vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Moj pa je prisel vceraj k nama v Koper. Tako sem ga bila vesela, zdaj pa...eh jezna sem. Pride in najprej hoce da je vse po njegovo in se buni za vsako stvar kak jo delam (caki malo...morala sem se navadit bit brez tebe in pedenat malo brez tebe, zdaj pa ti kaj ni vsec?????), potem zdaj zjutraj mi ni pustil spat (on spi vsako noc doma brez motenj, jaz sem htela vsaj 1x)... Sem se ponoci prav razpalila sem rekla, da naj mi da mir, ker nikoli ne morem spat. Pa je hotel rect jaz tudi ne, pa je raje utihnil. Se dobro, da je. Zakaj ne more spat? Zaradi joka otroka, dojenja???? Ma kaki sej nas ni tam. Ne more spat, ker igra igrice in ima obiske - pa sem kao jaz sla zato, da se bo lahko ucil in nemoteno delal. Vrat bi mu zavila, vrat!!!! Egoist, pa se buni se kak je utrujen in mi javka kak ga vse boli in da ne more on male pedenat. Oziroma da ga porabim samo za najtezje stvari. Ja in? Cetudi te???? Sej te zdaj 14 dni ni bilo pri nama. Delaj dedec, da bos upravicen tega naziva! Ok sem malo zbruhala ven ;) zdaj bo pa lazje. barbara zakaj si šla od vajnega doma takoj nazaj in naj bo del vajnega življenja.... sej ne more vedet kako je če ga ni zraven..... al mislta vi2 bit sam prjatla.... sta bla skupi sam tolk da si otročka dobla..... JST BI POKALA IN ŠLA K NJEMU.... a nista vse za otročka pripravla tam kjer skupaj živita sta že prej načrtovala razdvojeno življenje Pokaj hitro nazaj, da ne bo prepozno... Barbara, prej nisem hotla rečt, zdej pa bom. Jst sem prov jezna na tvojga deca in nate da si se umaknila. Pa kaj pol če ma izpitno obdobje, moj dela na tri smene, voz neli v vrtec, hudič da kadar ma nočno je srečen če odspi pet ur, pa zvečer ene dve, pa mi na kraj pamet ne pride da bi jst mal šla da bi se on lohk spočil. Vajina bejba tud kdaj spi pa naj takrat vsak moment izkoristi za učenje. Poglej Brkn, ona dela za faks, ma isto izpite, pa zraven še pedena tamalga in opravi vse gospodinjstvo. In pol se mu ti še umakneš Ne vem no, ampak tvoj lohk prov poležava. In pol še utrujen pride???? Malo morgen!!!!!! Jst bi mu rekla da naj prevzame svoj del odgovornosti Pa sta lahko vidve doma, pa bo vseen dost časa za učit, sam voljo more met. birdy ma prav sej mam jz tud izpite k delam zadni letnik faxa pa morm tud vse zravn otrok narest, sam mam srečo mi moj dragi ful pomaga to mu pa vsaka čast, pa je zmatran k cel dan dela pa vseen še za tamaledva poskrbi
|