|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
4.6.2009 10:55:03   
loremi
Gigi1, hvala ti.
Bom počakala še do jutri mogoče, pa če bo isto, bom pa poklicala in vidla, kja mi bojo mele za povedat.
Po prvi punkciji sem imela težave 4 dni, pri zamrznjenčkih nič, po drugu punkciji so ble težave še hujš, sem bla 2 dni na oddelku, tokrat nisem računala na to, no pa je spet tu. Sicer res še ni tistih krčev in pritiskov, kot so bili takrat, ampak vseeno, boli pa skoz.
Bom poklicala, če jutri ne bo bolje, hvala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.6.2009 10:55:14   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, še eno vprašanje...Če sumijo na PCO ali ti dajo v štartu manjšo dozo stimulacije, da ne pride do hiperstimulacije?

Nimam PCO in ne morem trdit iz prve roke. Vendar se mi to zdi logično. Kot vem je pri PCO problem, da se v enem ciklu začne razvijati več foliklov, ki potem ne dozorijo. Smiselno bi bilo, da začnejo z nižjo dozo in potem dodajajo, da folikli dozorijo. Nevarnost HS je veliko večja pri tistih, ki imajo PCO.

jp,. jaz sem živ dokaz za to...že tretjo mam...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.6.2009 11:10:03   
Anonimen
No, pa da nadaljujem...Pri meni je bil jasno viden PCO pred časom (nazadnje pred 1 letom), zdaj pa o njem ne duha ne sluha...Morda bi še kateri pomagalo...Popolnoma spremenjen način prehrane - brez vseh belih zadev, veliko sadja, skoraj vsak dan kakšna solata, na silo nisem pretiravala z vnosom zelenjave user posted image user posted image user posted image ...ribe, belo meso...oreščki...nobenih sladkih pijač...skoraj brez sladkarij...samo olivno olje...Tako kot je predlagala Mišek1...skoraj dosledno sem upoštevala prehrano na ta način več kot pol leta in še vedno...

Čez nekaj časa se res odvadiš najmanj zdravih zadev...in še vedno je vsega preveč, če bi se katera ustrašila, da je mogoče taka prehrana prestroga...še vedno kofetkam...in pojem kako čokolado, tortico, samo bolj poredko...in ne pogrešam ničesar.

V glavnem, PCO čisto izginil...sem pa že zasledila, da je sprememba v prehrani botrovala takšnim spremembam...je pa res, da nikoli nisem imela SPCO in da so bili hormoni vedno v redu. Jajčniki pa na UZ s cisto pri cisti...izgubila sem tudi nekaj kg. Vsekakor priporočam!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
4.6.2009 11:13:06   
Anonimen
Aja, no, in pri meni so uporabili najmanjšo dozo ravno zaradi PCO. Rezultat so le 3-4 folikli....Se je pa lepo videlo, da PCO pri meni več ne pride v poštev. user posted image Sicer pa nisva zaradi tega v postopku...ampak vseeno, morda kateri prav pride...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
4.6.2009 11:17:11   
Anonimen
Aja, še tole: zmanjšala sem mleko in mlečne izdelke - probiotične jogurte vseeno priporočam, pa kruh na minimum, če sploh...

In ja, vem, da zveni grozno, ampak v resnici ni...Se hitro privadiš - energije pa za 100% več poleg ostalih bonusov!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
4.6.2009 11:28:20   
gigi1
Anonimna se strinjam, da prehrana pri PCO igra veliko vlogo. Mislim, da je naša Oktavija zanosila po naravni poti, ko se je nekaj mesecev prehranjevala po Montignacu.
user posted image  user posted image  user posted image  za dieto. To je res velik korak v pravi smeri.

Mikla srce moje zlato user posted image . Vem, da te skrbi. Vse bo OK, boš videla user posted image

Fargi kako si ti meni?

Loremi malenkost in res jih kar brez strahu pokliči. Držim pestke, da tokrat ni HS user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.6.2009 11:36:44   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1Loremi malenkost in res jih kar brez strahu pokliči. Držim pestke, da tokrat ni HS user posted image user posted image user posted image

Samo pomojem kr je user posted image . Kaj pa to pomeni, ker jaz bom ET šele imela? A je potem to že vnaprej lahko znak oz. skrb, da je tud tolkram mal možnosti za + ?  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.6.2009 11:39:35   
Anonimen
Meni so rekli, da je HS v postopku dober znak...Ampak ker sem čisto nova, nimam izkušenj s tem...zaenkrat vem samo to, kar sem napisala...Mene npr. skrbi majhno število foliklov zaradi nizke stimulacije in da tako ali tako sploh nimam možnosti. 

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
4.6.2009 11:40:33   
Anonimen
Pa še: se opravičujem za anonimnost, saj ne bom dolgo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
4.6.2009 11:40:47   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1Loremi malenkost in res jih kar brez strahu pokliči. Držim pestke, da tokrat ni HS user posted image user posted image user posted image

Samo pomojem kr je user posted image . Kaj pa to pomeni, ker jaz bom ET šele imela? A je potem to že vnaprej lahko znak oz. skrb, da je tud tolkram mal možnosti za + ?  user posted image

Brez strahu. Malo hiperce je celo dobrodošlo. Po izkušnjah naših deklet se je večina, ki so imele rahlo HS veselila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Če je huda HS pa prestavijo ET. Vendar mislim, da se to ne bo zgodilo.

Anonimna dovolj je 1 folikel, če je le pravi user posted image . Ponavadi so pri manjšem številu celo boljši rezultati.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 4.6.2009 11:41:59 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.6.2009 11:57:49   
loremi
Ma upam, da bi res bilo kej na tem, ker do zdej sem imela samo težave s HS, pa nikol dočakala testa. Gigi, res hvala!

Amonimna, ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta, nej bojo med temi parimi tisti pravi!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.6.2009 12:35:04   
Anonimen
Evo, pri meni je bilo tako: imam PCO, 2 dan ciklusa je bilo vidnih 25 - 30 drobnih foliklov. Kasneje je zrastlo cca. 15 foliklov do velikosti 18-22 mm, ostali so bili drobni. Ker jih je bilo toliko sem imela v soboto delno punkcijo (so odstranili manjše), v nedeljo pa potem "pravo" punkcijo. V naslednjem postopku so rekli, da bojo zmanjšali dozo.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
4.6.2009 12:39:01   
Rakica_80
No tako, napotnico sem dobila od moje Dr, Pintar za zamrznjenčke, brez stimulacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image , moj kuža pa se je včeraj odločil, da nebo nobenega ugriznil v Leonišču, saj so se včeraj sestrce potrudile biti z menoj prijazne in tudi una, ki je zadnjič mene z********* je imela napisano njeno ime s flomastrom na halji, ker sem ji zadnjič zabrusila da jo bom prijavilauser posted image user posted image user posted image
Jaz imam rada prijazne ljudiuser posted image
Aja, pa še mojo doktorco sem prosila, če mi bo delala ET in če bo vžgala UZ, ko bo delala ET in odgovor je bil DAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi ve pupce???user posted image
Mene je zadnje čase res malo gor, ampak je prevroče za sedet samo za računalnikom....no sej vas bom sproti obveščala o kakšni novostiuser posted image
Lana70, sedaj pa morava skupaj tečko dobit a neuser posted image user posted image user posted image
Gigi, jaz sem imela hiperco pa mi ni uspelo, telo preveč trpi za sprejet user posted image , res pa je, da nekaterim uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
En veeeeeelik pzdrav za vseuser posted image nebom pozdravljala posamezno, ker vas je preveč, vglavnem, IMAM VAS RADAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.6.2009 12:42:21   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Evo, pri meni je bilo tako: imam PCO, 2 dan ciklusa je bilo vidnih 25 - 30 drobnih foliklov. Kasneje je zrastlo cca. 15 foliklov do velikosti 18-22 mm, ostali so bili drobni. Ker jih je bilo toliko sem imela v soboto delno punkcijo (so odstranili manjše), v nedeljo pa potem "pravo" punkcijo. V naslednjem postopku so rekli, da bojo zmanjšali dozo.

Super Suzi, pravilno, da ti bodo zmanjšali dozo, lih včeraj mi je govorila doktorca, da dajajo zdravila vsaki enako, kar ni prav, in tudi za utrogestan ni tako pomembno, vsaj ne za mlade, ker pri mladi ženski jajčnik sam zloča dovolj tega hormona, tako da jaz sploh nebom jemala, mogoče lih eno zvečeruser posted image
Suzi, kdaj greš v postopek?user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.6.2009 12:42:58   
Anonimen
Skuštrana Suzy, pa rajši upajmo, da ne bo več naslednjega postopka...user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
4.6.2009 14:07:51   
mismis
AKTUALNO  

Torek, 09.06
Loremi - ETZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Nedelja, 07.06.
Loremi

Sobota, 13.06.
Hedviga

Petek, 19.06.
Zarja
T1979

Torek 30.06.
Tassi1

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image  Citrončica user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Zup2 greje user posted image user posted image  test 05.06.
Sunia greje  user posted image  test 09.06.
gospodarica greje user posted image user posted image  test 10.06.
Veliki ŠKRAT greje user posted image  test 12.06.
Gigi greje user posted image user posted image  test 15.06.
Gapii27 greje user posted image user posted image  test 17.06

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image          
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 22.6.)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D, posvet 6.7.)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  

user posted image NOVE NOSEČKE JUNIJuser posted image  

user posted image  Punsha (LJ)    
     user posted image  Lana08 (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Za vse zamudnice zadnjega srečanja, bo ponovitev le tega 12.6.2009 od 19. ure dalje v lokalu Kongu (Savlje). Upam, da se tokrat vidimo, da kakšno rečemo in spijemo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 316
    4.6.2009 14:18:51   
    mismis
    Dober dan vsem skupaj, najprej sem morala malo pogledati in osvežiti tale naš seznamček, je kar malo zaostal.

Punsha, čestitike za visoko beto, tole je pa res lep rezultat user posted image user posted image user posted image

BEBIII, dobro si se tole zmenila za zamrznjenčke, torej potem štartaš še tale mesec. Superca, zdaj pa ma da rata.

Konina, mala dva sta pa res cukra, Neva je pa že prava mala princeska user posted image

Tanja_Jes, jaz sem bila 2x v kratkem postopku in ko je pritekla user posted image  je pritekla na datum, mogoče naslednji mesec z zamudo 2. dni. Držim pestke, da ta tvoja zamuda 5. dni pomeni kaj lepega user posted image user posted image

Škrat, katero barvo si pa sedaj udarila, ali si še vedno takšna, kot si bila zadnjič po TV.

Loremi, glede na to, da so ti povečevali doze stimulacije, je čisto možno, da pride do hiperce, ma ti kar pokliči na SIII pa jim povej, saj so sestre res prijazne, izgubiti tako ali tako nimaš kaj.

Žižek, a sem te včeraj kaj zdražila s stricem Joksimovičem, je kaj pjevalo po vaši hiši?user posted image

Fargesia, kako se ti kaj počutiš, a hiperca še dela full probleme, ali se je kaj umirilo. Kdaj pa imaš datum za test?

Reby, hitro gre pa res, se še spomnim,ko si prišla k meni na žurko, si bila še full glista, zdaj pa taka pujska user posted image user posted image user posted image  da mi je kar nerodno iti s tabo na kavo user posted image . EJ srce, sitno brojiš, po tvojem tickerčku je samo še 77 dni do konca, potem bomo pa spet dihaleuser posted image

Sunia, s testom počakaj vsaj do 12. dneva, saj je možno, da ti pokaže + prej, če pa je minus, pa nikoli ne veš, ali je to res negativen test, ali pa je premalo hormona v urinu.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 317
    4.6.2009 16:50:50   
    Fargesia
    gigi in mismis...hiperca je še vedno tesno ob meni...bojda da je to dobro...al kako že?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 318
    4.6.2009 18:07:27   
    citrončica
    Konina,
    kakšna fantička sta žeuser posted image user posted image ,
    saj ne morem verjet, kako hitro rastejo....,
    pa Neva tudiuser posted image ,
    uživajte skupaj maximalno!!!!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 319
    4.6.2009 18:49:47   
    veliki ŠKRAT
    Daaaan!

Skori cel dan brez elektrike...še dobro d nimam skrinje, bi mogla vse zmrznjenčke vršt stran!user posted image

KHM, KHM...

Punsha, madona sej to so dvojčki, ane? Zato ti je pa pokazalo tko zgodi, madona!! No, čestitkam!!!!

Mišamiš, bjonda, sej ti pravem....kukr na tv, ja, sam ene dve kili manj. Me živci pobirajo!!user posted image user posted image  (sej sploh ni tko smešno!user posted image  )

No, pupe, js še vedno čakam na mojo fotostimulacijo.....a se bomo igrale??

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu citrončica)
    Neposredna povezava do sporočila: 320
    4.6.2009 19:19:42   
    Tanja_Jes
    Živjo punce....ja zamujala...ampak je vseeno tu...grrrrrrrr....se je pokazala v vsej svoji rdeči barvi...
    Ja zgleda da res ne bom naravno zanosila....bo treba čakat...in to od 15.9...zdi se mi tako tako daleč...pa še to je šele posvet v Leonišču...kje je še konzilij...pa čakanje na postopek....računam da bo to konec oktobra...sem že vse lepo zračunalauser posted image user posted image

BEBII....a v LJ hodiš?! Mene so pa tako lepo sprejeli...pa popedenali...Res so bile čist vse prijazne...res najbolj prijazne sestre na svetu...

MISMIS...hvala za podporo...bom čakala da dohtarji vzamejo mojo nosečnost v svoje roke...pa naj jim čimprej rata...

Ja prave borke smo ni kaj!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 321
    4.6.2009 19:23:37   
    Tanja_Jes
    IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

No, pupe, js še vedno čakam na mojo fotostimulacijo.....a se bomo igrale??

Rade volje....če bi znala...ne upam tut probat...ker bom zih zaj*****, poj se boste pa vse smejale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa pošiljam cel kup bebic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je še kje kaj lepšega od tega?!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 322
    4.6.2009 19:32:08   
    punsha
    hehe veliki škrat, ne, niso dvojčki, so mi le enega vstavili user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
    Neposredna povezava do sporočila: 323
    4.6.2009 19:49:28   
    mlinčka
    Evo, škratek, posebej zate user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 324
    4.6.2009 19:50:05   
    veliki ŠKRAT
    IZVIRNO SPOROČILO: punsha

hehe veliki škrat, ne, niso dvojčki, so mi le enega vstavili user posted image

Ja ma, ja ma ...... sej veš d so pri ICSI postopku možni enojajčni dvojčki!!! user posted image user posted image user posted image

Tanja, hvala za lepo stimulacijo!! Upam d mi bo res kej pomagala!! Hvala, enako!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?