|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
6.8.2009 15:12:05   
romana24
Ema čestitke za hčerkico user posted image user posted image user posted image . Si imela pa res ekspresen porod. Upam da tudi mene čaka kaj podobnegauser posted image

Ayo dobro opravi in da čim prej stisneš svojo štručko user posted image user posted image

Živa tudi tebi srečno jutriuser posted image user posted image . Lahko meni na ZS pošlješ telfonsko pa bom naprej posredovala če želiš

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
6.8.2009 15:16:46   
Alisa
o punce saj ne vem kaj naj rečem sem srečna za Emo82 , da že lepo pestuje svojo hčerkico Emo in da se je lepo isteklo, ter predvsem hitr. Res Superuser posted image user posted image user posted image

Sem pa v istem hipu tud šokirana za vas Drnula, Ayo in živa25.  Držite se in naj vam hitro in čim manj boleče mine. Joj mene je spet strah. P ajočem zdaj ko dež.

Drnula - user posted image user posted image user posted image user posted image
Ayo - tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image
Živa25- tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje jutri držim pesti da boste hitro rešene in zvedele same lepe novičke!!!!!!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
6.8.2009 16:06:11   
sams
Drage moje,
Ayo, Drnula in živa: srečno jutri, mi je žal za tiste, ki se vam ni izteklo po načrtih, samo ne bit preveč žalostne.... Sem tudi jaz prav malo šokirana kot Alisa. Polno user posted image  za vas!!!! Ampak bodo pa imeli otročički ful dober datum rojstva: 07.08.09!!!!

Ema82, super porod!!! Čestitam user posted image user posted image user posted image ! Kaj je prvi otrok? Če ja in če boš kdaj imela še kakšnega se pazi, da ne rodiš kje na poti v P user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
6.8.2009 16:26:28   
Tanchy
Drnula, Ayo in živa25 držite se jutri, ne se preveč sekirat in vse naj naj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pa čakamo na novičke!!!!

Ema82 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za punčkico in res ekspresen poorod - srečnica!!! Zdaj pa prijetno cartanje.

Evo, jaz si grem zdajle node pedikerat v kopalnico, da bomo lepo na porodni user posted image user posted image user posted image  - mogoče pa pol gremo v Rim. Prejšnji petek sem se pa popedenala tam spodaj user posted image  in ponoči smo pa šli....mogoče bomo pa zdaj tudi šli, ampak zares rodir user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
6.8.2009 16:31:01   
23tina
punce srečno-user posted image user posted image user posted image za vsako en objemček!

jes sm pršla od ginekologinje,nimam popadkov nč,čist zaprta,hemoglobin 95,krvi dans ni blo v izcedku,tako da ne more rečt od kje,beljakovine v vodi-kar pa baje ni lih vreduuser posted image user posted image user posted image
pa sm že misnla da bo rekla da bom kmau rodila,sam nč ne kaže na to...
no naša bajsi ma pa 3700g tko da se mi ne sanja kako jo bom vn spravla če pridemo do roka, in to je še 3 tedne!

fajn bodte

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
6.8.2009 16:41:44   
hel32
Ayo, Drnula, srečno, pa da bosta čimprej imele svoje zaklade!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema, čestitke mamici, in očku, mali pupi pa veliko srečnih dni!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
6.8.2009 16:45:06   
hel32
Živa25, tudi tebi, srečno jutri!user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
6.8.2009 16:47:07   
sasa84
Kerala, kako je bilo na pregledu? Pismo, smo danes vse imele preglede???
Muca83, sem tudi jaz pridobila 1kg v enem tednu...kr neki...pa naj bi se v zadnjem mesecu nehale kile nabiratuser posted image  Tako da, za seznam: +9kg, naslednji pregled 13.8 (če dočakam).
Miška, pa probaj že zdaj v tangicah paradirat okrog, sej pravijo, da so tud nosečnice (lahko) prov sexyuser posted image  Mogoče pa uspe. Lahko te pa v tangicah s kolesom (na štangi) tvoj dragi kakšen krog peljeuser posted image  Joj, bi cepala od smehauser posted image  Drugače pa vidim, da je pri vas vedno pestro-če ne s tangicami pa s policaji če pa še to ne pa s CSDuser posted image
Simonalokar, čestitke za čebelico Majo, Ema82 tebi pa za pikico Emo! user posted image user posted image user posted image Porodna zgodba...user posted image
Otekanje nog:jah, sem sezuta že pol ure pa imam še vedno "natikače obute"user posted image  Se mi zdi, da sem ko putrček zadnje čase zaradi vode.
Joj, kok zakomplicirajo te stvari ti birokrati! Bolj ko komplicirajo, srečnejši so!user posted image  Noben ti nč ne razloži, ti pa tud ne morš vedt vsega!
Ayo, Živa25 in Drnula, srečno jutri!user posted image user posted image user posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
6.8.2009 16:59:31   
Cavalierka
HeGa - najbrž maš čist prav, meni je rekla ginekologinja, da imajo oni med seboj en tak tih dogovor. Bomo vidl, kaj mi bodo rekli v sredo v porodnišnici. Po pravici povedano se tudi meni zdi, da mi ne bodo prej sprožali, ker je otroček v mejah normale (v 37. tednu tehta cca. 3050 g). Razen, če mogoče tudi to kej vpliva, ker sem jaz bolj drobna. Ne vem... Po eni strani bi mi pasalo iti prej rodit, po drugi pa bi skoraj raje vidla, da pride dete takrat na svet, ko bo sam pripravljen.

Živa25 - imam inzulin NovoRapid, moje enote so kr majhne 6-6-6. Se drugače precej resno držim diete (razen s kkšno sladkarijo kdaj grešim), tehtam vse obroke, vse polnozrnato, z malo maščobe... No, ampak se tudi mojmu cukru zadnje čase meša. Tudi tako, da imam al hipo al pa čist preveč. Ampak si izmerim cukra npr. 2,8 pa se jaz sploh ne počutim slabo. Hm, ne vem, si potem še enkrat takoj zmerim iz istega prsta, pa imam npr. 3,3. Mah, kdo bi vedu, jaz se resnično sploh več ne sekiram zaradi teh vrednosti cukra. Jem v skladu s predpisi, če mam 2 dni zapored preveč cukra pri določenem obroku, si zvišam za 1 enoto inzulin in je. Teh par tednov al pa dni bomo pa že zdržale user posted image   Aja, imam pa ves čas pri sebi tiste glukotablete, ker se pa včasih kje zunaj al pa v kkšni trgovini tko slabo začnem počutit in imam občutek, da bom kr skupaj padla, da potem kr eno poližem in mi je takoj boljše.
ŽIVA, SREČNO JUTRI!!!

Tanchy - ko si pisala vlogo za CSD si najbrž tam na 2. strani označila, da boš izkoristila porodniško za polni delovni čas in v celoti. Tako, da ti potem po poteku teh 3 mesecev avtomatsko pošljejo še eno odločbo. Ni treba nič ponovno oddajat na CSD, razen če si označila kako drugače. Jaz sem označla, da bom sama v celoti vse pokoristla za celoten delovni čas.

Vsem novopečenim mamicam pa iskrene čestitke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
6.8.2009 17:44:45   
kerala
Ayo, Živa in Drnula - srečno jutri! Še malo, pa boste stiskale svoje user posted image !

Ema, čestitkeuser posted image user posted image , bravo za tako expresen porod!

Pri nas bomo pa še čakali... ctg super, utrip kot se spodobi, popadkov popolnoma nič. Očitno se naš user posted image  Še vedno odlično počuti. K***** pa tale polna luna! Sem vprašala, če kaj vpliva, pa je sestra rekla, da imajo čist prazno, nikjer nikogaruser posted image  - pa sem se javila, da jaz ostanem, samo se ni strinjala, žaluser posted image .
Prišla sem spet mal pred 11h, bila je ista kot prejšnji teden, samo tokrat ni prav nič težila, očitno je že vedla, da sem tista tasitna!
G pa me spet ni pregledala vaginalno, tako da nič ne vem kako je z MV. Rekla je, da če želim in se dobro počutim, se lahko kopam, samo ona se na mojem mesti ne bi... Ma, mogoče se pa vseeno še vržem malo

Ja, pa še to je bilo grozno na pregledu - pogled na tehtnico! Grooooza, prej v dveh tednih nisem dobila čisto NIČ, zdaj pa v enem tednu 1,5 kg! Pismo sem user posted image ! Punci se samo zgražata in pravita, da me bosta izstradali potem, ker take mame pa že ne bosta imeli! Ja ja, dobro sem ju vzgojilauser posted image

Glede CSD - odločbo avtomatsko podaljšajo. Sam moraš tja edino, če imaš namen nadomestilo za nego otroka (mislim, da se nekako tako imenuje tale preostali del porodniške) izkoristiti na kakršenkoli drug način - v več delih, če ga bo del izkoristil partner... Razlika pa je še v tem, da je ta drugi del finančno omejen navzgor, tako da tiste z zelo dobrimi plačami ne dobijo več cele, kot prvih 105 dni, ampak 2,5x povprečno plačo v RS v zadnjem mesecu.

Zdaj grem pa s puncami v nabavo šolskih potrebščin, tokrat ne bomo čakali prav do zadnjega dne, kot ponavadiuser posted image user posted image  - le zakaj le zakajuser posted image

Nič, grem, mogoče se uspem zvečer še mal oglasit!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
6.8.2009 17:45:42   
Anonimen
evo me! v enem kosu nazaj!
grem bratuser posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
6.8.2009 17:52:02   
Tanchy
Eno neumesno vprašanje....kako user posted image   se nasavi avatar?! Tiste, ki jih imate, zagotovo veste....jaz sem pa čist leva za to user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
6.8.2009 17:59:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAJ PA SE DOGAJA???????
JOOOOOOJ!!!! JUTRI TRIJE NOVI DOJENCKI NAPOVEDANI, PA TO NE MORES DA VERJAMES!!!!
joj punce, mislim na vas in drzim pesti. se zavedate, da bote jutri vse tri ze cartale.????
ne se sekirat zaradi CR, glavno da bojo vase bebike vsak cas v vasih objemckih!!!!

bemu boga.....se vaske sosede kregajo direkt pod mojim oknom , preklete kokosi stare!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
6.8.2009 18:00:30   
Anonimen
aja ema----> tebi pa cestitkeeeee!!!!
tancy, jst sem ga nastavila, pa se mi ne pokazeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
6.8.2009 18:20:47   
*anč*
ayo, drnula in živa   srečno jutri!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
6.8.2009 18:30:22   
Anonimen
jao zenske......zadnje mesece samo telefon dvigujem!!!!moja zlata mamica, me klice za vsako piz****ijo.....vsakic, ko slisi sirene blizu ali dalec, meni zazvoni telefon. ce sem uredu, ce je vse ok itd.
ampak to mene pocasi ze nervira!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si predstavljate, da bi zivela kje v blizini klinicnega centra?????
pol pa me samo znervira in se se sama sekiram, ce mojega ni doma, da ne grejo po jnega. in pol se jaz klicem njega in verizna reakcija je sprozena!!!!!

madona, pa sj nisem stara 3 leta pa pol no....zivim na vasi. ce bi karkoli bilo, samo mal zaupijem in je pol vasi pri meni v dnevni sobi!!!!

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
6.8.2009 18:47:58   
tejči77
miska, pol pa naredi mal preplaha za štos.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
6.8.2009 18:49:24   
Anonimen
hahahah, si nora??????
lih kak pogreb mi se fali!user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
6.8.2009 18:50:17   
tejči77
Meni je pa moja mala prejle trebuščka božala, ker sem rekla, da me boli. Pa res komaj hodim. In potem je na glas razlagala, da je dojenček notri in da bo bratec, pa kako mu bo ime.
"Božam trebuščka mami?"user posted image Ati je pa rekel: "Larisa reči naj hitro pride." user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
6.8.2009 18:51:45   
tejči77
sej ne bi blo tko hudo. Ampak ko te že glih gnjavijo, mal zatežiš v smislu: ja, že prejšnji mesec sem rodila, kaj ne veste?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
6.8.2009 18:52:41   
Anonimen
ne morem tko....ker vsak dan povem 10x, da sem ok in da sem se domauser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
6.8.2009 18:53:41   
tejči77
no ja, skrbi jih, sej to ni za zamert, sam če kar naprej kličejo je pa zoprno.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
6.8.2009 18:55:08   
Anonimen
ma ja, saj.....lep obcutek....sam kar je prevec je pa prevec!

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
6.8.2009 18:56:27   
tejči77
jaz sem se pa zdajle še zdepilirala bikini, (kako sem vedela, da me moja g ne bo nič pregledala tam spodajuser posted image ) in sem pripravljena. Jutri je v akciji še čistka stanovanja in likanje cot, pa lahko naš fant tudi počasi kaj reče. Uh, za ponedeljek sem se zmenila za pijačko, mogoče je pa ne dočakam 2v1user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
6.8.2009 18:59:21   
Anonimen
tejci, kako pa ti rata tam down under karkoli depilirat?

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?