July08
|
Hej hoj, drage junijke in vaši sončki! Joj, koooooooooliko časa že nisem bila na RR Priznam, da vas kar pogrešam, in upam, da mi v kratkem uspe prebrati vaše poste in kej pokomentirat. Ta teden sva imeli z Julijo pregled pri P in drugo kontrolo kolkov v porodnišnici PO. Kolki so zdaj Ok in končno smo brez širokega povijanja. Verjamem, da ste večinoma že pozabile, kako so vaši sončki izgledali z dodatnimi plenicami, in kako težko je najti kakšne hlače, ki jih lahko navlešeč čez vso "bisago". Julija se še ne obrača na trebuh, in zdaj sem ugotovila, da se sploh ni mogla, saj so jo plenice ovirale, Sedaj, ko je brez plenic se že zelo obrača in kar naenkrat ji bo ratalo. Sicer je pa res pridna in potrpežljiva in skoraj brez težav naredim ob njej vse delo, ki me neprestano čaka. Prejšnji teden sta bila bolna oba fanta, doma sta bila 11 dni, v ponedeljek pa je zbolela še moja mami in je bila pri nas "v varstvu", ker ni bila sposobna biti sama. Tako sem samo letala od enega bolnika do drugega in skuhala ene 520 litrov čaja (mal heca mora bit) Smo bili pa tudi malo na oddihu pred dvema tednoma, in sicer v termah Olimija. Bilo je fajn, ker sta fanta uživala v vodi, pa tudi Julija je bila navdušena nad njo. Mislim, da bomo šli prav kmalu spet, saj mi vsaj kuhati ni bilo treba - vsaj malo počitka zame Moram priznati, da mi iz dneva v dan zmanjkuje časa, da bi naredila vse, kar si zadam. POzna se, da sem imela bolnike v oskrbi, in sem res cele dneve šibala sto na uro. In potem se sekiram, ker ni vse pospravljeno in postorjeno, in delam pozno v noč.... res se ne znam ustaviti, in sploh ne vem, kako naj sama sebi to dopovem??? Zase si ne vzamem tudi minute, edini počitek je, ko leže dojim Julijo. Mah, bolje, da ne jamram preveč, se moram malo v roke spraviti, pa bo bolje, vsaj upam.