|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
13.8.2009 13:25:50   
Anonimen
evo mene....se mal bom tukaj, pol pa picim!
bom kar rekla, da je mala mirna prevec. ceprav me je lih zdaj usekalauser posted image user posted image user posted image user posted image
drzite pesti, da me ne obdrzijo na opazovanju ampak ukrepajo!

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.8.2009 13:36:25   
aprilčica07
Ojla

kosilo imam na pol prštimano, tako, da zdaj lahko malo počinem, ker se mi ne da več nič. Ma tle je tako vroče, da je za popiz...user posted image user posted image Una sopara in vlaga, ki delata celga hudiča.... Mali mi je zaspal, jst sem si pa ravno nohte na nogi uštimala, ampak je bil cel podvig.. Ježeš, sem mislila, da bom dušo spustila, ampak je uspelo..user posted image Vsaj za silo zgledajo ok, če pobliže pogledaš pa je itak bože pomožeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvečer bomo pa žar uklopli in pekli. Komaj čakam.

romana: super, da je šlo hitro, jst tudi upam, da bo pr meni tako..
alisa, hel32:: jst bi tud mogla hladilnik počistit, ampak se mi ne ljubi..
miska: fanj opravi in poročaj..
eee35: a ti se še kr v hotelu p?user posted image user posted image

Jutri pa pregled. Bom še v Hofer šla po potiskane pleničke, pa eno darilo kupit, ker gremo zvečer jutri na fešto od teh prijateljev, ki so dobili dvojčke. Če mene seveda ne zagrabi kašen popadek in bom šla  v  P.....user posted image user posted image   Ma itak da ne bom še šla nikamor, je tako lepo čvekat...user posted image user posted image

Se beremo kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.8.2009 14:14:14   
hel32
Miška, evo, držim pesti zate in za tvojo malo Nino, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.8.2009 14:40:09   
hel32
Evo, kosilo kuhano,eno pecivo pečeno, se že hladi,
eno še potem zvečer spečem, zdaj grem pa počivat, ker me boli križ, ko user posted image . Sam recept vam še napišem, sem ga šwe dolžna.

Valovi Dunaja
Testo:
15 žlic sladkorja
3 jajca
1 pecilni p.
100ml mleka
100ml olja
Jajca zmiksaš, in dodajaš po žlicah sladkor, dokler se ne stopi, na koncu dodaš moko in pecilni, zmešaš in daš v pekač, obložen z peki papirjem.
Za drugo testo so sestavine enake, samo, da dodaš:
2 žlici kakava; zmešaš in daš na prvo zmes,
Na vrh daš 300g višenj iz kompota, jaz dam tisto sadje, ki je trenutno doma.
Iz 600ml mleka,
7 žlic sladkorja,
2 vanilij pudinga skuhaš puding, ohladiš in dodaš
250g stepenega masla ter stepeš,
puding daš na ohlajeno pecivo
Pecivo pečeš na 150 stopinj 30 min, oz. jaz raje pogledam z iglo, tk, da piknem v testo, ker sadje je sočno in mogoče kako rabi več časa peči!
Pecivo je najbolj dobro 2 dan, ko se prepoji! Pa dober tek!

Aprilčica, si pa dobra, da ti je uspelo noge na nohtih uredit, jaz ne morem več ;) buši prevelikuser posted image user posted image user posted image

Nič, grem vodoravno!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.8.2009 15:40:31   
eee35
Aprilčica: ja, še vedno sem tukaj, danes mi je doktor Likar (HB, da je prišel iz dopusta nazaj) naredil ultrazvok, mali ima lahko do 3500, sem vprašala za vse, pa je rekel, da sicer ne bomo hoteli, pa naj normalno grem na ctg danes zvečer, pa jutri zjutraj, ampak če ne bo akcije glih ponoči, naj ostanem na tešče. Tako, da jutri je lahko karkoli...Fuuul se bojim.
Aha, pa dve cimri sem dobila. Malo sem se navadila na luksuseuser posted image , dve sta mogoče malenkost prevečuser posted image

Ta pecivo od hel poznam, je suuuuper dobro, pri nas se imenuje fale Dunaju.user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.8.2009 16:00:53   
Anonimen
pozdravcek iz P. sem iz ctg-ja, zdaj pa cakam da mi zdravnik izmeri pretoke. sam nic kaj ne kaze da bo kaj. mislim da bom sla lepo domov v enem kosu-....
tud prav. sem vsaj pomirjuser posted image ena

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.8.2009 16:49:27   
kerala
eee, kljub PDP očitno ni najin dan... sem bila na pregledu, popadkov čist nič, mali je spal, potem pa so ga zrukali in se je zbudil, tako da je ctg še prav lepe gibe zabeležil. Odprta sem le 1cm, glavica pa se še ni spustila dovolj nizko, da bi se kaj konkretnega začelo dogajat.
Danes me je pa celo pogledala vaginalno, mater je bolelouser posted image , pa sem mislila, da so ženske bolj nežne!

Aprilčica, bravo za nohteuser posted image . Jaz sem si komaj z acetonom stari lak stran spravla. Sta se pa moji dve ponudili, da mi na novo nalakirata, pa še eno rožico sta mi gor pripopali, tako da sem čist poštimana...

Miška, držim pesti, da dobro zrihtaš na pregledu!

grem spat, sem čist povožena danes, ponavadi spim do 9h, danes je bilo pa ob 5h fertik. grem minus nadoknadit, pol pa v kino na Harryja Potterja... upam, da ne bom zaspalal tam, tako kot sem že itak dopoldan na ctg...

naročena sem pojutrišnjem... upam, da se kaj začne, če ne bom pa več ricinusa popila, včeraj še na WC nisem šla, tako da ena žlica očitno res ni nič!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.8.2009 17:28:05   
aprilčica07
Zima07 sporoča: Opala, pa jo imamo, točno ob 15ih je Brina dobila sestrico; VARJA, 52cm in 3620g. Najsrečnejši na svetu smo! Brina, Dunja in Tomažuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo in še enkrat čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.8.2009 17:33:19   
Lorian
Hoj punce. Samo da se javim. Sem imela srečo in mi ni bilo treba v bolnico, ker mi na urinu ni pokazalo proteinov, drugače pa se je g. kar križala ko je videla moje noge. Mi je še kri vzela, če imam slučajno sladkorno, pa je vse ok. Pazit moram na pritisk, kontrola čez en teden oz. 20.08.
user posted image  je težka približno 3400 in je velika za 39 teden. Jaz pa sem komaj v 37!

Grem počivat, sploh ne morem sedet, če ne podložim nog, ker se mi zdi, da mi bojo počle najhuje je okoli kolenov. Upam, da se čim prej rešim, pa tudi za preostale soborke držim pesti!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.8.2009 19:32:58   
Anonimen
evo me doma!!!!
vse ok. pretoki super....mala ok! jst pa tudi. za 1x nic se ne kate da bo kaj. v ponedeljek pa moram s5 na pregled v porodnisnico.
ma se vesela, da je ok vse.

zimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.8.2009 19:39:37   
*anč*

Draga Zima07!

Čestitke ob rojstvu hčerkice! Lepo ime ste zbrali. Hitro okrevanje in veliko crklanja ti želim!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.8.2009 19:42:14   
*anč*
miška  super, da je vse ok! kaj si pa rekla, ko si pršla v P?

lorian  revca boga, ko tako zatekaš. a na dekompresijo kej hodiš? to pomaga zatečenim nogam. jst morm pa prou potrkat, da v tej nosečnosti ne zatekam čisto nič user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.8.2009 20:18:42   
Anonimen
anc, da sem prisla na ctg. ker tamalo ful svoh cutim in da imam posteljico slabo.
pol pa sem nesla likarju ctg pokazat, pa mu razlozila situacijo in me je sprejel in pregledal. sploh nobenega problema.

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.8.2009 20:26:35   
eee35
Ojla, punce, mene pa nekaj šraufa v želodcu, da sem šla drugič danes na wc...sicer tudi 2x kavo sem spila, pa jem kot cela družina, tako, da verjetno je to.

Miška:
sem ti poslala sporočilo na gsm, da imaš mojo številko, saj dejansko ne vem, kok časa bom še tukaj, ali bojo kaj jutri naredili, ali ne...Upam, da si jo dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.8.2009 20:28:08   
eee35
Aha: zima - čestitke!!!user posted image , pa če še katera rodila vmes tudi za vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.8.2009 20:30:58   
eee35
kerala: moj ni nič umirjen, skoz nekaj skače, pa brca, pa kolca...user posted image Saj mene tukaj gledajo, da je moj pdp 8.8, ker tako imam zapisan v materinski, pa še HB, če ta mali tako raste, kot noruser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.8.2009 20:38:14   
sams
Tanchy sporoča:

Rodili smo! S 3000 g in 50 cm nas je ob 5:25 uri razveselila Hana. Porod je bil hiter.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!! Bravo za hiter porod!!!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.8.2009 20:39:50   
sams
*Orhideja* sporoča:

Sporočam vam, da sem danes rodila Benjamina, velikega 50 cm in težkega 3050 g. Oba se počutiva v redu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO, po doooolgem času en fantiček!!!! Čestitke, juppppiiiii

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
13.8.2009 20:41:15   
sams
In še čestitke zima07 in živa25!!!! user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz sem pa nazaj iz dvodnevnega oddiha v hribih! Kako je pasalo user posted image ..... Pridem potem nazaj, ko vas preberem.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
13.8.2009 20:49:35   
Anonimen
uuuuu, dojencki dezujejo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitke!!!!!!
eee, nisem dobila smsja:( zdaj pa ne vem, a sem ti dala narobno cifro, al si ti kaj zasustrala..user posted image
u glavnem, pri meni sploh ni nobene panike. posteljica je drugi stopnji od 4ih, pretoki brezposebnosti, tamala pa tudi super!

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
13.8.2009 21:00:12   
TjasaJ
Čestitke zima, živa, tanchy in orhideja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila danes na pregledu in me je naročil čez en teden (za seznam 20.8.) - ker niso spremenili pdp po NS (16.8.), ampak ostaja 22.8. (po ZM). Ko sem rekla, da mi malo plodovnica odteka, pa me je pogledal in vzel bris, saj naj to ne bi bila plodovnica, ampak mogoče okužba. Rezultati čez en teden, kar po njegovo ni panike. Kaj pa če vmes že rodim?!? Kdo bi jih zastopil... Me pa boli glava ko sam user posted image že cel dan. Sem si včeraj lase sfenirala do konca, pregrela glavo, da ja ne bom prehlajena... user posted image Aja, pa uradno sem dosegla 100 kguser posted image , kar pomeni +18kg. Sem visoka punca, pa mi ne težijo, samo možeka zafrkavam, če si je kdaj mislil, da bo imel 100kilaško ženouser posted image .

Držite se, jaz grem v krpe malo prej, da glavobol mine. Jutri bom manj jamrala, obljubimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
13.8.2009 21:05:16   
mony5
ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN NJIHOVIM user posted image (zima07, tanchy, orhideja) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.8.2009 21:05:40   
Alisa
Miška super, no da boš še malo z nami, važno je da je s tamalo vse ok in da se obe počutita ok. Saj zdaj pa itak ni več daleč do PDP.

Čestitke mamicam;

- zima 07 - bravo za punčko Varjouser posted image user posted image user posted image user posted image

- Tanchy-  čestitke za  punčko Hano user posted image user posted image user posted image user posted image

- Orhideja- čestitke za fantka Benjamina user posted image user posted image user posted image user posted image

Super kar trije novi, meni se je pa danes tak zatišje zdel ko kar ni bilo nobenega user posted image , no pa so le 3.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem počas pod tuš in lepo pančkat, je prej malo deževalo in je tak prijeten luft zunaj, upam da bom ( no tudi ve) lepo spale.
Nočka

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.8.2009 21:17:13   
hel32
Zima, Tanchy, Orhideja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem čestitke ob rojstvu vaših  zakladkov, hitro okrevanje in veliko cartanja.

Lorian, super, da si doma, mene bi moj G kr v P odpikal, imaš dobro G, samo tak zaotečenih nog jaz 1x nisem imela kot ti praviš, že
od kolen navzdol, a ti je dala dieto?Ker meni že za to malo ko imam gležnje maloooo zatečene komplicira.
Kak si v 37 tednuuser posted image , mislim da si v 38, kot jaz, malo računaj, sam 2 dni pred mano imaš rok, mislim, da bova midve skupi tu gor ostale.user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška, user posted image da je s bebo vse v redu in tabo, a praviš, da niso nič komplicirali, no dobro, ker to je itak zastojn, tk, da morejo nardit.
Eee35, kaj mislič, da zdaj pa bi moglo bit počasi kaj?

Tjaša, si me prehitela v kg, meni jih še nekaj majnka do tja, pa mi ne bo uspelo, bom prej rodila, Saj, jaz sem tudi visoka, pa se mi kg ne poznajo,
vsak vidi samo ogromen trebuh, pa da se nisem nič zredilauser posted image , itak, ja, hujšala bom tk samauser posted image

Grem pod tuš in spat počasi, kejti cel dan sem bila za špohertom in sem zj***, ko user posted image , jutri sam kosilo skuham!

Nočko vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.8.2009 21:26:32   
sasa84
Kerala in Miška, kaj pa če bi se vidve nehale tok trudit pa bi mogoče potem ratal???user posted image  Ko sva midva na polno delala na bejbiju, ni in ni ratal, ko sva se pa nehala obremenjevat in stalno o tem razmišljat, je pa uspel...user posted image
Midva sva pa avto pred 3tedni kupila...Sva bolj "ziheraša"user posted image
Sem pa zdele ful jezna na mojga! Me je klicu, ko sem bla glih na wc-ju in se mu itak nism javla...potem ga pa nazaj kličem in se mi je zdel nekam zoprn. Ga vprašam kaj je in prav, da mu je telefon dol padu in sem jst kriva, ker se mu nism javla...user posted image  Ker če bi se mu, mu ne bi telefon padu dol... A se mu je skisal??? Zdej se mu pa sploh ne mislm javtuser posted image  
Dons mi pa res že cel dan trebuh otrdeva! Sicer mi že en teden vsak dan, sam tko hudo kot dons pa še ni blo! Pa še vsake tok me v dimljah zgrabi, kakšen krč zraven prileti,...
Ej, babnice, kakšen je občutek, ko ti voda odteče?user posted image Mene je mal strah, da bi se mi to zgodil med tuširanjem pa ne bi vedla... 
Romana24, huda porodna zgodba! Jst pomojem ne bi čakala tok dolgo na odhod v P!user posted image
Zima07, čestitke za Varjo! user posted image user posted image user posted image
Tanchy, čestitke za Hano! user posted image user posted image user posted image
Orhideja, čestitke za Benjamina!user posted image user posted image user posted image
Porodne zgodbice...!user posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!