|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
4.6.2009 19:51:23   
miklarom
BEBIII -  kak fajn da si že zrihtala za pingvinčke, in sem vesela da boš kmalu začela, zdaj pa bo ratalo boš videlauser posted image

gigi1 - hvala lubika, bomo vidli kaj bo jutri, upam na najboljše, pa saj mora biti user posted image zdej je pa že cajt da enkrat pridem do konca in da dobimuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.6.2009 19:51:28   
Tanja_Jes
user posted image

Ja a bo dobra fotostimulacija ?!
Prov potrudla sem se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za rast foliklov!!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.6.2009 19:51:31   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Evo, škratek, posebej zate user posted image :

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Mlinčka, ku te mam js rada!!!!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.6.2009 19:55:16   
veliki ŠKRAT
Mhm, Enim za rast foliklov, unim fu...k..o.tožnim za lažje brodenje hudih dniuser posted image ,  meni pa za boljši oprijem škratka!! Hvala!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.6.2009 19:57:24   
mlinčka
To je pa res malenkost, da bi le kej koristlo user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 330
4.6.2009 20:12:39   
miska73
user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.6.2009 20:19:58   
veliki ŠKRAT
O Miška thx tut teb! Lovju tut tebe!!user posted image  O ku sm vesela, d me kumi čakate na nosečkah!!user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.6.2009 20:22:16   
veliki ŠKRAT
Evo, še mal moje stimulacije...

http://www.youtube.com/watch?v=cu_TFRV2DPw&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 333
4.6.2009 20:23:58   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

O Miška thx tut teb! Lovju tut tebe!!user posted image  O ku sm vesela, d me kumi čakate na nosečkah!!user posted image user posted image

Itak, da te.

Neposredna povezava do sporočila: 334
4.6.2009 20:26:08   
veliki ŠKRAT
Tut ta je luškan....

http://www.youtube.com/watch?v=naUjUE8HJI0&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 335
4.6.2009 21:42:21   
sonček33
matr spet sami dedci ...user posted image user posted image ma sam da deluje

kako ste bejbike?
a smo pozitivke? SMO

itak

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.6.2009 21:44:17   
sonček33
vidim, da se nam bliža en testek...ZUP navijam sto na uro

Neposredna povezava do sporočila: 337
4.6.2009 21:45:07   
sonček33
žižek tale mesec je zmagovalen!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.6.2009 21:45:10   
ledenka
kaj je to seks? a kaj za na kruh namazat? user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.6.2009 21:45:39   
sonček33
ledenkauser posted image user posted image user posted image sej boš kmal lahk šla v akcijo. mene še tolk šivi boljio, da sploh ni tolk fajn...upam, da kmalu mine

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.6.2009 21:46:18 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.6.2009 21:47:18   
sonček33
ledenka - drugač pa men je včasih kej na kruhu namazano še boljše kt seks. No redko, se pa zgodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.6.2009 21:51:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenka - drugač pa men je včasih kej na kruhu namazano še boljše kt seks. No redko, se pa zgodiuser posted image user posted image user posted image
uf, nazadnje sva januarja user posted image user posted image user posted image  čez 2 tedna mam G, pa itak mam še čiščo. sicer bolj malo, ampak nočem tvegat s kako okužbo, ko je še vse občutljivo in odprto

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.6.2009 4:04:58   
Grethy
jutrooooooooooooooooo

opa opa, zdravje že seka iz vas, rane iz bojev se celijo, debata je o SEXu ... aha ...

Pupce drage en lep velik najboljšejši pozdrav od mene, sem v gužviiiiiii ... tole je inkognito javljanjena hitrco .... pridne bit in lepe rezultate imet, pa .... srečno vsem akterkam

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.6.2009 6:50:22   
mlinčka
Dobro jutro!

Če že ne morem spat, mam pa vsaj privilegij vam en kofe skuhat user posted image :

user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.6.2009 7:15:18   
Anonimen
Jutro.user posted image

bebiii, meni se tudi po eni strani zdi fajn, da bom imela manjšo dozo, ker res ne bi imela še enkrat delne punkcije in toliko foliklov. Po drugi strani me je strah, glede na to, da imam bolj zaspane jajčnike, koliko časa se bom mogla špikat, da bo kaj učinka in kakšen bo rezultat. V nov postopek grem pa nekje konec avgusta/začetek septembra.
Ti pa štartaš že ta mesec?? Super! Bom držala pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna, na žalost bom jaz morala v naslednji postopek, ker sem tega končala že tisti dan, ko naj bi imela transfer (ga ni bilo, ker se niso celice oplodile).

tanja_jes, verjemi, da gre vse zelo hitro. Jaz sem imela 30.3. zadnji posvet, 9.4. sem dobila že pošto in potem štartala okoli 20.4..user posted image

punsha, men se tudi zdi malo veliko hormona za enega..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 345
5.6.2009 7:25:32   
loremi
Dobro jutro,
pa naj bo še lep dan, čeprav je kislo zunaj.

Mene še kar boli in špika zarad HS, sicer mogoče malo manj, ampak vseeno, mi tole ni všeč.

Kero dobro temo ste mele včer zvečer, slikovno stimulacijo in še naprej user posted image .
Am, no sejlahko rečete, da sem nepoučena in vse, ampak res me nekaj zanima no. Zakaj so prepovedani odnosti po transferju .... ok sej prvih par dni razumem ... samo potem, je pa že, kar je, zakaj se je potrebno zadrževati 14 (kot sem brala odnosov in orgazma) user posted image user posted image . Mislm, sej verjetn otročja izpadem s tem in še marsikej, samo kakšno tvedanje nam to predstavlja?

Evo, dans bo še velik dela v službi, pa še v pondeljek, v torek pa ET in peglanje kauča doma user posted image .

Kavico smo že dobile, hvala mlinčka, še nasmehnemo se in novemu dnevu naproti.

Pozdračvek vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.6.2009 7:48:14   
Pija76
Dobro jutro,

ne dela program na šihtu pa lahk napišem....

Bo treba zgleda fotostimulacije user posted image   user posted image  user posted image

Desno 12,10,9, levo ni videti nič user posted image . Endometrij pa 4.

Zup2 žal mi je!

Punscha visok BtHCG maš ti tole user posted image .

Lep dan vam želim, moj je dobr že zato ker je petek user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.6.2009 8:01:04   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Desno 12,10,9, levo ni videti nič user posted image . Endometrij pa 4.

Nič kritičnega, bejba, ampak dej nas no vseen mal spomnit, kateri dečko že tebe spravi na obrate?

Do takrat pa tole dobiš user posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.6.2009 8:04:56   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj. PETEK    JEEEEEEEEEEEEEEEEE...

Pija, kaj pa je s tvojimi folikelčki, a so bolj zaspane sorte. Se mi zdi, da bo treba zvečer naštimati večjo dozo fotostimulacije zate. Pa še kakšen pirček za zraven.

Tanja_Jes, glede na to, da ti že imaš sklep konzilija, ne vem če je boš morala še enkrat čakati. Med postopki se gre na konzilij samo v primeru, če se spremeni postopek iz IVF v ICSI, drugače pa ne. Jaz imam za sabo že 3. postopke in nikdar mi ni bilo treba iti ponovno na konzilij. Greš samo na posvet, kjer dobiš napotnico in pri sestri Miri si rezerviraš štratno številko (kar lahko narediš že danes) in ko imaš napotnico, pokličeš sestro Miro in ti pove, kdaj prideš po špike glede na tvojo user posted image . Mi je pa žal, da te je obiskala, lahko bi te tokrat spustila, ko te je že pustila toliko časa čakati.

Škrat, sorči, sem bila včeraj tako zmatrana, da sem že ob 20. uri dremala na kavču, tako da se sploh nisem nič priklapljala na net. Obljubim, da bom danes popravila vtis. Toerj praviš, da si bjonda user posted image , kakšne skrbi pa tarejo tole našo bjondo, da izgublja kilograme.

Reby, kje pa si ti srce, upam da je vse OK s tabo in da tvoja odsotnost pomeni samo to, da ti je danes končno uspelo malo dlje poležati.

Loremi, odnosi so prepovedani že zaradi tega, ker imaš v telesu še vedno folikli, ki pokajo, tako da lahko pride tudi do oploditve le teh. In če se prime eden, ni 2x za reči, da se ne bi ša kakšen naključen prijel user posted image .

Skuštranka, kot kaže bomo jeseni skupaj v postopku, jaz štartam po septemberski user posted image , če bo vse po sreči. Ti pa nikar ne skbi za folikle, saj je bolje, da jih je manj, pa so ti bolj kvalitetni.

Mlinčka, hvala za kavo, glede na to, da nič ne poročaš pri nas, te jaz lovim na dvojčkih, da vidim kaj se dogaja z našimi pupami. A stanovanje ste že zrihtali? Pa otroške sobice tudi?

Ajsi, saj bo, še malu pa se bodo spet tresla tla pri vas user posted image user posted image user posted image  Verjamem pa, da tvoj komaj čaka, res je dolga od januarja.user posted image

Sonček, kako si mi ti in mali Lovro, a bo v kratkem padla spet kakšna slikica.

Zup, saj ne vem, ali sem jaz spregledala, no jaz še vedno navijam, da bo danes plusek user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.6.2009 8:06:22   
mismis
Mlinčka, tale je Pijin

user posted image

user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?