu, in to včeraj, ko sem tolk čepela, anč, je možno? Pa jaz imam še celih 19 dni do pdp-ja, tk da se mi ne mudi nikamor, glavno, da imam vse pripravljeno, in me ne more presenetit.

Ja, sem pozabila povedat, zadnjokrat sem bila pri enem starejšem G moj je na d in je tudi z otipavanjem trebuha ugotavljal, da ima "veliko rito"user posted image user posted image ,
no, potem je pa še z UZ pogledal, sam ga ni pisal, to je bil zdaj že moj 8 UZ, je sumil, da se je obrnil, pa ni je v pravem položaju za izhod.

Miška, drži se!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
13.8.2009 12:00:13   
eee35
Ne dohajam vas...Preveč se dogaja tam od zunaj!user posted image Tukaj pri meni pa nič dr. Tašev je rekel, da je mali user posted image zabušantuser posted image . Ja kaj češ, lahko samo čakam. Danes bom imela kao tudi ultrazvok, da preverijo ali je vse v redu. Drugače pa user posted image še kar skače, pa premika, nič se ni umiril. MV ni zmehčan, odprta še zmeraj 1 cm, popadki vsake tok časa en neki, pa vseka me vedno takrat, ko najmanj pričakujem! Pa mi trebuh otrdeva, pa kaj pol...
Miška, drži se, glede ctg meni so rekli takrat, ko sem prišla poslušat o EA, da proti koncu lahko kar hodim v porodnišnico, pa živa duša ni spraševala za napotnico, tako da ne vem, zakaj te psihirajo! Zakaj pa hočeš roditi v Ljubljani? Ne v Postojni? A maš bližje?
kerala: a boš začela kaj danes?user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
13.8.2009 12:01:54   
eee35
Aha, miška, če slučajno prideš, pa te zadržijo sem jaz spodaj na ginekološkem oddelku, soba 7user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
13.8.2009 12:03:53   
romana24
Evo mene, mam glih mal časa pa bom napisala porodno zgodbo.

V petek ponoči mi je začela odtekat voda potem pa so se očasi začel tudi popadki. Proti jutru sva z mojimuser posted image  počasi odrinla proti P. Tam pa itak k so me sprejel in sm ji rekla da mi odteka voda me je sam pogledala in pripomnila da sem pa mal preveč suha po hlačah da bi mi odtekala voda user posted image . No HB je bla glih smena in je prišla ena bol prijazna tetka me je prec pregledala in ugotovila da sm 5cm odprta in da voda res odteka.

Tko so me sprejel, pol pa klistir, tuširanje in okol pol 10 sva šla v porodno. Tam se je pa vse ustavlo tko da sva se z user posted image  prov zabavala. Mela sem popadke na 5min, odperala se tut nisem več, tko da mi je mal pred 12 babca dala umetne popadke. No pol je blo pol ure hude ure k je bolel k hudič, ampak HB za masko k je prov zlata vredna. Ko je babca rekla naj se na hrbet obrnem pa ni mela tut časa več da bi si tist fertah oblekla, ker je punčka dobesedno padla venuser posted image user posted image user posted image .   Tako da se je 12.36 rodila najina Klarauser posted image .

Odpeljali so me na oddelek D, kjer so fuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllll prijazni in jim grejo res vse pohvale, ni blo ene sestre da bi bla tečna al da bi ji blo kaj težko, tko da res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V primerjavi z B kjer sem bla lani, ni primerjave.

No zdej smo že od ponedeljka doma. Prvo noč je jokala do 4. pa mi je pol patronažnma rekla da je verjetno lačna in naj ji dam umtno mleko, zdej to prakticiram vsako noč in zaenkrat spi od 00.00 do 8 zjutrajuser posted image user posted image user posted image .
Je nebom preveč hvalila da si ne premisliuser posted image user posted image user posted image

No to je to. Res je kot pravijo da je v drugo lažje tako da kar brez skrbi.

Vsem novopečenim mamicam pa čestitke in veliko srečnih trenutkov z vašimiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
13.8.2009 12:07:00   
romana24
Aja pa še to, nisem bila nič šivana tko da tudi z tem nisem imela problemovuser posted image user posted image user posted image . Ima pa mala kolke bolj tako, tko da jo moram na široko povijat ampak bomo že aneuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
13.8.2009 12:20:13   
Anonimen
ne vem zakaj psihirajo. u glavnem popoldan bom poklicala, ce lahko pridem v postojno na ctg. ce bojo komplicirali, bom prisla pa odb pol 4ih z (dobesedno) laznimi popadki!
eee, zakaj pa majo tebe notri? jst ne bom ostala!!!!al sprozijo al pa grem domov. ce me pa privezejo, ti pa nekako javim kje sem.
v lj bi sla zato, ker sem obakrat ze tam rodila. in mam same pohvale+tega gres orej domov+tega ce pride kaj narobe si tam.
samo zdaj pa zmer bolj razmisljam, da bi kar v postojni sla. ne vem. bom vidla kako bo danes pa se odlocim!

zdaj grem pa od romane zgodbo brat!

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
13.8.2009 12:22:07   
Anonimen
iiii romana, hvala za zgodbo,...
pa da mala spi od polnoci do 8ih????????????
svaka cast!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.8.2009 12:26:40   
romana24
Ja miška sej pravim da je nesmem preveč hvalt ampak zaenkrat.... Je kar pridna no.

A tebe pa tko matra? Sm samo mal preletela na hitrco, me je prov zanimal al si že al ne. JA najbol da greš, pa naj ti povejo kako pa kaj ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.8.2009 12:30:23   
Anonimen
ja sj bom sla, pa paniko naredla, ker me ze kr mal skrbi... cutim jo se, ampak fuuuul nezno sam ene 10% v primerjavi s prej! tko da po kosilu sibnem!pa vam javim.

eee ti posljem ZS z mojo telefoonsko, pa mi pocingljaj, da jo shranim ok?

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
13.8.2009 12:46:11   
Alisa
Ej, miška ti kar pojdi pa reči da se otrok bolj malo premika in ti morajo naredit ctg in pregled. Boljš panika več kot pa da ti bo pol žal. Ker meni je rekla da če se bo otrok umiril in do 15h ne preštejem 10 gibov da se moram takoj v porodnišnici oglasit na pregled, pa nimam tud nobene napotnice posebej za to. Lahko da je ta ko se je oglasla slabe volje ker je skoz taka gužva pa da nebi kar vse po vrsti hodile in gužvo delale, reče tako. Sicer pa gre za tvojega otroka, tako da ti kar pejt.
Tako boš vsaj zvedela in boš pomirjena. Držim pesti, da se ti izteče po željah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Romana- super da ti je porod hitro minil in user posted image user posted image , da nisi bila nič šivana.user posted image
Drugi porod verjamem, da je lažji, sm če je otrok vsaj tako obrnjen kot prvi, pri meni niuser posted image . Ampak bo že.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
13.8.2009 12:57:57   
Alisa
Aprilčica- ja še mal bom v vami, je prav luštnuser posted image , pa bit noseč.
Muca- joj ko bi me pol tud ubogal otrok bi bilo fajn.

Grem zdaj malo za kosilo pripravit, da bom mela pripravljeno, čeprav še ne vem kaj bi. Sm vem da moram melancane pa bučke porabit, drugač jih bo user posted image vzel v hladilniku.

Ne vem točn katera je rekla da puca hladilnik, jaz sem ga nedolgo nazaj, pa je moj danes ponoč šaral po hladilniku in pustil odprtouser posted image , tako da sem ga jaz tud čistla.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
13.8.2009 13:21:49   
hel32
Alisa, jaz sem bila tista, ki čisti hladilnik!

Miška, saj sem že napusala, ti kr naredi paniko, bolš panika, kot pa da je kaj narobe.
Eee35 ti si še kr 2v1, kaj mali noče ven, ti, ti porednež, ne jezi mamice!user posted image user posted image user posted image
Romanauser posted image user posted image , da gre v drugo bolj hitro, upam , da bo pri meni tudi tako, pa še rezana nisi bila, kok ti je fajn, mala je pa pridna da 8 ur skup spi,
mene tudi to metra, al bo dovolj mleka al ne, ker 1x ga nisem imela, sicer se pa s tem ne bom obremenjevala, srečno!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!