Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:49:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-ste se napapcali Hana je sita ko boben,zdele sva pa še midva jedla(krompirjev golaž),zdej se pa Hana in dragi neki hudo menita-ju je prav fajn poslušat in gledat a ma tvoj dopust al je že tolk hitro doma iz službe je že fertik za danes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:50:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: vandame sej lahk gor pridete O, pridemo, pridemo..... . že pakiram:) pa res a gremo kam kampirat jst sem čist v ta kamping padla komi čakam drug teden k gremo na morje:) mi bomo šli verjetno drug mesec v prikolico......me full skrbi zakaj pa te skrbi, sej bo prav fajn? Boš videla, sam lepo uživaj ti in bo tudi Hana ja upam da bo kul.....no sej ponavadi se jaz po nepotrebnem obremenjujem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:51:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy zakaj te skrbi kampiranje? Boš vidla kako boste uživali ker sem smotana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:52:27
|
|
|
|
Urša08
|
majchy uživali boste maksimalno boš vidla Si pa jaz tud po nepotrebnem skrbi delam. Npr. že zdej me skrbi kako bomo sploh vse v avto stlačl, pa gremo v apartma, sam tale velik voz, pa dva avtosedeža Kam pa greste na morje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:53:36
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy uživali boste maksimalno boš vidla Si pa jaz tud po nepotrebnem skrbi delam. Npr. že zdej me skrbi kako bomo sploh vse v avto stlačl, pa gremo v apartma, sam tale velik voz, pa dva avtosedeža Kam pa greste na morje? zato grem jest dons gledat en večje avto ...če nam rata sevede
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:56:56
|
|
|
|
Urša08
|
no sej midva sva že razmišljala o nakupu novga, pa o trugi za na vrh, sam naju je tale morje mal prehitu tako da o nakupu več ne razmišljava, o trugi pa še vedno in katerga gresta gledat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:57:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-ste se napapcali Hana je sita ko boben,zdele sva pa še midva jedla(krompirjev golaž),zdej se pa Hana in dragi neki hudo menita-ju je prav fajn poslušat in gledat a ma tvoj dopust al je že tolk hitro doma iz službe je že fertik za danes super o kok je to fajn...sej najbrž pol zjutraj ful zgodaj začne...joj k bi blo pr nas kdaj tako...zdej hodi ful hitro pa je doma med 7-8 zvečer včasih celo ob polsedmih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 14:59:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 no sej midva sva že razmišljala o nakupu novga, pa o trugi za na vrh, sam naju je tale morje mal prehitu tako da o nakupu več ne razmišljava, o trugi pa še vedno in katerga gresta gledat? kdaj pa greste? ford s-max
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:02:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo me nazaj iz šopinga. Sem kupla tisti polsenčnik pa ga ne znam sestavit. . Sploh ne vem kam naj vtaknem kero palco. Bom raj mojga počakala, da mi on KOT MOŠKI to meni BLONDINKI pokaže.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:03:38
|
|
|
|
Urša08
|
Mi gremo 20.6 za en teden. U tale ford je super A tvoj pa vsak dan tok pozn dam hod potem si pa res večinoma sama z otrokoma Kaj pa dela da ma tak urnik, a bolj pozen začne? Mah potem se pa jaz prtužujem k moj okol pol petih pride, bom kr tih.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:07:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-ste se napapcali Hana je sita ko boben,zdele sva pa še midva jedla(krompirjev golaž),zdej se pa Hana in dragi neki hudo menita-ju je prav fajn poslušat in gledat a ma tvoj dopust al je že tolk hitro doma iz službe je že fertik za danes super o kok je to fajn...sej najbrž pol zjutraj ful zgodaj začne...joj k bi blo pr nas kdaj tako...zdej hodi ful hitro pa je doma med 7-8 zvečer včasih celo ob polsedmih od doma gre ob 6.30 in pride domov najkasneje ob 13.30
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:07:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi gremo 20.6 za en teden. U tale ford je super A tvoj pa vsak dan tok pozn dam hod potem si pa res večinoma sama z otrokoma Kaj pa dela da ma tak urnik, a bolj pozen začne? Mah potem se pa jaz prtužujem k moj okol pol petih pride, bom kr tih. ma ja sej bo...o to je majka da pride dam že ob pol petih....dela za eno pohištveno trgovino...no sej če je iz australije pol veste za kero se gre ne bom pisala..urnika nima je skos tam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:09:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy uživali boste maksimalno boš vidla Si pa jaz tud po nepotrebnem skrbi delam. Npr. že zdej me skrbi kako bomo sploh vse v avto stlačl, pa gremo v apartma, sam tale velik voz, pa dva avtosedeža Kam pa greste na morje? midva morva vse stlačiv v lupota......bova pa kupila golfa karavana v kratkem....gremo pa v osp(pod črni kal)-imata moja starša v kampu prikolico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:13:49
|
|
|
|
Urša08
|
No da vas lahko malce berem in sledim sem kosilo kar iz skrinje vzela. Se že greje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:15:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No da vas lahko malce berem in sledim sem kosilo kar iz skrinje vzela. Se že greje. dobr si se zajdla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:19:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No da vas lahko malce berem in sledim sem kosilo kar iz skrinje vzela. Se že greje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:23:28
|
|
|
|
Urša08
|
Včasih se je treba znajdt No pa sem ravno prej rekla da moj okol pol petih pride, me je pa zdej klical da je že na poti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:27:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - če se prav spomnim si zadnjič enkrat napisala, da ste kupili nov šotor. Katerega pa? No js se še vedno nagibam k tunelu, ampak čist se še pa nisem odločla. kupli smo en iglu k se ga na hitro postavi in ki je temn noma okonov in materiala je poliester+alu. ma sej bi mela tunel sam že imamo en tak iglu in je ful dober dost placa ena ogromna spalnica sam je za ans mal presvetu tak da smo kupli malo manjšega in dost bolj temnega daš skos 3 palice in upneš pa je konec pa še nov paviljon smo kupli k ga sam raztegneš kot dežnik in je senca ni treba sestavljat tistih palic skupi.... ta je v dobri minuti postavljen to je pa šotor več slik ko ga bomo postavli no pomembno mi je da lahko not hodim ta ima višine 180 tak da bom lahko otroka not nesla ker je le še dojenček.... spal bomo pa vsi na tleh ne bom nič prenosne postlce s sabo nosla
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.5.2009 15:29:54 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 15:57:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce...jaz vas sploh ne dohajam... TANCI upam,da driska hitro mine in da bo kri vredu...moj lubi tudi tako prihaja domov,od 8.6. mu bjo spremenili ure in upajmo da bo okrog 16h doma... URSA super za kosilo MAJCHY bos vidla,da bo Hana uzivala na luftu in bo panckala...Mihailo je men cel cas prespal,ko smo bli na Bledu... KATJUSA super slike ... se vidi ,da se imate lepo ,ko kampirate...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 16:03:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
aja vidla sm da je bla tema o sencniku...jaz sem v pikapolonici kupla univerzalnega za 16e...tok ,da veste,da ni nic dober ,ker se ne premika...tko,da bom morala iskati v nemciji original od concorda,ker mam ta vozicek...on mi ne skrije ,stimat se pa ne da...se sreca,da mam familijo v nemciji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 16:09:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy uživali boste maksimalno boš vidla Si pa jaz tud po nepotrebnem skrbi delam. Npr. že zdej me skrbi kako bomo sploh vse v avto stlačl, pa gremo v apartma, sam tale velik voz, pa dva avtosedeža Kam pa greste na morje? midva morva vse stlačiv v lupota......bova pa kupila golfa karavana v kratkem....gremo pa v osp(pod črni kal)-imata moja starša v kampu prikolico joj boste uživali:) ma sej če je prikolica vaša tak ne rabiš kej dost s sabo nosit razn vozeka in kakega napihljivega čolnčka namesto banjice pa kako flaško pleničke in mleko pa glede na to da ostajate v slo sploh ni panike tud za mleko mi smo šli s 3 mesece starim blizu zadra.... 6 ur smo se vozli no zdej letos gremo pa še mal dlje sam bomo šli po avtocesti takrat pa nismo šli.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 16:10:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO aja vidla sm da je bla tema o sencniku...jaz sem v pikapolonici kupla univerzalnega za 16e...tok ,da veste,da ni nic dober ,ker se ne premika...tko,da bom morala iskati v nemciji original od concorda,ker mam ta vozicek...on mi ne skrije ,stimat se pa ne da...se sreca,da mam familijo v nemciji kak senčnik si to kupla? a marelco.... jst jo morem tud kupit sme zdej vidla dons v baby centru bo 8€..... zadnjič je ena kazala neke senčnike pa nisme bla pozorna kje se tisto kupi in kolk stane?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 16:29:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
ja taksnega katjusa...sam je problem da ni gibljiv tko kot ga postavis na vozicek tko je...uni so bli pa v turbo limacu in so bli po 7e...ne vem kira je kazala...jaz sem zdaj nasla na e-bay za svoj vozicek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 16:56:17
|
|
|
|
Onasiss
|
No evo mi je ratalo sestavit tisti polšotor-senčnik. Tistega k je v reklami, sem nesla nazaj k je za en d.r.e.k.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 17:14:24
|
|
|
|
vandame
|
a ni nadležna tale čbela al kaj je od škode skoz mi neki forum nagaja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Izbira imena*cvetka*nkl-hjk (
56%)
n- (
44%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!