Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:58:48
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny to so take razlike v teh dinarckih ob rojstvu...mi smo dobili samo 200, nekje ne dobis nic, v Izoli , Bledu... pa vem da 500. Bi se prepisala samo zaradi tega hehe :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:58:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Nic punce, grem jaz spat. Sej ni polnoč ura......ampak bo opoldne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:59:23
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A sm povedla da so mi na firmi odobrili solidarno pomoč in dobim dinčke, k sm bla tolko časa na bolovanju? Sm prov vesela da bo neki, in sicer 30% povprečne plače v podjetju... Ja, si se pohvalila. Baje ti je informacije prenesel oče, če se ne motim???? Ja, malo sm sklerozna... Ne, tata mi je sam pošto prnesu, k sm še kar doma prjavljena in dobivam vso pošto tja. Sam sm misnla, da domiv 30% povprečja moje plače, zdej sm pa še 1x prebrala in dobim od povprečja plače v podjetju, kar bo kar neki dinčkov več...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:00:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS sunny to so take razlike v teh dinarckih ob rojstvu...mi smo dobili samo 200, nekje ne dobis nic, v Izoli , Bledu... pa vem da 500. Bi se prepisala samo zaradi tega hehe :) Mi v Lj tudi nič ne dobimo, baje nam zato financirajo vrtec. SEVEDA, ČE GA DOBIŠ. BANDA POKVARJENA, . A sem dovolj nazorna....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:01:33
|
|
|
|
Pupka
|
Barbara jaz sem ti kar malo fouš za spanje. Moj bejbi je zdaj ninal, tak da ko ga bom nahranila čez par minut sigurno ne bo šel nazaj spat, da bi lahko tudi jaz. Mogoče pa. Evo- alarm
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:02:05
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS sunny to so take razlike v teh dinarckih ob rojstvu...mi smo dobili samo 200, nekje ne dobis nic, v Izoli , Bledu... pa vem da 500. Bi se prepisala samo zaradi tega hehe :) Mi v Lj tudi nič ne dobimo, baje nam zato financirajo vrtec. SEVEDA, ČE GA DOBIŠ. BANDA POKVARJENA, . A sem dovolj nazorna.... Dovolj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:02:26
|
|
|
|
Čebel@
|
no naša občina ne da nič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:04:23
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, pr nas je pa 6 mesecev od rojstva. In ne boš verjela, obrazec izpolnjen že kar neki cajta... OK, zmenjene za kafe! Pa tudi zdej julija ko boš tudi me moreš obvezno poklicat da se dobimo in rečemo kako v živo!!!! mlea, sem popolnoma razumela tvoj post! Aja, pa una pupa k gor na desni strani dela reklamo za škodo je nadležna...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:04:42
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea...imaš ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:05:41
|
|
|
|
claud
|
BarbaraGS-ta igralni center je od Fisher Price-a, tale je iz Ikee iz celovca....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:07:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Barbara jaz sem ti kar malo fouš za spanje. Moj bejbi je zdaj ninal, tak da ko ga bom nahranila čez par minut sigurno ne bo šel nazaj spat, da bi lahko tudi jaz. Mogoče pa. Evo- alarm barbara je napisala da nisi nič spali,da je 3x ponči jedel.....no jaz ji tega nisem folš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:07:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS sunny to so take razlike v teh dinarckih ob rojstvu...mi smo dobili samo 200, nekje ne dobis nic, v Izoli , Bledu... pa vem da 500. Bi se prepisala samo zaradi tega hehe :) Mi v Lj tudi nič ne dobimo, baje nam zato financirajo vrtec. SEVEDA, ČE GA DOBIŠ. BANDA POKVARJENA, . A sem dovolj nazorna.... no pri nas ti ga nič ne financirajo,pa itak ga ne dobiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:10:34
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS sunny to so take razlike v teh dinarckih ob rojstvu...mi smo dobili samo 200, nekje ne dobis nic, v Izoli , Bledu... pa vem da 500. Bi se prepisala samo zaradi tega hehe :) Mi v Lj tudi nič ne dobimo, baje nam zato financirajo vrtec. SEVEDA, ČE GA DOBIŠ. BANDA POKVARJENA, . A sem dovolj nazorna.... Dovolj naša občina pa da za 1 otroka 300 eur, za vsakega naslednega 20 % več.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:10:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea...imaš ZS Ti tudi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:12:17
|
|
|
|
vandame
|
pa tud vrtec sofinancira sam vlogo moraš dat za znižanje plačila vrtca, pa za drugega da imaš zastonj. je pa to občina Bohinj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:14:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame pa tud vrtec sofinancira sam vlogo moraš dat za znižanje plačila vrtca, pa za drugega da imaš zastonj. je pa to občina Bohinj Vi imate pa vse.... , pa še svež zrak, pa jezero, pa smučišče blizu, pa, pa, no skratka ni da ni.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:15:15
|
|
|
|
Onasiss
|
aja-vandame-pa še gore, pa domač mlek. sm kr mal fouš.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:15:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea...imaš ZS Ti tudi. sem že odpisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:16:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: vandame pa tud vrtec sofinancira sam vlogo moraš dat za znižanje plačila vrtca, pa za drugega da imaš zastonj. je pa to občina Bohinj Vi imate pa vse.... , pa še svež zrak, pa jezero, pa smučišče blizu, pa, pa, no skratka ni da ni..... evo si mi iz ust vzela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:19:42
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: vandame pa tud vrtec sofinancira sam vlogo moraš dat za znižanje plačila vrtca, pa za drugega da imaš zastonj. je pa to občina Bohinj Vi imate pa vse.... , pa še svež zrak, pa jezero, pa smučišče blizu, pa, pa, no skratka ni da ni..... evo si mi iz ust vzela ja res imamo vse sej je ful dobr kle ja sam sem na nadmorski višini 1000m je pa še bolše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:21:23
|
|
|
|
vandame
|
pa tud vročina ni tolk huda kot v dolini, sam je pa še vseen prklemansk vroče zame k ne prenašam dobr vročine, mam raj bl mraz
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:24:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: vandame pa tud vrtec sofinancira sam vlogo moraš dat za znižanje plačila vrtca, pa za drugega da imaš zastonj. je pa to občina Bohinj Vi imate pa vse.... , pa še svež zrak, pa jezero, pa smučišče blizu, pa, pa, no skratka ni da ni..... evo si mi iz ust vzela ja res imamo vse sej je ful dobr kle ja sam sem na nadmorski višini 1000m je pa še bolše sama folšija me je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:29:40
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: vandame pa tud vrtec sofinancira sam vlogo moraš dat za znižanje plačila vrtca, pa za drugega da imaš zastonj. je pa to občina Bohinj Vi imate pa vse.... , pa še svež zrak, pa jezero, pa smučišče blizu, pa, pa, no skratka ni da ni..... evo si mi iz ust vzela ja res imamo vse sej je ful dobr kle ja sam sem na nadmorski višini 1000m je pa še bolše sama folšija me je sej lahk gor pridete
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:31:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea...imaš ZS Ti tudi. sem že odpisala maš spet.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:36:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea...imaš ZS Ti tudi. sem že odpisala maš spet. ti tudi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?