kerala
|
Ojla, jaz imam pa tudi danes pregled, še UZ tokrat (upam, da ni zadnjič ). Komaj čakam, da spet vidim svojega ! Na sploh me pa tahudi lenoritis noče in noče popustit, ma ne da se mi nič, kaj šele pospravljat, samo knjigo bi brala, pa mal po internetu brskala... No, skuham še, to je pa tudi vse. Tanchy, meni še nikoli G ni izmerila MV. Ma ne vem, zgleda da imajo tudi do tega vsak drugačen pristop. Se mi zdi, da moja dela res samo tisto, kar je nujno obvezno. Zdaj bo kopalna sezona in bi morali vedeti, kakšno je stanje naših MV. Zadnjič sem vprašala in je rekla, da se lahko kopamo, če je MV dobro zaprt, samo kako naj pa jaz to vem? Bom danes spet malo vprašala. Sanikaa, revček tvoj Vid. Najbolje je res, da se čimveč pogovarjate in da ga čimbolje pripraviš na vse možne situacije, ki ga čakajo v vrtcu. Res znajo biti kruti otročki. Prav da ve, kako naj bi se ravnalo, vendar je včasih pač treba narediti izjeme. Upam, da se čimprej vse poštima in da bo z veseljem hodil naprej v vrtec! To se mi zdi najbolj pomembno, saj tako velik del življenja tam preživlja. Jaz sem iz dneva v dan presrečna, ko mi moji punci razlagata, kako radi hodita v šolo in jima je skoraj prehitro, da že počitnice prihajajo. Pa smo imeli tudi trenutke obupa in joka, ko je Živa ob prehodu na drugo šolo prišla v razred, v katerem jo je ena sošolka dobesedno maltretirala in za sabo potegnila cel razred, ker se ji Živa ni hotela podrediti. Smo pač razred zamenjali in zdaj je spet vse normalno, življensko, ali kako naj se prav izrazim! Pomembno je, da jim znamo prisluhniti, da jim zaupamo, verjamamo in naredimo vse, kar se v danih okoliščinah pač da narediti. Hel, fajn se kopaj, upam, da se je voda že segrela! Flora, bravo za pregled! Sicer pa kar veselo gnezdi, nima kaj škodit! Jaz tudi samo o tem razmišljam... Umivanje oken on podobna opravila pa jaz, kot Sanikaa, tudi prepuščam naši Liljani, ki pridno vsak teden počisti vse, kar se meni ne da. Aprilčica, zdrži danes, pol pa samo še parktrat pa konc s to službo! Ma kar se hrane tiče je tut pri meni kriza, me zgrabi najhuje popoldan, kako uro ali dve po kosilu, sladkosnednost... bi vse pojedla kar vidim! Ayo, verjetno si danes šla prav z veseljem v službo, a? Cowgirl, jaz tudi vsako noč zelo intenzivno sanjam. Ponavadi kaj skrajno butastega, ma ne vem zakaj. Ja, nosečnose in dojenček je pa tudi konstantno prisotno. Včeraj sem končno oddala papirje za donacijo popkovnične krvi, zdaj pa čakam na set za odvzem. Cowgirl, jaz sem dala podpisat kar mojemu . Ma ja, valda ne bodo za to komplicirali! Dopust bo pa pri nas letos tudi bolj ali manj Strunjanska plaža in izležavanje na vrtu (pa mogoče si kak bazenček nabavimo, da se malo pohladim tu pa tam), pa kak nekajdnevni izlet po Sloveniji. Bom dinarčke na kupček dajala, da si drugo leto Kubo privoščimo!