Naty*Taja
|
Ja, punce, zato pa imam jaz tavečjadva v vrtcu zdej, ko je Urban prišel - pa čeprav sta vsake toliko malo žalostna, ker se v vrtcu pogovarjajo otročki, da bodo (so) imeli počitnice! Kaj češ, mami jima lepo razloži, da rodit ni tako lahko in da mora mami po porodu počivat , Urban jepa premali za v vrtec in je zato z njo doma! Pa kr razumeta. Tavečjadva sta 15m narazen in sem ju imela 5 mesecev skup doma - sama! Groza, vsi skup nismo imeli nič od tega, pa še mamici se je ene trikrat skor do konca zrolalo, tak da ko je prišel mož domov sem se vsedla v avto in se peljala zrelaksirat. Ja resno je hudo včasih. Je pač prenapor imet več tako malih otročkov sam cele dneve in noči. Ko bi se vsaj ponoči lahko naspal, pa ni govora. Ponavadi je še celo tako, da še oba ponoči zahtevata koga parkrat!! Resno ne se mučit in dajte punce pamet v roke pa če ne gre, prosit za pomoč in varstvo. Pa čeprav za samo eno dopoldne, da malo presekate. Drugače pa pride do slabe volje, mami je preutrujena, ni mlekca, če dojite, dojenček joka, tavečji vas nima niti minute zase, pa tudi začne nergat in tako se vrtimo v začaranem krogu!!! Sama se tavečjima pač več posvetim čez vikend, ko je tudi ati doma in tamalga popestva, če je treba. Kalanteja in ostale - za mlekca je pa treba kr dost počivat, ja! pa jest in pit, drugače je kr hitro kriza. Pa jo mali tudi preživijo - kak dan se mal večkrat na joško obeša, potem je pa spet ok. Če želite nadaljevat, je treba kr malo napora, a ne? Če je pa kateri preveč v breme pa tudi nič zato, bodo pač s flašo gor zrasli. Sej zdej so že povečini 2 meseca stari in že v tem času so pridobili kr nekaj dobrega iz maminega mlekca. Sama vztrajam na dojenju, ker je tako simpl! Se mi res ne da ponoči vstajat in flaško delat! Pa če kam greš je tudi dosti bolj preprosto. Evo en lep sončen in malo bolj svež dan vam želim! Pa ful so luštni vsi tile vaši korenjaki in korenjakinje.