Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:10:41
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 mlea, Gaja tudi prespi celo noč, razen učasih (mogoče 1x na teden) se vmes zbudi za nočni prigrizek... lepo spite
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:10:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene čveke . Res ste prave čveke. Namreč en dan me ni, pa ste že kr na novem delu. No včeraj sem se javila še na starem, danes pa sem vas že komaj našla- Za nazaj vas ne bom brala ker se mi enostavno ne da. Sej če bi bila že zdrava potem bi še šlo. no danes je vročina že malo padla, tk da se mal bolš počutim, včeri je bila še kr 39.9, pa sem vzela lekadol pa ni nič pomagal. Upam, da bo tega kmal konec. čim prej se pozdravi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:11:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kak pa to daš v flašo? in je pol spala? Naredim mleko in potem dam noter še piškot in fajn prešejkam. Spala je mogoče uro dlje kot ponavadi. A isliš, da bi ji mogla že kake kaše zvečer dodajat?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:12:47
|
|
|
|
Čebel@
|
deja..........hvala za odgovor......ja midve imava maxsi cosi lupinico in res full švica.....bom kupila tole,pa da vidimče bo kej boljše ......pa nakup si opravila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:14:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kak pa to daš v flašo? in je pol spala? Naredim mleko in potem dam noter še piškot in fajn prešejkam. Spala je mogoče uro dlje kot ponavadi. A isliš, da bi ji mogla že kake kaše zvečer dodajat? jst mu bom dala zvečer okol pol9 kašico pol ob 9 pa mleko in spat no sam za zdej še vredu spi se je pa zbujal ob 5 zjutri par dni in sem mu dala eno merico mleka vač na isto vode sam to samo zvečer in spet OK spi.... torej 7 meric in 180 vode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:14:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja........12 ur spi v kosu,pa še budi jo moram včasih Moja je začela zdaj par dni nekaj štrajkat. Včeri je šla spat že ob osmih (pojedla cca 160 ml) se zbudila ob 1 (pojedla cca 110ml), pa je bila ob pol štirih spet lačna (pojedla 100 ml) potem je bila ob 7,30 žejna, potem je pa prej ob 9-ih spet pojedla okoli 120 ml. Pa še ni konec dneva. Pa ful mi spije. a vaš da sem pomislila da bi mogoče tvoja bejba imela preskok v rasti....ne vem no
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:15:41
|
|
|
|
Onasiss
|
Joj se mormo pohvalt, moj Vito je danes spal celo noč brez pleničke in se ni polulal. No, saj to že neki časa traja, ampak sva mu iz varnosti dava gor pleničko. Pa tudi zjutraj si je zobke umil ČISTO SAM.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:15:55
|
|
|
|
claud
|
No tako,smo se mal sprehodili,larissa se spet igra....naj vam bolj nazorno pokažem.... zdj bo pa kmal lakota,pa spanje.....ratal mi je lase umit-že 3 dni govorim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:17:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja........12 ur spi v kosu,pa še budi jo moram včasih Moja je začela zdaj par dni nekaj štrajkat. Včeri je šla spat že ob osmih (pojedla cca 160 ml) se zbudila ob 1 (pojedla cca 110ml), pa je bila ob pol štirih spet lačna (pojedla 100 ml) potem je bila ob 7,30 žejna, potem je pa prej ob 9-ih spet pojedla okoli 120 ml. Pa še ni konec dneva. Pa ful mi spije. a vaš da sem pomislila da bi mogoče tvoja bejba imela preskok v rasti....ne vem no Men se tud to dozdeva, ampak da bi to cel teden trajal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:17:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 deja..........hvala za odgovor......ja midve imava maxsi cosi lupinico in res full švica.....bom kupila tole,pa da vidimče bo kej boljše ......pa nakup si opravila mi tud v jajčki ful švicamo in smo odstranl tisto blazinco pa sem kupla eno mini brisačko nardila gor luknje in mu dala zadaj pa je mal boljše pa še en pozdrav od benjamina pol pa šibam mu dat mal pit še kr čaka bošček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:23:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Ah, jaz sem ji dala pa pod glavo kar bombažno pleniščko. Pa nima nikoli mokrih lask....ker jih nima. Katjusa-ti lumpa ti, dejm mu hitr za pit, revčku.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:25:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj se mormo pohvalt, moj Vito je danes spal celo noč brez pleničke in se ni polulal. No, saj to že neki časa traja, ampak sva mu iz varnosti dava gor pleničko. Pa tudi zjutraj si je zobke umil ČISTO SAM. BRAVO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:26:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ja........12 ur spi v kosu,pa še budi jo moram včasih Moja je začela zdaj par dni nekaj štrajkat. Včeri je šla spat že ob osmih (pojedla cca 160 ml) se zbudila ob 1 (pojedla cca 110ml), pa je bila ob pol štirih spet lačna (pojedla 100 ml) potem je bila ob 7,30 žejna, potem je pa prej ob 9-ih spet pojedla okoli 120 ml. Pa še ni konec dneva. Pa ful mi spije. a vaš da sem pomislila da bi mogoče tvoja bejba imela preskok v rasti....ne vem no Men se tud to dozdeva, ampak da bi to cel teden trajal to pa nevem koliko časa bi lahko trajalo.....midve sva imeli preskok,in je trajal samo 1 dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:28:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 deja..........hvala za odgovor......ja midve imava maxsi cosi lupinico in res full švica.....bom kupila tole,pa da vidimče bo kej boljše ......pa nakup si opravila mi tud v jajčki ful švicamo in smo odstranl tisto blazinco pa sem kupla eno mini brisačko nardila gor luknje in mu dala zadaj pa je mal boljše pa še en pozdrav od benjamina pol pa šibam mu dat mal pit še kr čaka bošček joj ti ti ti mami,da ga pustiš tkole čakat......ja drugače ji bom pa zdej dala tetro uspodi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:29:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ah, jaz sem ji dala pa pod glavo kar bombažno pleniščko. Pa nima nikoli mokrih lask....ker jih nima. bodi vesela......jaz sem že študirala da bi Hano postrigla ne,sj ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:32:00
|
|
|
|
Čebel@
|
no moj hladilnik je na poti me je šofer poklical,me je revež iskal v ljubljani-mu v trrgovini nso povedali da mora v domžale .....je revež klel po telefonu-no važno da meni dostavi hladilnik,ne kermu drugmu ki ima šlučajno isti naslov ko mi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:33:05
|
|
|
|
Čebel@
|
danes pa meni tudi leta ena pupa po ekranu sunny....a si jo zdej k meni poslala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:39:02
|
|
|
|
Pupka
|
Jaz pa zdaj kopiram dokumente da nesem jutri na občino- 200 € jim pa res ne bom pustla. In to seveda počnem zadnji dan
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:45:18
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ne ne, jst jo mam še zmiri! pupka, kire dokumente pa? A za un dnar od občine za rojstvo al...? Joj, jst tudi morem še to zrihtat da dobimo dinčke za na dopust...Malo več kot 400 dobimo. A sm povedla da so mi na firmi odobrili solidarno pomoč in dobim dinčke, k sm bla tolko časa na bolovanju? Sm prov vesela da bo neki, in sicer 30% povprečne plače v podjetju...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:51:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, ne ne, jst jo mam še zmiri! pupka, kire dokumente pa? A za un dnar od občine za rojstvo al...? Joj, jst tudi morem še to zrihtat da dobimo dinčke za na dopust...Malo več kot 400 dobimo. A sm povedla da so mi na firmi odobrili solidarno pomoč in dobim dinčke, k sm bla tolko časa na bolovanju? Sm prov vesela da bo neki, in sicer 30% povprečne plače v podjetju... to pa bo enih dinarčkov mi dobimo brco v rit,ne pa denar samo je nadležna tale pupa,a ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:56:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A sm povedla da so mi na firmi odobrili solidarno pomoč in dobim dinčke, k sm bla tolko časa na bolovanju? Sm prov vesela da bo neki, in sicer 30% povprečne plače v podjetju... Ja, si se pohvalila. Baje ti je informacije prenesel oče, če se ne motim????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:56:28
|
|
|
|
BarbaraGS
|
joj cveke....vceraj vas berem berem in ne uspem prebrat, pol pa ze klice mala... claud kje si kupila ta igralni center in katere firme je? ja mi tudi svicamo in ceprav sem kupila tisto frutirasto obleko, ni nic boljse. Cela je mokra. Nic, mi danes nismo spali (3x zbudila) in smo zelo tecni (vsi po vrsti). Se vedno se borim s flasko in AM. Flasko je sprejela kolkor tolk tisto od Nubija, AM pa je fuj in fej in krokodilje solze. Potem pa vidi dojko in kar zavzdihne od olajsanja in hitro zagrabi. Vceraj je bla se hujsa. Cim sem ji pomolila v usta flasko se je delala da spi, pol pa ji dam dojko, pa zagrabi ko nora (in to parkrat zaporedoma hehe). Jaz res ne vem kaj naj... Sej bo, sam cimprej bi jo rada odstavila, da dobi cim manj teh zaviralcev hormonov vase Nic punce, grem jaz spat. Vas bom poskusala prebrat zvecer, ker se bo sigurno full nabralo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:57:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi dobimo brco v rit,ne pa denar samo je nadležna tale pupa,a ni Kje pa delaš?? Dej pošlji mi na ZS. Kera pupa je nadležna??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:57:30
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, meni full teži in jo mam tudi na sumu, da zaradi nje in njenih klinčevih zvezdic RR šteka... Ja, naša občina je kar radodarna...Sam za moje pojme bi to mogle dat vse občine in za vse bi moglo bit enako...Pismu, nekje dobiš lepe vsote kot pri nas, drugje ti dajo pa knjigico in čestitko župana al pa celo nič...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:58:34
|
|
|
|
Pupka
|
Sunny, ja za to. Mi mamo 200 €, neki je. A pr vas mate kar 400? No, jaz do 1.6 moram dostavit, ker velja le 4 mesece po rojstvu. In jutri je zadnji dan. Tak da sem skopirala še dokumente, ker vlogo mam izpolnjeno že doolgooo Za ono si pa men se zdi omenla ja. Super-vsak ojro pride prav. In ja, ko se prselim pade kofe sigurno. Upam da večkrat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?