|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
3.6.2009 7:20:11   
Estrella*
Suzi, šment sem mislila ravno nate, da me ne boš šrehtela, pa si me za 2 sekundiuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.6.2009 7:22:12   
Estrella*
Sem mal kukala na otrok, pa še novega dela ni. Anitka, kako kaže?????user posted image Me mal skrbi, ker dans in ju3 sem doma, pa bi rada kaj napisalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.6.2009 7:25:44   
suzy85
dobro jutro!
spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! user posted image  je imel pri sebi glavo, jst pa noge user posted image
sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar user posted image . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat. user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 3.6.2009 7:27:06 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.6.2009 7:26:51   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem mal kukala na otrok, pa še novega dela ni. Anitka, kako kaže?????user posted image Me mal skrbi, ker dans in ju3 sem doma, pa bi rada kaj napisalauser posted image

ti kar piši! lahk začneš na tem delu, pa pol nadaljuješ še tam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.6.2009 7:33:24   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, pa smo le dočakale našega zadnjega majskega hroščka!
GAJA (nina7)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.6.2009 7:34:46   
špelin@

no, pa smo le dočakale našega zadnjega majskega hroščka!
GAJA (nina7)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image

BRAVOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.6.2009 7:35:56   
Estrella*

dobro jutro!
spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! user posted image  je imel pri sebi glavo, jst pa noge user posted image
sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar user posted image . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat. user posted image

suzy vem kako se moraš počutiti ob tai novici vendar je vsaka stvar(tudi slaba) za nekaj dobra in se zgodi z namenom. Verjetno te čaka nekje boljša zaposlitev in boš videla, da na koncu boš zadovoljna.

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 3.6.2009 7:36:32 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.6.2009 7:36:33   
suzy85
estrella user posted image user posted image user posted image  za aljo, da hitro preboli tole virozo in da ne bo hujšega! pa boš spet uživala doma! user posted image

jana tudi za nejca user posted image user posted image user posted image , da mu AB prime in končno neha kašljati! sumamed bi mu pa res moral pomagat! jst sem 1x vzela müllerjeve plenice, pa je dobla eva ful rdečo ritko. od takrat naprej s plenicami ne eksperimentiram več. so pa dosti cenejše. jst sem ravno ta vikend dobla pamperske - hlačne plenice za 8 eur. so ble znižane, ker so ble umaknjene iz prodaje. user posted image

anitka luštne slikce!user posted image

čmrlika resnično upam, da ugotovijo, kaj je narobe. najhujše je, da so izvidi bp, tebe pa še vedno boli. držim pesti! user posted image user posted image user posted image

tilči kako je bilo v službi? pa tvoj user posted image  - je preživel? user posted image

nina7 kaka frajerka je gaja! user posted image

srčekgirll bo treba počasi v akcijo, da bosta spet drugo leto zibala! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.6.2009 7:37:22   
suzy85

dobro jutro!

suzy vem kako se moraš počutiti ob tai novici vendar je vsaka stvar(tudi slaba) za nekaj dobra in se zgodi z namenom. Verjetno te čaka nekje boljša zaposlitev in boš videla, da na koncu boš zadovoljna.

iz tvojih ust v božja ušesa (al kam že?) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.6.2009 7:38:15   
Estrella*

estrella user posted image user posted image user posted image  za aljo, da hitro preboli tole virozo in da ne bo hujšega! pa boš spet uživala doma! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  koristim 2 dni recesijskega dopusta.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.6.2009 7:38:47   
Estrella*

dobro jutro!

Itak na pravi naslovuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.6.2009 7:41:19   
Estrella*
Sem pozabila povedat, da je naša firma s 1.6 spet na 40 urnem delavniku. Sicer samo proizvodnja in naša kontrola, ostala režija ostaja na 36 urnem. Jaz sem šefu namignila, da bi do konca julija še vedno ostala na recesiji in mi je dovolil. In glej ga zlomka, drugi dan že koristimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.6.2009 7:42:25   
Estrella*
Alči se je zbudila.................grem v akcijo in se tipkamo kasnej, če bo kaka na voljouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.6.2009 7:42:37   
tilči
Dobro jutro!

spali smo slabo,ker sem se zvečer napila cedevite in me je celo noč pokonci držalauser posted image .Pa še Tilen se je ves čas nekaj premetaval.
Danes sva Nejca že pred 7. dostavila v vrtec,saj gredo na izlet.Sem najprej mislila,da ga bom moral zbuditi,pa je bil prvi pokonciuser posted image
Včerajšnji prvi delovni dan je hitro minil.Hvala vsem,ki ste mislile nameuser posted image .Tudi Tilen je bil priden pri atiju.je lepo pojedel in zaspaluser posted image .Ko sem šla od doma,sem mislila,da bo kaj jokal,se je pa smejal in mahaluser posted image
V nedeljo delam od 7,-11,- zaradi inventure,potem pa je user posted image rekel,da ne bo kuhal in gremo na kosilo,pa še od Nejca rojstni dan praznovatuser posted image

Anitka,Bobila,Nina...luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image
Jana...ja bogi Nejc,že spet na ABuser posted image user posted image user posted image
Estrella...pa Alja tudi bogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.6.2009 7:45:13   
tilči

dobro jutro!

Saj se bo že kaj našlouser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.6.2009 7:49:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

spali smo slabo,ker sem se zvečer napila cedevite in me je celo noč pokonci držalauser posted image .Pa še Tilen se je ves čas nekaj premetaval.
Danes sva Nejca že pred 7. dostavila v vrtec,saj gredo na izlet.Sem najprej mislila,da ga bom moral zbuditi,pa je bil prvi pokonciuser posted image
Včerajšnji prvi delovni dan je hitro minil.Hvala vsem,ki ste mislile nameuser posted image .Tudi Tilen je bil priden pri atiju.je lepo pojedel in zaspaluser posted image .Ko sem šla od doma,sem mislila,da bo kaj jokal,se je pa smejal in mahaluser posted image
V nedeljo delam od 7,-11,- zaradi inventure,potem pa je user posted image rekel,da ne bo kuhal in gremo na kosilo,pa še od Nejca rojstni dan praznovatuser posted image

Anitka,Bobila,Nina...luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image
Jana...ja bogi Nejc,že spet na ABuser posted image user posted image user posted image
Estrella...pa Alja tudi bogauser posted image user posted image user posted image

No, še ena šihtarkauser posted image user posted image  Deci so pa kamot, sicer je kar fajn, da se kdaj pa kdaj odpravimo na južno venuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.6.2009 7:52:16   
Estrella*
MARTINA25 mi je javila, da še niso imeli pregleda pri 1 letu, da je Tjaša že 14 dni bolana, ona pa na bolniškiuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.6.2009 7:53:58   
suzy85

MARTINA25 mi je javila, da še niso imeli pregleda pri 1 letu, da je Tjaša že 14 dni bolana, ona pa na bolniškiuser posted image  

user posted image user posted image user posted image  tudi za tjašo!

Neposredna povezava do sporočila: 1043
3.6.2009 8:10:04   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za prvi delovni dan! v nedeljo bo pa tudi tebi verjetno pasalo, ko ne treba pospravljat od kosila

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
3.6.2009 8:20:48   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čeruser posted image

A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas bežiuser posted image

Nedolgo nazaj smo se veselile tega...

user posted image

.... dobile smo prvo slikico....

user posted image

..... buši je postal ogromen....

user posted image

..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom

user posted image in

v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico

user posted image

IIIIIIIIIIII kak lepo user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.6.2009 8:20:53   
jana81

dobro jutro!

ojoj... ampak saj si sposobna in izobražena, pa boš kmalu dobila novo službo..

Nejc je pa danes celo do jutra spal v svoji postljici, no vmes pol ure z mano, ampak potem pa v svoji.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.6.2009 8:20:56   
jana81

jana tudi za nejca user posted image user posted image user posted image , da mu AB prime in končno neha kašljati! sumamed bi mu pa res moral pomagat! jst sem 1x vzela müllerjeve plenice, pa je dobla eva ful rdečo ritko. od takrat naprej s plenicami ne eksperimentiram več. so pa dosti cenejše. jst sem ravno ta vikend dobla pamperske - hlačne plenice za 8 eur. so ble znižane, ker so ble umaknjene iz prodaje. user posted image

ma jst sem skos kupovala pamperske v mullerju (so cenejše), ampak vseeno so 14 eur za paket (66 plenic), mullerjeve pa 6 € za paket(33 plenic), res jih je malo manj noter . Bomo videli če se bo obneslo. Drugače pa vem da jih ima kar nekaj tukaj mullerjeve, bodo že šle v prometuser posted image

Za Sumamed pa ne vem kaj naj rečem, pol k... že imam teh AB, upam da je ta zadnji za dolgo časa.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.6.2009 8:20:58   
jana81

mi je FB povedala da je tud Tjaška boga..revicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.6.2009 8:26:25   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ma jst sem skos kupovala pamperske v mullerju (so cenejše), ampak vseeno so 14 eur za paket (66 plenic), mullerjeve pa 6 € za paket(33 plenic), res jih je malo manj noter . Bomo videli če se bo obneslo. Drugače pa vem da jih ima kar nekaj tukaj mullerjeve, bodo že šle v prometuser posted image

Za Sumamed pa ne vem kaj naj rečem, pol k... že imam teh AB, upam da je ta zadnji za dolgo časa.

podpišem!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.6.2009 8:27:03   
jana81
GAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO.

user posted image

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.