kerala
|
Dobro jutro! Oooo, že navsezgodaj imamo novega - bravo simona za hčerkico Majo! Zdaj se pa počasi pripravim za ctg in pregled. Se ne bom pred 10h tam pojavila, prejšnji teden me je sestra prav nap****, ker sem prišla malo pred 11h. Ampak sami so si krivi, kaj pa ure ne dajo. Za pregled jo sicer dobim, ampak itak nič ne šteje, ker ponavadi čaaaaaakam. Je pa sestra rekla, da moram danes priti ob 8h, pa sem rekla da ni šans, ker pol čakam k norc, ona pa, da saj imam čas ker sem na porodniški , jaz pa njej nazaj da piše, da delajo ctg do 12h in zato NE bom prišla tako zgodaj, ker na tistih lesenih klopeh v čakalnici ne morem 4 ure presedet, ona pa je itak tam v službi in je vseeno al mi naštima tisti aparat ob 8h al pa ob 11h... pa sva se pregovarjali, ampak nisem popustila! Rešla sem pa tik tak potem, sem bila pred 12h že fertik! Glede kopanja - saj tudi sama vem, da nima bit kaj narobe in kvečjemu zelo koristi, same teli naši G so tako smotani , da v zadnjem mesecu vztrajno odsvetujejo kopanje! Če mi bo danes uspelo izsiliti, da mi pogleda MV in če je ta še lepo zaprt, se bom še kopala, če ne pa verjetno res več ne. Pilek psihološko ta odsvetovanje kar delujejo, si kljub neracionalnosti ne morem pomagat, da ne bi ob vsakem kopanju imela slabo vest... voda tle v Kopru pa tudi ni neki biser čistosti... Alisa, dobra si, da še zdaj tako kolesariš! Jaz si sploh ne predstavljam s tem trebuhom, bi me kr dol zvleklo! Tejči, po znakih sodeč sicer nič ne prehitevam, ampak nikol ne veš... ne bi imela prav nič proti! Včeraj smo pa spet vandrali do 1h. Sem že komaj sedela tam v lokalu, vsi so se nalivali s pivom, jaz pa tečnarla mojmu, da ima že dost... joj so me imeli vsi poln kufer, še dobro da se mi zdaj pol oprosti! Zdaj pa pod tuš, nekaj popapcat... Evo, pa še torbo za v P si bom pripravila, hi hi, tako za vsak slučaj, kaj pa če me not obdržijo