|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
28.5.2009 14:49:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy-ste se napapcali

Hana je sita ko boben,zdele sva pa še midva jedla(krompirjev golaž),zdej se pa Hana in dragi neki hudo menita-ju je prav fajn poslušat in gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ma tvoj dopust al je že tolk hitro doma iz službe
je že fertik za danesuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.5.2009 14:50:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: vandame
sej lahk gor pridete

O, pridemo, pridemo.....user posted image user posted image .

že pakiram:)

pa res a gremo kam kampiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem čist v ta kamping padla komi čakam drug teden k gremouser posted image user posted image user posted image user posted image na morje:)

mi bomo šli verjetno drug mesec v prikolico......me full skrbiuser posted image

zakaj pa te skrbi, sej bo prav fajn? Boš videla, sam lepo uživaj ti in bo tudi Hana
ja upam da bo kul.....no sej ponavadi se jaz po nepotrebnem obremenjujem

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.5.2009 14:51:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy zakaj te skrbi kampiranje? Boš vidla kako boste uživali user posted image

ker sem smotanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.5.2009 14:52:27   
Urša08
majchy uživali boste maksimalno boš vidlauser posted image Si pa jaz tud po nepotrebnem skrbi delam. Npr. že zdej me skrbi kako bomo sploh vse v avto stlačl, pa gremo v apartma, sam tale velik voz, pa dva avtosedeža user posted image Kam pa greste na morje?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.5.2009 14:53:36   
tanci29

majchy uživali boste maksimalno boš vidlauser posted image Si pa jaz tud po nepotrebnem skrbi delam. Npr. že zdej me skrbi kako bomo sploh vse v avto stlačl, pa gremo v apartma, sam tale velik voz, pa dva avtosedeža user posted image Kam pa greste na morje?

zato grem jest dons gledat en večje avtouser posted image ...če nam rata sevede

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.5.2009 14:56:56   
Urša08
no sej midva sva že razmišljala o nakupu novga, pa o trugi za na vrh, sam naju je tale morje mal prehitu tako da o nakupu več ne razmišljava, o trugi pa še vedno user posted image in katerga gresta gledat?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.5.2009 14:57:49   
tanci29

majchy-ste se napapcali

Hana je sita ko boben,zdele sva pa še midva jedla(krompirjev golaž),zdej se pa Hana in dragi neki hudo menita-ju je prav fajn poslušat in gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superuser posted image user posted image user posted image  o kok je to fajn...sej najbrž pol zjutraj ful zgodaj začne...joj k bi blo pr nas kdaj tako...zdej hodi ful hitro pa je doma med 7-8 zvečeruser posted image  včasih celo ob polsedmih

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.5.2009 14:59:06   
tanci29

no sej midva sva že razmišljala o nakupu novga, pa o trugi za na vrh, sam naju je tale morje mal prehitu tako da o nakupu več ne razmišljava, o trugi pa še vedno user posted image in katerga gresta gledat?

kdaj pa greste?

ford s-max

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.5.2009 15:02:01   
Onasiss
Evo me nazaj iz šopinga. Sem kupla tisti polsenčnik pa ga ne znam sestavit.user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem kam naj vtaknem kero palco. Bom raj mojga počakala, da mi on KOT MOŠKI to meni BLONDINKI pokaže.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.5.2009 15:03:38   
Urša08
Mi gremo 20.6 za en teden. U tale ford je superuser posted image A tvoj pa vsak dan tok pozn dam hoduser posted image potem si pa res večinoma sama z otrokomauser posted image user posted image user posted image Kaj pa dela da ma tak urnik, a bolj pozen začne? Mah potem se pa jaz prtužujem k moj okol pol petih pride, bom kr tih.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.5.2009 15:07:37   
Čebel@

majchy-ste se napapcali

superuser posted image user posted image user posted image  o kok je to fajn...sej najbrž pol zjutraj ful zgodaj začne...joj k bi blo pr nas kdaj tako...zdej hodi ful hitro pa je doma med 7-8 zvečeruser posted image  včasih celo ob polsedmih
od doma gre ob 6.30 in pride domov najkasneje ob  13.30

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 236
28.5.2009 15:07:40   
tanci29

Mi gremo 20.6 za en teden. U tale ford je superuser posted image A tvoj pa vsak dan tok pozn dam hoduser posted image potem si pa res večinoma sama z otrokomauser posted image user posted image user posted image Kaj pa dela da ma tak urnik, a bolj pozen začne? Mah potem se pa jaz prtužujem k moj okol pol petih pride, bom kr tih.

ma ja sej bo...o to je majka da pride dam že ob pol petih....dela za eno pohištveno trgovino...no sej če je iz australije pol veste za kero se gre ne bom pisala..urnika nima je skos tamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 237
28.5.2009 15:09:01   
Čebel@

midva morva vse stlačiv v lupota......bova pa kupila golfa karavana v kratkem....gremo pa v osp(pod črni kal)-imata moja starša v kampu prikolico

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.5.2009 15:13:49   
Urša08
No da vas lahko malce berem in sledim sem kosilo kar iz skrinje vzela. Se že greje. user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.5.2009 15:15:05   
tanci29

No da vas lahko malce berem in sledim sem kosilo kar iz skrinje vzela. Se že greje. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobr si se zajdla

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.5.2009 15:19:12   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 241
28.5.2009 15:23:28   
Urša08
Včasih se je treba znajdtuser posted image user posted image user posted image

No pa sem ravno prej rekla da moj okol pol petih pride, me je pa zdej klical da je že na poti user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 242
28.5.2009 15:27:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša - če se prav spomnim si zadnjič enkrat napisala, da ste kupili nov šotor. Katerega pa? No js se še vedno nagibam k tunelu, ampak čist se še pa nisem odločla.

kupli smo en iglu k se ga na hitro postavi in ki je temn noma okonov in materiala je poliester+alu.user posted image user posted image user posted image user posted image
ma sej bi mela tunel sam že imamo en tak iglu in je ful dober dost placa ena ogromna spalnica sam je za ans mal presvetu tak da smo kupli malo manjšega in dost bolj temnega
daš skos 3 palice in upneš pa je konec pa še nov paviljon smo kupli k ga sam raztegneš kot dežnik in je senca ni treba sestavljat tistih palic skupi.... ta je v dobri minuti postavljen
to je pa šotor več slik ko ga bomo postavliuser posted image user posted image user posted image  
no pomembno mi je da lahko not hodim ta ima višine 180 tak da bom  lahko otroka not nesla ker je le še dojenček.... spal bomo pa vsi na tleh ne bom nič prenosne postlce s sabo nosla
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.5.2009 15:29:54 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 243
28.5.2009 15:57:53   
MIHAILO
ojla punce...jaz vas sploh ne dohajam...
TANCI upam,da driska hitro mine in da bo kri vredu...moj lubi tudi tako prihaja domov,od 8.6. mu bjo spremenili ure in upajmo da bo okrog 16h doma...
URSA super za kosilouser posted image
MAJCHY bos vidla,da bo Hana uzivala na luftu in bo panckala...Mihailo je men cel cas prespal,ko smo bli na Bledu...
KATJUSA super slikeuser posted image ... se vidi ,da se imate lepo ,ko kampirate...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 244
28.5.2009 16:03:22   
MIHAILO
aja vidla sm da je bla tema o sencniku...jaz sem v pikapolonici kupla univerzalnega za 16e...tok ,da veste,da ni nic dober ,ker se ne premika...tko,da bom morala iskati v nemciji original od concorda,ker mam ta vozicek...on mi ne skrije ,stimat se pa ne da...se sreca,da mam familijo v nemciji

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.5.2009 16:09:28   
Katjusa

midva morva vse stlačiv v lupota......bova pa kupila golfa karavana v kratkem....gremo pa v osp(pod črni kal)-imata moja starša v kampu prikolico

joj boste uživali:) ma sej če je prikolica vaša tak ne rabiš kej dost s sabo nosit razn vozeka in kakega napihljivega čolnčka namesto banjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kako flaško pleničke in mlekouser posted image user posted image user posted image user posted image pa glede na to da ostajate v slo sploh ni panike tud za mlekouser posted image user posted image user posted image

mi smo šli s 3 mesece starim blizu zadra.... 6 ur smo se vozliuser posted image no zdej letos gremo pa še mal dlje sam bomo šli po avtocesti takrat pa nismo šli..... 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.5.2009 16:10:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

aja vidla sm da je bla tema o sencniku...jaz sem v pikapolonici kupla univerzalnega za 16e...tok ,da veste,da ni nic dober ,ker se ne premika...tko,da bom morala iskati v nemciji original od concorda,ker mam ta vozicek...on mi ne skrije ,stimat se pa ne da...se sreca,da mam familijo v nemciji

kak senčnik si to kupla? a marelco.... jst jo morem tud kupit sme zdej vidla dons v baby centru bo 8€..... zadnjič je ena kazala neke senčnike pa nisme bla pozorna kje se tisto kupi in kolk stane?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.5.2009 16:29:02   
MIHAILO
ja taksnega katjusa...sam je problem da ni gibljiv tko kot ga postavis na vozicek tko je...uni so bli pa v turbo limacu in so bli po 7e...ne vem kira je kazala...jaz sem zdaj nasla na e-bay za svoj vozicek

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.5.2009 16:56:17   
Onasiss
No evo mi je ratalo sestavit tisti polšotor-senčnik. Tistega k je v reklami, sem nesla nazaj k je za en d.r.e.k.
user posted image

user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 249
28.5.2009 17:14:24   
vandame
a ni nadležna tale čbela al kaj je od škode skoz mi neki forum nagaja

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!