Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri nas se nekaj na dež pripravlja, ne vem, a bi obesila oprane cunje na balkon ali je bolje, da jih kar na stojalo v dnevni ruknem Čmrlika, za izvide. Ampak najslabše je, da je diagnoza blaga, tebe pa še vedno boli A zdaj te pa še neka viroza ali kaj grabi? Aja, saj sem žleht, nisem nikoli rekla, da nisem Lahko sem tudi brezkompromisna, zamerljiva ali celo nesramna. Ampak nikoli pa ne bom o nikomer širila laži, poleg tega bom kadarkoli pomagala komurkoli v stiski. Za ljudi, s katerimi imam dobre odnose, sem pripravljena storiti marsikaj, tudi v svojo škodo, če je sila. Če mi kdo resno in dokončno do*urči, postanem pa živ Povzetek dobiš, če daš v iskalnik moj nick in prebereš moje dopoldanske poste Ful je kvadratkov, ampak bo že. edinaos, naj te migrena mine Upam, da bo vaše uvajanje uspešno, me kar stisne, ko pišeš, kako je hudo Srčekgirll, a tudi pri vas je bila težka noč? nia5, kaj pa imaš zaen sesalec? Ej, katera se torej javi za odprtje čveka na "Otroku"?? ja saj to je, pa zdaj sem ravno ugotovila da to kao kar se vidi ...je na desni, mene pa boli levo Eh... ne vem kaj bo Iz tega. Ja še nekaj se me loteva, kaj pa vem... vročina mi je padla zdaj Hb, glava pa še kr rastura... pa živčki me dajejo in želodec po moje malo boli od tega Nervozna sem glede službe ful.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|