Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 15:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
anitka počutje je kr vredu, morm jest na dve uri, ker drugač mi je slabo pa vrti se mi. jah brce pa ne vem kdaj bojo,pomoje še ne kmal tilči lep prvi službeni dan ti želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:05:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 anitka počutje je kr vredu, morm jest na dve uri, ker drugač mi je slabo pa vrti se mi. jah brce pa ne vem kdaj bojo,pomoje še ne kmal tilči lep prvi službeni dan ti želim Lepo, da si v redu. Ti le pridno papcaj. Brcike pa bodo kmalu tu . fotke. Tilči saj bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:25:48
|
|
|
|
Anitka
|
Tako, če se nobena ne javi za otvoritev 1.dela, sem jaz nekaj že pripravila in ga bom odprla jaz. Seveda pa še vseeno vabljena tudi katera druga, da se odzove povabilu naše Špelin@
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:37:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čmrlika Anitka ne se sekirat kaj tm govorijo, sej ni nč narobe če se ne bo plazil. Bo pač shodil . Glede čevljev pa itak vsak drugače govori. Mi smo velik bosi, tud uzuni, če ni mraz, čevljev pa nimamo ortopedskih, men je bolj da so mehke kokr pa trde, zdej dobimo od pediped. Ja, potem pa vedi, kaj je prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:37:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še malo pa grem v službo. Tilen kot bi čutil,da grem,že ves čas pleza po meni Lepo se imejte,pa se beremo jutri! Drži se!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:39:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, če se nobena ne javi za otvoritev 1.dela, sem jaz nekaj že pripravila in ga bom odprla jaz. Seveda pa še vseeno vabljena tudi katera druga, da se odzove povabilu naše Špelin@ Anitka, lepo prosim, če novi del odpreš ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:40:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Gal spi jaz pa na brzino napišem stavek ali dva Sva bila danes v RA in sva spet poslušala zakaj ne hodi po štirih pa bla bla. Pa v RA dajejo navodila, da je treba imeti ortopedske čevlje (Ciciban) zunaj in notri. Najboljše je z vezalkami. Sandalčki, če že pa spredaj zaprti.... Eh, takole potem človek res ne ve več nič - moja velika pika se ni nikoli plazila, nikoli po vseh 4, samo shodila je in mi nihče ni nikoli rekel, da bi bilo kaj narobe zato
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čmrlika Anitka ne se sekirat kaj tm govorijo, sej ni nč narobe če se ne bo plazil. Bo pač shodil . Glede čevljev pa itak vsak drugače govori. Mi smo velik bosi, tud uzuni, če ni mraz, čevljev pa nimamo ortopedskih, men je bolj da so mehke kokr pa trde, zdej dobimo od pediped. Ja, potem pa vedi, kaj je prav ja sej ne, pa to ni sam pri obutvi ampak pri večih stvareh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:43:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma ma kaj so vsi otroci mahnjeni na pivo. Pr nas ni važn kera piksna al pa flaša od piva je, sam da je pivo pa se Vid kr strese od veselja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:43:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan punce kako? Se na hit javim ker dobim zdele obiske. Upam, da mi bo pol ratal še kej gor pridt, ker Gaja je obupno sitna zadnje dni. Prov nč ne morm, ne vem kaj ji dogaja . Evo slikco bušija, to je dons slikan 15 t 2 dni iiiiiii kok je lep buši. Komaj čakam, da bom tud jst svojga spet slikala ko bom noseča. Men je to ful lep spomin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma ma kaj so vsi otroci mahnjeni na pivo. Pr nas ni važn kera piksna al pa flaša od piva je, sam da je pivo pa se Vid kr strese od veselja ja zgleda da res , smo ji vzel pa v jok no pol pa kr bod ,kdaj pa načrtujeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:57:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Gal spi jaz pa na brzino napišem stavek ali dva Sva bila danes v RA in sva spet poslušala zakaj ne hodi po štirih pa bla bla. Pa v RA dajejo navodila, da je treba imeti ortopedske čevlje (Ciciban) zunaj in notri. Najboljše je z vezalkami. Sandalčki, če že pa spredaj zaprti.... Eh, takole potem človek res ne ve več nič - moja velika pika se ni nikoli plazila, nikoli po vseh 4, samo shodila je in mi nihče ni nikoli rekel, da bi bilo kaj narobe zato Tudi meni ni P nikoli rekla, da bi bilo kaj narobe, ker se Gašper ni nikoli plazil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:57:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma ma kaj so vsi otroci mahnjeni na pivo. Pr nas ni važn kera piksna al pa flaša od piva je, sam da je pivo pa se Vid kr strese od veselja Varja tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:57:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma Lepotička mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 16:58:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 anitka počutje je kr vredu, morm jest na dve uri, ker drugač mi je slabo pa vrti se mi. jah brce pa ne vem kdaj bojo,pomoje še ne kmal tilči lep prvi službeni dan ti želim Vsaj zdaj ješ, ti naša suhica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:01:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma ma kaj so vsi otroci mahnjeni na pivo. Pr nas ni važn kera piksna al pa flaša od piva je, sam da je pivo pa se Vid kr strese od veselja Varja tudi Gregi tudi Zadnjič sem imela pri vhodnih vratih v vrečki 2 prazni steklenici od piva, ki sem ju nameravala nesti v klet, on pa je eno zaplenil, zlil na tla nekaj kapljic, ki so bile še notri, namakal noter prstek in lizal tla Fuuuuuj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:03:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, kako potem stojijo stvari s službo? Ne ljubi se mi povzetka pisat, kar preberi kvadratke Ej, pri nas na polno sije sonce, zraven pa dežuje Ma, ona je dala vlogo na borzo, zdaj pa še ni blo na vrsti,al kaj, no sicer so do konca maja imeli ta razpis tako da...ma sem nervozna,upam, d ni njej kaj vmes prišlo, ps mi zdaj ne upa rečt, da ne gre in si izmišljuje ma upam da ne, saj je ona mene klicala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:06:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika ja saj to je, pa zdaj sem ravno ugotovila da to kao kar se vidi ...je na desni, mene pa boli levo Eh... ne vem kaj bo Iz tega. A ni tole čudno? ja 22 ega imam revmatologinjo, bomo vidli... Hvala za pikepoke vsem.....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:06:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:06:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mam mal časa pa vm mal slikce pokažem, mal z morja pa mal od doma ma kaj so vsi otroci mahnjeni na pivo. Pr nas ni važn kera piksna al pa flaša od piva je, sam da je pivo pa se Vid kr strese od veselja Varja tudi Gregi tudi Zadnjič sem imela pri vhodnih vratih v vrečki 2 prazni steklenici od piva, ki sem ju nameravala nesti v klet, on pa je eno zaplenil, zlil na tla nekaj kapljic, ki so bile še notri, namakal noter prstek in lizal tla Fuuuuuj Taja pa ne mara piva ......... .......... . ........ Če verjameš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:06:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, če se nobena ne javi za otvoritev 1.dela, sem jaz nekaj že pripravila in ga bom odprla jaz. Seveda pa še vseeno vabljena tudi katera druga, da se odzove povabilu naše Špelin@
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:09:20
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, jaz vseeno upam, da bo tole službo le šlo nekako skozi Vem, kako te to delo veseli in da se boš res potrudila. 22-ega bom pa fajn mislila nate, glej, da se ti ne bo pri dr. kolcalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:10:47
|
|
|
|
špelin@
|
Nič, grem kuhat kosilo za , midva z Gregorjem sva jedla nekaj, česar dedec ne mara in mu nimam kaj pogret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 17:15:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, jaz vseeno upam, da bo tole službo le šlo nekako skozi Vem, kako te to delo veseli in da se boš res potrudila. 22-ega bom pa fajn mislila nate, glej, da se ti ne bo pri dr. kolcalo Hvala ti, res! Kvadratki obdelani... mi je več jasno zdaj ko mi je vročina padla... in ve kaj nimam komentarja res. Si pa taka kot jaz, ne morvakr na sredi nehat, je treba zadevo dokončat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.