kerala
|
Sulfinija, čestitke!!!!! Krasno, da je vse OK! Pa smo ga le dobili prvega avgustovčka! Zdaj pa pogumno naprej! Brcike tudi jaz čutim vsepovsod, čeprav je moj že v glavični vstavi - mi ni čisto jasno, od kod vsi ti premiki. Še najmanj jih čutim zgoraj, sploh pa nikoli v rebra, kar bi bilo glede na lego nekako za pričakovati. Ja bravo punce, ste bile pa v akciji ta vikend! Moj bogi pa nič nima od mene, nazadnje me je bolelo, zato imam pa še manj volje... ampak je tako razumevajoč.. Češnje - ma jaz jih pojem tut po kg naenkrat! Mogoče so bile pa tiste bolečine nad sramno kostjo popadki, ki so trajali ene 2 dni, posledica tega??? Ma bom še enkrat probala, pa da vidimo, če se spet ponovi. No, saj potem jih pa tako ne bo več! Je pa res vedno daljši tale spisek "nevarnih" snovi - najprej rabarbara (ki sem je tudi kar nekaj pojedla, preden se prebrala, naj je ne bi), potem bezeg, zdaj češnje... ma kaj še pride ne vrsto? No, pa sva se le spoznali s sams! Sva prve s tega foruma, a ne? Ma prav lušno je bilo, sigurno se še vidimo na plaži! Ayo, dobra si da zdržiš tako neprespana v službi. Še dobro, da bo tega kmalu konec in boš lahko vsaj ta dva meseca več počivala. Jaz sem čist povožena, kadar se prezgodaj zbudim in potem ne odspim svojega. Zdaj si verjetno že nazaj od G, sigurno si uživala ob pogledu na . eee, super za oblekice, fajn je imet malo več na izbiro . flora, ti se kar zabavaj in si privošči, dokler si še v enem kosu! Sicer tudi zdaj ni prav lahko, ampak potem bo vse še veliko težje, malo zaradi varstva, še huje pa naslednji dan, ko ne bo časa za post-počitek! simonalokar, jaz sem pa že nabavila pleničke, ma kadar kar vidim kar bom pač nabavila, potem kar kupim. Smo bile s puncami v Mullerju, pa sta me res mal čudno gledali, kaj že zdaj to rabimo. Pa saj je vseeno kaj nabaviš prej in kaj kasneje. Zdaj ni več velik za čakat, pa naj se počasi naberejo stvari doma. Opatija, bravo , jaz bi tudi hujšala!!!!! pa mi nič ne gre od rok. Pa tako si želim, da bi malo bolj suha zgledala. Hrani se pa tudi težko uprem, čeprav sem se še sladoledu že (skoraj) odpovedala, drugih sladkarij, razen kakega domačega peciva (sadnega, s polovično dozo sladkorja in zelo malo maščobe) sploh ne jem. Ma ne vem, te kile grejo pa kar v nebo! Poopsie, se pa res vidi, da si perfekcionistka! Bravo, res je sobica za v revijo! In tudi trebušček seveda! Končno sem si pripravila nov spisek, zdaj pa počasi črtam stvari, sam je pa še zelo veliko neprečrtanega... no, počasi pa bo! Ma, prala pa ne bom še, to mi ni glih neki izziv. Oprala bom res tik pred zdajci, če me pa slučajno kaj prehiti, bodo pa že punci poskrbeli, saj sta že dovolj veliki! Lep večer vsem, še posebaj pa Sulfiniji in Valu!