hel32
|
Zima, Tanchy, Orhideja , vsem čestitke ob rojstvu vaših zakladkov, hitro okrevanje in veliko cartanja. Lorian, super, da si doma, mene bi moj G kr v P odpikal, imaš dobro G, samo tak zaotečenih nog jaz 1x nisem imela kot ti praviš, že od kolen navzdol, a ti je dala dieto?Ker meni že za to malo ko imam gležnje maloooo zatečene komplicira. Kak si v 37 tednu , mislim da si v 38, kot jaz, malo računaj, sam 2 dni pred mano imaš rok, mislim, da bova midve skupi tu gor ostale. Miška, da je s bebo vse v redu in tabo, a praviš, da niso nič komplicirali, no dobro, ker to je itak zastojn, tk, da morejo nardit. Eee35, kaj mislič, da zdaj pa bi moglo bit počasi kaj? Tjaša, si me prehitela v kg, meni jih še nekaj majnka do tja, pa mi ne bo uspelo, bom prej rodila, Saj, jaz sem tudi visoka, pa se mi kg ne poznajo, vsak vidi samo ogromen trebuh, pa da se nisem nič zredila , itak, ja, hujšala bom tk sama Grem pod tuš in spat počasi, kejti cel dan sem bila za špohertom in sem zj***, ko , jutri sam kosilo skuham! Nočko vsem.