črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa pozdrav punce,.... našmu so kašice tok ušeč da mu komi dost hitr žlico u usta dajemo,... se ma čs umes kregat sm zj kupla zalogo sam k ni velik okusov a mu jih daješ pred vsakim obrokom? ne sam zvečer za1X,.. zj smo že na pol obroka,..mu dajem raj mal pa pomal,... dons zvečer bo že več bo čistr zadovolen,..... maxi kle sm brala od dm- babylove sm mu kupla pa je taka brez okusa tko da sm kupla od milupa tko k je aptimil da mamo isto firmo ampak bom šele dons probala kakšnga okusa je,........ sam k majo res mal okusov od 4 do 6 mescov tamika kar se zdravnikov tiče ti sam klič, pa tok časa jim tež da te bojo mel dost poj te bojo pa 100% sprejel pa še čakat ti nav treba (oz malemu ) rebeka kok je tvoj mali dolg/velik,... k gledam tvoje posnetke pa slike se mi zdi da je dolg k pondelk,.. res je faca,.. nš ma pojstlo sam za spanje pa jutranje pogovore aja punce moj dominik trenutno spi pod otokom,........ preboj ej majči in katjuša,..vidve sta bl za računalnike a obstaja kšn program za urejanje fotografij (okvirji,besedila, obrezovanje,...) surf teb morm pa povedat da si dala hčerki najlepš ime na svetu,......dominik bio bil patrik sam lubi ni hotu,..oh sj bo pa drug ne bom odstopila,...aja jz sm tud patricija aja s ti pridemo stepst taščo, ..reč ji nj se zase briga,.. ko pa da k vm patronaža pride???? deja carske fotke,..erj tole za vrat, a je ok,.. k jz sm misnla da je to šele za poj k so mal večji upam da ste uživaliiiiii,...... a na renojev zbor ste šli,..ja pol najinih kolegov tud,..upam da vm ni nč vreme ponagajal vz mu ne dajem ad3, pa tud kj druzga ne katjuša a jz tud lah slikco dam??? ej majchi s čem hani mažeš dlesni,..ker gel is dobila joj dost mam, kar mi je ostalo poj komentiram
|