|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
5.8.2009 22:20:02   
aprilčica07
Sem vedla, da sem neki pozabla dodat, zgaga: užitki posebne sorte..  pr meni ni več nobenega pravila, pomaga najbolj donat in navaden jogur, jo imam pa skoraj po vsem. Ta hujši so keksi, ali pa kašna zelenjava, danes popoldan sem se recimo nažrla napol zelenih sliv, ki so mi ful dobre, pa sem čisto ok, včeraj sem jedla rdečo peso, tako kislo, sem tudi ok.. Prejšnji teden pa po enem koščku belga kruha, sem mislila, da me prežge, da ne govorim o mesu, ki ga ne morem niti videt, kaj šele provat, pa bi ubijala za ene dobre čevape.. Oh ja, saj bo minilo...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
5.8.2009 23:03:28   
TjasaJ
Mateja4 - čestitke in uživajta v crkljanju!

Flora - bravo za javljanje in upam, da ostaneš še naprej sestavljenauser posted image

Drnula - tole je pa res en mal preveč. Pa sem mislila, da so v Brežicah neresni. Držim pesti za jutri!

Sicer pa vidim, da nisem edina bogica... Me moj kar čudno gleda, ko pojamram. Potem pa ugotovi, da mi nič ne more pomagati in gre dalje... Bo še videl, ko se mi strga jutri user posted image .
Ene ste tako pridne glede urejanja. Meni pa se niti las ne da prat. Pa pomislim, če bi zdaj slučajno se začelo, potem pa še 6 tednov ne. Hja, bo treba... Ampak se mi že takooo spi... Bom videla, ko prilezem do tušauser posted image ...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
6.8.2009 0:35:36   
Muca83
Evo mene, danes sem imela pregled, nič posebnega nismo počeli, CTG, ki je baje zelo lep - je bila mala zelo živahna ko sem tam ležala user posted image Potem spet tehtanje (in imam spet 1 kg več v enem tednu user posted image ), pritisk. Zdravnica mi pa ni danes nič merila male, me je samo vprašala, če imam kakšen občutek, da se je obrnila (itak da ne) in je potem rekla, da bova naslednjič spet obseg glave pomerili in bom več vedela kako bomo zaključili zadevo. Je pa malo tudi pogledala mojo zgodovino in rekla, da se pri meni pa res skoz neki dogaja, da je pestro in ni nikoli dolgčas user posted image No, da obrazložim - to je letelo na to, da sem zanosila v 3. krogu klomifena, pred tem sem imela pa 2x SS, od tega je bila enkrat celo delna molarna nosečnost. 

Tako da: naslednji pregled 12.08., sem pa dobila tudi že datum za pregled po porodu.

Popoldne po kosilu me je pa ful začelo ščipat, me je matralo kakšno uro, potem se je pa vse skupaj umirilo. Ko sem domov prišla sem se pa malo ulegla na posteljo in spala ene 3 ure user posted image Zdaj pa že vidim, da bom budna pozno v noč.

Na trenutke sem res že malo sita vsega skupaj ampak vseeno jaz še ne bi šla v Rim user posted image

Ful ste boge vse, ki vas zgaga muči, pa nespečnost... se zavedam, da imam glede tega ful srečo!

Drnula in Ayo, dobro opravita jutri, zdaj je pa res čas, da se začne prava akcija, je že 2 dni bolj zatišje.

AnjaPH, jaz iskreno rečeno ne bi šla v Munchen 3T pred PDP. Sem se tudi dopustu odpovedala zaradi tega.
Mateja, čestitke za Tajo! user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
6.8.2009 0:42:51   
eee35
A nisem se jaz frajerja delala, kao, kot spim super??? No danes po moje bom to plačala...Nič ne pomaga, samo se mečem na vse strani, pa user posted image skupaj z mano. Kakšno sr...nje...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
6.8.2009 5:13:37   
23tina
dobro jutro!čas je za prvo jutranjo user posted image  ahahaahahahaha,če vrjamete!
komarčki me napadajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dans pa pregled,jupi!upam,da bo rekla ooooooo vi ste pa že 4 cm odprta kr rodit....aha men se tud zdi da bo tko,nazadnje bom pa septembra.

blagor vam k ajateuser posted image user posted image user posted image user posted image

no pa lep dan,pa kšnga novga avgustovčka dons

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
6.8.2009 6:49:36   
Tanchy
Jutro,

no, zdej se je pa že men začelo ponavljat nespanje oz. bolj neprestano zbujanje ponoči user posted image . Mislim, da je to posledica podzavestnega strahu kdaj grem v Rim, oz.kdaj mi bo odtekla voda ponoči user posted image . Pol se pa skos zbujam, pa čekiram...pa še polna luna je user posted image .

Mene zadnje čase toook napenja, da skos pline spuščam user posted image , pa spet sam slabo....ja, ja zdej smo spet bogice....kaže, da smo take kar v določenih intervalih user posted image . Sej bo, še mal.

Drnula to je poa res križ z dohtarji...pri meni je bilo tudi vsakič drugač, ko je drug dr. prišel in pol si bodi pa miren. No, jaz sem se vdala v usodo user posted image  kar bo pa bo in tudi kdaj...enkrat mora user posted image  itak ven.

Flora2 super za javljanje user posted image user posted image user posted image  zdaj pa čim večkrat poroči kako s pupiko napredujete....

Ayo drži se danes in seveda poročaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajo

Miska...ajde hitro v dobro voljo user posted image user posted image user posted image
Hel32 jaz se proti zgagi nalivam z donatom...dobesedno nalivam user posted image  pa se mi zdi, da mi kar pomaga...je pa res včasih pasja

Grem na user posted image  pa line spuščat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
6.8.2009 6:52:30   
Anonimen
jutro, baburice!
evo, pocutje boljseuser posted image . vceri je blo pa res kar neki, noooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....grem preletet kaj ste nacvekale!

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
6.8.2009 7:03:34   
Anonimen
evo, sem se prebila skozi......prov fajn je idet, da nisem edina sitnoba na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak danes bo boljse. mora bit!!!!
vse , ki imate pregled, srecno, pa javite kako pa kaj!
zgaga pa mene ze kak teden cisto vsako popoldne zacne zgat in ne neha dokler ne zaspim, ne glede na to kaj jem alpa kaj pijem.
vceri sem pa mojemu navadni joogurt spicila in ga pocasi jedla. zlicko po zlicko. pa je pomagalo za par minut. pa pol s5 2 zlicke, pa je blo s5 ok....samo cist nehala pa me ni.me je matrala ze v prejsnjih nosecnostih!
pravijo, da pece zgaga, ko rastejo laski! madonca, bo nasa nina zarascena, ko mala opicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
6.8.2009 7:04:22   
Anonimen
aja, kje je alisa????? da ni izpolnila obljube in sla rodit!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
6.8.2009 7:12:25   
Alisa
Jutrouser posted image

Kako ste? Jaz sem danes dokaj dobro spala sm danes me boli vrat, sem očitno čudn ležala. Sm če bo danes sm to bom zdržala brez jambranjauser posted image .

Mateja- čestitke za user posted image Tajo. Lepo cartajte!

Drnula- Upam da zrihtaš tako da bo za tebe in otročka najboljš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ayo- Saj bo kmalu konec in se boš lahko tudi Gabrielu lahko posvetila, tudi jaz imam vsake toliko časa prav slabo vest pri Anžetu, ko bi rada da ga lovim, pa žogam, jaz pa mu skoz dopovedujem da ne morem in pol me tud vest peče, da bi lahko malo vč mu zdaj posvetila časa dokler še ni user posted image , sm ko pa ni energije niti gibčna nisem.
Flora- lepo da si se oglasila in delila z nami porodno izkušnjo, zdaj pa le uživaj in drži pesti še za nas user posted image , da bomo kmalu rešene in da bo vse ok.
23Tina- Želim ti veliko sreče danes in fajn zrihtaj.!!!

Miška
- ej čakala sem te tebe pa nikjeruser posted image , saj ne, sem bila že popoldan na pregledu pa je rekla da je CTG super, nobenih popadkov, Kri imam tud uredu 118 hem., kile user posted image user posted image obup, do zdaj imam +14kg, saj nič čudnga da me križ matra. Tako da sem dobila zeleno lučko da grem lahko v petek na morjeuser posted image user posted image , če ne bo kakih hitrih sprememb. Mislim da bom kar počakala do 21.8.09 ko imam rok, saj teh 14 dni dobrih bo minilo hitro.user posted image

Otekanje nog- punce dajte te ko vam zatekajo noge probat če bo kaj boljš z kneipanjem. To je da začnete noge namakat v mlačni vodi in nato date v hladno in spet v mlačno, uglavnem z tako vodo kot začnete tudi končajte. Enim pomaga.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
6.8.2009 7:12:55   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

aja, kje je alisa????? da ni izpolnila obljube in sla rodit!!!

Evo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
6.8.2009 7:14:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image obe sve zatajile na celi crti!!!!
ja, se 14 dni.....ufa. sam zanimivo kako jst cas dojemam. recimo 1.9. ko se zacne sola, se mi zdi. da bo 1,2,3. cist takoj.  21.ega augusta pa kr se ne bo pa ne bo...user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
6.8.2009 7:22:40   
Anonimen
aja!
vcer sem mojmu zagrozila, da hocem sexat!!!! brez haska. je reku, ja, da te bom pol moram peljat rpdit. pa sem rekla, ja ssssj, lih zato. in pribije: ne ne, ne gres se!user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem s5 zvisela. bo on vidu hudica. ko bom s5 sexy. pa bom setkala okol njega u tangicah! vse mu bom vrnila!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
6.8.2009 7:32:26   
Alisa
Tile naši deciuser posted image , sploh se ne zavedajo da pol še 6 etdnov ne bodo mogl. Čeprav se jaz nisem tega držala pri 1. porodu, sva po mojem že prvi teden ker sem bila čist divja in sem samo to čakala.

A veste kje sem bila včeraj???
Najprej sem mojga pregovarjala da bi šla na pico in potem v kino gledat film - Snubitev. In kar ni kazal kakega interesa, pa čakam pa čakam, če bo on dal kako drugo idejo in jaz prijavim a greva s kolesom en krog, al pa na sprehod in spet nč.
Pol sem šla v kopalnico in se začnem mal rihtat- nohtke, pa kocine proč,...in pride pa reče a bi šla res vn s kolesom. Ne vem kaj je mislu s tem, da ne morem al kajuser posted image .
No in je šel dol zrihtal kolo in sva prekolesarila 6 km, sicer po ravnini sm, je pasalo res!!!user posted image user posted image
Ne vem če sem kdaj omenila sm jaz sem nora na kolesarjenje in zdaj če pomislim, da 14 dni pred PDP na kolo bi za katero drugo rekla da je nora. Mogoče je pa tako luna name vplivala včeraj.
No pico sva pa pol kr naročila domovuser posted image
Grem skuhat čaj da spijem še to.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
6.8.2009 7:34:09   
Anonimen
uuuu, js si tud nenormalno zelim kak krog s kolesom jit. sam nikol nisem kaj kolesarila.mogoce pa grem danes pa se kaj sprozim, ker moje telo totalno ni navajeno na kolesarjenje!!!!
alisa, hvala za idejo:D:D:D:D:D:D

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
6.8.2009 7:52:55   
sams
Alisa in miska; simonalokar vas je prehitela po celi črti, ker sporoča:

Ob 3:41 je mamico in očka razveselila hčerkica Maja težka 3400 g in velika 52 cm!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, čestitam jaz vem, kaj je pospešilo porod: tisti skutini štruklji, s katerimi si mi tako naredila gušte, da sem si jih morala narediti še jaz (poslala dragega po zmznjene) in sem bila tako neučakana, da sem se čisto opekla po ustnici in me ful boli user posted image .

Ampak pustimo to: čestitke še 1x!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
6.8.2009 7:55:57   
sams
Evo, polna luna je že obrodila sadove user posted image . Me prav zanima, če bo še kakšen otročiček danes ....

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
6.8.2009 7:56:21   
Anonimen
aaa, simonaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! ti, ti , ti nesramnica!!!!!! pa ves, da sve mi2 z aliso imele rezerviran vcerajsnji termin!!!!

joooooj!!!!!cestiiiitaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

p.s. sibam po skuto!

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
6.8.2009 8:23:02   
hel32
Dobro jutro
Sem postala tudi jaz zgodnja že ob 6:30 sem vstala, pa že likam plenice user posted image , kolk jih mam, nevem, če bom fertih do 12h!
Ja pa okno v kuhnji sem spucala.
Tanchy, mene tudi plini matrajo, nevem, kaj je to, mogoče nam user posted image  že na vse organe pritiskajo.
Alisa, jaz si noge knaipam vsak dan, pa ne pomaga kaj dosti, pa vse delam, pa v luft, pa nič slanega, pa vlko pijem, ne pomaga,
zgleda, da le tolk pritiska maternica na vse da pač zaoteče, eh, sam malo še,.......

Simonalokar, čestitke za dojenčico Majo, hitro okrevanje in porodna zgodba, veliko cartanja, čestitke tudi očku!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, bom še kaj počekirala, grem likat dalje!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
6.8.2009 8:23:46   
SAŠA77
simonalokar in mateja čestitamo za rojstvo vajinih princesk,vse
dobro vama in vašima družinicamauser posted image user posted image user posted image

no pri nas se je pa vse umirilo,ne čutim več nekega pretiranega špikanja in šravfanja,se je zgleda na princeska odločila da bo še ostala malo na toplem v trebuščku,tudi prav,samo da me ne matra potem pa ni nič,
jutri imam spet ctg,kg so ostali isto,čep se mi pomalo lušči,in to je to,
bomo videli kaj bo prinesel dan,potem še grem k frizerki da mi umije glavo in uredi obrvi,če bo seveda vse oki,punce vsem želim prelep dan seveda ne preveč vroč in upam da se katera reši,lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
6.8.2009 8:33:04   
eee35
simonalokar: vse najboljše!!! Meni si bila tudi čist sumljiva user posted image , Kok je teh dojenčkov!

Tako, moje drage, enim luna nosi dojenčke, enim pa nespečnostuser posted image

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
6.8.2009 8:33:24   
Anonimen
glede plinov:
uf......moj spi v dnevni sobi zaradi njih. pa nic ne pomaga ce pazim kaj jem. disave so fenomenalne.

(odgovor članu SAŠA77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
6.8.2009 8:37:22   
Tanchy
Simonalokar  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za punčico Majo!!!! In seveda tudi očku!..ti si pa prav zares vzela tole polno luno user posted image
hel32 ja, ja vetrovi...ok, pri meni je še kar razumljivo, ampak tole tudi mojega daje....mogoče je pa tudi nalezljivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - zdej pa čim prej zlikaj tiste plenice, da ne greš prej rodit user posted image

Otekanje nog nedavno sem še stokala zaradi tega, zdaj je pa kar minilo. Spet. Pa ravno takrat mi tole mine, ko imam pregled pri G. Moram pa rečt, da mi zaradi tega otekanja, pri meni predvsem gležnjev kilogrami nihajo +- 4 kg - sama voda!!! Tako, da realno gledano smo še vedno na +12kg user posted image user posted image user posted image  kot v 1.user posted image

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
6.8.2009 8:39:01   
tejči77
Ayo user posted image user posted image , naj te potolažim, jaz tudi nimam več nobene energije, da bi se kaj veliko ukvarjala s tamalo, je bolj moj lubi z njo. Pa mi je na momente tudi hudo, sem se pa vdala v usodo in da bo kmalu konec. Potolaži se, da boš lahko potem vse nadoknadila in pravzaprav mu nič ne manjka. Pa srečno danes!
Zgaga, eh ne bom pisala.
Kerala, kaj misliš pred mano skliznit v porodno?user posted image Kar lepo počakaj.

simonalokar, čestitke za Majo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes pregled, seveda me bo samo vprašala kako sem. CTG-ja pri nas ni, ultrazvoka tudi ne. Mogoče mi bo pa celo trebuh izmerila. Uh, tak čas je bila Larisa že rojena, je bila 9 dni prezgodnja, naš fant še pa 7 dni pred PDP pridno vztraja.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
6.8.2009 8:47:00   
kerala
Dobro jutro!
Oooo, že navsezgodaj imamo novega user posted image  - user posted image user posted image user posted image  bravo simona za hčerkico Majo!

Zdaj se pa počasi pripravim za ctg in pregled. Se ne bom pred 10h tam pojavila, prejšnji teden me je sestra prav nap****, ker sem prišla malo pred 11h. Ampak sami so si krivi, kaj pa ure ne dajo. Za pregled jo sicer dobim, ampak itak nič ne šteje, ker ponavadi čaaaaaakam. Je pa sestra rekla, da moram danes priti ob 8h, pa sem rekla da ni šans, ker pol čakam k norc, ona pa, da saj imam čas ker sem na porodniški user posted image user posted image user posted image , jaz pa njej nazaj da piše, da delajo ctg do 12h in zato NE bom prišla tako zgodaj, ker na tistih lesenih klopeh v čakalnici ne morem 4 ure presedet, ona pa je itak tam v službi in je vseeno al mi naštima tisti aparat ob 8h al pa ob 11h... pa sva se pregovarjali, ampak nisem popustila! Rešla sem pa tik tak potem, sem bila pred 12h že fertik!

Glede kopanja - saj tudi sama vem, da nima bit kaj narobe in kvečjemu zelo koristi, same teli naši G so tako smotaniuser posted image , da v zadnjem mesecu vztrajno odsvetujejo kopanje! Če mi bo danes uspelo izsiliti, da mi pogleda MV in če je ta še lepo zaprt, se bom še kopala, če ne pa verjetno res več ne. Pilek psihološko ta odsvetovanje kar delujejo, si kljub neracionalnosti ne morem pomagat, da ne bi ob vsakem kopanju imela slabo vest... voda tle v Kopru pa tudi ni neki biser čistosti...user posted image

Alisa, dobra si, da še zdaj tako kolesariš! user posted image  Jaz si sploh ne predstavljam s tem trebuhom, bi me kr dol zvleklo!

Tejči, po znakih sodeč sicer nič ne prehitevam, ampak nikol ne veš... ne bi imela prav nič proti!

Včeraj smo pa spet vandrali do 1h. Sem že komaj sedela tam v lokalu, vsi so se nalivali s pivom, jaz pa tečnarla mojmu, da ima že dost... joj so me imeli vsi poln kufer, še dobro da se mi zdaj pol oprosti!

Zdaj pa pod tuš, nekaj popapcat... Evo, pa še torbo za v P si bom pripravila, hi hi, tako za vsak slučaj, kaj pa če me not obdržijo user posted image  

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?