mojsonček
|
Jutro! evo, najprej eno kavico za lepši začetek tega turobnega dneva pa še zdrav zajtrk primeren tudi za tiste, ki se danes odpravljate na dieto držim pestke, da boste uspešne in zadovoljne jst se še ne grem iz istega razloga kot ostale mamice, ki še polno dojijo, sploh ker ima naša alergijo na KML (upam, da ostale nimate takih težav)in koščičasto sadje... bom malo telovadila doma... pilates pa malo z utežmi pa pri hrani še malo bolj popazila, ker tut če ne smem mleka in jajc, hudiča, dons se vse sorte sladkarij najde... tut čokolada brez mleka pa sojina nutela pa še bi lahko naštevala... glede hranjenja... pri nas je čisto brez reda... po želji, je pa to največkrat med 8 in 10 podojev na dan, ker naša žabica rada je skos po malem pa valda se vmes mora še malo pocartat, bog ne daj, da bi mami kam šla... mi pa zadnjih nekaj noči zelo pridno spi (že trkam) in se včasih zbudi šele okrog 5 h za dojenje... pol imam pa take k LINO, k jo vstajam čekirat in gledat kako lepo pančka tko hitro bodo zrastli... k gledam mojega 11 letnika me kr pri srcu stisne... še nedolgo nazaj je bil fantek, zdaj pa že pubertetnik, mat pa še čist nč pripravljena na to mi smo prejšnji teden probali malo korenčka, ker bomo tut začeli z zelenjavo ampak je dobila ful pikic po trupu zdej pa, ker sem kura, ne vem, če se je to še čistila koža od provokacijskega testa za kravje mleko al je slučajno kkšna alergija na korenje (upam, da ne )... pa se mi je tko fino zdelo, ker je kar sama vlekla mojo roko z žlico in si jo tiščala k ustom... ma, bomo še malo počakali pa nadaljevali s krompirjem, cvetačo, bučkami ipd., ko se koža čisto uštima... sineta sem odpremila v šolo, pikica še spi, mt pa kofetka in surfa po netu grem še mal naokrog