Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 22:17:47
|
|
|
|
mk8
|
Bačko imaš ZS
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 22:21:06
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino , nič drugega ne morrem rečt kot pa, da sem zelo slaba mama, kar pač ni opravičilo pa dobr, a veš, da bi te trešla sedaj. Ne da nisi dobra mati, dobra mati si, s popolnoma ničelno samozavestjo. Kdo je pa reku, da je vzgajanje enostavno, kdo je pa reku, da je katerakoli od nas perfect mama. Vse vemo, da je to misija na kateri se sproti učimo in poskušamo delati čim bolje za naše sončke. In to je tisti problem, ko velikokrat naredimo ravno obratno, da dejansko škodujemo njim in pa posledično sami sebi. Pa samo za to, ker jih imamo takooooooo rade in jih naravnost obožujemo. Lej za to pa smo prijateljice, pa čeprav samo "virtualne", da si pomagamo med seboj in si odpiramo oči. lino, svetujem ti, da začni delati na sebi in si postavi samozavest. dobro izgledaš, dobesedno držiš 3 vogale in imaš dva super sinova. Pa ma, da mi hodiš kot pav. Ob napakah te bomo pa že me opozarjele in ti stale ob strani. GO GIRL, GO!!!!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 22:23:23
|
|
|
|
kalanteja
|
bravo naši nogometaši... pogrešam malo princesko- te je ang vzela zase lepo nedeljo želim
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 22:29:20
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši pa dobr, a veš, da bi te trešla sedaj. Ne da nisi dobra mati, dobra mati si, s popolnoma ničelno samozavestjo. Kdo je pa reku, da je vzgajanje enostavno, kdo je pa reku, da je katerakoli od nas perfect mama. Vse vemo, da je to misija na kateri se sproti učimo in poskušamo delati čim bolje za naše sončke. In to je tisti problem, ko velikokrat naredimo ravno obratno, da dejansko škodujemo njim in pa posledično sami sebi. Pa samo za to, ker jih imamo takooooooo rade in jih naravnost obožujemo. Lej za to pa smo prijateljice, pa čeprav samo "virtualne", da si pomagamo med seboj in si odpiramo oči. lino, svetujem ti, da začni delati na sebi in si postavi samozavest. dobro izgledaš, dobesedno držiš 3 vogale in imaš dva super sinova. Pa ma, da mi hodiš kot pav. Ob napakah te bomo pa že me opozarjele in ti stale ob strani. GO GIRL, GO!!!!!! SE ABSOLUTNO PODPIŠEM POD TO!!!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 22:32:20
|
|
|
|
mk8
|
Lino si super mama, če prav berem, skoraj sama skrbiš za oba sinčka in je logično, da kdaj pa kdaj narediš napako. Super je, da se tega zavedaš in zdaj lahko od tu gradiš naprej ter popraviš stvari, da bodo šle v pravo smer!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 22:35:10
|
|
|
|
majana79
|
lino, se popolnoma strinjam s Hanuši. Meni se zdiš res super ženska, ki pa se mora naučit (eni smo se morali pa česa drugega) 'udarit' po mizi in sprejet druge miselne vzorce, samozavestne. Pa nikoli ni prepozno, samo pot je malce daljša pa bolj trnova, ampak je treba vztrajat in tudi sinčka ti bosta enkrat hvaležna. Hm, priporočila bi ti knjige Jesperja Juula, toliko, da ti da nek zagon. Danes je bil v žurnal24 intervju z njim, če ste dobili slučajno zjutraj izvod. Se mi zdi, da ima neke take res življenjske resnice, ne kar neko kvazi teorijo, ki nima veze z resničnostjo.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 22:35:24
|
|
|
|
mk8
|
Par za vse, ki ste se odločile hujšati. Jaz sem si sicer downloadala knjigico (hvala Alina), ampak verjetno volje za hujšanje ne bo. Imam sicer -2 kg, kot pred nosečnostjo, ampak sem jih imela že prej preveč... Bomo videli
|
|
RE: Junijski sončki 2009 10.10.2009 23:18:13
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši IZVIRNO SPOROČILO: lino , nič drugega ne morrem rečt kot pa, da sem zelo slaba mama, kar pač ni opravičilo pa dobr, a veš, da bi te trešla sedaj. Ne da nisi dobra mati, dobra mati si, s popolnoma ničelno samozavestjo. Kdo je pa reku, da je vzgajanje enostavno, kdo je pa reku, da je katerakoli od nas perfect mama. Vse vemo, da je to misija na kateri se sproti učimo in poskušamo delati čim bolje za naše sončke. In to je tisti problem, ko velikokrat naredimo ravno obratno, da dejansko škodujemo njim in pa posledično sami sebi. Pa samo za to, ker jih imamo takooooooo rade in jih naravnost obožujemo. Lej za to pa smo prijateljice, pa čeprav samo "virtualne", da si pomagamo med seboj in si odpiramo oči. lino, svetujem ti, da začni delati na sebi in si postavi samozavest. dobro izgledaš, dobesedno držiš 3 vogale in imaš dva super sinova. Pa ma, da mi hodiš kot pav. Ob napakah te bomo pa že me opozarjele in ti stale ob strani. GO GIRL, GO!!!!!! Se absolutno podpišem. Sem ti hotela napisat nekaj podobnega pa je Hanuši to povedala bolje kot bi jaz.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 6:58:06
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Brskam po netu informacije za Montignacovo dieto in nikjer ne najdem receptov. Ali mogoče katera ve kje na netu se nahajajo recepti za Montignacovo dieto?? Janci, ne se tak menit! Prvič to ni dieta in drugič sami recepti brez osnov ti ne bodo dali rezultatov!! Da ne boste potem razočarane. Je treba najprej vedet zakaj se gre - za to priporočam knjigo "Jem, torej hujšam". Ko veš osnove - nekaj takega, kote sem napisala v prejšnjem postu, lahko kuhaš in pripravljaš hrano sama brez receptov! Jao Lino, nisi slaba mati!! Sej vse delamo napake! Samo ene smo pač bolj močne, kar se tiče vztrajanja druge pa ste malo bolj mile. Ja, sej tudi meni gre na živce, ker imam privzgojeno fizično kazen!! Sta mojadva tudi dobila kako po riti...zdej sem se pa kr orng zamisla, ko so tale zakon sprožli! Ja, bi bilo tole čist ok, sam jaz mislim, da naj potem kake tečaje samoobvladovanja in podobno organizirajo za take, kot sem, naprimer jaz, ki se ful trudim it preko tega privzgojenega načina vzgoje. Sej mi že kr ratuje...sam včasih pa še podležem... Je pa tak, da so mene mlatli in s kuhalnico in s pasom pa šibo...ja, no, sej ne kr naprej, ampak ko je blo kej narobe je padalo namesto pogovora... Nikol ne bomo dost pametni, da bi vse naredli ok. Tak da nič sebe obtožvat. Že to, da se zavedamo kaj delamo narobe je ogromno, če se trudiš to popravit je pa zame že velika zmaga!! E zdej pa morem it - spet gasilci...upam, da ne fašemo spet kakega pokala, da bi šle naprej...ker enostavno ne zmorem več...se morem spočit!!! Lepo se imejte v tem deževnem dnevu...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 7:54:54
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja E zdej pa morem it - spet gasilci...upam, da ne fašemo spet kakega pokala, da bi šle naprej...ker enostavno ne zmorem več...se morem spočit!!! Lepo se imejte v tem deževnem dnevu... dejmo dejmo bomo navijal...naša karin je zenč na regijskem tekmovanju prinesla domov 4.mesto...so ble kr mal razočarane,ker so do sedaj vedno medalje domov nosile ...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 8:08:25
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Mk8 nisem dobila ZS-ja! Lino se strinjam tudi jaz s Hanuši.Si super mama in vedno boš najboljša mama. No naša Lora je popoldne še vročino dobila.Noč ja kar dobro prespala in tudi vročine ji nisem zbijala ker ni imela več kot 38,5.Bom videla kaj bo zdajle ko se prebudi.Kašlja in iz noska ji teže tako mislim da je samo kakšen nahod.Če pa jutri ne bo nič bolje pa bom poklicala k P. No lepo se imejte. Aja jaz pa bom še malo počakala z GH ker zdaj je itak bolna pa tudi ni kaj preveč zainteresirana.Sem ji včeraj ponudila malo jabolčnega soka pa ni hotela piti.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 8:34:47
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Janci, ne se tak menit! Prvič to ni dieta in drugič sami recepti brez osnov ti ne bodo dali rezultatov!! Da ne boste potem razočarane. Je treba najprej vedet zakaj se gre - za to priporočam knjigo "Jem, torej hujšam". Ko veš osnove - nekaj takega, kote sem napisala v prejšnjem postu, lahko kuhaš in pripravljaš hrano sama brez receptov! Mogoče je dieta res napačna beseda, mislim da je način prehranjevanja boljše opiše kar želim. Rada pa bi imela par receptov, zato da nam ne bo prehitro zmanjkalo idej in bi tako imele razlog za obupanje, vsaj tako je bilo pri meni z ločevalno dieto. No, da se še malo pohvalim. Tom je danes prvič spal v svoji sobi in je spal 1 uro dlje, kot običajno in tudi jaz sem spala bolje in dlje, ker nisem ponoči poslušala njegovega jamranja. Njegova soba je sicer sosednja soba in vrata so bila celo noč odprta in še varuško sem imela pri sebi, da ga zagotovo slišim in spala sem naravnost odlično. Ko sva včeraj Tomovo posteljo preselila v njegovo sobo je moj rekel, da morava čimprej še enega naredit, ker je sedaj spalnica tako prazna.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 10:20:39
|
|
|
|
manna
|
Dobro jutro! JanciF, super za tole spanje!!!Meni se tudi zdi da bova obe z Manco boljše spale, ko bo ona v svoji sobici, ker zdaj se jaz zbudim vsakič ko se ona samo premakne in malo zagodrnja. Potem jo pa hitro gledam če je OK, in posledično sem seveda zjutraj zaspana kot zombi. Komaj čakam da zrihtamo sobico! lino in vse ostale mamice ki mate že dva in več otročkov; res vas občudujem da vse lepo porihtate, otročke, pa stanovanje, pa celo gospodinjstvo držite pokonci, pa nevem zakaj se tako sekirate da niste dobre mame pa nevemkaj (lino) !!! Ne bit tako samokritične, včasih se pa valda vsak kaj zmoti, saj v življenju se nonstop učimo nove stvari in spreminjamo odnose v družini, navade,....ipd. Mislim da nobena ni slaba mama, če svojemu otroku želi najboljše in ga vzgaja z ljubeznijo in potrpljenjem! Glede diete oz. načina prehranjevanja vam moram pa že zdaj povedat, da imam navado VSAK dan pojest kaj sladkega in da nisem ravno navdušenec nad solatami, tako da upam da vam bom lahko vseeno sledila pri Montignacu! Pa lepo nedeljo vsem, pri nas je JAASSNOOO modro nebo!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 11:28:50
|
|
|
|
mk8
|
Bačko oprosti za ZS, ne vem zakaj ga nisi dobila, pa tako veliko sem ti napisala . Sam zdejle pa trenutno nimam časa vsega še enkrat pisat, ker gremo k mojim na kosilo. Ti bom napisala zvečer, ko dam malo spat, ne morem ti tako na hitro vsega opisat...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 12:18:51
|
|
|
|
kaminek
|
hm, morm se pohvlt, da je dons že 5. dan od kar nism probala npr. kej sladkega-čokolada, piškoti...itd. in to je zame zeloooo velik podvig ker sm enostavno vedno po obroku (kosilo, večerja) kej sladkega pojedla in ne malo, ampak navali narode. mal sm šla montignaca brat, za začetek, pa mal brskala po netu in to, da morš vse črtat, kar je belo recimo sladkor, kruh itd., se mi zdi huda kr naekrat to opustit. zato sm jst začela pri sladkarijah in bom postopoma še pri drugih stvareh. ker je to res, bistvo diete morš pogruntat, potem so rezultati ta pravi. aja, pa na orbitrek se še nisem spravla, ker sm čez teden skoz pucala čez cel dan in sm mela to za izgovor, kar je salbo. tko, da se morm kr odločt, tko kot je blo pri sladkarijah
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 12:44:41
|
|
|
|
Tira
|
Ahoj! Midva z sva šla pa včeraj v kino, ko je zaspal. Sva nesla varuško dol tašči in šla v Lj, v Kolosej. Pomoje sva bila tam po več kot enem letu. Je prov pasal it ven brez . Sem ugotovila, da moram to naredit večkrat, sam popoldne, ker danes sem kot zombi... komaj gledam. Res rabim malo časa zase, drugače se me takoj loti kakšna depresija. Včeraj sva pa prišla pozno domov in potem se je takoj zbudil naš lakotnik, in tako sem spala vsega skupaj ene 4ure. Tudi danes je dobil korenček in ga lepo pojedel ene 5 žličk. Glede diete, tudi meni bi koristili jedilniki, ker drugače nimam ideje, kaj kuhat oz jest. Drugače se bom pa težko čisto odrekla sladkorju. Janci za novo temo, še jedilnike gor pa gremo
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 16:48:41
|
|
|
|
princ_princeska
|
živjo kašen lep dan in jesen nasploh...zaenkrat ane... zanima me, tiste ki polno dojite, klikokrat dojite na dan...oz na koliko časa tiste ki ne dojite, koliko obrokov jim daste in koliko...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 16:51:01
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Ahoj! Midva z sva šla pa včeraj v kino, ko je zaspal. Sva nesla varuško dol tašči in šla v Lj, v Kolosej. Pomoje sva bila tam po več kot enem letu. Je prov pasal it ven brez . Sem ugotovila, da moram to naredit večkrat, sam popoldne, ker danes sem kot zombi... komaj gledam. Res rabim malo časa zase, drugače se me takoj loti kakšna depresija. Včeraj sva pa prišla pozno domov in potem se je takoj zbudil naš lakotnik, in tako sem spala vsega skupaj ene 4ure. js bi tud, sam me je kr mal strah pustit našo pupiko ..nevem, sem tak človek, da se najbolj nase zanesem, pa čeprav je lahko včasih to zellllooooo izčrpno...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 18:54:12
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska zanima me, tiste ki polno dojite, klikokrat dojite na dan...oz na koliko časa tiste ki ne dojite, koliko obrokov jim daste in koliko... Živjo. No, to zanima tudi mene. Naš Srečko ima še kar 8 obrokov na dan, 6x dojim, 2x dobi flaško. Dojka zaleže za 1,5 - 2 uri, flaška pa tudi za 3 ure. 6x je čez dan, 2x ponoči. SEm ga pa ravno danes tehtala pri dojenju. Spil je 105 ml, po flaški pa spije mleko iz 90 ml vode (torej enih 110 ml mleka). Mislila sem, da dojim dosti manj, ker dojenje traja 5 minut (razen kadar zaspi, takrat ga pustim, da se crklja enih 15 minut). Ravno danes sem jamrala možu, da zdaj se med dojenjem sploh ne morem več spočiti, ker tako malo traja. Na začetku je trajalo vsaj 1 uro, pa mi tudi ni bilo všeč, ker ga je bilo treba buditi, previjati, peti in ne-vem-kaj-še-vse, da mi je izpraznil dojko. Skratka, nikoli zadovoljna
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 19:01:25
|
|
|
|
Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska zanima me, tiste ki polno dojite, klikokrat dojite na dan...oz na koliko časa tiste ki ne dojite, koliko obrokov jim daste in koliko... Midva sva izključno na MF in imava 5 obrokov na dan. Redko kdaj tudi 6. Poje pa v povprečju 180 ml.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 19:22:02
|
|
|
|
mojjaka
|
Pa je za nami še en sončen dan in zgleda zadnji topel, prihodnji teden bo mrrrrzel in bo treba naše malčke začet bolj oblačit. Danes pa je eno leto odkar sem na CB-ju zagledala moj plusek in bila najsrečnejša na svetu! In zdaj je ta plusek star že skoraj 4 mesece in pol in je moj zlati sonček! Sta se včeraj z atijem vagala in ugotovila da ima Jaka že 9kg tako da ni čudno da mamo tako križ boli!!! Tudi jaz bi se z veseljem pridružila Montignacovi dieti, a si tega še ne morem privoščiti zaradi pripravljanja hrane-ker mi ob mojem fantku nikakor nebi uspelo, ker trenutno je tako, da če mu samo hrbet obrnem začne sknecat Bom zaenkrat črtala sladkarije, pa bel kruh...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 19:28:49
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska živjo kašen lep dan in jesen nasploh...zaenkrat ane... zanima me, tiste ki polno dojite, klikokrat dojite na dan...oz na koliko časa tiste ki ne dojite, koliko obrokov jim daste in koliko... mi smo izključno na AM in imamo 5 obrokov na dan, na cca. 3-3,5 ure, poje pa 150 ml. ponoči pa spimo 12 ur, tako, da so ti obroki razdeljeno od 8h pa do 20,30 ure
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 19:33:14
|
|
|
|
bjondi
|
...mi polno dojimo in smo na 7-ih obrokih včasih 8-ih-ta je za cartanje... velja za celih 24 ur...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 11.10.2009 19:35:21 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 20:15:35
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka Sta se včeraj z atijem vagala in ugotovila da ima Jaka že 9kg tako da ni čudno da mamo tako križ boli!!! velik tale vaš jaka ....
|
|
RE: Junijski sončki 2009 11.10.2009 20:22:10
|
|
|
|
lenika
|
Mi se dojimo. Obrokov nadan pa nimam pojma. Pomoje nekje med 8 in 10.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?