|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
8.6.2009 20:57:17   
kerala
Sulfinija, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image  Krasno, da je vse OK! Pa smo ga le dobili prvega avgustovčka! Zdaj pa pogumno naprej!

Brcike tudi jaz čutim vsepovsod, čeprav je moj user posted image  že v glavični vstavi - mi ni čisto jasno, od kod vsi ti premiki. Še najmanj jih čutim zgoraj, sploh pa nikoli v rebra, kar bi bilo glede na lego nekako za pričakovati.

Ja bravo punce, ste bile pa v akciji ta vikend! Moj bogi user posted image  pa nič nima od mene, nazadnje me je bolelo, zato imam pa še manj volje... ampak je tako razumevajoč..

Češnje - ma jaz jih pojem tut po kg naenkrat! Mogoče so bile pa tiste bolečine nad sramno kostjo popadki, ki so trajali ene 2 dni, posledica tega??? Ma bom še enkrat probala, pa da vidimo, če se spet ponovi. No, saj potem jih pa tako ne bo več!
Je pa res vedno daljši tale spisek "nevarnih" snovi - najprej rabarbara (ki sem je tudi kar nekaj pojedla, preden se prebrala, naj je ne bi), potem bezeg, zdaj češnje... ma kaj še pride ne vrsto?user posted image user posted image

No, pa sva se le spoznali s sams! Sva prve s tega foruma, a ne? Ma prav lušno je bilo, sigurno se še vidimo na plaži!

Ayo, dobra si da zdržiš tako neprespana v službi. Še dobro, da bo tega kmalu konec in boš lahko vsaj ta dva meseca več počivala. Jaz sem čist povožena, kadar se prezgodaj zbudim in potem ne odspim svojega. Zdaj si verjetno že nazaj od G, sigurno si uživala ob pogledu na user posted image .

eee, super za oblekice, fajn je imet malo več na izbirouser posted image .

flora, ti se kar zabavaj in si privošči, dokler si še v enem kosu! Sicer tudi zdaj ni prav lahko, ampak potem bo vse še veliko težje, malo zaradi varstva, še huje pa naslednji dan, ko ne bo časa za post-počitek!

simonalokar, jaz sem pa že nabavila pleničke, ma kadar kar vidim kar bom pač nabavila, potem kar kupim. Smo bile s puncami v Mullerju, pa sta me res mal čudno gledali, kaj že zdaj to rabimo. Pa saj je vseeno kaj nabaviš prej in kaj kasneje. Zdaj ni več velik za čakat, pa naj se počasi naberejo stvari doma.

Opatija, bravouser posted image , jaz bi tudi hujšala!!!!! pa mi nič ne gre od rok. Pa tako si želim, da bi malo bolj suha zgledala. Hrani se pa tudi težko uprem, čeprav sem se še sladoledu že (skoraj) odpovedala, drugih sladkarij, razen kakega domačega peciva (sadnega, s polovično dozo sladkorja in zelo malo maščobe) sploh ne jem. Ma ne vem, te kile grejo pa kar v nebo!

Poopsie, se pa res vidi, da si perfekcionistka! Bravo, res je sobica za v revijo! In tudi trebušček seveda!

Končno sem si pripravila nov spisek, zdaj pa počasi črtam stvari, sam je pa še zelo veliko neprečrtanega... no, počasi pa bo!
Ma, prala pa ne bom še, to mi ni glih neki izziv. Oprala bom res tik pred zdajci, če me pa slučajno kaj prehiti, bodo pa že punci poskrbeli, saj sta že dovolj veliki!

Lep večer vsem, še posebaj pa Sulfiniji in Valu!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.6.2009 21:11:51   
eee35
Sulfinja: super, da je z malčkom vse v redu, naš prvi otročiček!user posted image Saj je že kar velik, zelo sem vesela, da si tok časa zdržala, pa on noter!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.6.2009 21:17:07   
go_ta
Uf, to pa je ena lepa novička, prvega avgustovčka mamouser posted image user posted image
ČESTITKE Sulfiniji pa očku, da sta dočakala svoj zakladek,user posted image naj ga čuvata! Valu pa eno sončno življenje!!!!
Resno bom razmislila o tem, da bom imela pripravljeno torbo za iz porodnišniceuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.6.2009 21:21:49   
hel32
SULFINIJA; BRAVO ZA SINČKA VALA IN DA BO ZDRAV IN VESEL FANT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM DA SI PO TAKO DOLGI BITKU USPELA POSTATI MAMICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PA ČĆESTITKE O Č K U.
UPAM DA BODA VSE LEPE ŽELJE PRIŠLE DO TEBE!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.6.2009 21:33:16   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Ne morem, da ne bi povedala še tu, sem tak vesela da morem. Sulfinija je postala mamica sinčku Valu, težkemu 1600g, je pa vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image  

O moj bog.. Ne morem vrjet user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo sulfinija in mali Val user posted image user posted image user posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.6.2009 21:40:00   
lora16
najprej čestitke!!!

sedaj pa eno vprašanje?

se je katera odločila za odvzem zarodnih celic?
neocelica ali zavod za transfuzijo?
če imam prave informacije, je pri neocelici vseeno kdaj se prijaviš, je pa za plačat in dosegljivo samo tebi 20 let, nato se lahko podaljša.
pri zavodu za transfuzijo pa se moraš odločit do 34. tedna, dosegljivo pa je vsakemu, ki jih potrebuje v javni banki, je pa brezplačno.

hvala in lep pozdravček!user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.6.2009 21:47:44   
zima07
Bravo, Sulfinija, še tukaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.6.2009 21:55:48   
Flora2
Jeeeeeeeeeeeej pa ga imamo prvega avgustovčkauser posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke mamici, sinčku in očku, da boste zdravi in da vam bo ves čas sijalo sonce!!! 

Pri nas je pa deloven večer ima dragi napad na kuhinjske detajleuser posted image , ker kao nekaj ni tako kot mora biti, težek perfekcionist, če ni vse res tipi topi mu ne da miru.
Popoldan sva šla v Tosamino trgovino in nakupila kar bomo rabili za začeteke za našo user posted image , potem sem prišla pa končno jaz na vrsto in si kupila hudo lepe natikače za vroče dni in kopalke za na morje, sem čisto srečna, da sem končno spet nekaj našla zase da mi je res všeč.

Kerala in Sams lepo da sta se uspeli dobiti na kavi in da sta se končno dve avgustovki spoznali, kar mislim da nam pred porodom ne bo zneslo, bi bilo pa fino, če bi se nam kasneje uspelo dobiti ko bodo naši user posted image že z nami.

Kerala, sem si privoščila ta vikend še malo za nazaj je bilo tako fino, da mi ni bilo problem riskirat spanca za to. Ko bomo trije bo situacija sigurno težja, ampak se bo treba tudi takrat spravit ven.

Ayo, super da kmalu zaključiš s službo, to nam bo fino ko bomo doma, komaj čakam.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.6.2009 22:15:29   
aprilčica07
Sulfinija in ostala družina: čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa ste ga dočakala vašega malega junaka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Flora: meni sos taki večeri ta bolši... se imamo vedno lepo in mi paše sto na uro.. je blo pa tudi mene v prvi nosečnosti strah kako bom pol lahko to izvedla, pa je šlo lih tako, brez problemov... no jutranje spanje pač odpade, drgači pa sploh ni panike....user posted image
arwen: a tebe je tudi prehlade ulovil? no, pa sva že dve.. jst sem tudi skadirala od malga to, ampak on je že ok, jst sem pa čisto zmozgana še vedno...
kerala, sams: lepo, da sta se spoznaliuser posted image user posted image user posted image
He ga: si včeraj spraševala, če imamo zbrano ime.. ne nimamo še in tudi nevem kdaj se bomo uskladili, ožji izbor je, ampak kar bi moj hotel meni ni in sevede obratno.. ampak neki bomo najdli, da bo ok...
ayo: super, da zaključiš s službo.. jst grem še 8x delat, no, vsaj mislim, da bo tako.. čakamo, če bojo naše kadrovnice potrdile ta izračun, da je tako res pravilno...

user posted image user posted image tudi pr nas je blo včeraj pestro..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem še pod tuš, sem utrujena. Smo ble prej z mamo po trgovinah, si je iskala neki za oblečt, pa sva obdelali vse kar se obdelat da. Tata je ta cajt imel malga in sta predelala vse tehnične trgovine, pa vse tekoče stopnice, pa po špežo sta šla.. midve pa kr še ne bi končali pohajkovanja...user posted image user posted image user posted image

Zato grem zdaj v vodoraven položaj.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.6.2009 23:25:57   
Muca83
Bravo Sulfinija in mali Val user posted image !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo, da je vse ok!

Brcike pa po večini tudi jaz čutim spodaj, sem 99%, da je moja pupa še z nogicami na dol, za 100% pa povem v četrtek, ko imam UZ kontrola rasti.

Samo še 12x grem delat, juhuuuu user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.6.2009 6:55:45   
Anonimen
OMG Sulfinija!!!!!!!
Cestitke!!!!!Prvi nas dojencekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo da sta prilezla tako dalec, da je vse ok!!!!
Jao jao, pa nisem tak clovek, da bi brezveze jokala, ampak zdj mi grejo pa kr solze na oci!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se 1yuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa veliiiiiko cartanja!!!!

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
9.6.2009 6:56:53   
Anonimen
punce, si bo treba izmislit naslov teme za nase otrocicke. sam jst mam idejo, da ajmo kako normalno ime foruma...sem brala kolko imajo punce za povedat cez razne zmajcke, bonboncke, krofke itd...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
9.6.2009 7:17:16   
aprilčica07
Jutro
miska mccute: se stirnjam, da za  nadaljen čvekanje o naših otročkih damo normalno ime foruma in ne kašnih varijatn ali ptički in miške nevem koga.... 

Jst sem v službi. Zdravje se normalizira, sem spala relativno dobro, sem samo enkrat mogla nos obrisat, drgači je blo pa pod kontrolo. Zjutraj sem sicer mogla spit celo kafetjero, da zdaj lahko gledam.. sem namreč začel ob 23 zvečer gledat umore na podeželju in to traja dve uri.. se pravi, da sem šla spat ob 1, vstala ob 5 30 zdaj sem pa še kr nekam taka mačkasta.. ampak bo bolše:)

Drgači nič novega. Sva se zjutraj z mojim pogovarjala, da bova mogla it na naš csd uredit očetovstvo in te reči, sem že pozabla kako to zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Smo pa ful v akciji, ker čakamo nedeljo in tastov rd, pa ne smemo prepustit nobene malenkosti naključju. Komaj čakam, da ga vidim kako bo odreagiral, ker se mu ne sanja kaj vse ga čaka..user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem še malo posrfat, pol pa delat. Uživajte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.6.2009 8:21:57   
Flora2
Jutro,

miska mccute, glede čveka za naprej o naših otrocih se tudi jaz strinjam da najdemo eno 'normalno' ime, ker tudi meni niso preveč posrečene razno razne izbire, mogoče najbolje da se predlaga in na koncu izberemo.
aprilčica
čimprej pridi k sebi, te prehladi te res izmozgajo. Uf ti pa zgodaj vstajaš, še eno user posted image častim, da se dodobra zbudiš.

Evo grem še jaz na kavo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.6.2009 8:46:48   
Tanchy
Sulfinija, očka in Val user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala že ruzak prat za v porodnišnico user posted image  in bom pripravila stvari, ko se posuši.... pa čeprav je še čas....ja, en dva tri bomo imele user posted image  pri sebi - JUPI

Ste bile pa spet full pridne, da sem vas kar nekaj časa brala, komentirala pa bom bolj malo - sem kar popzabljiva ratala user posted image .

Sem pa full utrujena danes, ker sem imela včeraj cel dan nenapovedane dolge obiske pa telefone (vsi včeraj user posted image ), sam si itak vsakega vesel, ker se itak zelo malo vidiš.....sem pa povožena zdej....

Jah, jaz sem pa letos že zaključila z delom - mi je potekla pogodba in sedaj čakam na odločbo komisije glede bolniške, potem grem pa med brezposelne - sem mislila, da se bom vsaj zdej boljš počutla k se nm sekirala kaj bojo v službi rekl k sm tok časa na bolniški pa ni nč boljš user posted image . Pol me pa še tole vreme matra...mi nč ne paše ne sonce ne dež...kr neki - no, še mal, pol bo pa res boljš, ko bo user posted image .

Pridne bodite in cartajte svoje user posted image !

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.6.2009 8:58:29   
simonalokar
sulfnija iskrene čestitke ob rojstvu tvojega otročička naj bo zdrav in čimprej bodita doma pri atku.user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo vredu, spala sem boj slabo zato sem mal potegnila v dan user posted image user posted image user posted image . mi je pasal.
sem morala iti najprej vas prebrat zdaj pa grem pojest zajtrk.

pa pa se slišimo

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.6.2009 9:00:01   
kerala
Dobro jutro!
No, jaz sem tudi že popila svojo kavicouser posted image , zdaj pa malo za računalnik pogledat kaj se dogaja.

Aprilčica, ma dobra si da tako zgodaj vstaneš, potem pa uspeš zvečer še film gledat, ki se začne ob 11h. Verjamem, da rabiš konkreten kafe, da zafunkcioniraš po tako malo spanca. Jaz še pri tistih filmih ob 8h težko konec dočakam, še posebaj zdaj, ko ne se ne morem drugače namestit kot na bok. Ma me takoj pobere. Sem si zadnjič full želela gledat film Pred zoro, pa sem uspela glih začetne napise dočakat...

Kako fajn občutek je, ko dneve do konca službe odštevate - še malo pa gotovo! Tanchy in ostale, boste pa zdaj le imele dovolj časa, da si poiščete nove službe. Saj bo, vse se na koncu reši tako, da je prav!

O Sulfiniji in Valu pa kar ne morem nehat razmišljat! Kako lepo, da jima je le uspelo!user posted image user posted image user posted image
Sprašujem pa se, ali ve kaj veste, a pri tej starosti morajo otročki še v inkubator ali je že pripravljen na življenje tu zunaj?

No, zdaj grem tudi jaz še malo delat (pa že 3. teden sem na dopustu...)

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.6.2009 9:47:01   
go_ta
dober dan! evo jaz sem v službi, jutri sem pa frej, ker mam pregled pri G - kri, voda, kile ... Pol pa še 2 dni pa dopuuuuuust!!!user posted image  Drugač se mi pa NIČ ne da, nobenega zagona, pametnega cilja, kr obstala sem na mestu, se mi zdi. Ah, bo že bolš.
kerala, moja sodelavka je rodila punčko, težko 1600 g, pa je morala mala biti v inkubatorju. Mislim, da bo tudi mali Val moral biti, ampak samo da bo vse v redu!
Tud jst ne morem vrjeti, da je prvi otroček je že tukaj ... Še malo, pa bomo me na vrsti. Jst komj čakam, da vidim, kaj sva naredilauser posted image  Mogoče bo pa že v ponedeljek na UZ končno pokazal, kaj ima med nogami, čeprav zdaj mi je pa že vseeno. Če sem toliko časa zdržala, bi pa lahk še maluser posted image
jst sm pa spet vsa zamašena - najhuje, ker me v ušseih srbi za znoret, grlo me praska. Najbolš, da si sladoled kupimuser posted image
miška, se strinjam glede 'normalnega' imena za naše user posted image
Tanchy, ne skrbi, vse se zgodi z razlogom, čez eno leto bo vse drugače, vrjetno te čaka lepša priložnost!
zdj pa mal delat ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.6.2009 9:52:07   
Sanikaa
oh drage moje..jaz sem danes kot da je en tovornjak prešel čez mene. KOk sem čutila tisto polno luno!!!!user posted image
Imam občutek da se zavedam cele noči kot da globoko sploh ne bi zaspala...ah pa še taaako težek dan sem imela z Vidom. Tak da sem na koncu  jokala in se počutila kot najhujša mami na svetu in se spraševala kako bom , ko bosta dva in me je čist sasulouser posted image user posted image . Prav kot da bi me predporodna depresija lovila. Pa še občutek nemoči , da mu pomognem. Zaupal mi je po dveh dnevih spraševanja , da ga v vrtcu tepejo in da nima dobre prijateljčke in da zaradi tega niče iti v vrtec. Nimam razloga mu ne verjeti ,ampak vzgojiteljica vse zanika..da kje pa...da je to ker se on hoče doma crkljati ...ampak jaz poznam svojega otroka in je popolnoma mirne naravi in se hitro užali in zapre vase in vem da si take stvari ne bi izmišljal. Pol pa mi je začela nakladat kako je Vid individualist in se rad izolira in igra popolnoma sam....mah to je tema za čisto drugi forumuser posted image user posted image  Najhujše je ker imam občutek da ga je sram zaradi tega in nama  to sploh ni hotel zaupati.
Prav vse skupaj in moj koktel nosečničnih hormonov in sem čist downuser posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.6.2009 10:32:59   
Anonimen
iz drugega foruma:

IZVIRNO SPOROČILO: aljča

Čestitke še tu...Sulfinija se počuti v redu, ker je pa mali borec malo prehitro pokukal na svet bo nekaj časa na toplem v inkubatorju .
Držimo pesti da bo dan cartanja kmalu mogoč.

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
9.6.2009 10:38:29   
Arwen
Pozdravljene! Bravo, Sulfinija! user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav zanimivo, kako se je ves čas malemu sončku mudilo na svet, potem pa ko so ji prenehali zaustavljati popadke, pa je trajalo mislim da kar kakšen teden, da je pokukal ven.user posted image Kakorkoli že, samo da se oba v redu držita!!   Sanikaa – o, verjamem, da ti je hudo pri srcu in verjamem, da tvoj otrok ne laže. Ampak mogoče je pa samo kaj prehodnega, če prej ni imel težav? Kako dolgo pa že hodi v vrtec? Je pa res, da smo zdaj toliko bolj občutljive za take stvari. Sicer še nimam izkušenj z vrtcem, tako da ti težko svetujem kaj pametnega, ampak jaz bi ga nekaj dni sigurno imela doma, pa četudi samo zato, da se malo pocrklja. Pa spodbujaj ga, da ti v tem času čimveč pripoveduje o vrtcu, o prijateljih, o vzgojiteljicah, da si boš lahko ustvarila popolno sliko o tem.
  Aprilčica07 – svaka čast, da zdržiš tako pozno ponoči in filme gledaš. Mene tudi zmanjka že okrog 9h in sem čisto narobe, če ne spim vsaj 7 ur.
  Sams, kerala – res lepo, da se vama je uspelo dobiti na kavici.user posted image user posted image Evo, sem se ravno zdaj spomnila, da sva se z misko_mccute nekaj časa nazaj menile, da se dobiva prejšnji teden v Ljubljani pa sva očitno obe pozabili.user posted image Tipični pozabljivi nosečnici.user posted image   Go_ta – a zdaj si pa še ti prehlajena?user posted image Pa saj ni čudno, ko je bilo tako trapasto vreme. Hvala bogu zdaj kaže, da nas bo kar nekaj časa razveseljeval sonček.   Lora16 – jaz se bom verjetno odločila za darovanje zarodnih celic preko Zavoda za transfuzijo. Če ne bom seveda pozabila pravočasno obrazca izpolnit…user posted image   Pa da še na hitro poročam, kako je bilo danes zjutraj na pregledu. Kilogramov sem po besedah gin. »če smo čisto natančni, malce preveč pridobila (+9,5kg)«, hemoglobin je po zaslugi borovničevega soka narasel na 121user posted image , MV še vedno 3,5 cm, user posted image pa je že z glavico navzdol obrnjen, tako da očitno res bolj z rokicami mahajo tam doli. V glavnem, vse o.k., naslednji pregled 9.7. Zdaj pa še malo delat potem pa na malico in na sonček.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.6.2009 11:06:52   
sams
ojla,
ja noro, imamo že prvega avgustovčka, bravo sulfinija!!!!  Sem vesela za njo, ampak hkrati žalostna, ker se počasi izteka user posted image , no ja, sej imamo še čas, ampak vseeno.

sanikaa, bogi tvoj Vid... Kaj pa (samo razmišljam), če je vse povezano s prihodom novega člana in ga je malo strah in potem tako reagira v vrtcu, da se izolira? Samo, kaj res se to že dogaja, da se triletniki tepejo med sabo? Ojojoj, grozno....

Lora16, jaz sem glih prejšnji teden poslala na Zavod za transfuzijo izpolnjen obrazec. Če bo vse OK, mi pošljejo kit za odvzem celic po pošti in jih pokličem, ko rodim (samo ne smem roditi v soboto zjutraj, se mi zdi, ker nima kdo prit iskat user posted image ).

S to kavo ste še mene zaguštirale, da spijem še eno....

Ja, s keralo smo se končno spoznale in itak da upam, da se dobimo tudi na plaži, ko bo spet vreme user posted image ...

Sem bila pri gin danes, spet sem se zredila user posted image , jaz bom popuser posted image . Če se vsaj prvič ne bi toliko, bi bilo vse OK... Ajde, naj mi bo v obrambo, da sem v prvi nosečnosti po 15 letih (dokončno, upam) nehala kaditi, mogoče je tudi to razlog (vsaj jaz se s tem tolažim user posted image ). V glavnem, za seznam: naslednji pregled 23.6., pa še postarala sem se (ampak to že aprila), tako da jih imam 31!!!!

Aja, pa še to: meni se zdi, da imamo mi 2 user posted image  z dvojčki, blanč in barbk. Tudi jaz se večkrat vprašam, kako so.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
9.6.2009 11:14:49   
baby blue
Sulfinija iiskrene čestitke za sinčka vala... čestitke pa tudi očku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 273
9.6.2009 11:21:02   
opatija
Ojla user posted image !

Draga Sulfinija iskrene čestitke tebi in očku, malemu Valu pa želim vse najlepše v življenju!!!user posted image user posted image user posted image

Vidim da vas še premalo berem, ker je vedno toliko za pokomentirati. Bo treba bolj sprotiuser posted image

Aprilčica ja, tudi jaz se špikam ker sem imela trombozo, sicer leta 2000user posted image . V prvi nosečnosti je bila G bolj na izzy in sem se špikala le zadnje 3 tedne pred porodom in 6 tednov po porodu, kljub 4 letalskim poletom dolgimi po 6 ur. Tokrat je vse bolj po regelcih in me je napotila na angiološko, tam so se pa odločili da je bolje preventivno špikanje cel čas nosečnosti, čeprav je res potrebno le 6t po porodu.

Glede češenj jaz sem jih zadnjič pojedla celo kilo in me je res hudo bolel trebuh, vendar ne verjamem da je šlo za popadke. Po moje so te bolečine od brutalnega napenjanja, ki že malo spominja na ...user posted image

Arwen ha, ha, no na to pa nisem pomislila. Če bi vprašala mojega user posted image je fuuuul po redko, ker on bi vsak danuser posted image Sicer je pa moja aktivnost pri zadevi ležanje na hrbti, ker sem za kaj drugega kot nerodna hruškauser posted image

Brcike tudi jaz čutim vse povsod. Imam občutek da se malček še pošteno prekopicuje. So pa tokrat brce drugačne kot prvič, saj jih ne čutim tako konkretno temveč bolj kot nekakšne tresljaje in vibracije, trebuh pa včasih kar spreminja oblike.

Glede gnezdenja omara že čaka, od mene pa še kar nič. Za pranje se mi zdi še prezgodaj, ker imam občutek da mora biti res sveže oprano (sem pacientka, ja). Generalnega čiščenja stanovanja se pa kar ne moram lotitiuser posted image Za danes imam v načrtu narediti seznam opravil in kaj moram še kupiti. To je po navadi najpomemnejši del, ker mu hitro sledijo kljukice, tako da sem kar optimističnauser posted image

Simonalokar ravno včeraj sem si ogledovala pleničke pa se nisem mogla odločiti ali vzamem Pamperske 1 ali 2. Pri Niku sem imela 2 pa mi je bilo kar žal, saj je bil bolj suhcan in je v pleničkah kar plaval. Odločila sem se, da počakam na UZ in se potem odločim glede na velikost našega fantička.

Ayo user posted image user posted image user posted image za dopust. Sedaj pa začni z uživancijouser posted image

Kerala in Sams super za srečanje!!! Upam, da sledi še kakšno!

Sanikaa Popolnomna te razumem kako ti je hudo zaradi Vida. Vzgojiteljice pač ne opazijo vsega. Malček ima očitno z vrstniki kakšno krizo in žal mu pri tem ne moreš nič kaj dosti pomagati. Važno je da čuti, da ima doma varno zavetje in da mu stojita ob strani. Tudi Nik je imel kar na lepem krizo in je hudo jokal (jaz pa doma). Vzgojiteljica je namignila, češ da je navajen na 100% pozornost, kasneje pa sem izvedela da imajo v skupini zelo problematičnega fantka, ki grize in tepe vsepovprek. Čez nekaj časa ga je Nik pošteno ugriznil v lic, od takrat naprej pa ima mir in sedaj sta celo prjatučkauser posted image Sedaj teče v vrtec, ko pa ga pridem iskat si 10 minut maha s prijateljčki. Prav hecno je videti dveletnike, ki se poslavljajo in vpijejo čau čau, adijouser posted image Naj te potolažim, da takšne krizice minejo in kmalu bo bolje. Otroci znajo biti muhasti in tudi žleht, vendar se stvari hitro obrnejo. Tudi Vid se bo naučil postaviti zase in si bo kmalu pridobil prijatelje, ki mu bodo všeč. Za nas je to hudo, je pa žal del odraščanja naših zakladkov. Jah, hormončki ti pa res niso naklonjeni, zato ti želim da se čim prej obrnejo v pozitivno euforijouser posted image user posted image

Bodite v cvetju!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
9.6.2009 11:45:13   
miklarom
Sulfinija - še tukaj vse čestitke za malega Vala, in sem vesela da je vse vredu zdaj pa lepo uživajte in se cartajte, si zelo zaslužiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?