piskot
|
cer. mi smo se sli pa danes v bohinj v vodni park mal pogret. saj ne vem a bi jih pohvalila al ne. naceloma je uredu zrihtano, majo vozicke za dojencke, pa ful igrac za tamale, pa notr bife, kjer imajo tudi brezglutenske menije, pa vegetarijanske, pa internet. ni da ni. sam res ne vem, kako smo mi ravno take srece. od vseh slisim kako je tam cisto in lepo, pa nam ze prvic ni bilo. danes pa spet ne. res mi je nagravzno, da pride dete iz vode in se mu po hrbtu dol vleceta dva dolga crna lasa. bljak. pa ko zaplavas, se ti kaksen las zavozla med prste. bljak. men je to tok nagnusno. v zenskem wc-ju je smrdelo kot v enem javnem skretu, res po poscanem. bljak. ampak konec koncev, martin je uzival, ancka je bila pridna, tko da je bil lep sporten dan. nazaj grede smo se se v gali ustavili, kjer imajo zunaj malo igral, pa trampolin in je bil za martina popoln dan. no popoldan ga je pa ana zacela nekaj srat. jok na jok na jok. pa sem jo dojila, pa je blo pol ure dobro, mal je zaspala, pa spet. taka je ze ene 3 dni. prejle ko sem jo spat dajala se je drla not v josko kot da kaj hujsega se ni videla na tem svetu. ne vem a je res kaksna luna a kaj bo to zaen vrag. ponovci se je tud zbujala na 2 uri. mogoce jo sraufa od AB. ne vem, nisem dost pametna, ampak vem da bo minilo. se vedno nekaj tecka tam v sobi, pa roke si tlaci v usta, pa ven pa not, pa jamra. revca je, sam jest bi pa tud ze mal miru. simona hepi brzdej . claud vidis, pri nas je bila podobna noc. cita uspavamo se z dojenjem. vcasih z dudo, ampak redko. ce se pa sama odloci zaspat je pa palec najprimernejsi. claud te bele pikice so zobje. ampak vcasih traja tudi par mesecev da koncno prilezejo ven. martin je imel zobe ko sem ga se dojila, ampak je bil priden, me ni nikoli ugriznil. surf ojej, nic ti nisem fous tega zivljenja s tasco in njeno mamo. po mojem bos morala enkrat fajn znoret, pa da ti dajo pol mir. prijateljica je pa to resila tako, da je zacela naga po stanovanju hodit. potem so pa nehali prihajat, ker jim je bilo nerodno . pa hvala za nasvet za grad. vandame lanolin krema. jaz sem imela prav zulje, pa vse krvavo, pa se mi je v 2 dneh zacelilo. samo vse cunje bos imela zaflekane, ker je taka ful pacasta krema. vprasanje: a ima se katera tole gravžiko od chiccota? nasa ful smrdi. jaz je sigurno ne bi marala ce bi bila dojencek.