|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
10.6.2009 8:22:50   
simonalokar
dobro jutro

alisa hvala ti za odgovor zdaj ga bom redno mazala tako kot ti in bom videla. tea tree pa tudi imam doma in sem jo skuraj že porabila - tudi če me je sonce opeku sem se samo namazala in je blo kul.

drugim hvala za nasvete glede pampersk - me pa zanima oz sem v dvomih 1 ali 2 naj kupm to je zdj pr men vprašanjeuser posted image

eee35 hvala bogu da nimaš reakcije na češnje ti jih kar jej - jaz jih ne bom več - kajti sem lažne popadke predihavat morala. user posted image user posted image . in se bom raje mirkala.

zdajle pa moram izpolniti obrazec za darovanje krvi

pa pa

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.6.2009 8:45:47   
go_ta
Dobro jutro! jst sm že od pol 6 pokonci - ko imam posvetovalnico, je najbolje pridit čim prej na vrsto, če ne si lahko celo dopoldne tam. Uglavnem ... kri, voda, pritisk okej, kile ... za zjokatuser posted image  Res sem bajsi!! no, je pa G cukerček, nč ne teži, je sam rekel: si niste mislili, da se vi tud lohk zredite aneuser posted image Pa rekel je, nj grem čim prej an dopustuser posted image
Aprilčica, jst si tud rečem: okej, od zdj naprej bom pa pazila pa zdrav jedla, sam kaj ko jem ful sadja pa zelenjave IN vsega redilnegauser posted image
Sem se pa zjutrj zbudila čist povožena. Zamašena vsa, glava boli, grlo praska, še vrtelo se mi je, groza! Arwen,  jp, očitno bomo poleti bolne, zimo sem pa fajn skoz prišlauser posted image
eee35, češnje znajo to naredit jauser posted image  bogi naši moški, kaj vse morajo trpetuser posted image
Nč, grem si zdj čajčka kuhat. Aja, včer sm prvi stroj cunjic opralauser posted image  dons me čakata vsaj še dva, pol pa likanjeuser posted image  Ayo, če se ti še dan, lahk prideš tud k menuser posted image  plačamuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.6.2009 9:00:44   
Flora2
Se še jaz mal pridružim čvekanju,

ob 7h sem bila na pregledu pri G, vzela mi je bris za preverjanje streptokoke(sem se odločila sama za samoplačniški pregled), izmerila MV (vse ok), teža kar uredu +1kg torej smo na 9kg plusa, UZ vse super user posted image je obrnejna na glavo in veselo brcauser posted image , pritisk super.
Sem bila pa izćrpna neuser posted image .

Aja naslednji pregled imam 1.7. še prej moram pa na test za sladkorno in me malo bega, kaj se ne dela to že prej?

Pri nas doma pa moj user posted image pravi da je obsedeno stanje user posted image , da je tole moje gnezdenje nenormalno in da mi bo danes prinesel vejice, slamo in blato da si naredim pravo gnezdo če bo kaj pomagalouser posted image user posted image , mogoče me res meče, sicer stvari za user posted image še ne pripravljam, me je pa obsedlo pospravljanje celega stanovanja in to do potankosti in sem ga naterala včeraj ob 20.30 da je pomil okna v treh sobahuser posted image user posted image . Kaj naj, ne morem si pomagat.

aprilčica  fleše kot jih imaš ti zvečer se pojavljajo tudi pri meni user posted image , sama nezdrava hrana mi po glavi hodi ali sladko ali slano, pametnega ničuser posted image .

Ayo če se ne motim, delaš danes zadnji dan, ne? Super ne, potem pa uživancijauser posted image .

Sanikaa ja bogi tvoj Vid, tole odraščanje je kruto že pri tako majhnih. Sigurno se bo prej ali slej postavil zase in bo imel mir, do takrat pa verjamem da mu je hduo vsakič sproti ko mora v vrtec.

sams sicer sem že tudi aprilčici poslala tel. št, zdaj sem jo pa še tebi, ker sem očitno spregledala da jih ti tudi pobirašuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.6.2009 9:04:13   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

dobro jutro

alisa hvala ti za odgovor zdaj ga bom redno mazala tako kot ti in bom videla. tea tree pa tudi imam doma in sem jo skuraj že porabila - tudi če me je sonce opeku sem se samo namazala in je blo kul.

drugim hvala za nasvete glede pampersk - me pa zanima oz sem v dvomih 1 ali 2 naj kupm to je zdj pr men vprašanjeuser posted image

eee35 hvala bogu da nimaš reakcije na češnje ti jih kar jej - jaz jih ne bom več - kajti sem lažne popadke predihavat morala. user posted image user posted image . in se bom raje mirkala.

zdajle pa moram izpolniti obrazec za darovanje krvi

pa pa

Jest sm pri prvem kupila en pok 1. Naslednjič sem pa kupila kar 2. pa sem mu pri popku mal zavihala pa je šlo. Tko da jest ti priporočam da kupuješ sproti ker drugače ti bodo ustajale. Ker tisto 1.  ful hiter preraste.

Neposredna povezava do sporočila: 304
10.6.2009 9:18:38   
Tanchy
Jutro,

danes bom najprej na hitro, ker pričakujem obisk user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

Jaz sem kupila en mali paketek Pampersk (ker drugih glih ni blo v Mullerju) št.1, drugo št.2 ravno, da bo za začetek. Potem bomo pa vidli. Sej enka je od 2 - 5 kg tako, da se po moje zagotovo porabijo, naslednje so pa 3 - 6 kg (se mi zdi).

Mene pa zanima kako vam G izmerijo MV? Jaz sploh ne vem ali mi ga meri ali ne - nikol nič ne reče tko da user posted image . Da bom mal vedla. Pa včasih se mal sprašujem ali mi G pove vse kar je treba al tud kej zamolčijo? Mislim, da sem že mal nosečniško panična kako je z user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

Neposredna povezava do sporočila: 305
10.6.2009 9:24:42   
Flora2
Meni MV zmeri z notranjim UZ-jem. 

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 306
10.6.2009 9:32:40   
hel32
Hojla čvekice
Sem bila včeri tak utrujena, da sem sam padla tja in že smrčkala, zgleda, da naše user posted image  to nič na moti, ker je veselo brckal.
Fino, mi imamo danes spet en lep sončen dan, mogoče se bom celo kopala user posted image user posted image
Flora, mene tudi muči gnezdenje, da je user posted image  že čisto obseden, in mi kr naprej govori, da imam še čas, jaz pa kr neki preganjam ga, zdaj mislim, da imama
najbolj pomembne stvari vse nabavljene in sam čakajo na sestavo. En dan se še moram opogumit in lupinico in košarico slečt in oprat!user posted image  za pregled
Ayo, ne se preveč obremenjuj s prostorom, mi smo tudi na tesnem in bomo čez kako leto ali dve začeli zraven te hiše gradit novo večjo, da bodo imeli otroci vsi svoje sobice, glavno je da se imamo fajn in se rzumemo!user posted image  
Eee35 ne razlagaj o vetrovih in napihovanju, moj se tako spakuje zraven ko me napihuje, da bi ga najraje,... a kaj čmo, ko pa on spusti je pa tudi,...
ja itak gre spat v sobo, .... islim,....eh bo že boljši!user posted image user posted image
Sanikaa, vem, kako kruti znajo biti otroci med sabo, ti kr naredi red, zakaj, bi se mu moglo to dogajat.
Nič moram nakrmit user posted image user posted image  in pregledat pH vode, če se bomo kaj kopali, pa malo filter vklopit pa temp. pregledat!
Lep sončen dan

Helena v 29 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 307
10.6.2009 9:36:44   
hel32
Tancy meni zmeri MV z vaginalnim pregledom, oz z neko napravo mrzlo, in vedno pove, da je MV dovolj dolg,
verjemi, če bi bilo kaj narobe, bi ti povedal G, naj te ne grabi panika preveč.
Aja He.ga uživaj na morju!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.6.2009 9:46:29   
M1987
sasa84 user posted image Kdaj imaš jutri uro za BUM? user posted image

sams user posted image   če mi bo uspelo sliko pripeti v moj album - pokukaj tja user posted image  Drugače pa - ja ja poroka je uspela, si moj ni premislil pred oltarjem user posted image

Pozdravček vsem user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.6.2009 9:59:21   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Opatija, živjo!

Spraševala si glede plavanja dojenčkov. Tudi na tem področju sem delala 6 let, tko da poznam. Priporočam, čeprav se mi zdi mal drago. Je kar fajn za dojenčka, predvsem zaradi novih izkušenj, še bolj fajn pa za mamice. Nekatere mamice v skupini postanejo kar prijateljice, pa hodijo potem skupaj na kavico in sprehode, pa klepetajo, tko da jih je blo kar luštno gledat. Tam, kjer plavajo dojenčki, (mali bazen FŠ) je voda ok, saj jo menjajo 1 x tedensko, tako da še nobenmu ni nikol nič bilo.

Se podpišem!! Z Vidom sem hodila na dva tečaja in sem bila zelo zadovoljna!! PUnce takoj ko bodo naši paglavčki dosti močni pejmo na plavalni tečaj za dojenčke. Na Kodeljevem sem skoraj vsak drug dan je..res dobra kava user posted image , pa Vid cel gozd prelaufa z prijateljčkiuser posted image

Ayo, Saša84 seveda verjamem Vidu , ker mi se kaj takega ne bi izmislil. Včeraj sem se pogovorila in z drugo vzgojiteljico, ki HB pozna Vida od 1,5 leta in je ona rekla da je škoda da se mali tako izolira od skupine , ker veliko ve in je drugače zelo prijazen in odrpt otrok. Problem je da se hitro užali,če se mu kaj takega dogodi in nič ne pove.  Distancira se in ta druga vzgojiteljica je to uzela za njegov karakter , da se noče igrat z otroci, da noče z njimi risat in da je najbolj srečen sam za okroglo mizico. Pismo, a se ni uprašala zakaj se otrok sam igra in izolira!?
Tudi sem se z eno mamico pogovorila , ki ima bolj zgovornega otroka in taj ji je že zdavna povedal za istega otroka da se grize in ščipa in da ga ne mara.
Zdaj nažalost imam drugo politiko ..prej sem mu strogo prepovedala tepenje..zdaj mu rečem prvo reci glasno da to ne dela ..če pa ne zalže mu rečem da ima pravo se branit..očitno z lepim pri nekaterih ne gre. In to je tudi ta druga vzgojiteljica rekla da nekim ne zaleže niti petkrat povedat. Groza mi je da mirnemu in pametnemu otroku moram razlagat da pač se eni tepejo in da če ga ne pusti pri miru , da mora tudi on njega udarituser posted image . Ma muka mi je od tega vrtca!!!
Rekla sem mu da vse mora povedat če mu kdo nagaja in da ne rabi nič trpet. Danes je že boljše volje šel v vrtec.

Flora2 imaš pa pridnega možauser posted image user posted image . Mislim da bi mene moj user posted image na taki predlog pucanja odpeljal v porodnišnico user posted image . Ampak moram priznat vsaka dva tedna imam pomoč za pucanje in rihtanje stanovanja in to redno plača.

Moje gnezdenje ..je končano. Dokler niso prišle te neznosne vročine sem vse oprala in polikala za dojenčka..dezinficirala predale (ja kot kirurško mizico user posted image ) in vse zložila...plenice in dudo nabavila...zdaj pa čakamo dan Duser posted image

Alisa daj mi pliz napiši katero kremo od justa imate za bronhitis. Vid je vsaka dva meseca na ventolinu. Vse kaj lahko pomaga sem pripravljena poskušat! In kje jo lahko kupim?

Lepo se imejteuser posted image ..še en lep dan je pred nami...

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.6.2009 10:07:51   
Cavalierka
Ojla, nosečke!

Evo mene po 3 tedenskem bolniškem staležu zopet na delovnem mestu, ampak ne za dolgo. user posted image

Zanima me, kam greste na dopust na hrvaško obalo? Kje je lepo, hitro dostopno iz Slo, z bolj divjimi plažami (da vsaj niso betonske) in z malo ljudmi. Midva sva načrtovala, da greva konec junija za 14 dni v Grčijo, ampak sva ugotovila, da to ne bo šlo. Sicer je zdaj z mojo nosečnostjo vse v redu (prej nizka posteljica in krvavitev), ampak je pa tako, da ti nobena zavarovalnica ne krije stroškov zdravljenja v tujini, ki so povezana z nosečnostjo...

Drugače pa čestitke vsem tistim puncam, ki imate že kar nekaj časa ugotovljeno nosečniško sladkorno. Se mi zdi, da se ti življenje kr mal zakomplicira. Jaz se od včeraj naprej držim diete in sem prov obremenjena s tem jedilnikom. A se je tega treba ful strogo držat? Men se zdi, da je cel moj dan povezan samo s hrano, kuhanjem, zelenjavo... In takoj mineta 2,5 h, ko moram že spet jest. Oh, joj user posted image

Za na seznam: naslednji pregled imam 14.7.2009; +8 kg

Se pa lahko pohvalim, da sem včeraj končno dočakala voziček, da mi je ena soseda dala ogromno oblekic za malega user posted image , da imam tudi že lupinico, tako da mi od teh osnovnih stvari manjka samo še posteljica user posted image

Aja, pa še nohte na nogah sem si uspela sama nalakirat user posted image

Aha, pa če se glih vse "hvalte", tudi midva sva ta vikend user posted image . Jaz prej nisem smela, pa sem si ful želela, zdej ko pa spet lahko, pa nimam več glih ta pravga apetita user posted image

Želim vam en prav lep sončen dan z mislijo, da bomo prav kmalu nekje pod user posted image  in plavale z user posted image .

P.s.: Oh, če bi se pa kej spravla delat, pa tud ne bi blo nič narobe... user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.6.2009 10:38:51   
cowgirl
Sams: čestitke za 31!!!

Sanikaa: ali si obrazec prej pokazala zdravnici ali ginekologinji, preden si ga poslala na zavod za transfuzijo? Ali se kot priča lahko podpiše kdorkoli?

Carpe diem

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.6.2009 10:40:55   
Flora2
Danes je pa v službi prav fino, nobenih šefov in tečnih strank, lahko malo več čvekam tukaj gor.

Sanikaa, ja tale moj dečko je pri takih stvareh načeloma prav super, pospravlja kadar je potrebno oz. dela enako kot jaz, ni pa vedno tako, da ne bo pomote. Okna pa pač sama ne morem več pomit in jih sedaj on, sicer pa super če ti plača pomoč, boljše to kot nič neuser posted image . Si pa pridna, da si že vse pripravila, jaz te možnosti še nimam, ker bo sobica nared šele po najinem dopustu, tako da me to še čaka.

Cavalierka, da ti je uspelo namazati nohte na nogah, bravo, meni ne uspe pa če se zvijam kot kačauser posted image .
Glede dopusta pa bova midva letos kar blizu v Umagu, ker si dalj ne upamuser posted image , letos se odpovem kakšnemu boljšemu dopustu, drugo leto pa spet raziskovat. Ne vem pa kje bi imeli kakšne divje plaže razen na kakšnih otokih.

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.6.2009 10:59:15   
hel32
Cavalierka, jaz se zdaj te diete držim kak mesec in pol, in ti moram povedat, da to sploh ni tako hudo, ko se navadiš,
men je že kr rutina, kruh si skoraj vedno glih prav odrežem, pa tak tudi "od oka" gdaj kaj zračunam, in mi ni narasto sladkor čez 6,6
no razen če sem se pregrešila, to pa zelo občasno, jaz se ne držim čist, kot pijanc plota te diete, se pa pazim, da ne pretiravam,
sama sem ugotovila, da mi bolj škodi preveč škroba, raje kaj druga pojem. Morem pa priznat, da ne morem pojest toliko zelenjave,
jo ti poješ točno toliko ali tudi majn, pa mesa tudi ne morem zjutraj jest, pa še 2x potem, user posted image , včasih kr ven spustim. Jaz imam kontrolo 16.6. v bolnici, mislim, da bom ostala kr na dieti.
Uživaj v user posted image  in se ne obremenjuj z kuhanjem toliko, saj ni več dolgo, pa uživaj na morju!

Neposredna povezava do sporočila: 314
10.6.2009 10:59:44   
cowgirl
Komaj uspem vse prebrat. še dobro, da sem doma in imam čas pregledat vse vaše poste. Bravo Sulfinija in prvi avgustovček, ki je sicer junijček. Rakec...user posted image

Včeraj sem imela pregled in UZ. naslednji je 10.7.09 Kile so enake... +6, mala user posted image je pa še v sedečem položaju, ampak je G. rekla, da ima čas za obračanje še 6 tednov. Upajmo, da bo do takrat, drugače me čaka zunanje obračanje... kar mi ni nič všeč in tudi ne vem kako to izgleda. user posted image
Hemoglobina imam 130. user posted image Mislim, da sokovi iz sokovnika ful pomagajo pri tem. Špikali so me pa še ta toxopl. in za hepatitis. Pa še papirje sem dobila in napotnico za rešilca in za porodnišnico... sedaj pa na socialno al kako že.. moram poklicat tja, da mi povejo kako in kaj.

Sem pa od moje tabolš kolegice izvedela, da bo mama-Januarčica 2010! Matrala sta se skoraj 2 leti in sedaj smo vsi tako veseli.user posted image user posted image user posted image

Hodim v porodnišnico v MŠ... na "tadolgo"... itak nimam pojma o dojenčkih in negi, tako da sem se odločila, da bo treba dooolg tečaj narest. user posted image Včeraj je babca rekla, da ženske proti koncu nosečnosti dobijo sindrom gnezdenja (Flora 2: tista o slamicah in blatu je originalna!), pri moških pa se pojavi sindrom nenadne odsotnosti od doma. user posted image user posted image user posted image Hahaha! Moj mi je razložil, da zato, ker hoče izkoristiti še zadnje frej trenutke.... Yeah! Ravno tako je bilo pred poroko... kot da bi se mu po  poroki svet obrnil na glavo. Ne vem, zakaj se iz izkušenj nič ne naučijo. user posted image
Jutri imamo v MŠ "glavni" del prvo porodno dobo in drug teden še naslednji del. Na oba morajo user posted image zraven, če hočejo biti pri porodu.

Ali imate ve kakšne čudne sanje? Jaz ful sanjam, pa tud user posted image sanja veliko, največ o otročku. Danes sem za spremembo sanjala da sem letela z jadralnim padalom po dolini Save mimo Radovljice, kjer ponavadi jahamo... uuu, kok je bilo lepo, ampak moje padalo je bilo high-tech mrežasto, pa je vseeno letelo kot je prav. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.6.2009 11:13:10   
kerala
Ojla,

jaz imam pa tudi danes pregled, še UZ tokrat (upam, da ni zadnjič user posted image ). Komaj čakam, da spet vidim svojega user posted image ! Na sploh me pa tahudi lenoritis noče in noče popustit, ma ne da se mi nič, kaj šele pospravljat, samo knjigo bi brala, pa mal po internetu brskala... No, skuham še, to je pa tudi vse.

Tanchy, meni še nikoli G ni izmerila MV. Ma ne vem, zgleda da imajo tudi do tega vsak drugačen pristop. Se mi zdi, da moja dela res samo tisto, kar je nujno obvezno. Zdaj bo kopalna sezona in bi morali vedeti, kakšno je stanje naših MV. Zadnjič sem vprašala in je rekla, da se lahko kopamo, če je MV dobro zaprt, samo kako naj pa jaz to vem? Bom danes spet malo vprašala.

Sanikaa, revček tvoj Vid. Najbolje je res, da se čimveč pogovarjate in da ga čimbolje pripraviš na vse možne situacije, ki ga čakajo v vrtcu. Res znajo biti kruti otročki. Prav da ve, kako naj bi se ravnalo, vendar je včasih pač treba narediti izjeme. Upam, da se čimprej vse poštima in da bo z veseljem hodil naprej v vrtec! To se mi zdi najbolj pomembno, saj tako velik del življenja tam preživlja.
Jaz sem iz dneva v dan presrečna, ko mi moji punci razlagata, kako radi hodita v šolo in jima je skoraj prehitro, da že počitnice prihajajo. Pa smo imeli tudi trenutke obupa in joka, ko je Živa ob prehodu na drugo šolo prišla v razred, v katerem jo je ena sošolka dobesedno maltretirala in za sabo potegnila cel razred, ker se ji Živa ni hotela podrediti. Smo pač razred zamenjali in zdaj je spet vse normalno, življensko, ali kako naj se prav izrazim!
Pomembno je, da jim znamo prisluhniti, da jim zaupamo, verjamamo in naredimo vse, kar se v danih okoliščinah pač da narediti.

Hel, fajn se kopaj, upam, da se je voda že segrela!

Flora, bravo za pregled! Sicer pa kar veselo gnezdi, nima kaj škodit! Jaz tudi samo o tem razmišljam... Umivanje oken on podobna opravila pa jaz, kot Sanikaa, tudi prepuščam naši Liljani, ki pridno vsak teden počisti vse, kar se meni ne da.

Aprilčica, zdrži danes, pol pa samo še parktrat pa konc s to službo! Ma kar se hrane tiče je tut pri meni kriza, me zgrabi najhuje popoldan, kako uro ali dve po kosilu, sladkosnednost... bi vse pojedla kar vidim!

Ayo, verjetno si danes šla prav z veseljem v službo, a?

Cowgirl, jaz tudi vsako noč zelo intenzivno sanjam. Ponavadi kaj skrajno butastega, ma ne vem zakaj. Ja, nosečnose in dojenček je pa tudi konstantno prisotno.

Včeraj sem končno oddala papirje za donacijo popkovnične krvi, zdaj pa čakam na set za odvzem. Cowgirl, jaz sem dala podpisat kar mojemu user posted image . Ma ja, valda ne bodo za to komplicirali!

Dopust bo pa pri nas letos tudi bolj ali manj Strunjanska plaža in izležavanje na vrtu (pa mogoče si kak bazenček nabavimo, da se malo pohladim tu pa tam), pa kak nekajdnevni izlet po Sloveniji. Bom dinarčke na kupček dajala, da si drugo leto Kubo privoščimo!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.6.2009 11:54:06   
simonalokar
kerala mene pazanima lih kar sem izpolnjevala papirje za pop. kri in na koncu piše podpis priče - kdo se mora podpisati

simona

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.6.2009 12:02:46   
aprilčica07
Ojla

kako ste pridne za čvekat.... bravo babe! Sem zasedena tle na šihtu, se spet ne vidim  ven, ma saj mi ni težko delat, ma ker lih ene reči ne morem nardit to konca, me že bonbardirajo z čem drugim... pa se mi vse štuka in je kaos na mizi, da nevem kaj prijet... No, zdaj bo cajt za malco, tako, da se malo odpočijemo:):)

kerala: to z hrano, ja.. mater, bi pojedla vse sladko kar ga  vidim... pa imam pol slabo vest.... tudi strunjanska plaža bo čisto ok..... no, mi se bomo zadovoljili z Medulinom..
flora: imaš fanj dan alora danes.. pr nas so pa šefi vse povsod prisotni.... treba migat..user posted image
hel32: kako kaj voda?
sanikaa: kako je Vid? je bolše?
sams: z zamudo, ampak iz srca, vse najbolše!user posted image

No, danes ima naša bejba tak žur v trebuhu, da mi je na momente nerodno ker se mi zdi, da me vse stranke gledajo lih tja... Bejpa da nori, da to res ni.. Kaj me čaka ko bo to dete rojeno??user posted image ,

Se bom oglasila še kaj zvečer, zdaj bo sledila akcija. No, je  pa moj dans dopoldan doma in je spekel pecivo??? zdaj pa nevem ali ima kaj za bregom, ali slabo vest... kaj takega se še ni zgodilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 318
10.6.2009 12:20:15   
Cavalierka
Hel32 - mah, tale sladkorna, men je to čist preveč hrane na dan, predvsem pa ja, kruha in zelenjave. Pa se mi zdi, da glih pojem in morem že spet jest. Jaz sem se včeri počutla kot zajc (korenje za večerjo, paradižnik, bučke...). Jaz že zdaj na začetku kr mal goljufam, ker res ne morem tok pojest. Imam pa tud jaz pregled 16.6., samo na Polikliniki v Lj. Ti imaš najbrž kje na štajerskem koncu? Drugače bom pa zdej počasi šibala domov iz službe, ker se približuje čas kosila... Še dobro, da imam razumevajočega direktorja...

Cowgirl - tudi meni se zadnje čase vsako noč sanja in sanja. Včeri sem sanjala, kako sem gledala zvezdne utrinke, dons, da sem smučala nekje po eni kucljasti, zaledeneli, strmi progi. Sej ne vem, a so te sanje kej z nosečnostjo povezane, ampak moje so zadnje čase res intenzivne.

Obračanje dojenčka - moji prijatejici se ni obrnila punčka in je šla na obrat v porodnišnico. V glavnem; vse je potekalo v redu in čez dobra 2 tedna je rodila v 37 tednu lepo zdravo punčko.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.6.2009 12:21:41   
hel32
Aprilčica, voda, je OK. malo sem dodala Klora, in izboljšala Ph, zdaj pa že filter malo laufa, da se voda premeša, popoldan bo pa malo akcije!user posted image user posted image
Ja imam včasih tako gužvo, da se nimam časa itz kopat, tak, da si moram prav termin najdit.
Ima pa 20 stopinj.
Ja naš ima tudi "občasne veselice", ponavadi, ko sem kje na obisku ali pa v kaki čakalnici, tak, da mi celi trebuh poskakuje user posted image user posted image user posted image
to bo veselje, ko se rodijo.
Pa upam, da ti uspe vse nardit do konca, danes te še dočg dan čaka,
ja veš, da je moj tudi šele v pon. plačal dohodnino, jaz jo pa dobim, juuuuuupi!
Kerala, voda je OK. Vidim, da eni G pa res niso dosledni, moj je celo preveč, kr neki komplicira, jaz kr vprašam, če me kaj zanima, porem pa dobim
kr natančen odg. je delal včasih v Porodnišnici, zdaj pa je privat, tak, da se kr spozna na zadevo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.6.2009 12:23:24   
hel32
Ja, v bolnici v MB. imam pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 321
10.6.2009 12:56:58   
Sanikaa
Cowgirl in Simonalokar ..meni se je kar mož podpisal. In ni bilo problema. Imaš pa super snove. Enkrat precej pred prvo nosečnostjo sem sanjala da sem v enem sadovnjaku in da na vsakem drevesu ena ženska rojeva. Zraven je pa bil en moški , ki ko je porodil otroka je takoj povedal kaj bo po poklicu. In meni je rekel : O fantek je ! Dobili smo enega odvetnika!!

Flora2 saj tudi moj ni tako slab ..vsaj pospravi , ampak ne puca, rajši plača naši pridni Vasvi user posted image . Moram ga pohvaliti včeraj mi je precej profesionalno namazal nohte na nogahuser posted image user posted image . Uf kaj sem ga hvalila..da bo še kdaj to ponovil user posted image . Tko je,ko vzameš maminega sinčkauser posted image .
HEL..JOOOJ jaz sem zdaj eno uro zbirala klor in tablete in algicide in testerje....pismo groza kok je tega stafa za v vodo...upam da nas ne bo preveč kaj huda ta vsa kemija za kožo in sluznicouser posted image  Problem je da smo pustili bazen brez česarkoli tri tedne in zdaj je že masten ..user posted image
Zanimivi so teli naši ginekolozi. Meni še niti enkrat niso merili glukozo v krvi!!?!

Aprilčica hvala za skrb. Danes sva precej lažje oba šla v vrtec. Mislim da si me ti vprašala kje imam mami. Moja dva sta v Zagrebu. Če bom na hrvaškem dobila popadke ne upam si do Ljubljane ..posebej ker je drugič..bom kar v Brežiceuser posted image . Pa še zelo fajn pedijatrinjo imajouser posted image
Kerala ja zdaj ga še posebej vprašam če mu je kdo nagajal , če se je imel fajn. Kaj so delali. Ker prej sem sam dobila odgovor na vprašanje kako je bilo v vrtcu : V ledu. In nič več nisem izvedela.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.6.2009 13:22:06   
Flora2
Cowgirl tale moj dečko je po moje res že čist na konc zarad teh mojih izpadov, dobro je samo tom, da ima sodelavko, ki je ravno iz porodniške in mu je razložila da je to gnezdenje res naporno, pa bolj zame kot zanj, ker si ne morem pomagatuser posted image , edino na trenutke ko mene kaj prime in ni tako se mi kar solze nabirajo, groza tile hormoni user posted image
ja pri vejicah in blatu sem se pa jaz tud nasmejalauser posted image user posted image .
Sanjam pa tudi jaz prov nenavadne stvari, pa največkrat je user posted image že zraven pa moj user posted image zadnje čase tudi.

aprilčica se mi zdi da sem se prekmal pohvalila, je eden že prišel tečen ko user posted image , mu doma žena živce pije pa se tuka stresa, skrajni čas da je zame za eno leto konec.

Neposredna povezava do sporočila: 323
10.6.2009 13:23:53   
hel32
Sanikaa, kupi še bistrin, da se ti voda zbistri in regolator kislosti - Ph-ja, če ne bo voda fuč!
Mi imamo kr velik bazen, z 20.000 litri vode, če imaš enakega, je lahk kr kriza, tolk vode menjat.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.6.2009 13:29:40   
sams
drage aprilčica in cowgirl, hvala za čestitke user posted image  (čeprav je že nekaj časa od mojega r.d. me vedno razveseli kot majhnega otroka... ma ne, še hujše).

eee35, jaz pa med nosečnostjo včasih posmrčim, kar drugače ne nikoli in tudi sovražim smrčanje. In moj user posted image  se potem ful "izživlja", ker končno ni več on edini smrčač. Tudi za prdenje (napenjanje) me zafrkava, ko se zgodi, kot da njegova ritka nikoli nič ne spusti user posted image .

aprilčica, priden tvoj dragi!!! Tudi meni je včeraj naredil štrudelj, mnjami, sem ga danes v službi popapcala user posted image .

kerala, ne pozabi sporočiti, kako je bilo na pregledu!!!

Flora2, sej tudi tam pri Umagu imajo divje plaže (sicer ne vem, kaj je zate divje, ampak take nepozidane). čeprav zadnja leta vedno manj. Jaz sem živela tam blizu kot otrok ene par let ko je bila še YU, se zelo dobro spomnim....ampak kot pravim, opažam, da zadnja leta kar pozidavajo user posted image .

aja, ma kaj vse ste user posted image  ta vikend? Kaj je bilo kaj v zraku? Jaz pa glih nisem, pa sem se nekaj hvalila, da ful bi....

M1987, fuuuul lepe slike od poroke user posted image . Koliko si bila tu noseča, ker se mi zdi, da se ti nič ne pozna....

OK, sedaj pa nazaj na delo... Jaz sem si preračunala, da okvirno še prva 2 tedna v juliju, bom videla, ko mi izračunajo točen dan nastopa porodniške. Ker jaz si bom probala pustiti čim več dopusta za naslednje leto. Tako da bom verjetno še zadnja od nas avgustovk, ki se bo potila v službi?!?

aja, glede imen za naše otročičke, kaj pa avgustovski kričači / vriskači 2009 (sprejemam vse komentarje in kritike)? Lahko pa samo avgustovčki 2009, zakaj bi človek kompliciral... Pa še to: upam, da tista, ki tako lepo ažurira naš seznam, da bo to tudi delala za otročičke user posted image  (imam sicer na sumu, da to delajo ali tulpek ali hel32, mogoče pa se motim...).

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?