kerala
|
Joj, me kako urco ni, pa že spet ne uspem sledit, sem hotela še par stvari pokomentirat, pa sem vse pozabla. Zima, drži se jutri Da bo čimlažje in čimhitreje! Miška, na koliko pogosto ti pa delajo UZ? Ti si pri Jordanovi, a ne? No, še par dni, pa bo čist zares akcija! Meni je, tako kot Aprilčici in Anji, nazadnje UZ pogledala v 31. tednu, po tistem pa nič. Tako da se mi niti ne sanja, kaj pričakujem. Glede na prejšnji dve sem tam nekje v povprečju Ampak nikoli ne veš... Sem se pa prav zdaj spomnila, da si klahko izmerim obseg trebuha, da vidim, če se je kaj povečal od zadnjič (saj točno kdaj ne vem, ampak je manj kot mesec) - in je zrasel še za 5cm, zdaj je že 113cm, kar pomeni, da mali tudi raste! Upam, da moja logika drži, kaj anč? anč, kdaj so ti pa ugotovili premalo plodovnice? Ma velikost trebuščka pa naj ne bi imela velik veze, a se motim? in kljub temu ti noče narediti UZ? Pilek, jaz bi tudi bila čist besna! Si pa dobra, da še v Ikeo šibaš v tem stanju. Jaz zdaj zadnji teden nisem prav več za nikamor - razen za v Rim... Sicer pa še vedno nič od nič bi bilo treba verjetno še eno žlico. Prebrala pa sem, da celo zagovorniki "naravnih" porodov smatrajo ricinusovo olje kot enega naravnih sprožiteljev in zato sprejemljivega, veliko bolj kot svečke in ostalo, s čimer ti porod sprožijo v P. Malo sem še potelovadila, sem delala vaje za odpiranje + shiatsu masaža danes + malinov čaj + ricinus... rezultat pa nula - to ni pošteno! Prej sem pa klicala enega lika, ki se ukvarja s prodajo avtomobilov in se nekaj dogovarjala, da bi našega za enega drugega zamenjali. Je rekel, da bo malo pregledal in da me jutri pokliče. Pa sem mu povedala, da me mogoče ne bo ker naj bi šla jutri rodit. Pa se je krohotal, da en dan pred porodom še avto kupujem... Jao, res več ne vem kaj bi počela! Toliko kot danes pa še nisem napisala - se vidi, da sem čist nervozna... sorry k vam težim!