|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
3.6.2009 8:33:52   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes ste pa že navsezgodaj čisto čvekavo razpoložene user posted image

Mi smo spali za en user posted image , ker je Gregi od dveh pa skroaj do petih žuriral user posted image Oči odprte, čvekal, celo pel, vstajal, se boril proti spancu, tečnaril,... user posted image

Ko sva šla iz vrtca, sem pri eni gospe na tržnici kupila domač kmečki kruh iz krušne peči, mmmmmmmmm, se nisem mogla upreti, res je slasten user posted image Prav paše zraven skodelice kave, ne rabim nobene salame zraven user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.6.2009 8:52:38   
špelin@
Srčekgirll, povej, kdaj moramo začeti navijati user posted image

bobika, luštni sandalčki user posted image Glede julijk; ej, meni so simpatične že vse od njihovega nastopa na Družinskem dvoboju user posted image Ne čutim nobenega konflikta z njimi, pač imam kratek stik z dotično, to pa nima zveze z mesečnimi čveki in čvekami user posted image Ja, in tudi jaz se iz vsega srca veselim z njimi, ker je fantek, ki je bil tako hudo bolan, zdaj končno odšel domov user posted image user posted image user posted image
No, upam, da druge julijke niso zamerile, ker sem nasmetila njihovo temo, na srečo so že čvekale dalje in je ostalo zadaj. Preko ZS pa na take bedne ne mislim reagirat, ker vselej slej ko prej pride vse tudi na javno svetlo in se mi zdi brezveze z eno kr neki pregovarjat na ZS - itak je nisem poimensko izpostavila, niti nisem izdala v svojem prvotnem postu na majskih nobenega podatka, ki bi mojo pripombo povezoval z njo, tako da se je punca sama kraljevsko zaje*čkala, jaz pa nisem Mati Tereza, da bi znala tuj drek požirat.

nia5, nov sesalnik bo treba, temu tvojemu res slabo kaže user posted image

jana81, a Nejc pa spet na AB? user posted image O ti mucek mali bogi user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*, a Alja je tudi bolna? user posted image user posted image user posted image user posted image Eh, tudi Gregi ima po obrazu in trupu neke čudne izpuščaje, me je P zadnjič opozorila, da lahko pride do tega kot reakcija na AB ali kot poslediva viroze user posted image Sem mu zjutraj dala Fenistil.
Pa iskrene čestitke tvojemu sošolcu user posted image user posted image user posted image

tally, za tvoj križ user posted image user posted image user posted image A imaš to kronične težave? user posted image user posted image user posted image Kar se hoje tiče, pa pusti Emiliji, da si vzame svoj čas. Nič bit žalostna zaradi tega. Tudi Gregi še ne hodi - razen ob opori, bo že.

Anitka, ob slikcah sem dobila solzne oči user posted image

suzy85, ne bodi žalostna zaradi službe user posted image user posted image user posted image ¸Vem, kakšen je občutek, ampak ni konec sveta. Poglej s svetle plati: mogoče se odločita za še enega user posted image in boš nato dobila kakšno super priložnost za še boljše delo.

tilči, user posted image za slabo noč in user posted image user posted image user posted image za uspešen štart v službi. Super ste se zmenili za nedeljo, vidiš, da se bo krasno izteklo user posted image

Za MARTINO25 user posted image user posted image user posted image , boga Tjaška, tudi ona je bolna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.6.2009 8:54:21   
špelin@
Anitka sporoča, da jo net zafrkava in bo lahko novo temo na "Otroku" odprla nekje do enih, dveh user posted image Tako da brez panike, privoščimo si še malo čveka tu user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.6.2009 9:08:36   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Anitka sporoča, da jo net zafrkava in bo lahko novo temo na "Otroku" odprla nekje do enih, dveh user posted image Tako da brez panike, privoščimo si še malo čveka tu user posted image

itak trenutno tule ni gužve user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.6.2009 9:10:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, pa smo le dočakale našega zadnjega majskega hroščka!
GAJA (nina7)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

Tudi od nas čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.6.2009 9:11:31   
Estrella*
Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončineuser posted image . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.6.2009 9:12:59   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image  ni panike, dokler nas ne podijo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.6.2009 9:13:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša je pikasta oz flekasta po celem telesu, tudi po podplatih. Sedaj so začele pike zginjat na mestu kjer so se pojavile prvo in se selijo na okončineuser posted image . Za videt je grozna. Kaj takega še nisem videla. Je res jemala tudi AB in upam, da ni to reakcija na njega

user posted image

takle je bil Nejc ko je imel 6.otroško bolezen..ampak je imel manjše pike

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.6.2009 9:14:07   
jana81
estrella a si že na prvi 6-ki ?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.6.2009 9:15:25   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ja, imam 66 kg user posted image  cifrouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.6.2009 9:16:42   
Estrella*

user posted image

Alja jih je tud imela , pa so se povečale. Tam kjer zginjajo je bolj kot ne marogastauser posted image Čudno mi je, da jih ima po podplatih in dlanehuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.6.2009 9:19:06   
Estrella*
Jana a jaz prav vidim, da bi rada na 53kg????????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.6.2009 9:26:12   
tilči

user posted image

Tak je bil Tilen,ko je imel virozo.Sva dobila AB in so izginile.

Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.6.2009 9:27:37   
špelin@

user posted image

Boga reva user posted image Pa ima te izpuščaje dvignjene oz. štrijo nad kožo ali so samo kot fleki? Gregi ima polno drobnih bledo roza pikic, ki niso dvignjene, so v ravnini s kožo.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.6.2009 9:28:44   
suzy85

user posted image

o bogica mala! naj hitro izginejo! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.6.2009 9:29:31   
suzy85

Dobro jutro user posted image

Danes ste pa že navsezgodaj čisto čvekavo razpoložene user posted image

Mi smo spali za en user posted image , ker je Gregi od dveh pa skroaj do petih žuriral user posted image Oči odprte, čvekal, celo pel, vstajal, se boril proti spancu, tečnaril,... user posted image

Ko sva šla iz vrtca, sem pri eni gospe na tržnici kupila domač kmečki kruh iz krušne peči, mmmmmmmmm, se nisem mogla upreti, res je slasten user posted image Prav paše zraven skodelice kave, ne rabim nobene salame zraven user posted image

user posted image user posted image user posted image  za nespanje! domač kruh pa vedno paše! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.6.2009 9:31:00   
jana81

Ja, imam 66 kg user posted image  cifrouser posted image

ojoj mene, še 7 kilc pa me boš prehitela. Bravo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.6.2009 9:31:01   
kasso
jana, sem ti poslala email, prosim poglej.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.6.2009 9:31:24   
jana81

Jana a jaz prav vidim, da bi rada na 53kg????????????????????

ja vol .. sam mi ne bo ratalo do morja, ker nimam nekega zagona,pa tud časa ne da bi telovadla al pa prav jedla..mi je možek podru cel sistem...do konc poletja mi bo pa uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.6.2009 9:34:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

imaš nazaj mailuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.6.2009 9:36:05   
kasso

user posted image

o bogauser posted image . Upam, da jo ne srbiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.6.2009 9:37:42   
špelin@

user posted image

o bogauser posted image . Upam, da jo ne srbiuser posted image user posted image user posted image

Vidiš, to sem tudi jaz hotela vprašat - a jo srbi?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.6.2009 9:40:32   
kasso

imaš nazaj mailuser posted image

hvala user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.6.2009 9:49:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, pa smo le dočakale našega zadnjega majskega hroščka!
GAJA (nina7)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

še od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.6.2009 9:51:31   
mafi

user posted image

Alja jih je tud imela , pa so se povečale. Tam kjer zginjajo je bolj kot ne marogastauser posted image Čudno mi je, da jih ima po podplatih in dlanehuser posted image

bogicauser posted image , in kaj pravi P, kaj bi to bilo??

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.