Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:20:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Suzi, šment sem mislila ravno nate, da me ne boš šrehtela, pa si me za 2 sekundi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:22:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem mal kukala na otrok, pa še novega dela ni. Anitka, kako kaže????? Me mal skrbi, ker dans in ju3 sem doma, pa bi rada kaj napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:25:44
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat.
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 3.6.2009 7:27:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:26:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem mal kukala na otrok, pa še novega dela ni. Anitka, kako kaže????? Me mal skrbi, ker dans in ju3 sem doma, pa bi rada kaj napisala ti kar piši! lahk začneš na tem delu, pa pol nadaljuješ še tam!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:35:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat. suzy vem kako se moraš počutiti ob tai novici vendar je vsaka stvar(tudi slaba) za nekaj dobra in se zgodi z namenom. Verjetno te čaka nekje boljša zaposlitev in boš videla, da na koncu boš zadovoljna.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 3.6.2009 7:36:32 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:36:33
|
|
|
|
suzy85
|
estrella za aljo, da hitro preboli tole virozo in da ne bo hujšega! pa boš spet uživala doma! jana tudi za nejca , da mu AB prime in končno neha kašljati! sumamed bi mu pa res moral pomagat! jst sem 1x vzela müllerjeve plenice, pa je dobla eva ful rdečo ritko. od takrat naprej s plenicami ne eksperimentiram več. so pa dosti cenejše. jst sem ravno ta vikend dobla pamperske - hlačne plenice za 8 eur. so ble znižane, ker so ble umaknjene iz prodaje. anitka luštne slikce! čmrlika resnično upam, da ugotovijo, kaj je narobe. najhujše je, da so izvidi bp, tebe pa še vedno boli. držim pesti! tilči kako je bilo v službi? pa tvoj - je preživel? nina7 kaka frajerka je gaja! srčekgirll bo treba počasi v akcijo, da bosta spet drugo leto zibala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:37:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat. suzy vem kako se moraš počutiti ob tai novici vendar je vsaka stvar(tudi slaba) za nekaj dobra in se zgodi z namenom. Verjetno te čaka nekje boljša zaposlitev in boš videla, da na koncu boš zadovoljna. iz tvojih ust v božja ušesa (al kam že?)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:38:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 estrella za aljo, da hitro preboli tole virozo in da ne bo hujšega! pa boš spet uživala doma! koristim 2 dni recesijskega dopusta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:38:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat. suzy vem kako se moraš počutiti ob tai novici vendar je vsaka stvar(tudi slaba) za nekaj dobra in se zgodi z namenom. Verjetno te čaka nekje boljša zaposlitev in boš videla, da na koncu boš zadovoljna. iz tvojih ust v božja ušesa (al kam že?) Itak na pravi naslov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:41:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem pozabila povedat, da je naša firma s 1.6 spet na 40 urnem delavniku. Sicer samo proizvodnja in naša kontrola, ostala režija ostaja na 36 urnem. Jaz sem šefu namignila, da bi do konca julija še vedno ostala na recesiji in mi je dovolil. In glej ga zlomka, drugi dan že koristim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:42:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Alči se je zbudila.................grem v akcijo in se tipkamo kasnej, če bo kaka na voljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:42:37
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! spali smo slabo,ker sem se zvečer napila cedevite in me je celo noč pokonci držala .Pa še Tilen se je ves čas nekaj premetaval. Danes sva Nejca že pred 7. dostavila v vrtec,saj gredo na izlet.Sem najprej mislila,da ga bom moral zbuditi,pa je bil prvi pokonci Včerajšnji prvi delovni dan je hitro minil.Hvala vsem,ki ste mislile name .Tudi Tilen je bil priden pri atiju.je lepo pojedel in zaspal .Ko sem šla od doma,sem mislila,da bo kaj jokal,se je pa smejal in mahal V nedeljo delam od 7,-11,- zaradi inventure,potem pa je rekel,da ne bo kuhal in gremo na kosilo,pa še od Nejca rojstni dan praznovat Anitka,Bobila,Nina...luštne slikice Jana...ja bogi Nejc,že spet na AB Estrella...pa Alja tudi boga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:45:13
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat. suzy vem kako se moraš počutiti ob tai novici vendar je vsaka stvar(tudi slaba) za nekaj dobra in se zgodi z namenom. Verjetno te čaka nekje boljša zaposlitev in boš videla, da na koncu boš zadovoljna. iz tvojih ust v božja ušesa (al kam že?) Saj se bo že kaj našlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:49:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! spali smo slabo,ker sem se zvečer napila cedevite in me je celo noč pokonci držala .Pa še Tilen se je ves čas nekaj premetaval. Danes sva Nejca že pred 7. dostavila v vrtec,saj gredo na izlet.Sem najprej mislila,da ga bom moral zbuditi,pa je bil prvi pokonci Včerajšnji prvi delovni dan je hitro minil.Hvala vsem,ki ste mislile name .Tudi Tilen je bil priden pri atiju.je lepo pojedel in zaspal .Ko sem šla od doma,sem mislila,da bo kaj jokal,se je pa smejal in mahal V nedeljo delam od 7,-11,- zaradi inventure,potem pa je rekel,da ne bo kuhal in gremo na kosilo,pa še od Nejca rojstni dan praznovat Anitka,Bobila,Nina...luštne slikice Jana...ja bogi Nejc,že spet na AB Estrella...pa Alja tudi boga No, še ena šihtarka Deci so pa kamot, sicer je kar fajn, da se kdaj pa kdaj odpravimo na južno ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:52:16
|
|
|
|
Estrella*
|
MARTINA25 mi je javila, da še niso imeli pregleda pri 1 letu, da je Tjaša že 14 dni bolana, ona pa na bolniški
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 7:53:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MARTINA25 mi je javila, da še niso imeli pregleda pri 1 letu, da je Tjaša že 14 dni bolana, ona pa na bolniški tudi za tjašo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 8:10:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! spali smo slabo,ker sem se zvečer napila cedevite in me je celo noč pokonci držala .Pa še Tilen se je ves čas nekaj premetaval. Danes sva Nejca že pred 7. dostavila v vrtec,saj gredo na izlet.Sem najprej mislila,da ga bom moral zbuditi,pa je bil prvi pokonci Včerajšnji prvi delovni dan je hitro minil.Hvala vsem,ki ste mislile name .Tudi Tilen je bil priden pri atiju.je lepo pojedel in zaspal .Ko sem šla od doma,sem mislila,da bo kaj jokal,se je pa smejal in mahal V nedeljo delam od 7,-11,- zaradi inventure,potem pa je rekel,da ne bo kuhal in gremo na kosilo,pa še od Nejca rojstni dan praznovat za prvi delovni dan! v nedeljo bo pa tudi tebi verjetno pasalo, ko ne treba pospravljat od kosila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 8:20:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas beži Nedolgo nazaj smo se veselile tega... .... dobile smo prvo slikico.... ..... buši je postal ogromen.... ..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom in v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico IIIIIIIIIIII kak lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 8:20:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat. ojoj... ampak saj si sposobna in izobražena, pa boš kmalu dobila novo službo.. Nejc je pa danes celo do jutra spal v svoji postljici, no vmes pol ure z mano, ampak potem pa v svoji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 8:20:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana tudi za nejca , da mu AB prime in končno neha kašljati! sumamed bi mu pa res moral pomagat! jst sem 1x vzela müllerjeve plenice, pa je dobla eva ful rdečo ritko. od takrat naprej s plenicami ne eksperimentiram več. so pa dosti cenejše. jst sem ravno ta vikend dobla pamperske - hlačne plenice za 8 eur. so ble znižane, ker so ble umaknjene iz prodaje. ma jst sem skos kupovala pamperske v mullerju (so cenejše), ampak vseeno so 14 eur za paket (66 plenic), mullerjeve pa 6 € za paket(33 plenic), res jih je malo manj noter . Bomo videli če se bo obneslo. Drugače pa vem da jih ima kar nekaj tukaj mullerjeve, bodo že šle v promet Za Sumamed pa ne vem kaj naj rečem, pol k... že imam teh AB, upam da je ta zadnji za dolgo časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 8:20:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MARTINA25 mi je javila, da še niso imeli pregleda pri 1 letu, da je Tjaša že 14 dni bolana, ona pa na bolniški mi je FB povedala da je tud Tjaška boga..revica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 8:26:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana tudi za nejca , da mu AB prime in končno neha kašljati! sumamed bi mu pa res moral pomagat! jst sem 1x vzela müllerjeve plenice, pa je dobla eva ful rdečo ritko. od takrat naprej s plenicami ne eksperimentiram več. so pa dosti cenejše. jst sem ravno ta vikend dobla pamperske - hlačne plenice za 8 eur. so ble znižane, ker so ble umaknjene iz prodaje. ma jst sem skos kupovala pamperske v mullerju (so cenejše), ampak vseeno so 14 eur za paket (66 plenic), mullerjeve pa 6 € za paket(33 plenic), res jih je malo manj noter . Bomo videli če se bo obneslo. Drugače pa vem da jih ima kar nekaj tukaj mullerjeve, bodo že šle v promet Za Sumamed pa ne vem kaj naj rečem, pol k... že imam teh AB, upam da je ta zadnji za dolgo časa. podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 3.6.2009 8:27:03
|
|
|
|
jana81
|
GAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.