Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:32:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Evo mi smo že vstal, noč je bla tko tko, jo res zobje matrajo, ker se je dost zbujala v joku pa roke v usta . Vročino ma še 37, 3. Jest mislim, da ni panike, da ne bi šle. Sej Poreč ni deleč, pa če vročina ne bo zginla čist bomo pač šle nazaj, ampak jest mislm in upam, da bo . Gaja je zdele kokr tolk uredu, se smeji , igra, tko da res upam, da ne bo nč narobe. Nč babe moje, držte pesti, papa da ne bo treba hodit domov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:39:24
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili resno jaz sem ga 12 kg naročila sorči no, saj če mesa ne bo, bo kruh laufal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:39:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič drage moje. Jaz odhajam pod odejo. Jutri ne pozabite v KIK po nakupe, , jaz šibam takoj po službi, ker Videk rabi bodye s kratkim rokavom in brez rokavov. Lahko noč A misliš, da za avstrijski Kik tudi velja? Pa v PO je šele kak teden odprt A ste sigurne, da se gre za isto podjetje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:47:02
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro, špelin@, upam, da si se tudi ti naspala . Velika pika pa naj kar uživa. A vi greste že konec junija na morje? Mi nameravamo na kampiranje, ampak še ne vemo kam. Najprej smo mislili it na Korziko še z enimi prijatelji, ki imajo tudi 3 otroke, a ker bi bili oni 10 dni v enem kampu, se mi zdi brezvezno, ker jaz bi rada tudi kaj videla, saj je Korzika menda čudovit otok. Cene kampov pa so tudi cenejše od hrvaških ali naših, tako da pride le pot dražja in trajekt. Na koncu bomo itak pristali na Hrvaškem. Bomo popokali šotor v avto in se odpeljali. nina7, upam, da se boste imeli lepo v Poreču, brez vročine Anitka, za Gala. barbaw, pridna si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:48:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro, špelin@, upam, da si se tudi ti naspala . Velika pika pa naj kar uživa. A vi greste že konec junija na morje? Ja, poglej moj ticker Odštevam kot Nasa Pardon, že sredi junija gremo Mi nameravamo na kampiranje, ampak še ne vemo kam. Najprej smo mislili it na Korziko še z enimi prijatelji, ki imajo tudi 3 otroke, a ker bi bili oni 10 dni v enem kampu, se mi zdi brezvezno, ker jaz bi rada tudi kaj videla, saj je Korzika menda čudovit otok. Cene kampov pa so tudi cenejše od hrvaških ali naših, tako da pride le pot dražja in trajekt. Na koncu bomo itak pristali na Hrvaškem. Bomo popokali šotor v avto in se odpeljali. Glavno, da se boste imeli fajn
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.5.2009 8:49:36 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:51:16
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, mi gre na živce, ker mi kar naprej ta oglas od Škode skače ven, ko kliknem stran na temi... Saj imam rada Fabio, ampak ne kar naprej na monitorju Anitka, upam, da je Gal danes že bolje
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.5.2009 8:55:59 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:52:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro, špelin@, upam, da si se tudi ti naspala . Velika pika pa naj kar uživa. A vi greste že konec junija na morje? Ja, poglej moj ticker Odštevam kot Nasa Pardon, že sredi junija gremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 9:09:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili 20 odraslih in 15 otrok pri nas pojedli dve štruci 1. dan 16 odraslih + 4 majhni otroci - 1 hleb in pol, 2. dan 20 odraslih + 6 otrok - 2 hleba in pol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 9:09:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Evo mi smo že vstal, noč je bla tko tko, jo res zobje matrajo, ker se je dost zbujala v joku pa roke v usta . Vročino ma še 37, 3. Jest mislim, da ni panike, da ne bi šle. Sej Poreč ni deleč, pa če vročina ne bo zginla čist bomo pač šle nazaj, ampak jest mislm in upam, da bo . Gaja je zdele kokr tolk uredu, se smeji , igra, tko da res upam, da ne bo nč narobe. Nč babe moje, držte pesti, papa da ne bo treba hodit domov. uživajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 9:13:51
|
|
|
|
bobika
|
Dobro jutro oz. dan! Mi smo spali zelo slabo. Prvo že zaspat ni hotel do pol desetih, ko ponavadi zaspi okoli osme. Okoli pol noči pa se je začelo kričanje, ki je trajalo kar lep ča. Spi in se vsede in kriči . Pa se zopet malo vleže in ponovno isto. To je delal skoraj celo noč, pa je spal zraven mene. Vročino še ima, mu pa kar na 8h dajem calpol. Po nekje 4 urah mu zaopet naraste vročina. Slini se nenormalno. Jesti noče. tečn je za znoret, kar v pojokuje. Ob joku ga pogosto dvigne, da bi mogel bruhati. Iz noska mu ne teče in ne kašlja. Kaj je možno, da so to res zobki??? V usta mi ne pusti pogledati. Mu pa gredo sp 4 in dvojkice ven. Popoldan nameravam k p, čeprav najraje ne bi šla. Saj ne morem več kaj pisati, me že gnjavi zraven lp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 9:23:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Dobro jutro oz. dan! Mi smo spali zelo slabo. Prvo že zaspat ni hotel do pol desetih, ko ponavadi zaspi okoli osme. Okoli pol noči pa se je začelo kričanje, ki je trajalo kar lep ča. Spi in se vsede in kriči . Pa se zopet malo vleže in ponovno isto. To je delal skoraj celo noč, pa je spal zraven mene. Vročino še ima, mu pa kar na 8h dajem calpol. Po nekje 4 urah mu zaopet naraste vročina. Slini se nenormalno. Jesti noče. tečn je za znoret, kar v pojokuje. Ob joku ga pogosto dvigne, da bi mogel bruhati. Iz noska mu ne teče in ne kašlja. Kaj je možno, da so to res zobki??? V usta mi ne pusti pogledati. Mu pa gredo sp 4 in dvojkice ven. Popoldan nameravam k p, čeprav najraje ne bi šla. Saj ne morem več kaj pisati, me že gnjavi zraven lp Joj, bogi revež Točno takole se je pred nekaj dn3evi (oz. nočmi) onbnašal Gregi, ko so ga mučila vneta ušesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 9:49:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hje ho jutro Sonček sije sam pa piha, oreng. Kavica? Spanje super, počutje tko, tko. Že zjutraj mi je Vid dvignil pritisk kse je zmišljeval, da ne bo jedel sam pol je neki druzga papal. Jst grem dns prej od doma, mam frizerja, se morem it polepšat za v nedeljo . Nč, lepo se mejte pa se še kej pol oglasim - zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 9:51:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja, SS, vse najboljše tvojmu dragemu za rojstni dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:26:03
|
|
|
|
kasso
|
Srčekgirl, držim pesti za nedeljsko zmago
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:39:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, SS, vse najboljše tvojmu dragemu za rojstni dan. A ima danes RD??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:40:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Srčekgirl, držim pesti za nedeljsko zmago Bomo navijali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:45:40
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Spali smo super, vreme se je danes tudi izboljšalo, čeprav je še kar hladno. Kako pa ste ve kaj? Moram malo prebrat, da vidim o čem debatirate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:50:56
|
|
|
|
jana81
|
dan dan Skos berem , pa pozabim pol kej napisat spali smo dokaj dobro, nos ima čist zabit, spet imava gnojne očke, sem kr Tobrex začela naprej dajat.. zjutraj je imel čist vse zasušeno pod noskom, sem ga komaj umila..ampak v vrtec sva vseeno šla. SS vse najboljše tvojemu dragemu špelin@ a mi zaupaš tvoj jedilnik za morje ki si ga sestavila..jst sploh ne vem kaj naj Nejčku kuham na morju.. bobika takega vreščanja sicer pri nas ni, ampak da pa noče zaspat je pa skoraj vsak večer na spisku.. kasso lani so bili od mojega sorodniki na korziki (otroci stari 4 in 6 let), pa so se imeli super,baje je raj za otroke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:53:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Halo mamke! To se pa še ni zugodilo, da bi se javljala na novem delu šele na 12. strani. Sem tako odsotna, da niti več ne vem kje je kakšen smajli v tabelici, prej sem pa na pamet vedela kje je kateri. Ne dohajam več, ker imam preveč pester vsakdan. Otroka sta ok brez mene, Jaka me je edino razjezil danes, ker on še ne bi spal ob 22.30. Saj razumem, da me pogreša, ker me cel dan ni videl, ampak mali vragec mora vedet, da je treba spat in ne hodit okrog. Dobili smo zunanje police in čakam, da se vgradijo. Včeraj so nam skitali prvo plast izolacije, pa je polovico toča razbila. HB ni nič hujšega, le stroški bodo nepotrebni. Nimam pojma kaj naj sploh napišem, ker nimam energije, si moram še obraz očistit (make up), pa že tako sem utrujena. Na tekočem itak ne morem bit, ker ne zmorem več. Mogoče bom potem kaj več prisotna, ko bosta moja starša odšla v LJ in bom imela več časa zase. Upam, da ste ok in da furate dalje!!!!!! Nesreča pa res ne počiva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:54:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ticker za kile si pa grem vseeno popravit Zdaj ti pa res še ena malenkost manjka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:55:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro!!! Evo mene tik pred odhodom na šith. Ker je vreme podn, je tudi moje počutje....zaspana sem Moram vas pohvalit, da ste bile zelo pridne zvečer in mi je kar žal, da sem stegnila spat Lep dan in se tipkamo proti večeru Uuuu si zgodnja, mi2 z Nio sma se ob tej uri šele dobro obrnile vsaka v svoji postelji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:56:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Evo mi smo že vstal, noč je bla tko tko, jo res zobje matrajo, ker se je dost zbujala v joku pa roke v usta . Vročino ma še 37, 3. Jest mislim, da ni panike, da ne bi šle. Sej Poreč ni deleč, pa če vročina ne bo zginla čist bomo pač šle nazaj, ampak jest mislm in upam, da bo . Gaja je zdele kokr tolk uredu, se smeji , igra, tko da res upam, da ne bo nč narobe. Nč babe moje, držte pesti, papa Saj to ni neka vročina, lepo se imejta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 10:58:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pri nas smo spet kar dobro spali - sicer je bil mali vmes 1 uro buden kot sova, ampak ni vreščal Priden Gregi Včeraj sem bila na roditeljskem sestanku za veliko piko in so nam otroci pripravili dobre pol ure programa, v katerem so zaigrali nekaj skečev, zapeli, zaplesali, zaigrali na inštrumente,... Ej, fenomenalno je bilo!!! Kako lepo V ponedeljek naša velika gospodična odhaja v šolo v naravi in je že čisto na trnih Kako se njej godi: najprej 5 dni šole v naravi, potem 4 dni pouka in nato dopust Ta punca bi v šolo v naravi vlekla pol svoje sobe, ravno gledam spisek, ki si ga je sestavila, bo kar morala marsikaj črtat. Tudi nam je bilo lepo, ko smo bili majhni, brez skrbi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 11:00:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Skos berem , pa pozabim pol kej napisat spali smo dokaj dobro, nos ima čist zabit, spet imava gnojne očke, sem kr Tobrex začela naprej dajat.. zjutraj je imel čist vse zasušeno pod noskom, sem ga komaj umila..ampak v vrtec sva vseeno šla. za Nejčka. Koliko dni si mu pa zaporedoma dajala Tobrex? špelin@ a mi zaupaš tvoj jedilnik za morje ki si ga sestavila..jst sploh ne vem kaj naj Nejčku kuham na morju.. Malo je smotano, ker imam vse te zadeve napisane v excelu in ne morem direkt sem kopirat. Bom prepisala.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.5.2009 11:01:26 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 11:02:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro, Jutro špelin@, upam, da si se tudi ti naspala . Velika pika pa naj kar uživa. A vi greste že konec junija na morje? Mi nameravamo na kampiranje, ampak še ne vemo kam. Najprej smo mislili it na Korziko še z enimi prijatelji, ki imajo tudi 3 otroke, a ker bi bili oni 10 dni v enem kampu, se mi zdi brezvezno, ker jaz bi rada tudi kaj videla, saj je Korzika menda čudovit otok. Cene kampov pa so tudi cenejše od hrvaških ali naših, tako da pride le pot dražja in trajekt. Na koncu bomo itak pristali na Hrvaškem. Bomo popokali šotor v avto in se odpeljali. Oh, če imate možnost it kam drugam, pol le, ker ta Hrvaška je obup, pa še dražja kot drugje nina7, upam, da se boste imeli lepo v Poreču, brez vročine Anitka, za Gala. Podpišem! barbaw, pridna si
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.