|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
6.8.2009 8:56:27   
sams
kerala, ne imeti slabe vesti za v morje. Kaj ni tako, če se ti čep še ni odluščil, da je zadeva zaščitena... Mi se gremo verjetno danes popoldan in jutri  zjutraj, potem pa odvisno od vremena, ampak jaz recimo hočem izkoristiti do zadnjega user posted image  Ful faca, da si se pregovarjala s sestro glede ctg-ja. Veš, kaj me zanima: kaj se ti zdi, da je gužva v P? Ker jaz si ful ne želim gužve ali pa kot v LJ, ki rojevajo bogice baje kar na hodnikih, ker je taka gužva....user posted image

Ayo, Drnula, za vaju pa držim pesti za danes. Ayo, upam, da si spala kaj boljše in da je luna nate delovala obratno kot na eee35.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.8.2009 9:02:25   
HeGa
Dobro jutro! Kako sem se danes lepo naspala, pa s sprehoda sem tudi že nazaj. Je tko fino sveže zunaj, čeprav totalna megla.

kerala dobro opravi danes na pregledu. Pa vse ostale, ki ga imate danes tudi.

simonalokar čestitke ob rojstvu Maje user posted image user posted image user posted image !!!  Se vidi, da smo na polno v avgustu in dojenčki kar dežujejo!

Sem pa že pregledala današnje reklame in če vas zanima od drugega četrtka naprej imajo v Hoferju ta potiskane tetra pleničke. 10 kosov za 9,99 EUR. Joj so luštne. Drugačni motivi kot so jih imeli do sedaj. Me kar drži, da bi jih šla kupit, samo ne smem, jih imam že zdaj preveč.

tejči77 kako to misliš da ni CTG-ja in ultrazvoka. Vsaj CTG bi pa lahko posneli zdaj proti koncu. Res so smotani.

Bogice, vse ki vas vetrovi matrajo. Vsaj to mi je prihranjeno. Se mi pa tudi poznajo ohladitve in mi noge ne otekajo več tako zelo.

miska kaj pa če bi zdej probala tole s tangicami. A zdej pa ne pali? Se ne da?

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.8.2009 9:06:00   
romana24
simonalokar čestitke za hčerkico      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.8.2009 9:07:09   
Anonimen

ce si jih oblecem,se jih sploh ne vidiuser posted image

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.8.2009 9:15:45   
23tina
simonalokar-čestitke za malo Majo,pa veliko prijetnih trenutkov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.8.2009 9:24:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ce si jih oblecem,se jih sploh ne vidiuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.8.2009 9:26:54   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

aaa, simonaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! ti, ti , ti nesramnica!!!!!! pa ves, da sve mi2 z aliso imele rezerviran vcerajsnji termin!!!!

joooooj!!!!!cestiiiitaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

p.s. sibam po skuto!

Jutro!

ej miska, ne bom te spustila mimo vrste, ni snas!!! Niti Alise!! Se bosta se kar lepo nacakale!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, simonalokar, super novicka in iskrene cestitke vsej druzinici!!!!! user posted image user posted image user posted image
Si me kar malo v dobro voljo spravila in upam, da sem res jaz naslednja! user posted image

No, tudi jaz sem danes malo boljse volje, kljub temu da sem spala samo 3 urce in se to ne v kosu. Verjetno k boljsemu pocutju pripomore tudi dejstvo, da grem cez pol ure na pregled v P. user posted image

Alisa, a ves da sem tudi jaz kolesarka in ze komaj cakam da po porodu oz. tistih 6 tednov rehabilitacije zlezem na kolo in zacnem spet po dooooooooolgeeeeeeem casu kolesarit! Meni je to super! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.8.2009 9:28:46   
tejči77
miska, glede seksa moraš drugo pot ubrat, ne kar direkt. No, vsaj meni ratuje tako. Mal romantike, pa božanja in lupčkanja pa crklanja, moraš prava mesta zadet, potem pa itak ne more, da ne bi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, jaz se tudi moram zrihtat in it, sem ob 12h naročena, ampak prej še pade pijača s kolegico. Se javim, ko pridem s pregleda.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.8.2009 9:30:14   
Alisa
Joj miška sploh si ne predstavljam zdaj bit v tangicah, saj mi itak zdaj niso nobene prav, tako da mam rajšp kar te velike nosečniške.
Joj ti moški so res eni čukci.

Simonalokar - vse čestitke ob rojstvu hčerke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah saj mava z Miško rezerviran 21.8.09, če že ne bo prej!!! Mal vas morva še naprej spustit, pa že tko je neih par user posted image tuki strah k so tud proti koncu mesca rezervirale PDP , da bodo same. Saj ne bosteuser posted image .

Zdaj pa šibam v Kranj v trgovino po par stvari, ker ne morem nič delat, ni več čistiluser posted image (izgovor)

Ayo- jaz tok pogrešam ta kolesarjenje. Sem bila junija prav slabe volje ko nisem mogla it na Maraton Franja. Pa vsako leto sem bila že par let. Zdaj pa ne morem. Tud jaz bom šla prec ko bo možno kolesarit po porodu, dokler bo vreme. Tukaj na Gorenjsk sva se pa tud z mojim preselila sm zaradi lepe narave in nešteto poti za kolesarjenje.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 6.8.2009 9:34:51 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.8.2009 9:32:28   
eee35
miška: jaz sem si šla prav oblečt tangice, da vidim, kako to zgleda, pa ne bom probala na mojemuser posted image , obup!!!! Mislim, da brez imam več šans za user posted image . Mogoče pa ga bom probala napast v popolni temiuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.8.2009 9:48:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cavalierka

Živa25 - najbrž bom kr ta prava (iz diabetološke). Mam res tak velik okrogu trebušček user posted image .

Arwen - jaz bi se zadnje čase en trenutek kregala (ne rabim umazane posode zato), drug trenutek se mi pa zdi, da je vse kul; v glavnem čist sem neuravnovešena, aja, pa tud v jok me ni težko spravt user posted image  No, sej nisem vsak dan taka, ampak mam pa res take čudne trenutke in izpade, ki se prej nikol niso pojavljal.

Danes sem imela pregled pri ginekologinji in mi je rekla, da bom šla kar prej rodit. Tako, da sem se naročila 12.8. v Lj. porodnišnici in bomo videli, kaj bodo rekli. Takrat bom v 38. tednu. Baje vsem "inzulinkam" prej sprožijo in ne čakajo na PDP.

Sem pa zdaj grešila in to s tako dobro, omamno dišečo, toplo, domačo orehovo potico, ki jo moja mami res odlično speče... Mhmm, kako je bla dobra...

Danes sem bila na šoli za starše (prej mi na žalost ni uspelo) in so enmu bodočemu očku tako noge smrdele, da sem komaj zdržala zraven... In ta tip si je še natikače sezul... Prov slabo mi je blo od njegovih nog, pa še cela dvorana je bila nabito polna, zračenje pa na nuli... Tako, da si lahko mislite, kakšen zrak je bil notri... user posted image

Drugače sem pa tudi jaz danes čist povožena, ne vem, a je to vreme, al se res približujemo koncu. Ponavadi nisem tok brez energije.

user posted image  ČESTITKE MATEJI ZA HČERKICO TAJO user posted image

Cavalirka kakšne vrednosti inzulina pa imaš? Meni zadnje dni full nagaja in mam vsako popoldne obvezno hipo.... Jst bi morala danes na pregled h G, pa je zbolela, pol sem pa malo pojamrala, da me je hotla poslat v P na pregled, pa je rekla naj pridem okoli 12ih da bo uno popoldan prosila, da me pregleda in pogleda CTG. Upam da sem se že kej odprla... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 6.8.2009 9:49:34 >

(odgovor članu Cavalierka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.8.2009 9:49:23   
Anonimen
Aja... ČESTITKE SIMONALOKAR!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalo bom pa zvečer kaj preletela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.8.2009 9:53:39   
opatija
Ojla bejbe!

Evo mene še vedno 2 v1. Pišuka, zdi se mi, da me boste vse prehitele, pa čeprav imate rok za mano. Pri nas naj bi se zgodilo danes, pa se mi zdi da se nič ne dogaja, razen vetrov, burne prebave in ubijalske zgageuser posted image

Včerajšnji dan je bil kar naelektren. Jaz sem sicer imela izpade peke in sem spekla borovničeve muffine z belo čokolado in malinove mufiine s črno čokolado, za kosilo pa še musako. Popoldne me je oče masiral naj postrižemo Nikca, user posted image je zagrabil, jaz sem se strinjala, ker je precej nepraktično da ima malo daljše lase saj se noče brisati in je pogosto zelo poten, poleg tega pa raje vidim da je sedaj bolj na kratko postrižen kot pa v jeseni ko bi bilo že neizbežno. Skratka, dragi je vzel v roke mašinco in zečel malega strižt. Bilo je grozno, Nikec je jokal, jaz prav tako, user posted image je bil živčen ker se mu je smilil, ker pa smo začeli je bilo potrebno tudi končati... Skratka groza!!! Nikoli več, od sedaj naprej le še k frizerju!

Simonalokar ČESTITKE! Uživajte, pa čim prej okrevaj!

Ayo popolnoma te razumem glede Gabriela. Tudi jaz imam podobne občutke glede Nika. Jaz se mu oddolžim s cartkanjem, kadar se stisne k meni ga zasujem z lubčki, on pa hvaležno vrača in govori moj mojuser posted image Tolažim se, da nas mečejo hormoni in stvari malo napihnemo. Tako mi je vsaj rekla prijateljica, ki je rodila konec maja in jo je prav tako metalo zaradi prvorojenke. Sedaj pravi, da je vse super in se za nazaj samo smeji. Upam/veselim se, da se bomo tudi me. Za danes pa SREČNO, naj gre kot po maslu!!!user posted image

Drnula tudi tebi srečno!!! Naj zmaga pravilna odločitev in da čim prej cartkaš svojega user posted image !

eee35 moj user posted image je isti. Ko ga pošljem v trgovino mu napišem seznam stvari tako kot si sledijo po policah, za dvomljive stvari mu opišem embalažo, jo pokažem itd, pa vseeno 30% stvari zaj*** Ne vem več ali naj se režim ali naj rjovemuser posted image Do neke mere me posluša, potem se pa RAM zgleda zabaše in je samo še bib, bib, bibuser posted image Kaj čmo, kakršni so, naši souser posted image

Flora2 lepo da si se uspela oglasiti. Čim prej si odpočij, predvsem pa maksimalno uživaj! Glede teže si me malo pomirila. Meni je pred 14 dnevi rekla, da pod 4kg ne bo, pa zgleda da bo še čez rok...

Drage moje, grem na vzdrževalno čistko (zgleda je pucanje krinka za reisefiber), danes pa RES spakiram za v porodnišico, potem pa spet pokukam, če so kakšne novičkeuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.8.2009 10:08:57   
Anonimen
Jest sploh ne zastopim kako se vam lup karnaprej nekej glancat user posted image  Men se še kuhat ne da kaj šele kej bolj kardio user posted image  

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.8.2009 10:09:49   
nena1978
ojla user posted image  in mamice....samo na hitro, da napišem par vrstic.....

najprej čestitam vsem, ki ste že dobile svoje user posted image ....... ene pa še kr čakamo...... jst sm imela učiri kontrolo, ctg še nič ne kaže, da bi kaj bilo.....res, da imam rok 21.8., ampak če bi bilo kak teden prej, se ne bi nič pritoževala...tukaj pa berem, kako dojenčki kar dežujejo.....superuser posted image user posted image user posted image ....

uživajte .....

papa

n.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.8.2009 10:13:09   
Anonimen
ma joj...ne da se mi zdaj komentirat!
bom pol!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.8.2009 10:38:05   
aprilčica07
Babe, pa vi ste nore.. saj rojevate kot po tekočem trakuuser posted image user posted image user posted image

simonalokar: iskrene čestitke ob rojstvu Majeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa res ste se prav vžgale, no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Danes sem pa boj pozna, sem vstala okrog 9, in se mi je vse nekam čudno zasukalo..  Pa vroče mi je že.. Vas pokomentiram malo kasneje... 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.8.2009 10:47:54   
hel32
Evo, ena runda plenic- zlikana,
zdaj pa še cotkice, pa najine stvari, pa obesit morm 2 pralna stroja naših cot,
potem pa kuhat, pa nimam pojma kajuser posted image user posted image
Pa še v trgovino bi mogla it, pa se mi ne daaa.
Ayo, držom pesti, da boš čimprej rešena!
Alisa, pridna, da nas tolažiš, da nebomo same tuki proti koncu mesecauser posted image user posted image
Opatija, vem, kako je prepričat otročka da ga postrižeš, smo imeli podobne probleme z tamalo, najboljš je k frizarju it, se bolj znajdejo.

J¨¸m be back!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.8.2009 11:19:27   
Anonimen
jao, punce. sem imela obisk iz socialne zdjle.....
madona sem se ustrasila!user posted image user posted image user posted image
so pa prisli vprasat, ce bi dala moja 2 na morje preko RK na debeli rtic. da jim 2 otrocka manjkata in so gledali po visin otr. dodatkov in bi moja 2 kamot lahko sla....
ampak ta 2 moja piscanca sta tko navezana na mene, da ni sans......sta takoj spizdila, ko sem rekla, da bosta morala sama jit z otroci brez mamic in ockov!!!!user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.8.2009 11:33:14   
romana24
miska ti kar vrjamem da te je socialna prestrašla. Za nas starše se mi zdi da je socialna tko kot davčna za podjetja. user posted image user posted image user posted image   Naj bo ampak čim dlje od daših vrat. K nam je pršla zaradi user posted image  sina iz prvega zakonja ki živi z nami. Kaj jo to vs zanima ne moreš vrjet. Ima svojo sobo, kaj pa tv, koliko časa na dan ima frej in koliko za šolo.... Da bi jo babo kar fentaluser posted image user posted image user posted image

Se tkole vedno spomnim da je blo včasih, no pa tut zdej se kdo najde, po 7 otrok pa niso mel vsak svoje sobe, pa tv pa nevem kaj še vse pa so se mel 100x bolš k tam k je sam eden al pa dva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.8.2009 11:33:27   
aprilčica07
drnula, ayo: vaju imam v mislih in držim pesti, da bosta kmalu rešeniuser posted image user posted image user posted image
eee35, miska: z tangicami sta me spravili do smeha, si predstavljam to sliko, jst niti provam ne si jih dat gor, ker kar bi vidla v špeglu bi me dotolklo do konca...user posted image user posted image user posted image
miska: ma je pa lepo, da kr tako pogledajo kateri otročki bi lahko šli na morje, ne?
He Ga: jst bom pa šla po kašno pisano tetro, ker jih imam same navadne, jih je zadosti, to itak, ampak te potiskane so mi lepše...
Alisa: bravo za kolo.. jst tudi rada kolesarim, ampak zdaj si ne upam več,  priznam.. si pa ti res pridna, če si maraton Franja prekolesarila... bravouser posted image user posted image user posted image
hel32: jst kuham juho, pa grah in krompir, za zelenjavo pa imam rdečo peso,  tudi jst nimam volje danes za nič, je luna z zamikom pr meni, pa še z mojim sva se prej spičila, ampak ok, bo že bolše.. dedci pač, oni itak vse po svoje štekajo..
opatija: našega lumpa striže tašča, edino njej se pusti, drgači nobenemu niti pod razno, tudi pr frizerki ni šlo, tašča pa zgleda zna..user posted image

Nič, grem še malo k loncem, pa pridem nazaj, če ne prej, ko dam malga spat, ampak danes nevem kako bo, ker sva spala ful dolgo zjutraj.. In imam zdaj vse nekam zmešano, se mi prehitro odvijajo stvari...user posted image user posted image user posted image Sem še nekam omotična, kljub temu, da je ura 11 30, pa jutri dohtarca in ctg, ne da mi it, ker je vroče....user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.8.2009 11:35:42   
romana24
aja pa še to: MIška pa te je posledično od presenečenje pred vrati kaj špikat začelo, al se je zdej vse umirilouser posted image user posted image user posted image user posted image .  Pa brez zamere. Sam zdele me že ene 2 dni nič ne zabavaš z svojimi prigodami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.8.2009 11:49:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romana24

aja pa še to: MIška pa te je posledično od presenečenje pred vrati kaj špikat začelo, al se je zdej vse umirilouser posted image user posted image user posted image user posted image .  Pa brez zamere. Sam zdele me že ene 2 dni nič ne zabavaš z svojimi prigodami user posted image user posted image user posted image

nic! po mojem tud, ce bi ze mela popadke, bi se u momentu ustavili....user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, aprilcica, lepo je ja da skrbijo za nase otrocke. sam ko sem pa vprasala ,ce mi bo pripadala ta izredna socialna pomoc, ko se bo zdaj nakazovala, je bil pa odgovor: NE!
pa sj, nimam kj rect, tuki pr nas so ful prijazni.

mam pa se eno fajn zgodbo s policaji: hahahahahahaha
1x je moj zabluzil. ampak, ornik zabluzil. tolko, da sem sla na policijo vprasat ce se je kaj zgodilouser posted image no,valda, zgodilo se ni nic, razen hektolitrov pira.....in cez kak mesec se naslika nas vaski šerif(pac policajka, ki nos vtakne kamor ga lahko). me je prisla zaslisevat, kako smo, pa ce sva z mojim v ok odnosih, pa ce me tepe pa take bedarije......

pa se 1:
kake 2 leti nazaj sva si sla z mojim dat duska v eno diskoteko. 100 m od bajte(na zalost je zaprta zdaj. bi udarila kak trebussni ples)mala 2 sva dala mojim starsem v varstvo. in valda, da sva se ga nacukala.....u tistem pa racija.ok, nic narobe. spokava domov.
pol pa: POSLUSTE TO:

delat sem zacela v eni firmi. cez kak teden, pride do mene  šef, al vodja oddelka  in rece naj pridem malo ven. In glej ga zlomka: pred vrati stoji nasa dobra stara Lidija(t.j. ta nas serif) v uniformi, z zapisnikom v roki. prosetala cez celo tovarno, da so jo ja vsi vidli in valda gledali za njo do koga gre.
mene kap zadela. me je zacela sprasevat kaj sva v soboto delala v diskoteki in da je videla da nisva bila trezna. pa kje sva imela otroke. ce sva same doma pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image . vzela vse podatke od malih. pol se sprasevala kje sta bila. povem pri mojih starsih. uzela od njiju podatke, da bo preverila!!!!!
OMFG!
jaz pa ravno zacela delat. si predstavljate sramoto?

ja za drnulo pa ayo pa stiskam pestke!!!!

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.8.2009 11:51:06   
Anonimen
aprolcica
eee35, miska: z tangicami sta me spravili do smeha, si predstavljam to sliko, jst niti provam ne si jih dat gor, ker kar bi vidla v špeglu bi me dotolklo do konca...user posted image user posted image user posted image

se nimas kaj bat. se jih ne vidi:D

pa zgornji post moram pol pobrisat nekako. bogve, ce tudi na RR ne vohuni za mano!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.8.2009 11:51:06   
Tanchy
Rabim en nasvet in sicer glede odločbe iz CSD, ker je ne razumem user posted image

Zanima me kaj vam na odločbi piše in sicer koliko časa vam traja porodniški dopust oz. ste upravičene do njega in porodniškega nadomestila?
Meni piše da od. 02.08.2009 - 14.11.2009 in kao da to traja 105 dni. Ja, ok to štekam, amapk kaj in kako je pa potem z ostalimi meseci user posted image  a nismo na porodniškem 11 mesecev, se pravi jaz do konca junija 2010?! Res mi ni jasno kako in kaj in prosim, pomagajte user posted image user posted image user posted image .

Razen, če je kakšen nov zakon in imamo porodniško le 3 mesece user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?