Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 22:53:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 dajte mi povedat kako dolgo po cepljenju ne smem z dojenčkom med ljudi? danes je bil cepljen, mi pa smo jutri povabljeni v naravo na piknik, pa ne vem, če je pametno da gremo? kaj ve mislite? danes je bil živčen in jokav dokler ga nisva skopala in se je napapcal, pol pa je zaspal. sploh nisem vedla da nebi smel.... vi kr pejte in se fino imejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 22:53:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, neki da vas uprašam... A vi dajete vse vitaminske kapljice? ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 22:55:26
|
|
|
|
Katjusa
|
evo nas smo bli na igralih pa pr župniku.... in imamo krst v farni cerkvi Ob 12 uri bo samo za nas krst punce lepo vabljene da nas ne bo samo 11 v cerkvi aja pa župnik 12 pa benjamin florjan in 2 punčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 22:56:41
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce nehite hvalit kolaž sej vem, da bi lahko blo še boljše joj mi bo kr nerodno naslednje delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 22:57:08
|
|
|
|
Katjusa
|
kaj je zdej to imamo neke grozne samogovore
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:03:42
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem tuki, ma se odpravljam spat... Gaja je nazadnje jedla ob 17h, prej ni hotla in je kar zaspala...Joj, pojma nimam kaj ji je zadnje čase... Aha, no pol nism edina, k ji ne dajem...Sej ni nič narobe, ne? Aja, pa super za krst!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 12.6.2009 23:04:28 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:10:17
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jst sem tuki, ma se odpravljam spat... Gaja je nazadnje jedla ob 17h, prej ni hotla in je kar zaspala...Joj, pojma nimam kaj ji je zadnje čase... Aha, no pol nism edina, k ji ne dajem...Sej ni nič narobe, ne? Aja, pa super za krst! Jst ji tud ne. Tud Nelči nisem pa je vse vredu z njo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:25:26
|
|
|
|
SURF
|
Čer. Tudi js bolj ne dajem kot dajem... Moram se malo spovedati,ker danes sem zopet jokala.Mojega ni bilo(saj ga še ni)glih ko sem Patricijo skopala,jo pripravljala za ajat pa pride tašča in začne:Veš boš mogla ti malo pospravit,me je kar sram,da pride patronažna in vidi cel kup cot moj sin si zasluži imeti dobro gospodinjo,sem ti hvaležna,da tako lepo skrbiš za Patricijo,pa vendar bi lohka še kej drugega naredila,bi bila vesela.Včasih si imela pa tako lepo,sem bila tako srečna da ima sin tako punco.Pa tolk praha je ....itd...itd.... Pa a je ta baba normalna Naj vam povem,da nisem znorela,vem da marsikateri bi plafon dvignila,solze so mi pritekle jokala sem ko dež...tako dolgo se že nabira v meni,da...sem samo jokala ???????? Moram vse skupaj malo predelat,glava me boli,moram prespati...sj ne morem verjeti,da se to dogaja..absurd...najti moram rešitev..in jo bom..zagotovo. ojjoj..sem še enkrat preletela kaj sem napisala in se sliši tako obupano sj sem res..ampak tole RES ne sme trajati. Naj vam povem,da je moj naslednjik,ki bo prevzel kmetijo s taščo vred in zato je še težje....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:34:00
|
|
|
|
rebeka84
|
surf saj sploh ne vem kaj bi ti napisala! kaj pa se ima za vtikovat v tebe in kako imaš ti pospravljeno? joj te tašče! ne sekiraj se preveč! pri enem ušesu noter, pri drugem ven! povej tvojemu pa naj se on pogovori z njo. katjuša nas je bilo tudi malo na krstu, še manj kot vas, samo 8 z župnikom vred.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:34:27
|
|
|
|
Deja
|
Evo Katjuša... slikica Žigca ko sva še bila v bolnišnici.... Vitaminske kapljice - AD3 - jih dajem redno 7kapljic na dan....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:42:22
|
|
|
|
rebeka84
|
AD3 kapljice meni pa je pediatrinja svetovala da dajem 4 kapljice na dan, se pa tudi zgodi da kak dan pozabim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:46:37
|
|
|
|
SURF
|
...hvala Rebeka...ja človek ostane brez besed... glavo mi bo razneslo....grem počasi spat... nočko punce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:47:01
|
|
|
|
Onasiss
|
SURF-NE SEKIRAJ SE, ta stari rec na miren način, da naj se spravi sebi enakim, pa da če jo prah moti naj ga kar sama pobriše, ker bo itak spet prišel.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 12.6.2009 23:55:30
|
|
|
|
birdy
|
Salt, ob temule kar ti je tašča rekla sem jezna k . Upam da bom uspela to pozabt, ker sem res, prov fejst jezna. Raj ne pišem kaj bi ji rekla, jst sem bolj tak človek da se ne znam zadržat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 7:15:09
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce, mi smo pokonc že od 5.30 tko da se prileže kavica in rogljiček ane? Da mal pokomentiram: Cezarete - jest mam tud te tabletke, pa že od konca čišče nimam , , no ja enkrat sm mal zakrvavela ampak to je blo sam ene 3 dni pa še to čist mal. Tko da v tem primeru so kar v redu. Surf - pa tale tvoja tašča, dobra si da si tko lepo prenesla njeno nerganje, jest bi ji že zdavnej pokazala vrata in jo nazjala ko . AD3 jest redno (no kdaj pozabim ) dajem 5 kaplic na dan. Deja lepo da ste užival na morju. Ok zdej pa grem na kavico! Se tipkamo pol ko bo še kakšna prišla sem gor
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 7:59:32
|
|
|
|
sunny24
|
jutro, hvala za kafe. mi smo pokonci od 7h... Gaja se sploh ni zbudila od 9h-6h, pol je papala in še malčk pančala. zdej se pa crta pr meni, jst pa z eno roko pišem... surf, ma kaj maš to eno taščo od ???? drugič ji reči da če jo kej moti, naj ona pospravi. sej verjamem, da ti je hudo, sam tašča ni vredna tvojih solz. zdej pa malo počakam, da damgaji papico, pol pa šibnemo malo vn...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:01:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
SURF eh to so tasce, ki so pozabile kako je ko rodis, al pa so res tako popolne (da ki res ja). Moja je zelo podobna in ker pac moj kuha in zdaj dela tudi vecino drugih gospodinjskih del, mi je tudi ze rekla, da bom morala sprejeti odgovornost in se nauciti biti zena in mama. Noben mi ni verjel (razen moja mama) kako utrujena sem, kako ne morem vec in so mi govorili, da sem lena. Zdaj pa so vsi tiho ko so izvedeli kaksno bolezen imam. Pa cetudi bi bila zdrava, vsak clovek je clovek zase. En zmore premaknit goro, drugi pa dvignit kamencek, pa zato ni nic manj vreden. Pac je tako in verjamem, da ko bos zmozna bos ze naredila vse tako kot prej. Ne sekiraj se. Uzivaj s tamalo...k vragu pa se cote. Porodniska je zato, da si z otrokom, ne pa da glancas dom. AD3 ne, olevit D3 ja (sega daje 1 kapljica na dan)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:12:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Moj pa je prisel vceraj k nama v Koper. Tako sem ga bila vesela, zdaj pa...eh jezna sem. Pride in najprej hoce da je vse po njegovo in se buni za vsako stvar kak jo delam (caki malo...morala sem se navadit bit brez tebe in pedenat malo brez tebe, zdaj pa ti kaj ni vsec?????), potem zdaj zjutraj mi ni pustil spat (on spi vsako noc doma brez motenj, jaz sem htela vsaj 1x)... Sem se ponoci prav razpalila sem rekla, da naj mi da mir, ker nikoli ne morem spat. Pa je hotel rect jaz tudi ne, pa je raje utihnil. Se dobro, da je. Zakaj ne more spat? Zaradi joka otroka, dojenja???? Ma kaki sej nas ni tam. Ne more spat, ker igra igrice in ima obiske - pa sem kao jaz sla zato, da se bo lahko ucil in nemoteno delal. Vrat bi mu zavila, vrat!!!! Egoist, pa se buni se kak je utrujen in mi javka kak ga vse boli in da ne more on male pedenat. Oziroma da ga porabim samo za najtezje stvari. Ja in? Cetudi te???? Sej te zdaj 14 dni ni bilo pri nama. Delaj dedec, da bos upravicen tega naziva! Ok sem malo zbruhala ven ;) zdaj bo pa lazje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:13:24
|
|
|
|
BarbaraGS
|
aja PUNCE LEP DAN VSEM cmokec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:19:20
|
|
|
|
Čebel@
|
HEDVIGA..............želim ti vse najlepše,veliko zdravja,sreče,da se ti izpolnijo vse želje,in ogromno cartanja z Miho in Špelo.......lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:34:43
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 HEDVIGA..............želim ti vse najlepše,veliko zdravja,sreče,da se ti izpolnijo vse želje,in ogromno cartanja z Miho in Špelo.......lepo praznuj Vse naj naj tud od naju z Lariso!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:40:28
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro punce Simona kr hvala za kofico. Jaz sem pa danes malce podaljšala spanec, je moj s tamalima vstal in sem še malo potegnila. Kavico sva že popila sedaj pa še zajtrk pojemo in šibamo vn na sončka. Salt joj pa a je tvoja tašča čist znorela al kaj upam da ji bo tvoj povedal kar ji gre Barbarags sedaj pa šibam na zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:41:56
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! simona....hvala za zajterk birdy......sej kuža ko takoj na vrsti samo fora je da mora preteči 6t da se vidi na UZ.....imamo pa veterinarja v Kamniku na Perovem salt......ne vem kaj naj ti rečem ........jaz bi povedala možu in da ji on pove tasvoje .......je pa res,da če zdele ne boste uštimali se bo skos utikala vate .....upam da ti uspe ji razložit da se nej briga zase .......ogromno zate barbara......je boljše a ne ko se razpišeš .......glej desci pač tega nikoli nebodo zastopili kako težko je 24/7 skrbeti za otroka ........jaz bi mu povedala svoje,mu dala malo in šla nazaj spat .......no sej je biti lahko pameten če nisi sam v tej situaciji .......upam da se pogovorita in da ga spraviš k pameti AD3 kaplice......jaz ji dajem vsak dan 4 kapljice rebeka........uživajte na pikniku
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 13.6.2009 8:42:53 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:53:35
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Salt, ob temule kar ti je tašča rekla sem jezna k . Upam da bom uspela to pozabt, ker sem res, prov fejst jezna. Raj ne pišem kaj bi ji rekla, jst sem bolj tak človek da se ne znam zadržat. se strinjam s birdy. jz tud ne bi bla tih. bi ji povedala tasvoje. tko k sm moji mami k mi je enkrat težila da nimam pospravlen itd. sm ji rekla da če jo kej mot nej pa ne hot na obisk da tko al tko bom mogla sama pspravt mi ne bo noen no razen moj mi večkrat pomaga. da pa nisem doma zarad bajte ampak zarad otroka. pol je bla pa sam tih in mi od takrat nikol več nič ne reče. AD3 jz dajem redno 7 kaplic na dan od 2,5 mes dalje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 13.6.2009 8:53:59
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 HEDVIGA..............želim ti vse najlepše,veliko zdravja,sreče,da se ti izpolnijo vse želje,in ogromno cartanja z Miho in Špelo.......lepo praznuj se pridružujem voščilu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!