Ayo
|
Uuuuuuu Sulfinija kaksna lepa novica, sem dobila kar solzne ucke!!!! CESTITAM CELI DRUZINICI in upam da se z Valom kmalu vrneta domov, potem pa se nam oglasi, smo tukaj same radovednice, ki cakamo na podorobna porocila. Ja, taksni drobizki, ki se jim mudi na svet, grejo v inkubatorcek, koliko casa pa ostanejo tam, zavisi od tega, kako napredujejo. Moja kolegica je tudi lani rodila priblizno kot Sulfinija, ne spomnim se tocno koliko g je imel mali, ampak ssta sla kar hitro domov, mislim da nekje po 3 tednih. Moja sodelavka je rodila v 32, sincek je bil v inkubatorju 2 tedna. Moj se je tudi rodil 2 meseca prekmalu, je pa ostal v inkubatorju 1 mesec, njegova sestra dvojcica pa kar 2. No, z mojim pregledom vceraj ni bilo nic, ker je G moral letet v porodno. Grem zdaj v petek. Ja, jutri pa zadnji dan sluzbe in potem uzivancija 100/h!!!!! Sanikaa, ojoj ubogi tvoj sinko, je kar meni postalo hudo ob branju. Zadnjic tisti padec, zdaj pa se tole z vrtcem. Tudi jaz bi mu verjela. Nic, cim vec se pogovarjaj z njim, v vrtcu bi pa jaz zahtevala pogovor z odogovorno oz. ravnateljico in bi vztrajala! Sem bila pa tudi jaz vceraj v enem taksnem cudnem stanju (nisem pa vedla da je bila polna luna ), vse me je motilo, vse mi je slo na zivce...totalno sem bila neprespana, cisto nic se mi ni dalo, stanovanje je bomba...pa zvecer sva z mojim koncno studirala kako preuredit sobico oz. spalnico in vsaka resitev je po domace povedano totalno ciganska, ker imamo prostorno stisko ...in potem ponoci sem tudi jaz razmisljala, da nisem slucajno v kaksni predporodni depresiji...in da bog ne daj da padem vanjo po porodu!!!! Ampak danes je ze bolje!! Pa se nova hiska postaja vedno bolj resnicna! Sams in kerala, ja res super da sta se spoznali...meni je vedno hudo ko se takole RR-vke dobivajo, jaz sem pa tako dalec Ampak ce pridem septembra na morje v Slo, se bi pa lahko dobile z vozicki, kaj pravte? Gremo zdaj likat, mislim da me caka 5 strojev!!