|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
25.9.2009 13:58:38   
lenika
Cepljenje: Jaz bom Dašo dala cepit proti rotavirusu, ker je Matic v vrtcu in ker bo šla tudi ona septembra v vrtec.

Bačko: user posted image  za nečakinjo.

Oblačila mi nosimo 68-74.

TV je tudi naša opazila in ga kar išče.

GH bomo začeli uvajat po 5. mesecu. Načeloma bom kuhala, občasno bo pa dobila tudi kakšen frutek, a samo sadni, ker zelenjavno mesni mi ne izgledajo ravno dobri.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
25.9.2009 14:01:27   
lenika
Tukaj je pa naš kozliček. user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
25.9.2009 15:00:16   
manna
10ka: sem se prav nasmejala tvojemu prehranjevanju user posted image

lenika: luštkan kozliček, pa čist dobre volje, vidim!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
25.9.2009 15:04:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: meti21

Mi imamo tudi bambusove racmanke, samo jes pa kombiniram s pamperskmi in imam zato 5 plenic odveč, še čisto nove, če jih katera odkupi, seveda po nižji ceni.
Prekrivne pa jes perem 1-2x na teden, včasih jih pa tut na roke, sej se zelo hitro posušijo.

Hvala za nasvet.
Koliko pa imaš ti bambusovih racmank oz.koliko jih uporabljaš? Na koliko časa previjaš?

A Pamperske imaš samo za na pot ali jih tudi ponoči uporabljaš? user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
25.9.2009 15:08:27   
Mala_princeska

TV in otroček - tudi naša se obrača proti tv-ju, monitorju in jo s povštrom pregradim ali obračam stran.

Zimska oblačila - prav moram poiskat kaj imam od Nine - kako velikost - 68 ali 74 user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
25.9.2009 15:21:45   
Anonimen
ste spet pridne z pisanjem in vam spet ne sledimuser posted image
pišem diplomo in anej je bil celi teden bolan in nekak ni časa da bi vse brala.
no sedaj je pa še zgleda danaja od aneja kaj pokasirala. nosek ji čistim že od včeraj, kiha in sedaj sem ji izmerila temperaturo 37.7. in kaj naj sedaj? ju3 pediater ne dela  in pravijo, da sploh ni vročina če ni 38,5. kaj naj jo ju3 vseeno peljem k dežurnemu ali počakam(seveda če ne zakuha še bolj)do ponedeljka in greva k najinemu P?
anej je imel sicer navadno prehladno obolenje in malo bolj vneto grlo pa je dobil AB(zaradi rahlo povišanega CRP-ja). res ne vem kaj naj.user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
25.9.2009 20:19:12   
*alina*

Pozdravljene,

mojega potepanja po Kranjski Gori in okolici je konec. Res smo se imeli super, predvsem pa smo imeli srečo z vremenom. Sem bila prijetno presenečena, ker se da veliko stvari obiskati tudi z vozičkom (Tamar, Aljažev dom,...)...kengurujčka zaenkrat še nimamo in sem mislila, da bo to večji problem.
Malo sem se prestrašila, ko sem brala vaše komentarje glede posedanja. Lara namreč zelo rada sedi v naročju, včasih naslonjena, včasih brez opore...Hmmm, kmalu gremo k fizioterapevtu pa se bom malo bolj pozanimala okoli tega.

Deja777, na žalost ti ne znam svetovati...počakaj kako bo s temperaturo čez noč in boš videla. Upam, da bo šlo samo še na boljeuser posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
25.9.2009 20:54:04   
meti21

Mi imamo tudi bambusove racmanke, samo jes pa kombiniram s pamperskmi in imam zato 5 plenic odveč, še čisto nove, če jih katera odkupi, seveda po nižji ceni.
Prekrivne pa jes perem 1-2x na teden, včasih jih pa tut na roke, sej se zelo hitro posušijo.

Hvala za nasvet.
Koliko pa imaš ti bambusovih racmank oz.koliko jih uporabljaš? Na koliko časa previjaš?

A Pamperske imaš samo za na pot ali jih tudi ponoči uporabljaš?

Tut ponoči imam pampersko ker gre spat okol 20-ih in vstaneva okol 7ih in ne vem če bi racmanka zdržalauser posted image
V obtoku imam 10 racmank, se pa veliko okol potepava tko, da imam racmanke samo doma. Previjam pa na cca 2 uri.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
25.9.2009 20:54:52   
meti21
Joj kva sem to naredila, kako nardiš da je bel okvirčekuser posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
25.9.2009 21:04:25   
*alina*

Joj kva sem to naredila, kako nardiš da je bel okvirčekuser posted image

Zgoraj klikneš "citiraj" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
25.9.2009 21:15:53   
fragola
Punce dober večer spet se nisem oglasila že nekaj dni, nekaj sem prebrala za nazaj.
V glaven biondi zelo, zelo lepe slikice.
Tudi mi o gosti hrani še ne razmišljamo.
Kravce pašemo že od prvega meseca je zelo močna punca, glavo drži zelo lepo, ko je v vozičku se dviguje kot da bi delala trebušnjake.
Posedam pa jo ne še, jo še zmeraj pridržim, kar se mi zdi tudi boljše za njeno hrbtenico.
Televizjo pa takoj opazi, tako da je treba kar skrivat.
Zdaj je začela ful gledat liste od dreves ko se premikajo in to ji je zelo všeč.

Jo je pa pičil strupen komar in iz pikice je ratal cel hudič, prav gnojno je mela, ma zdja je že boljše.

Bom mogla dat kašno slikico gor.

< Sporočilo je popravil fragola -- 25.9.2009 21:20:03 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.9.2009 21:24:14   
meti21
Pri nas je enako in tut upm na najbolje.
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz Lore ne bom dala cepiti proti rotavirusu in gre Žana ravno zdaj v vrtec.Mogoče nisem ravno pametno naredila samo tako sva se odločila z možem.Upam da me kdo ne obsoja.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.9.2009 22:24:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

pišem diplomo

deja777 user posted image user posted image user posted image za diplomo - za pisanje, eni se k temu komaj spravljamo, se bo treba v roke vzet....
user posted image user posted image user posted image za Aneja in Danajo - saj bo vročina padla user posted image user posted image user posted image

Tut ponoči imam pampersko ker gre spat okol 20-ih in vstaneva okol 7ih in ne vem če bi racmanka zdržala
V obtoku imam 10 racmank, se pa veliko okol potepava tko, da imam racmanke samo doma. Previjam pa na cca 2 uri.

Meti21
hvala za odgovor in brez skrbi - bambusova racmanka zdrži tudi ponoči - saj ima vložek, no vsaj moje Mance zaenkrat ne moti. Probaj enkrat, pa boš videla kako se user posted image obnaša.

Ma user posted image ste slišale da se po novem porodniška naj ne bi štela v delovno dobo? Norrrrrrciiiiiii.......user posted image user posted image user posted image za državo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
26.9.2009 8:21:12   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ma user posted image ste slišale da se po novem porodniška naj ne bi štela v delovno dobo? Norrrrrrciiiiiii.......user posted image user posted image user posted image za državo.....

še to naj nardijo, pa naj nam prepovejo še sexat, po bo vse ok, da ne bojo mel problemov pri izplačilu porodnišk. pa še tko je to, da je itak biti mama delo, k je najmanj cenjeno in jih baš briga, kako se boš preživel. po drugi strani bi pa radi dvignli stopnjo rodnosti. bedaki, norci, naj jim pa začnejo krave rojevat, k so itak u štali in so za zakol prej al slej. mater, me to razpiči.ggggggrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3264
26.9.2009 8:29:05   
lenika
A tole s porodniško je mišljeno, da nam lahko za nazaj to vzamejo? Ali je mišljeno za naprej?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
26.9.2009 9:01:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

A tole s porodniško je mišljeno, da nam lahko za nazaj to vzamejo? Ali je mišljeno za naprej?

Ne vem kaj tej kreteni mislijo s tem, po moje oboje user posted image user posted image user posted image , ma držimo pesti da nam tega ne vzamejo.....

Jaz sem SAMAAAAA z user posted image ......In mirrrrr.....
Sta šla mojedva malo na morje.....v Izolo ladjice gledat, jaz pa se ne grem gužvat (Boat show), pa da ne zbolimo pred ceplenjem.

Ma nič, malo bom pospravljala, pa ven šla, pa za šolo je treba pripravit gradivo - 5 tednov angleščine mi ne uide

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
26.9.2009 10:38:02   
lino
Dan.

Bačko čestitke za user posted image .

Rota virus sva se z mojim tudi odločila, da ne cepiva, pa čeprav so mali otroci okoli nas, jst se včasih sprašujem sicer, če ne bi bilo bolje cepiti, ker Maksi bo šel v vrtec in bi bila jst bolj mirna, moj dragi pa zagovarja to, da čim manj cepiv-tem bolje in bomo samo obvezno cepili in pa proti meningitisu-klopnemu. Upam, da ga nismo posrali, pa raje o tem sploh ne razmišljam...sitnarim, da je treba roke umit in ga ne lupčkat po obrazu ali rokah...

Hrana...jst bom verjetno kuhala...še pa ne razmišljam, ker se polno dojiva in želim, da tako čim dalj ostane...user posted image

Sedaj dobim obisk in vam pol neki slikic nalepim...

Neposredna povezava do sporočila: 3267
26.9.2009 12:28:48   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

še to naj nardijo, pa naj nam prepovejo še sexat, po bo vse ok, da ne bojo mel problemov pri izplačilu porodnišk. pa še tko je to, da je itak biti mama delo, k je najmanj cenjeno in jih baš briga, kako se boš preživel. po drugi strani bi pa radi dvignli stopnjo rodnosti. bedaki, norci, naj jim pa začnejo krave rojevat, k so itak u štali in so za zakol prej al slej. mater, me to razpiči.ggggggrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Pod to se pa podpišem user posted image user posted image Super si napisala kaminek!!

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
26.9.2009 12:33:40   
smrketa24
Živjo!
No, mi smo pa danes stari že 4 mesece. Kako čas beži. Sploh ne morem verjet.

Rota virus - jaz sem našega dala "cepit", ker sama vsako leto fašem rota virus in ne bi rada, da bi ga od mene dobil. Lani sem ga dobila, ko sem bila 17 tednov nosega. Grozno. So mi lahko dali samo infuzijo in nič drugega, ker sem bila noseča.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
26.9.2009 19:34:15   
kalanteja
moram danes za jutr napisat, ker verjetn jutr ne bo časa

vse najboljše mala_princeska, veliko zdravlja, sreče in medsebojnega razumevanja želim...

jaz drgače treniram streljanje in jutr grem po enem letu na eno tekmo v mk, držte pesti, no sj si ne obetam pokala, ampak tk za trening, ker imam naslednjo soboto eno večjo in pomembno tekmo v VK (pištola 9mm), tukaj pa si obetam eno medaljo

lep večer želim

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3270
26.9.2009 20:18:17   
kaminek
opa kalanteja, s tabo pa ni češenj zobat, sploh pa ne krast, bi nam trda predlauser posted image user posted image

bravo!!!!, tud ženske smo česa drucga sposobne kot pa sam nežnih stvariuser posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
26.9.2009 21:09:28   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Pod to se pa podpišem user posted image user posted image Super si napisala kaminek!!

če bi hotla, ne bi mogla bolje povedatuser posted image user posted image user posted image

Menda je zakon že sprejet, me je prejle tašča obvestila, ne samo, da bomo delale do 65 leta, še porodniške ne bomo mogle uveljavljat. Ja to velja tudi za nazaj. Za vse rojene po letu 1960.
Piuser posted image user posted image user posted image . Pa volila sem to vlado. Pa men ni jasen, tko al tko se je Pahor izkazu za lulčka, pol pa še take piz....je dela. Ja kdo ga bo pa še volu???? Mislim naj naša država kar propade, sej nimamo nobenega več, katerega bi lahko volil. Vsi so pokazala, da niso nič pokazaluser posted image user posted image user posted image

No danes je bil božanski dan, smo bli skos zunaj, Hana je bila pa z mojima na trgatvi, majo vikend v Beli krajini. Mi smo pa rekli, da gremo za Martinauser posted image .

Kalanteja zakon si. Seveda držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Neposredna povezava do sporočila: 3272
26.9.2009 21:30:51   
kaminek
ej, zdej mam pa že poln kufr tega bedačka pahorja gledat na tv. res. kr dviguje se mi in pritisk in vse. naj mi sam še enkrat kdo, kje omeni to pi.... , od ljudstva izvoljeno vlado. nč. bomo še kr kakšnega kaminčka naredl, pa bom lepo doma, sej itak penzije ne bom imela oz. jo prej ne bom dočakala, ker mi vse žre moje živce. sm se spremisnla, lepo bomo kar par deset kaminčkov našopal, pa od sociale živel, dobr jedl in pil in nam ne bo nč mankal. tist krompir bom pa že posadila, ga okopala in skopala, da ne bomo lačn. sej ga znamo prpravt na sto in en način. pa še kakšno kravo bomo kupl, da bomo mel domač mlek.

svinjarija do konca. pa kaj se grejo. sam skup je treba stopt in it protestirat pred parlament oz. zbrat 40.000 podpisov al kolk že in razpisat referendum. sej ima država že itak preveč denarja, k take kozlarije počenjajo, bo pa še slednjih nekaj sto tisoč evrov šlo za volitve, kaj pa je to za nas. da bojo pol lohk mel izgovor, da še kakšnga kozla ustrelijo.

mah, sm jezna. mamice pa lahko delamo kot norci, se dodatno izobražujemo, žremo svoje živce, zakaj nismo še bolj zagnane, kot da damo premalo od sebe. pa rihtat vse po spiskuuser posted image user posted image . se raztrgat na miljon koščkov, da bi vsakmu ustregle, češ sej si mamica, bi pa lohk vedla, kako se temu strežeuser posted image user posted image user posted image  ne hvala, sej itak nas noben več ne podpira.

a se sploh splača hodt v službo? plačvat prispevke za "svojo" pokojnino, se dodatno zavarovat, ker drugače te nikjer v zdravstvu ne vzamejo, če je kaj narobe....

nč, raje neham, ker ne bom dons končala.

in kaj ste kaj počele danes? mi smo danes trgal, me s user posted image  nismo, smo bolj nadzirale pravilno rezanje grozdovuser posted image , pa da ni premal podlage za mošt nastaluser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
26.9.2009 21:34:09   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Pa men ni jasen, tko al tko se je Pahor izkazu za lulčka, pol pa še take piz....je dela. Ja kdo ga bo pa še volu????

res je, sam lulček je, pa nič več, o njegovi majhnosti bi pa lahko diskutirale. volile ga bojo pa stare mamce, k ma take lepe modre uče in tak lep nasmeh, same pa itak v lonc ne bojo mele več kej dat, ker se pokojnine prej al slej ne bojo več usklajevale.

še mal manjka, pa bo državna vstaja naroda, vam reče in jst se že prpravljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
26.9.2009 21:38:30   
mojjaka
Dober večer!
Pozdravljene po doolgem času. Naš dopust na Ptuju je na žalost minil, imeli smo se super, vreme je bilo svetoooovno, Jaka je užival tako v vozičku kot v bazenu, kjer je bil glavniuser posted image Krči še kr niso minili, so se pa umirili...se pa še vedno veliko cartava in tudi moj fantič  vsak dan iznajde kaj novega, cvili, se igra, pogovarjava se ful, roka je še vedno v ustih...
Glede goste hrane bomo tudi mi še počakali, čeprav je Jaka korenjak in pol, se mi zdi da je vsak dan težji.  Tudi on bi bil kr pokonci in pa seveda na rokahuser posted image

Ko sem tako na hitro brala za cel teden nazaj sem si samo par stvari zapomnila...ja tudi meni fuuul izpadajo lasje, pa imam kratke, tako na ni neke panike, samo me pa moti ko jih je vsepovsod polno in jih kr naprej Jakanu pobiram iz rok.
Čestitke vsem za krst, pa slikice so čudovite!!!
Ja, tudi midva sva se ravno na dopustu pogovarjala, kako je lani tak čas, na poročnem potovanju v Grčiji(najverjetneje) bil spočet najin srček, zdaj pa je že tak korenjak!!!
Grem še zdaj eno rundo cot obesit-tako veste kako je ko prideš z dopusta....

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.