Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 12:50:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Počas bo treba še v vrtcu rečt, oziroma razmišljam da bi jo kr kak teden doma mela da se navadi in da pridemo praktično suhi v vrtec. Sedaj je (poletje) je idealen čas za odvajanje od pleničk. Ti drugače samo v vrtcu sporoči, da je Neli že brez pleničke oz. da jo doma odvajate, pa ji daš potem malce več za preoblečt v vrtcu. Ker naš je bil doma brez pleničke, tudi med popoldanskim spanjem in ni bil moker, v vrtcu je bil pa vedno moker. Je razlika ker sva ga doma non stop spraševala: a te lulat, greš lulat in podobno, v vrtcu pa tega ni bil deležen. ja res idealen čas prihaja.... no mi smo že lani florjana tak čas odvajal in je blo že kr super pol so pa prišli obiski in so se smejal k mu je všlo.... ja kaj si se polula.... pa mi je šlo direkt na kozlanje in sem mu sam pleničko nazaj dala in pol nismo več.... no zdej pa nam gre že res super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 12:53:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Počas bo treba še v vrtcu rečt, oziroma razmišljam da bi jo kr kak teden doma mela da se navadi in da pridemo praktično suhi v vrtec. Sedaj je (poletje) je idealen čas za odvajanje od pleničk. Ti drugače samo v vrtcu sporoči, da je Neli že brez pleničke oz. da jo doma odvajate, pa ji daš potem malce več za preoblečt v vrtcu. Ker naš je bil doma brez pleničke, tudi med popoldanskim spanjem in ni bil moker, v vrtcu je bil pa vedno moker. Je razlika ker sva ga doma non stop spraševala: a te lulat, greš lulat in podobno, v vrtcu pa tega ni bil deležen. ja res idealen čas prihaja.... no mi smo že lani florjana tak čas odvajal in je blo že kr super pol so pa prišli obiski in so se smejal k mu je všlo.... ja kaj si se polula.... pa mi je šlo direkt na kozlanje in sem mu sam pleničko nazaj dala in pol nismo več.... no zdej pa nam gre že res super Se spomnim k si mi govorila na Zbiljah. Ma ne sekiri se, bo pač sedaj. Lej moj Vito je star 4 leta pa je šele sedaj kak mesec in pol suh tudi ponoči. Pozno ne????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 12:54:48
|
|
|
|
Urša08
|
majchy sej lahko da je od 6 meseca naprej, ne vem na pamet Katjuša ja piš.u.ka kake obiske ste pa to meli, da se smejijo oz. posmehujejo otroku mlea dobr opravte Nejc pa namesto da bi spal navija medvedka z božično glasbo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 12:56:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
mai bo avgusta 3 leta, pa ima tudi ponoči še pleničko. drugače je pa suh že 1 leto
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 12:56:05
|
|
|
|
Čebel@
|
reckova........ti si napisala od grame(7300g)..kaj pa cm?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 12:56:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Grem se zrihtat, peljem ta malo na UZ. Se tipkamo pol. fajn zrihtajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:00:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 mai bo avgusta 3 leta, pa ima tudi ponoči še pleničko. drugače je pa suh že 1 leto ja jst tud benjamina upam, da bo prej..... je bla fora k je moja mami pazla leto starejšo punčko in ko je ona začela je florjan tud hotu tak in pol nje ni blo več pa ni več hotu..... tak, da upam, da bo benjamin hotu florjana posnemat:) s čem čistite obroč školke.... florjan zdej hodi na WC sam in vdigne pokrov seveda vse prešlata jst hodim za njim in brišem, da je naslednjič k pride čistno, mojmu sme rekla nej vedno pol k neha lulat obriše, da pač tamali vse prešlata, pazim tud, da si vedno roke umije..... sam ne vem kaj bi blo najbolj praktično za brisanje.... zdej včasih vzamem kr toaletni papir 2-3x na dan pa ubrišem s krpo in tistim k je za wc-je pucat (ja naša školka se zadnje dni skos šajna ) a mislte, da bi bli kaki vlažilni robčki sorte domestos al kaj so že tud vredu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:03:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša... v mullerju so prav mokri robčki za čiščenje wc školjke
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:05:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 katjuša... v mullerju so prav mokri robčki za čiščenje wc školjke veš kja mam jst muller v MB al pa velenju v vaskem primeru več k pol ure z avtom.... ma bom ju3 pogledala v tušu ziher najdem kej pametnega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:07:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Počas bo treba še v vrtcu rečt, oziroma razmišljam da bi jo kr kak teden doma mela da se navadi in da pridemo praktično suhi v vrtec. Sedaj je (poletje) je idealen čas za odvajanje od pleničk. Ti drugače samo v vrtcu sporoči, da je Neli že brez pleničke oz. da jo doma odvajate, pa ji daš potem malce več za preoblečt v vrtcu. Ker naš je bil doma brez pleničke, tudi med popoldanskim spanjem in ni bil moker, v vrtcu je bil pa vedno moker. Je razlika ker sva ga doma non stop spraševala: a te lulat, greš lulat in podobno, v vrtcu pa tega ni bil deležen. ja res idealen čas prihaja.... no mi smo že lani florjana tak čas odvajal in je blo že kr super pol so pa prišli obiski in so se smejal k mu je všlo.... ja kaj si se polula.... pa mi je šlo direkt na kozlanje in sem mu sam pleničko nazaj dala in pol nismo več.... no zdej pa nam gre že res super Se spomnim k si mi govorila na Zbiljah. Ma ne sekiri se, bo pač sedaj. Lej moj Vito je star 4 leta pa je šele sedaj kak mesec in pol suh tudi ponoči. Pozno ne???? to se ti zdi pozno? men se zdi da mi ne bomo ponoči nikol suhi zdej se bojujemo za dan jst sem bla bojda pr 18 mesecih suha podnevi in ponoči takih otrok pa ne delajo več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:10:10
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS claud u to pa so mali druzni psi - 9.fci ce se ne motim. Poznam poznam, ker sem prej imela maltezana. No, jaz sem sodnik pripravnik za 1.fci (ovcarji). Upam, da uzivate na razstavah, jaz sem se januraja letala po njih hehe. Zdaj pa ni cajta in mi full manjka. Bi sla v Bratislavo na evropsko. Bomo videli kaj mozek porece. :) ti pomagas cesat? kaksne pa imajo kaj uspehe na razstavah? Kaj pa tujina razstave, tudi hodijo? Ms ta pasma je res super, kar se malih psov tiče....to je k otrok. Drugače je pa mladinska prvakinja v Sloveniji. V tujino smo mel namen letos, ampak bomo vidl kako bo... Če pa te kj zanima trgovina ali kj več ti pa lahko pošljem link.....ne smem tkole delat reklame....pa da ne zamoriva ostalih punc.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:12:11
|
|
|
|
Katjusa
|
da se malo še pohvalim že tretji dan zapored mi je uspelo fanta istočasno dat spat čez dan in to skupaj v eni sobi:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:14:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa da se malo še pohvalim že tretji dan zapored mi je uspelo fanta istočasno dat spat čez dan in to skupaj v eni sobi:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:14:59
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super Men pa Nejc dons štrajka me prav preizkuša, pa lulu bo, pa kaku bo, pa ....in to se greva že celo uro, Žiga pa pančka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:15:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa da se malo še pohvalim že tretji dan zapored mi je uspelo fanta istočasno dat spat čez dan in to skupaj v eni sobi:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:18:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super Men pa Nejc dons štrajka me prav preizkuša, pa lulu bo, pa kaku bo, pa ....in to se greva že celo uro, Žiga pa pančka ja zdej bo še žejn in lačn pol bo pa spet lulal... poznam to še predobro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:18:35
|
|
|
|
claud
|
Uf kje je še to ko se bomo mi odvajal pleničke..... nism povedala kaj sm jst kekec nardila...... v mullerju vzamem pamperske active fit 3 in še vidm une oranžne dry.... pridm domov odprem oba paketa in zvečer ji hočm dat unr dry gor pa so se mi zdele nekam velike.... Ja valda če sm vzela 5!!!!!!!! Evo se vid da sm sama sam ene 3z plenice kupla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:19:15
|
|
|
|
SURF
|
Oj..zopet imela cel čas odprto stran,pri nas je računalnik velikokrat pržgan 24h na dan Tolk ste načvekale..grem malo brat za nazaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:20:18
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ja sej sam še to čakam, ta cajt se mi bo pa od božičnih pesmi že zmešal Claud boljše večje kupit kot premejhne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:23:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Uf kje je še to ko se bomo mi odvajal pleničke..... nism povedala kaj sm jst kekec nardila...... v mullerju vzamem pamperske active fit 3 in še vidm une oranžne dry.... pridm domov odprem oba paketa in zvečer ji hočm dat unr dry gor pa so se mi zdele nekam velike.... Ja valda če sm vzela 5!!!!!!!! Evo se vid da sm sama sam ene 3z plenice kupla boš vidla kako hitro bo:) mogoče so mu pa prav, moja mimi mu je tud zadnič 5 gor dala k ni vidla pa ge grem jst previjat se mi je zdel mal čudo sam nisem takoj porajtala pol sem pa pogledala in je bla na plenički v kotu 5 napisana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:24:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja sej sam še to čakam, ta cajt se mi bo pa od božičnih pesmi že zmešal Claud boljše večje kupit kot premejhne jst morem pa skos pet ono od natalje kolšek babica in pol jo mamo cd v avtu in skos ista špila.... zmešal se mi bo par mesecev nazaj je bla pa ona mami ti si moja:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:25:46
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej grem pa mal počivat za kako urco pol sebosta pa verjetno že zbudla moja mišeka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:28:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Uf kje je še to ko se bomo mi odvajal pleničke..... nism povedala kaj sm jst kekec nardila...... v mullerju vzamem pamperske active fit 3 in še vidm une oranžne dry.... pridm domov odprem oba paketa in zvečer ji hočm dat unr dry gor pa so se mi zdele nekam velike.... Ja valda če sm vzela 5!!!!!!!! Evo se vid da sm sama sam ene 3z plenice kupla boš vidla kako hitro bo:) mogoče so mu pa prav, moja mimi mu je tud zadnič 5 gor dala k ni vidla pa ge grem jst previjat se mi je zdel mal čudo sam nisem takoj porajtala pol sem pa pogledala in je bla na plenički v kotu 5 napisana mah do joškic jih ma zdj mam pa odprt paket sam ena manjka pa ne vem komu naj jih dam......al bojo zdržale tok časa dea ji bojo prou? glede na to da so odprte....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:28:54
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kok si vedla da bo ves sestradan prišel k men: Nejc bo ončke papu (k jih je vidu na pultu)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 10.6.2009 13:34:18
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša lepo počivaj Jaz sem si pa zdele en brezkofeinski kapučin nardila, zraven pa pišem seznam kaj rabimo za na morje, pa enga kake opravke še mam. Ma res že komi čakam da gremo. Bom drug teden skuhala par kosil da bom mela na morju čim manj dela. Pa drug teden mam še cepljenje z Žigom, pa Nejca pelem postrič, uf zdele k seznam pišem bo kar pestro.
|
|
|
o brihtiNaša črtica korakaSe zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe? da, sem dovolj brihtna. (
35%)
to je domena mojega partnerja. (
3%)
ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (
30%)
ha, zagotovo vem, da ni dedno! (
6%)
ne razumem te ankete. (
22%)
sem lepa. (
5%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!