|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
27.9.2009 18:23:23   
Hanuši
lenika in mala_princeska

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.9.2009 19:42:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Mala princeska; vse naj naj najboljše! Pa lenika, tebi tudi vse naj naj najboljše z zamudo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.9.2009 21:04:35   
manna
A danes pa nikjer nobene? No, jaz sem dala Mančiko spat, upam da vsaj za nekaj ur - tok bi pasalo mal se naspat še za včeraj.
Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.9.2009 21:35:59   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Mala princeska; vse naj naj najboljše! Pa lenika, tebi tudi vse naj naj najboljše z zamudo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se tudi podpišem z najlepšimi željami v srcu za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.9.2009 21:39:33   
lino
user posted image

Moja rekreacija...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.9.2009 21:43:53   
lino
user posted image
Tako pa čaka podmladek, da se konj mal otrudi...pol gre pa vsak od nnjih mal gor...
(moj Mare na sliki gleda sem...)

In tudi Maksi ni manjkal...
user posted image

in ta mi je najbolj odbita...
user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.9.2009 21:45:03   
lino
eh, sem dve isti prilepila...sorry, upam, da mi sedaj uspe...

user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.9.2009 21:46:21   
lino
No, sedaj sem vam mal s slikami zamorila...pa še obrnit jih ne znamuser posted image , ma ja, pač tk mal, da pokažem kako preživljamo še zadnje lepe dni...user posted image user posted image user posted image

Nooočkoooo

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.9.2009 21:55:40   
lino
Eno vprašanje še imam...kako vlagate gobe-tiste, ki jih, kakšen recept imate, kakšno je razmerje med kisom in vodo, koliko soli, tudi sladkor, dodam lovor, poper v zrnju, še kaj???

HVALA!!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.9.2009 22:00:15   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Jst se tudi podpišem z najlepšimi željami v srcu za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še js podpišem...user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.9.2009 22:15:23   
fragola
mala princeska vse najboljše in veliko lepih trenutkov s tvojim sončkom!user posted image user posted image

Kar se tiče pa vladeuser posted image , me je sram, da pahor je iz bližnjega kraja doma, ma dijo ja vsaka vlada je slabša.
Upam, da se ne bojo še spomnili skrajšat porodniško!!! BEbci, bebci!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.9.2009 7:54:03   
Hanuši
Dobro jutro,

lino super slikice in oba princa sta ful lušna, user posted image user posted image user posted image . Mami pa tut hudo dobr zgleda gor na konju.

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Upam, da se ne bojo še spomnili skrajšat porodniško!!! BEbci, bebci!!!

Še to ja. Sej en idiot iz parlamenta je zadnjič čvekal nekaj na to temo, da imajo mislim, da v ItaliJi samo 3 mesece porodniške in da se moramo zgledovat po evropskih državah?!?!?!?
Kreten, pol se pa zgledujmo po Avstriji, katera ma pa 3 leta. Se je od prijateljice sestra poročila z Avstrijcem, sama še ni mela državljanstva, Maxa je pa v Avstriji rodila, da je imel otrok glede na enega starša, avtomatsko njihovo državljanstvo, no pa je vseeno 3 leta dobivala njihovo polno porodniško. Po tem naj se zgledujejo, BEBCIIIuser posted image user posted image user posted image

Drugač gre pa ves RR z otročki pred parlament, pa naj jih čuvajo, ker kakšnega pametnega dela tko al tko nimajo.

Sem zadnjič mal iz parlamenta poslušala, p'a je en Černač od Janše rugal Pahorja. Pa to ne morš verjet za kaj dobivajo plačo, sej govoru je pa k da bi Janšo poslušu, sam mal hitrej. Sej ni vedu kaj bi, sam kontre skos dajat. Pa to je za postrelituser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.9.2009 8:09:58   
bačko
Jutro!
Kaminek pod tvojo izjavo glede porodnišk se podpišem ker je dejansko tako.
Mala princeska vse najboiljše!Malo z zamudo.
Kalanteja držim pesti zate!
Ta naša vlada pa je obup.Groza!Hočejo da imamo otroke potem pa nam takle delajo.Ja obup so!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dajmo me na forumu zbirati podpise za referendum!user posted image
Mojjaka zelo lepe slike.Kako uživa v bazenu!user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas sta bile 2 noči bolj slabi.Jaz sem vreme krivila.user posted image
Lenika tudi tebi vse najboljše!
Ja naša vlada je obup!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No Lora je pridna in najbolj smešno mi je to da ko gremo ali k eni babici ali pa k drugi babici na obisk pri obeh joka.Zelo dobro razloči obraze in ko mene zagleda se takoj zasmeje.
Mi pa nekaj kašlja in samo upam da se ni prehladila.Bomo videli.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.9.2009 8:17:23   
Mala_princeska
Še enkrat hvala vsem za lepe želje.user posted image user posted image user posted image

Lenika
tebi tudi vse naj naj (z zamudo)user posted image user posted image user posted image .
Ja 27. sem dopolnila 27.let, pa vsako leto se manj folka na RD spomni, mami in bratec mi še čestitala nista. user posted image Praznovala nisem, grem pa danes na tortico še z dvema, ki čvekamo pri "Dolenjkah" z RR user posted image .

Nič grem si čaj za dojenje skuhat in kapučino, pa zajtrk pojest.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.9.2009 8:28:48   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

No Lora je pridna in najbolj smešno mi je to da ko gremo ali k eni babici ali pa k drugi babici na obisk pri obeh joka.Zelo dobro razloči obraze in ko mene zagleda se takoj zasmeje.
Mi pa nekaj kašlja in samo upam da se ni prehladila.Bomo videli.

ja, sedaj so se začeli zavedati ljudi in prostora okrog sebe. Bine tudi mojo sestro vidi mogoče 1x na 10 dni in je sedaj že 2x v totalen histeričen jok padu. Sestra čist paf, ker s Hano sta ljubice že od začetka, ne more dojet, da Bine se jo pa bojiuser posted image . Pa tut, ko h mojim prideva, najprej s ta velikimi okami prostor čekira, po 10 min pa ta male spet namontira. Je pa zanimivo, da, ko pa Loti(od mojih psica) zagleda, pa je kar konkreten pes, mešanec med zlatim prinašalcem in labradorcem, pa takoj začne cvilit in se na vsa usta smejat, pri njej pa ne rabi nekaj uvajalnih minut. Skratka sestra je čist adijo, da ma še Loti rajš, kot njo. Ja nič, mal večkrat se mu bo morala pokazat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.9.2009 8:53:56   
bačko
Nekaj me zanima: Ali vaši user posted image prijemajo stvari v roke če mu jo ponudite?Naša Lora noče.Šele ko ji potisnem v roko in jaz naštimam potem drži nekaj časa.Pa tudi ko leži na igralni površini bolj redko opleta z rokami da bi zadela kakšno igračo.Se pa zelo rada krega z igračami.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.9.2009 9:08:09   
majana79
Jure tut ni navdušen nad prijemanjem. Sicer sem mu zadnjič kupila eno mehko žogico, pa je precej velika in jo včasih zagrabi pa tlači v usta, ampak to so redki uspehi. Največ mečka tetro v rokah in si jo tlači povsod, pa čez glavo ipd.
Sem se že navadila, da je vsak otrok drugačen in da naš ni ful napreden, tako da niti ne spremljam toliko kaj dela, ker potem samo primerjam in sem živčna.

Sem pa opazila, da mu glavica visi v desno, tako da če ne bo jutri nič boljše (recimo da se je kaj zaležal), ga bom naročila na fizioterapijo, kar privat. Ker na RA pri nas čakaš en mesec ali več in v tem času je lahko že kaj ful narobe.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.9.2009 9:17:22   
meti21
Jutrouser posted image user posted image user posted image

Pijem user posted image , suser posted image sva odpeljala princesko v vrtec, šla k pečjaku po navihančke in prov paše zraven kavice.
Tamal se je najedu in zdaj spi, mami pa na netu visiuser posted image .

Vse naj naj obema slavljenkama user posted image user posted image user posted image

Včeraj je nam kolega dal košaro jurčkov, jih je na Jelovici nabiral, pravi gobaruser posted image ... sem bila ful vesela, ker obožujem gobe. Zvečer sem 1 uro čistila, rezala in v skrinjo jih napakirala, da bo za rižotko, juhico, zrezke...
Vlagala jih pa še nisem, 1x si morm tut za to čas vzet.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.9.2009 9:24:18   
lenika
Hvala za čestitke.

Mala princeska jaz pa sem 4 dni pred teboj napolnila 4 leta več kot ti.

Bačko tudi naša je kar se tiče prijemanja igrač zelo podobna vaši.

Lino super slikice, prav lušna si na konju, pa tudi sine je pravi lepotec.

Hanuši ja tudi Daša že zelo dobro loči obraze in nima rada, če jo prijemajo neznanci.

Meti21 koliko je pa tvoja starejša princeska stara?

Vseh pametnih predlogov in odločitev naše vlade pa sploh ne bi komentirala.

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.9.2009 9:24:50   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Nekaj me zanima: Ali vaši user posted image prijemajo stvari v roke če mu jo ponudite?Naša Lora noče.Šele ko ji potisnem v roko in jaz naštimam potem drži nekaj časa.Pa tudi ko leži na igralni površini bolj redko opleta z rokami da bi zadela kakšno igračo.Se pa zelo rada krega z igračami.user posted image

Lara že prijema, samo je v bistvu stara že 5,5 mesecev. Brez skrbi, tako kot pravi Majana...eni prej, drugi kasneje....user posted image
Jaz se trenutno ubadam z drugo "težavo". Vsakič ko jo položim v voziček začne jokat kot nora. Pa drugače skoraj nikoli ne joka. Zdi se mi, da je ugotovila, da se je bolj prijetno nosit po rokah, pa malo izsiljuje user posted image . Moram počasi po kengurujčka, zadnjič sem si ga sposodila od prijateljice in je bilo super.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.9.2009 9:27:09   
bačko
Alina vem kako je to!Moja prvorojenka je bila taka.A pa jo imaš v ležečem položaju ali sedečem?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.9.2009 9:29:08   
meti21
Naš Gaj pa kar prijema, v RA mi je rekla, da držiš igračko, najbolje je nekaj okroglega (ropotuljica, obroček...- za lažji prijem, tko kot prst k ga lahko primejo), na sredini pred njemu v dosegu njegovih rok in tut minuto ali dlje, da sam pride po igračko, in tko večkrat na dan in zelo hitro začnejo posegat po igrački. Jes mu to že več kot 1 mesec delam in se prov vidi kako napreduje, na začetko je zelo dolgo rabil da je rokice usmeru proti igrački, potem je tut trajalo da jo je prijel, no zdej pa že hitreje vse to poveže. Nič se sekirat, vse bo ob svojem času, men je ful zanimiv gledat kako napredujejo tile našiuser posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
28.9.2009 9:30:32   
meti21

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Hvala za čestitke.

Mala princeska jaz pa sem 4 dni pred teboj napolnila 4 leta več kot ti.

Bačko tudi naša je kar se tiče prijemanja igrač zelo podobna vaši.

Lino super slikice, prav lušna si na konju, pa tudi sine je pravi lepotec.

Hanuši ja tudi Daša že zelo dobro loči obraze in nima rada, če jo prijemajo neznanci.

Meti21 koliko je pa tvoja starejša princeska stara?

Vseh pametnih predlogov in odločitev naše vlade pa sploh ne bi komentirala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
28.9.2009 9:31:25   
meti21
Joj prehitra sem bilauser posted image

Lenika- naša Rubi bo čez 2 meseca 3 leta

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
28.9.2009 9:48:37   
meti21

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Sem pa opazila, da mu glavica visi v desno, tako da če ne bo jutri nič boljše (recimo da se je kaj zaležal), ga bom naročila na fizioterapijo, kar privat. Ker na RA pri nas čakaš en mesec ali več in v tem času je lahko že kaj ful narobe.

V kakšnem položaju mu glavica visi?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.