|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
30.5.2009 10:32:48   
Onasiss
Glede spanja, naša je tečna ko je zaspana, jo dam v ležalnik, malce pogugam in zaspi. Zvečer pa zaspi med hranjenjem.

tanci-ne, jaz vrtca nisem dobila. Me je samo g. župan klicu, da naj se ne sekiram, da bo moja pikapoka šla v vrtec..... ok sej mu verjamem, ampak si pa ne morem predstavljat, če bi jo iz Rudnika vozit ne vem u Šentvid al pa u Črnuče, delam pa u Štepcu.

majchy-jaz sem na porodniški in nimam občutek za datume. Me moj zih 5x na dan vpraša kerga smo, pa ob 10-ih zvečer še vedno ne bom vedla. Čist sem zmešana.

A je danes ponedeljek?user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.5.2009 10:36:37   
Onasiss
claud-takrat ti bo tud bolj kakala.

aja pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  GAJI za obrat.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.5.2009 10:44:08   
claud
mlea-aha ok,tnx
še dobr da mamo tud mamice k majo že od prej otroke, da nas mal poučite o teh zadevahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.5.2009 10:46:21   
Onasiss
Nč, grem za kosilo pripravljat. pohani zrezki, krompir, goveja župa, solata. Grem zdej zrezke spanirat, ko pa se pikapoka zbudi pa gremo babici in dedku na grob sveče prižgat. Je že 1-mesečna obletnica, joj kako čas beži, ko bi vsaj lahko zavrtela čas za kake dva meseca nazaj, ker bi jima rada še tolikooo stvari povedala.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ah, nimaš kaj, življenje je minljivo, treba je živet naprej z našimi ptički in čebelicami.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 954
30.5.2009 10:51:18   
Onasiss
Aja Urša, mojedva si nista prav nič podobna. Vito je imel velike oči in polna usta, ta pa je čist kontra. Pa tudi obliko glave imata drugačno. Mogoče,  bo kaka podobnost, ko zraste.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.5.2009 11:07:32   
claud
mlea.......mmmmmmmmm....sm vidla mail z jagodami...........to pa je neki zame.........hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.5.2009 11:15:55   
Deja
jutro punce... no vidim da ni samo pri nas bila čudna noč...

no pa da ne govorim od jutru....user posted image user posted image user posted image  Nazadnje je jedel ob pol petih... se zbudil okoli 7.30, pa ga dam na zizo - noče, pa ga grem oblečt, pa še zmeraj tečnari... pa ga spet priklopim pa malo poje... pa ga zavijem v dekico, pa spet malo poje... pa mi na zizi zaspi. pa ga dam zavitega v dekico spat... spi 20 minut pol pa zopet isto.
Vročine nima...zebe ga ne - glede na to da ima dvoje dolge rokave in štrample in hlače...  pojma nimam kaj mu je. nikoli še ni bil tak tečkast...

mož me straši da mogoče bojo zobi - sicer še ni nič za videt... ojoj kak mi je hudo ko ne vem kako bi mu pomagala..user posted image user posted image user posted image

zdaj je zopet malo pojedel pa zaspal - upam da bo vsaj eno uro spal in da bo potem boljše...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.5.2009 11:20:17   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona!!!!!!!
user posted image veliko sreče,zdravja in cartanja  s Lariso in možekom!!!!user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 958
30.5.2009 12:01:54   
Katjusa
cita mojmu je zadnič tud poknala žilca in to ful fejst je mel celo oko čist rdeče pa je šel k zdravniku in so rekl da ni nič hujšega in da bo samo zginlouser posted image sam če se ti to večkrat ponavlja bi blo pa dober it povedat.....

mi smo spal super benjamin se je zbudil ob 6 zjutri je bil lačen in jst ga dam pol kr nazaj v postco in je nazaj zaspal (ko se je nejedu seveda) pa je spal do pol 10 in mi2 s florjanom tudi:) pol je pa spet jedu eno urco bedel in zdej že eno urco spi se pa počasi zbuja najbrž bo spet lakota:)

tamika men dons spet ni treba kuhat mojga ni in sem se z mamo zmenla

nič šibam alarm... preveč natipkate, da bi vas jst doseglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morm pol še perilo zložit pa še enga dat sušit.... kdaj bo zmanjkalo tega pranja in pospravljanja sploh po kuhinji......

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 959
30.5.2009 12:05:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo midva sva zdej doma. bilo je super. zdej pa morn iti nika nahranit, potem pa šibamo naprej.

majchy- nisva naredili dežja, sva pa res lepo uživali.

ful smo se mel lepouser posted image user posted image user posted image težko bi dež nardile k sme mele 3 ornk fante zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image največji si je na koncu sprehoda prvošču ornk kopel v jezeru..... je bil cel moker ne sam noge in teniskeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa mi oba spitauser posted image .... slikat žal nisem mogla mi je batarije sfalilo na telefonu tist kar sem pa slikala pa slik ne znam iz telefona datuser posted image v glavnem florjan ravno toliko da ni zaplaval v jezeru sugo je mel samo glavo , vrat in malo ramen vse ostalo je blo mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image
brkn kaj sem ti rekla, da bo benjamin vse not spravu pravkar je pojedu še en obrok in zdej spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
komi čakam, da tole ponovimo, če boš drug teden kej pri volji in če bo lepo vreme sem jst takoj za pa še katera se lahko pridružiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za kampiranje pa tud povej, če bome šle mal otroke martinčkat na morje:) jst naju že kr vidim kako bi uživele v senčki pred šotorom in ob morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa moj telefon gruntat kako slike prenesem ker mi jih ne najde preko računalnika...(bo treba verjetno orginal program naložituser posted image )

ja takoj lahk ponovimo aslednji teden. Lahk se zmenimo krr za v torek, če bo lepo vreme. Seveda če ima katera še čas se nam lahko pridruži. Seveda bi bilo to dopoldan, tk da imamo mal več časa.

evo zmenjeno:) torek dopoldan men paše okol 10 ure zjutri.... seveda prnesem kak sok zraven pa za florjana brisačo:)

sta kupla kar sta rabla? šotor si dobla... sem radovedna kak je... a maš mogoče link do šotora?

torej punce srečanje v torek 2.6. na šmartinskem jezeruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 960
30.5.2009 12:05:36   
Katjusa

simona!!!!!!!
user posted image veliko sreče,zdravja in cartanja  s Lariso in možekom!!!!user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

vse naj naj tud od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.5.2009 12:08:57   
sunny24
Evo mene...Smo šle z Gajo na en sprehod...Je sonček, toplo pa ni lih neki full...17C...user posted image   Zdej pa jo grem preoblečt, nafutrat, mojga zbudim in pol pride moj tata malo mimo...

Šibam, alarm!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 962
30.5.2009 12:11:02   
SURF
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravljene.

Nočka...zaspala tam okrog 20.30 do 00.00..potem zopet ob 02.00 sva jedle in takrat je glih moj pršu z žurkeuser posted image sva šepetala..a se je vseeno zbudila je mogla atija okregatuser posted image ...potem jo je pa nosil,da je kupčka podrla,jo dal spančkat pa ni ratalo,sem jo mogla js datuser posted image potem je pa šlo..do 05.00...pa potem potegnila še do 07.00rečmo..

user posted image user posted image user posted image        SIMONA,VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE TO IN ŠE VEČ!!!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.5.2009 12:12:08   
SURF
UPS...SIMONA,tisti na začetku so še tvojiuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 964
30.5.2009 12:16:00   
SURF
grem si glavo na hitr opedenat......user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 965
30.5.2009 12:18:57   
claud
No tko...midve mava zdj trening SAMOSPANJA...user posted image
Sm jo dala pred pol ure v postlco jo pokrila, zdj pa že pol ure sam brca pa jamra, odkrila se je čist.....Dvomim da nama bo kj rataluser posted image ......
user posted image user posted image user posted image sm jo zdj pogledala je pa brez nogavičke.....kr sezula se je lumpauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 966
30.5.2009 12:20:35   
claud
Ej čveketalke......pridte na rr...zuni je prehladno....pa ni treba zdele pospravlat!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.5.2009 12:21:23   
vandame

simona!!!!!!!

jz se tud kr pod tole podpišem

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   [Brisano sporočilo]
30.5.2009 12:33:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
30.5.2009 12:38:24   
claud
Kolubmo jst bi tud tole kosilo!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.5.2009 12:43:16   
tanci29
jest tud bi tole kosilo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.5.2009 12:47:19   
tanci29
sem iskala čestitko k sem tako lepo kupila za tole pupo danes pa nimam pojma kam za vraga sem jo utaknlauser posted image

da ne govorim da erikovega lončka za pit ne najdemo že od učer zvečer...pojma nimam kje je cel flat smo okol obrnil pa je ni...je bil učet tečen k user posted image  k je mogu čakat da smo jo iskal zaman...hvala bogu sem glih učer nove nabavla tko da sem pol hitr novo zrihtala....

tko da tamika-ne govor o bajti k smo pomoje use iste razturrrrrrrrr...no men ga je uspel mal u red spravt

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.5.2009 12:55:53   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

tanci-ne, jaz vrtca nisem dobila. Me je samo g. župan klicu, da naj se ne sekiram, da bo moja pikapoka šla v vrtec..... ok sej mu verjamem, ampak si pa ne morem predstavljat, če bi jo iz Rudnika vozit ne vem u Šentvid al pa u Črnuče, delam pa u Štepcu.

ma dej te vrtciuser posted image ...se prav kaj pa tam ko maš Vita a ne boš tja vozila tud Evito...mislm to je za pošizit...jest še zmer ne vem kwa nej nardim...
a nej oba vozm sem ko je zdej erik, al nej gre erik v vrtec pa hana tja, kar je logistično skor nemogoče ker so pol to tri čist različne lokacije lahk se slikam pa grem delat za dve ure, da ne govorim da pol tud za oba vrtca ne bom zaslužla,če čem use odpelat pa pol pobrat ker gužva je nenormalna
če erika ne bom vpisala bogved kwa bo spet drug let, mislm sploh nočem razmišljat ker mi je slabo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.5.2009 13:39:48   
SURF
Claud-midve imava tud včas vaje samospanjauser posted image Ji dam včasih kako kapljico.(na dudo,vetrovne).sedaj se je pa že tok navadla,da vedno dudo ven špukne,pol pa vzamem tisto belo flaško pa jo tolk gleda..se ji kr spremeni izraz..pol pa tak z veseljem dudo sprejme..danes sem se pa delala da sem ji nekaj gor kapnala,je dudo tok zagrabla potem me pa tak čudno nekaj časa gledalauser posted image user posted image je vseeno zaspala...

Kolumbo-mmmmmm,js bi tudi...bo juter.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 974
30.5.2009 13:49:16   
SURF
DAJTE MI NEKAJ SVETOVAT,PROSIM..KER NEVEM VEČ,A SEM NORA,PA ŠE KRIČIMuser posted image ALI SE MOTIM,ALI KAJ....???user posted image user posted image

Midva z mojim naj bi imela v zgornjem štuku svoj plac,imava spalnico,kopalnico,kuhinjo,pisarno,v eni sobi ima še stara mama od mojega sobo,v eni pa je še brat,ki me ne moti in se itak misli kmal odselit...problem je v tem,ker tašča in stara mama ne razumeta,da se ne moreta v vseeeeeeeeeee vtaknt,danes je stara mama  brez da bi potrkala spet pršla v spalnico,odprla omaro in iskala neko bluzo od mojegauser posted image user posted image user posted image ,po vrhu mi samo gledata ,kaj naredim in kaj ne,nekaj časa sta Patriciji govorile k sma pršle dol a te tepejo goruser posted image user posted image dokler nisem pošizila....JS TAKOLE NEBOM ZDRŽALA CEL LIFEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj?Mi gre spet na jok....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?