|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
28.5.2009 13:06:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

CLAUD SVA NA ISTEM, TUD JAZ TIPKAM Z LEVO
user posted image da no rata....no jaz bi ji ziher zlivala za vratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 176
28.5.2009 13:06:44   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ah sj nimam cajt....z levo tipkam,na desni držim larisso k malca, pa pojma nimam kwa hudiča ji dogaja.....me pogleda pa začne mrmrat,pa jo oponašam, pol pa smeh......ah,sploh ni lačna,sam afna se,glih tok da me mal prežvečuser posted image
user posted image user posted image user posted image si zgleda okusnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image crkla seuser posted image

Sm jedla jagode in čokolado....ji je všečuser posted image user posted image pridna puncauser posted image crklja se pa tud rada jauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.5.2009 13:07:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: vandame
sej lahk gor pridete

O, pridemo, pridemo.....user posted image user posted image .

že pakiram:)

pa res a gremo kam kampiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem čist v ta kamping padla komi čakam drug teden k gremouser posted image user posted image user posted image user posted image na morje:)

mi bomo šli verjetno drug mesec v prikolico......me full skrbiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.5.2009 13:07:51   
sjmm
Oj, čvekice, midva sva se fajn sprehodla, zdej bo treba pa že na kosil mislit.  No,sem mislils,da je naš kar fajn pridobil, pa sem čist dol padla ob Tristanovih merah. Naš tud od pregleda neki štrajka, nima več tistih 7 obrokov po 170, zdej je vse neki zgodlan, a nekako prideva tam do 800-900ml,če pa mu kak obrok mal rižkota not ušvercam, pol pa spije manj.  Sem namreč ena tistih, ki si zapisuje kolk mali poje, pa če ni dost se lahk zasekiram, pa je lepo, če je mal bolj okrogel....ah, ni da bi govoru.
Evo, zdej je fajn pojedu, moji so že počas začel domov kapljat, jaz pa še nimam fertik kopalnice, imam pa že idejo za kosil, vsaj to, menda sem se kar poslabšala v gospodinjstvu odkar imam Majčija, pa bo že vse počakal, sej bo itak mene, ha,ha

Uf, zdej bi še kak kofe....

No, fajn bodite za zdaj!!!user posted image

user posted image - spava

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 179
28.5.2009 13:08:41   
Čebel@

Ah sj nimam cajt....z levo tipkam,na desni držim larisso k malca, pa pojma nimam kwa hudiča ji dogaja.....me pogleda pa začne mrmrat,pa jo oponašam, pol pa smeh......ah,sploh ni lačna,sam afna se,glih tok da me mal prežvečuser posted image
user posted image user posted image user posted image si zgleda okusnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image crkla seuser posted image

Sm jedla jagode in čokolado....ji je všečuser posted image user posted image pridna puncauser posted image crklja se pa tud rada jauser posted image
te ni nič strah alergije?je tapravaženska,če ima to dvoje radauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 180
28.5.2009 13:08:55   
Katjusa

mlea...imaš ZS

Ti tudi.
sem že odpisalauser posted image

maš spet.
ti tudiuser posted image

ful sta zanimiveuser posted image user posted image

Kva a si nama fouš.....user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaauser posted image

a se grem lohk jst tud to igrco?user posted image user posted image
zarad mene kamotuser posted image user posted image nas bojo skenslali z rr-ja ker smetimo(no vsaj midve z mleo)user posted image user posted image user posted image

Allrighty then!!!!!!!user posted image

majchy mlea imata zsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti tud....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image jap ti tudi,claud

jst pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh se ne menim več z vami babe smotaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kr neki se mente po zs-jih ziher nas k nič ne dobimo obrekujete user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.5.2009 13:10:10   
Katjusa

sej lahk gor pridete

pa res a gremo kam kampiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem čist v ta kamping padla komi čakam drug teden k gremouser posted image user posted image user posted image user posted image na morje:)

kaj te pa skrbi? ni ga čez luksuz prikolca, šotor, kamp morje al pa kakršna kol voda, narava.... ni ga hotela k bi mi blo bolje k tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.5.2009 13:12:49 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.5.2009 13:10:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Oj, čvekice, midva sva se fajn sprehodla, zdej bo treba pa že na kosil mislit.  No,sem mislils,da je naš kar fajn pridobil, pa sem čist dol padla ob Tristanovih merah. Naš tud od pregleda neki štrajka, nima več tistih 7 obrokov po 170, zdej je vse neki zgodlan, a nekako prideva tam do 800-900ml,če pa mu kak obrok mal rižkota not ušvercam, pol pa spije manj.  Sem namreč ena tistih, ki si zapisuje kolk mali poje, pa če ni dost se lahk zasekiram, pa je lepo, če je mal bolj okrogel....ah, ni da bi govoru.
Evo, zdej je fajn pojedu, moji so že počas začel domov kapljat, jaz pa še nimam fertik kopalnice, imam pa že idejo za kosil, vsaj to, menda sem se kar poslabšala v gospodinjstvu odkar imam Majčija, pa bo že vse počakal, sej bo itak mene, ha,ha

Uf, zdej bi še kak kofe....

No, fajn bodite za zdaj!!!user posted image

user posted image - spava

za moje pojme si SUPERMAMA,da pošlihtaš 4 otroke+možauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.5.2009 13:10:47   
Onasiss

sej lahk gor pridete

No, skrarka. Zbiramo prijave, ker gremo k vandame kampirat v Bohinj.

mlea
katjusa
majchy
še kdo?????

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.5.2009 13:11:13   
claud

te ni nič strah alergije?je tapravaženska,če ima to dvoje radauser posted image user posted image user posted image

Alergija bi se pol že pokazala ko sm jih prvič jedla pa ni blo nčuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.5.2009 13:11:34   
Čebel@

mlea...imaš ZS

Ti tudi.
sem že odpisalauser posted image

maš spet.
ti tudiuser posted image

ful sta zanimiveuser posted image user posted image

Kva a si nama fouš.....user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaauser posted image

a se grem lohk jst tud to igrco?user posted image user posted image
zarad mene kamotuser posted image user posted image nas bojo skenslali z rr-ja ker smetimo(no vsaj midve z mleo)user posted image user posted image user posted image

Allrighty then!!!!!!!user posted image

majchy mlea imata zsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti tud....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image jap ti tudi,claud

jst pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh se ne menim več z vami babe smotaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kr neki se mente po zs-jih ziher nas k nič ne dobimo obrekujete user posted image user posted image user posted image user posted image

ni vse za javnostuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.5.2009 13:12:07   
Katjusa

sej lahk gor pridete

mlea
katjusa
majchy
še kdo?????

sam jst resno mislim..... kaj to morm it v kam zlatorog v bohinju al karga drugega al bo pr tebi plac?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.5.2009 13:12:46   
Čebel@

sej lahk gor pridete

kaj te pa skrbi? ni ga čez kusuz prikolca, šotor, kamp morje al pa kakršna kol voda, narava.... ni ga hotela k bi mi blo bolje k tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

skrbi me,kok bo Hani vroče,pa če bo hotla tam spati-mah take brezvezne stvari

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.5.2009 13:13:19   
MIHAILO
UPAM ,DA TUKAJ SKUPAJ NADALJUJEMO,KJER SMO OSTALE,DA NAS BO VEDNO VEČ IN DA SKUPAJ SPREMLJAMO NAŠE PTIČKE IN ČEBELICE MED ODRAŠČANJEM!!!!!!!
VESELA SEM,DA SEM VAS SPOZNALA,KER STE RES SUPER PUNCE(IN SUPER ČVEKE)!!!!

Se podpisem pod tole... morem vas se prebrat pa se potem oglasim--cvekiiiiiiceeeeeeee moje...user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.5.2009 13:13:31   
Čebel@

Alergija bi se pol že pokazala ko sm jih prvič jedla pa ni blo nčuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vse štima

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.5.2009 13:14:27   
Čebel@

sej lahk gor pridete

mlea
katjusa
majchy
še kdo?????

sam jst resno mislim..... kaj to morm it v kam zlatorog v bohinju al karga drugega al bo pr tebi plac?

doma na vrtu ji bomo taborileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.5.2009 13:15:41   
claud
majchy-sploh se ne obremenjuj če bo hotla tm spat.........BO!!!! Sj ponavad v naravi rajš in lažje spijo, pa ko bo dovolj zaspana bo zaspalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.5.2009 13:17:35   
Čebel@

majchy-sploh se ne obremenjuj če bo hotla tm spat.........BO!!!! Sj ponavad v naravi rajš in lažje spijo, pa ko bo dovolj zaspana bo zaspalauser posted image
ja res upam....no sej v skrajni sili spokamo in gremo domov

šibam-ena lačna pupa me kličeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.5.2009 13:20:04   
tanci29
mlea-a si ti že nazaj s trgovine

sjmm-user posted image user posted image dobra si....da vse tole poštimaš, men pr dveh otrocih učas zmanka cajta...drugače pa sem jaz tudi iz tvojih koncev, no malo naprej iz vrhnike samo zdej sem v ljubljani

majchy-moja letnica 1977

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.5.2009 13:23:54   
tanci29
majchy-krasen uvod v tretji del si naredila

claud-kako je blo v hribih, a je kengurujček opravil svojo nalogo

ajvy-kako ste kej vi...sej najbrž si kej napisala ampak sem mal na hitrco preletela

balonchy-kako tvoja roka

tristan---uauuuu tole pa so mere...mi je kar malo nerodno povedat da jih mam moj erik pr 19 mesecih sam eno kilo več...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.5.2009 13:27:41   
tanci29
hej čmrle ki ste zdej...

no sej čez par minut bo erik u luftu, pol pa spet ode moje klepetanje tukile...sploh me več sme vidt tuki za mizo ker takoj prleti pa gor na mizo in pol use dol zmetat pa ga dam dol pa dretje u nedogled....never ending story

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.5.2009 13:29:05   
Katjusa

sej lahk gor pridete

kaj te pa skrbi? ni ga čez kusuz prikolca, šotor, kamp morje al pa kakršna kol voda, narava.... ni ga hotela k bi mi blo bolje k tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

skrbi me,kok bo Hani vroče,pa če bo hotla tam spati-mah take brezvezne stvari

če ne drugače bo zaspala v vozičkuuser posted image user posted image user posted image user posted image ki ga pozna in je navajena drugače pa vzameš zraven košaro od vozička k jo pozna in bo v njej spala... vroče ji pa ne bo k boš vzela zraven en mali čolnek ji not nalila tople vode in jo kopala..... mi smo bli ko je bil florjan star dobre 3 mesece in je blo super..... smo tud bli takrat v prikolici čist ob morju:)
spal je takole:)
user posted image
user posted image
takole se je kopal:)
user posted image
user posted image
takole je jedu:)
user posted image
takole je pa užival v čolnu:)
user posted image
pa oblečen kot ati:)
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.5.2009 13:32:18   
sunny24
Oh ja, Gaja ima težke debate v vozičku, moj je šou delat jst pa mam recimo da malo cajta za RR.

tanci, dej mi neki povej...A športni del gre prov do konca dol al sam tko na pol? Streho sm pa pogruntala...Malo sm blond glede tega vozička...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa super, da je Erik malo bujše! Pa tudi upam, da gre ta driskica proč! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.5.2009 13:37:26   
tanci29
sunny-ja voziček gre čisto v ležeči položaj...kok pa gre pri tebi

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 199
28.5.2009 13:48:40   
sunny24
Ma ima 3 stopnje in na ta najbolj nizki ma še zmiri dvignjeno vzglavje oz ni prov ležeče ampak kar dvignjeno...user posted image user posted image user posted image
da bi blo tako ravno kot v košari ni...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?