špelin@
|
Srčekgirll, povej, kdaj moramo začeti navijati bobika, luštni sandalčki Glede julijk; ej, meni so simpatične že vse od njihovega nastopa na Družinskem dvoboju Ne čutim nobenega konflikta z njimi, pač imam kratek stik z dotično, to pa nima zveze z mesečnimi čveki in čvekami Ja, in tudi jaz se iz vsega srca veselim z njimi, ker je fantek, ki je bil tako hudo bolan, zdaj končno odšel domov No, upam, da druge julijke niso zamerile, ker sem nasmetila njihovo temo, na srečo so že čvekale dalje in je ostalo zadaj. Preko ZS pa na take bedne ne mislim reagirat, ker vselej slej ko prej pride vse tudi na javno svetlo in se mi zdi brezveze z eno kr neki pregovarjat na ZS - itak je nisem poimensko izpostavila, niti nisem izdala v svojem prvotnem postu na majskih nobenega podatka, ki bi mojo pripombo povezoval z njo, tako da se je punca sama kraljevsko zaje*čkala, jaz pa nisem Mati Tereza, da bi znala tuj drek požirat. nia5, nov sesalnik bo treba, temu tvojemu res slabo kaže jana81, a Nejc pa spet na AB? O ti mucek mali bogi Estrella*, a Alja je tudi bolna? Eh, tudi Gregi ima po obrazu in trupu neke čudne izpuščaje, me je P zadnjič opozorila, da lahko pride do tega kot reakcija na AB ali kot poslediva viroze Sem mu zjutraj dala Fenistil. Pa iskrene čestitke tvojemu sošolcu tally, za tvoj križ A imaš to kronične težave? Kar se hoje tiče, pa pusti Emiliji, da si vzame svoj čas. Nič bit žalostna zaradi tega. Tudi Gregi še ne hodi - razen ob opori, bo že. Anitka, ob slikcah sem dobila solzne oči suzy85, ne bodi žalostna zaradi službe ¸Vem, kakšen je občutek, ampak ni konec sveta. Poglej s svetle plati: mogoče se odločita za še enega in boš nato dobila kakšno super priložnost za še boljše delo. tilči, za slabo noč in za uspešen štart v službi. Super ste se zmenili za nedeljo, vidiš, da se bo krasno izteklo Za MARTINO25 , boga Tjaška, tudi ona je bolna
|