dolenjka
|
Čer Jaz sem še vedno 2 v 1 sam sem tolk bizi, da bom verjetn vsak cajt sebe srečala Včeraj smo imeli štromarja v bajti in še nekaj posegov naredili, danes sva pa lučke kupovala in "naletela" na 2 trgovini s ful popusta, tko da sva dala za 3 zunanje luštne lučke, eno celo senzorsko, pa za 4 luči v stilu reflektorjev, vse skupaj 180 EUR Sem izračunala da sva dobila 130 EUR popusta Pa za carico smo šli superge v Geox zamenjat, ker na eni supergici niso lučke delale Sem ji zadnjič pol namreč v Geoxu kupila ful luštne superge, z usnjenim podplatkom notri, tko kot sem hotela, znižane za 50 % in sem dala 27,5 EUR Pa včeraj smo bili pridni in nabavili fasngo v Leclercu, ko mi jogurtov zmanjka grem še v Lidla po nekaj malenkosti ki jih tam zdaj kupujem in smo preskrbljeni za kak mesec No ja, če odštejem plenice in mleko za Taro, to bom pa 1x preden grem rodit še v Muller zavila, čeprav moram povedat, da sem zdaj sprobala plenice iz Hoferja in jih bom Tari kar tam kupivala, samo za ponoči imamo in bomo ostali na Pampersu. Ve berem da ste tudi pridne, Jencili 19.9. me verjetno res ne bo v KR, če bom pa še kaj po Rudniku v dopoldanskih urah hodila te pa zvrcnem, pa me lahko vsaj na eno ledeno kavo pelješ, ti pa lahko enga rukneš Zobkov je pri nas 12, že 1 mesec prihajajo 3 in zgleda da pri teh traja No ja, sej bo. Spali smo pa danes tudi mi odlično, od 20h do 8h Carica je pridna in ve, da se mora mamica mal naspat. Je pa tko luštna, vsako jutro jo vprašam kje je Maks in ona na bušija pokaže, ga poboža in da lupčka Tko, zdaj grem pa en kornet zlorabit in vodoravno, da ne bom kaj prehitevala